-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Να το βάλουν στον πάτο τους το 4χ..... ας βγάλουν κανα update για τα υπόλοιπα πρώτα (ειδικά το 2χ )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αναβαθμισολαγνεία!Πηξτε ρε ,όταν εγώ το λέω ότι μόνο με επίσημο κινητό της Αγίας Google κάνεις δουλειά δε με ακούτε
Εγώ θα αναβαθμίζομαι αμέσως και θα γουστάρω
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Να το βάλουν στον πάτο τους το 4χ..... ας βγάλουν κανα update για τα υπόλοιπα πρώτα (ειδικά το 2χ )
Θα έβαζα και κανα 1080 , αλλά ο dimik θα μου ρίχνει πάλι Φ κι εγώ άκυρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αναβαθμισολαγνεία!
Πηξτε ρε ,όταν εγώ το λέω ότι μόνο με επίσημο κινητό της Αγίας Google κάνεις δουλειά δε με ακούτε
Εγώ θα αναβαθμίζομαι αμέσως και θα γουστάρω
Nexus S έχω της Santa Google
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Θα έβαζα και κανα 1080 , αλλά ο dimik θα μου ρίχνει πάλι Φ κι εγώ άκυρα
Πουλάκι μου...... εσύ δεν μου έλεγες πέρυσι τέτοια εποχή να πάρω το Optimus?? 20Φ
-
Και άλλα 20Φ από την Ταξχία!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και άλλα 20Φ από την Ταξχία!apple ταξιαρχια?
-
Παίδες αν και οπαδός του ρητού 'αν δουλεύει μην το σκαλίζεις', σκέφτομαι να βάλω το 'παγωτό' στο neo v μου. Το άφησα ένα τρίμηνο να στρώσει στην αγορά και λέω πλέον να το βάλω!
Για την ώρα έχει 2.3 και δουλεύει άριστα και το σκέφτομαι 'μην του βγάλω τα ματάκια'.
Τι διαδικασία θα θέλει από μένα ώστε να εγκατασταθεί το νέο λειτουργικό δίχως να χαθούν επαφές-μηνύματα-φωτογραφίες κλπ;
Επίσης έχει κανείς εμπειρία από το παγωτό σε κινητά με μισό γκίγκα μνήμη σαν το δικό μου; Μήπως το 'γονατίσει' και σέρνεται μετά;
Το έχει βάλει κανείς δικός μας;Πως θα το κάνεις αυτό αφού επισήμως δεν δόθηκε ακόμα; (Τουλάχιστον στις αναβαθμίσεις τηλεφώνου εμένα με την 2.3.4 μου λέει ότι έχω την τελευταία διαθέσιμη έκδοση). Εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος.
αν ανοίξεις το σόνυ κομπανιον στο πισι σου και συνδέσεις το κινητό θα καταλάβεις...απλά δεν ξέρω ούτε backup να του κάνω ούτε να χρησιμοποιήσω το zeus..
θα διαβασω και στο myphone μήπως βρω άκρη -
Άμα είσαι root κατεβάζεις αυτό και κάνεις backup τα πάντα.Με αυτό τον τρόπο όταν εχεις περάσει την ICS και βάλεις ξανα αυτό το αρχείο με τα δεδομένα σου, το κινητό θα είναι όπως και πριν.
Αν δεν είσαι root δεν μπορείς να κρατήσεις τις εφαρμογές σου (εκτός από τις paid φυσικά) αλλά μόνο επαφές κτλπ. Για αυτό ανοίγεις pc companion και κάνεις ένα συγχρονισμό.
To seus είναι απλό στην χρήση http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=file&id=85 -
ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω στο άμεσο μέλλον!
-
Αγχώθηκα μόνο που σας διάβασα. Μια χαρά δουλεύει η 2.3.4. If it ain't broke, don't fix it.
-
και εγώ σε αυτά κολλάω διότι φοβάμαι ότι μετά θα τρέχω για να το ξαναπροσαρμόσω στα μέτρα μου.
Τελικά αυτά τα αντροιντ κινητά που τα φοβόμασταν ως δύσχρηστα σε σχέση με τα απλά, είναι μηχανήματα που σε κάνουν ν' αναρωτιέσαι γιατί δεν τα είχες επιλέξει νωρίτερα. Εγώ το έχω βολευτεί πάρα πολύ στο εξάμηνο χρήσης...
Μακράν το καλύτερο κινητό που είχα και σίγουρα θα με συνοδεύσει για κανα 2 χρόνια ακόμα! -
Αγχώθηκα μόνο που σας διάβασα. Μια χαρά δουλεύει η 2.3.4. If it ain't broke, don't fix it.+1! Ας περιμένω καλύτερα την επίσημη αναβάθμιση!
-
πφφφ ας περνατε iphone τοτε
-
https://play.google.com/store/apps/deta ... WNrdXAiXQ..
http://www.rerware.com/Android-Backup/άμα παραφοβάστε για μπακαπ υπάρχει και αυτό που είναι αρκετά εύχρηστο νομίζω...κάντε την αναβάθμιση!!! είναι τόσο απλά που μέχρι και ο κορσαιρ τα καταφερνει
παιρνεις μπακαπ, συνδεση κινητο με υπολογιστη, απλα πραγματα
-
μα δεν το χρειαζεσαι καν βαζεις το clockword mod η οτιδηποτε αλλο bootloader και τσουπ το κανει μονο του
-
Αγχώθηκα μόνο που σας διάβασα. Μια χαρά δουλεύει η 2.3.4. If it ain't broke, don't fix it.λάθος! η 4.0.4 δουλεύει ΠΟΛΥ καλύτερα.
-
Σε πιστεύω Σάββα. Αλλά δεν έχω όρεξη για σκαλίσματα και μπερδέματα.
-
Ποιά σκαλίσματα και ποια μπερδέματα. Official ROM είναι.
Περι συσκευών Android...