-
Σήμερα φορεσα holter καρδιας, αύριο θα το βγάλω...
Ρε παιδια... Αυτο έχει φόβο να μου φύγει;
Φοβάμαι να κάνω τόσο παραμικρό μην ξεκολλήσει, άντε να δω πως θα κοιμηθω το βράδυ. -
γιατί μεγάλε;
-
Mπα δε φευγει ευκολα,λογικα σε εχουν βεντουζωσει καλα.. Ειναι λιγο μανικι στον υπνο γτ πρεπει να μεινεις ανασκελα αλλα ενταξει μια νυχτα ειναι
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γιατί μεγάλε;Μωρε είχα διαφορά προβληματάκια και απλά κοιτάμε να βγάλουμε την καρδιά απο αυτά...
Mπα δε φευγει ευκολα,λογικα σε εχουν βεντουζωσει καλα.. Ειναι λιγο μανικι στον υπνο γτ πρεπει να μεινεις ανασκελα αλλα ενταξει μια νυχτα ειναι
Και εγώ πιστευω οτι με εχουν ¨κολλήσει¨ καλά
Απλά φοβάμαι...Να'μαι
-
Μαλλον την θες την προταση σου και εδω, αλλα δεν θα τρολλαρω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μαλλον την θες την προταση σου και εδω, αλλα δεν θα τρολλαρωΕγώ φοράω holder, εσύ κάνε λιγο hold
-
Thano εύχομαι ο,τι έχεις (προβληματάκια), να είναι ασήμαντα και περαστικά.
-
Να'σαι καλα!
Σε ευχαριστώ! -
Περαστικά και καλή ξεκούραση. Και χαλάρωση. Το μισό ζόρι όταν αρρωσταίνουμε είναι η ψυχολογική μας κατάσταση.
Δες καμιά κωμωδία, διάβασε Αντιρίξ και Συμφωνίξ , θα ξεχαστείς και θα περάσει ευκολότερα. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eδώ και μια βδομάδα με πονάει το μάτι μέσα ενώ όταν σφίγγω τα σαγόνια γίνεται πιο έντονος ο πόνος. Τα μάτια είναι μια χαρά όπως μου πε ο οφθαλμίατρος και να κατευθυνθώ αλλού, σε νευρολόγο για αρχή.
Για ρίξτε και καμιά άλλη ιδέα, μου παν πως μπορεί ναι φταίει και κάποιο δόντι όπως φρονιμήτης αλλά δεν έχω καταλάβει αν βγαίνει. Κρύωμα πάντως δεν υπήρξε.Για την ιστορία....το πρόβλημα κατά πόσο φαίνεται ήταν ότι στον ύπνο έσφιγγα τα δόντια ενώ όταν κοιμόμουν μπρούμιτα το σαγόνι πιεζόταν στο μαξιλάρι με αποτέλεσμα κάποιο νεύρο να αρχίσει να χτυπάει στο μάτι.
Αυτό μου το πε σαν ενδεχόμενο ο οδοντίατρος και μου χε πει να πάω σε γναθοχειρούργο αλλά κόβοντας το μπρούμιτα και προσπαθώντας να μην σφίγγω τα δόντια όποτε το καταλαβαίνω έφυγε ο πόνος. -
Θάνο κουνημένη ρε συ, να ρθω να σε κάνω καμιά σωστή φωτογράφηση;
Σοβαρά τώρα, άντε να τελειώνεις με αυτά να μπλεξίματα να βρεις την υγειά σου γρήγορα
-
Περαστικα ρε γαμωτο.
Ειχα βαλει και γω 2 φορες χολντερ.Βεντουζα!!!
Εγω χθες εκανα τριπλεξ στα ποδια επειδη εχω κιρσους..Ανεπαρκεια και στα 2 και πρεπει να κανω επεμβαση.Και στα 2! -
Σας ευχαριστω πολυ!
Βγήκαν (και αυτες) οι απαντήσεις.
Μια χαρα... Αν και βαράω κάτι 120αρες τα μεσημερια, αλλα περνάνε μόνες τους και γρήγορα, άρα οκ.
Θα πάρω κάποια χαπια και για κάποιες μέρες (συν αυτα που παίρνω για το στομαχι) και μετα τέλος...Και πάλι σας ευχαριστω!
Περαστικά βρε Geo!
Ανεπάρκεια ; Δλδ; -
Σιδερένιος Θάνο!
-
ποιά χαπια και για ποσες μέρες;
αν ευκαιρείς γραψε τη διάγνωση ολόκληρη
-
Περαστικα Θανο
Geof1 περαστικα και σε σενα -
Tenormin Θανο?
Εγω σημερα αυριο θα παρω γραπτως τις απαντησεις.Δεν θυμαμαι πως το ειπε ο γιατρος ..ανεπαρκεια εσω κατι..Δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα μπορει να εξελιχθει αν το αφησω. (Θρομβωσεις κλπ)
Το θεμα ειναι οτι θελει ολικη αναισθησια χ 2 φορες. (δεν κανουν επεμβαση και στα 2 ποδια μαζι για καλυτερη αποθεραπεια.)
Αυτο με ανησυχει λιγο -
Σας ευχαριστω κύριοι!!!
Για το στομαχι (πάλινδρομηση - ελαφρά) παίρνω ibutin 300αρι πρωι-βράδυ και laprazol το μεσημέρι.
Για τις ταχυκαρδιες μισο inderal κάθε μεσημέρι για δέκα μέρες και μετα για άλλες δέκα, μισο μέρα παρα μέρα.Περαστικά βρε Geo!
Εντάξει, θα περάσει... Μην το έχεις στο μυαλο σου! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σας ευχαριστω κύριοι!!!Για το στομαχι (πάλινδρομηση - ελαφρά) παίρνω ibutin 300αρι πρωι-βράδυ και laprazol το μεσημέρι.
Για τις ταχυκαρδιες μισο inderal κάθε μεσημέρι για δέκα μέρες και μετα για άλλες δέκα, μισο μέρα παρα μέρα.Περαστικά βρε Geo!
Εντάξει, θα περάσει... Μην το έχεις στο μυαλο σου!Θανο ισχυρα τα φαρμακα της παλινδρομισης. Με συμβουλη του γιατρου σου φροντισε να τα μειωσεις καποια στιγμη.
Περαστικα και στους δυο σας και ολα να πανε καλα.ΥΓ. Απο εβδομαδα παω και εγω (για προληπτικους λογους) για holter και triplex! Eκει που ηλπιζα οτι η καρδια σπαει μονο απο ερωτα και ευτυχια!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σας ευχαριστω κύριοι!!!Για το στομαχι (πάλινδρομηση - ελαφρά) παίρνω ibutin 300αρι πρωι-βράδυ και laprazol το μεσημέρι.
Για τις ταχυκαρδιες μισο inderal κάθε μεσημέρι για δέκα μέρες και μετα για άλλες δέκα, μισο μέρα παρα μέρα.το ibutin τι ειναι;
το inderal;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες