-
Γιατί να μην υπάρχει? Μιλάμε για αυτοκίνητα 5-7 ετών. Πόσο έπρεπε να πωλούνται τα καλά? Και πολλά είναι τα 5.000€...με παζάρι πας 4.500€ και λέει και ευχαριστώ ο πωλητής.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Καλά, αν πιστεύετε ότι υπάρχει Mazda 3 εκεί έξω καλό μεταχειρισμένο με 5.000 ελάτε να μου το δείξετε!Έλα ρε μάγκα....που είσαι;
ΥΓ.Για Mazda 3 μιλάμε.........άνοιξε κάνα βιβλίο......... -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Καλά, αν πιστεύετε ότι υπάρχει Mazda 3 εκεί έξω καλό μεταχειρισμένο με 5.000 ελάτε να μου το δείξετε!
Έλα ρε μάγκα....που είσαι;
ΥΓ.Για Mazda 3 μιλάμε.........άνοιξε κάνα βιβλίο.........Ιστορίας;
Γιατί ο συγκεκριμένος 1.6, έχει περάσει προ πολλού στην ιστορία. -
Πολύ έξυπνο....μπράβο.....
ΥΓ.Αξιόπιστο οικογενειακό ζητάει ο άνθρωπος Θύμιο.......όχι άποψη για κινητήρες....
ΥΓ2.Άν είναι,'μάζεψε' τη παρέα σου μπείτε ξανά στο Mazda 6 topic...και....εκτονωθείτε.. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Καλύτερες επιλογές κατ' εμέ είναι τα Corolla, Mazda3, Focus. To Almera που προτάθηκε θυμίζει αυτοκίνητο δεκαετίας 80.Σε αντίθεση με κάποιους που δεν μπορούν να προτείνουν κάτι πλην Mazda.Τέλοσπαντων, it makes no sense.
-
Καλύτερες επιλογές κατ' εμέ είναι τα Corolla, Mazda3, Focus. To Almera που προτάθηκε θυμίζει αυτοκίνητο δεκαετίας 80.
Σε αντίθεση με κάποιους που δεν μπορούν να προτείνουν κάτι πλην Mazda.Τέλοσπαντων, it makes no sense.
εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο που δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ. καθαρά για το θέμα κοστους-ευρεσης ανταλλακτικών (μεταχειρισμενων κ ιμιτασιον). Πόσο μάλλον που η μαζντα βαραει τα καινουργια γνησια (απο ότι ακουγεται, ποτε δεν ειχα μαζντα)
αλλωστε, δεν το θεωρώ πιο αξιοπιστο από το κορολα κ φοκους -
Καλύτερες επιλογές κατ' εμέ είναι τα Corolla, Mazda3, Focus. To Almera που προτάθηκε θυμίζει αυτοκίνητο δεκαετίας 80.
Σε αντίθεση με κάποιους που δεν μπορούν να προτείνουν κάτι πλην Mazda.Τέλοσπαντων, it makes no sense.
Έχεις στις καλύτερες επιλογές σου,αυτοκίνητο με κινητήρα που έχει περάσει προ πολλού στην ιστορία;
-
Aπαντηση για τον Κο chemic.
Υπ οψιν το 3 αρι εκλεισε το Μαρτη 3 εκ . πωλησεις παγκοσμιως .Εχει ενα σωρο βραβεια στις ξενες χωρες Ευρωπης ( Αν επιμενεις σου ανεβαζω και τα link για να πληροφορηθεις καλυτερα ) .Ειναι πιο αξιοπιστο και ποιοτικο και απο κορολα και απο φοκους ( διοτι οι κορολες απο τοτε που παψανε να ναι japan εμφανιζουν χαζοβλαβες και τελος παντα εβγαινε διεθνως 1ο σε αξιοπιστια και λιγοτερες συχνοτητες βλαβων σε 10 ετιας αυτοκινητα ..Ειναι οι καλυτερη επιλογη για μεταχειρισμενο αυτη τη χρονικη περιοδο.Δηλαδη βαση λογικης σου επειδη τα saxo τα 106 τα punto που κανανε τρελες πωλησεις στην ελλαδα βγηκανε σκυλια και παφθηνα στην συντηρηση τους !!!!!!!!!!!!!!
-

-
Ο χρήστης Antonis82 έγραψε:
Aπαντηση για τον Κο chemic.Υπ οψιν το 3 αρι εκλεισε το Μαρτη 3 εκ . πωλησεις παγκοσμιως .Εχει ενα σωρο βραβεια στις ξενες χωρες Ευρωπης ( Αν επιμενεις σου ανεβαζω και τα link για να πληροφορηθεις καλυτερα ) .Ειναι πιο αξιοπιστο και ποιοτικο και απο κορολα και απο φοκους ( διοτι οι κορολες απο τοτε που παψανε να ναι japan εμφανιζουν χαζοβλαβες και τελος παντα εβγαινε διεθνως 1ο σε αξιοπιστια και λιγοτερες συχνοτητες βλαβων σε 10 ετιας αυτοκινητα ..Ειναι οι καλυτερη επιλογη για μεταχειρισμενο αυτη τη χρονικη περιοδο.Δηλαδη βαση λογικης σου επειδη τα saxo τα 106 τα punto που κανανε τρελες πωλησεις στην ελλαδα βγηκανε σκυλια και παφθηνα στην συντηρηση τους !!!!!!!!!!!!!!
3 εκ πωλήσεις ποια έκδοση? γιατί οι εταιρίες μετράνε όλες τις γενιές ενός μοντέλου, αρκεί να έχει το ίδιο όνομα.
παντως στην ελλάδα πόσα πουλησε η γενιά που συζητάμε, αυτο εχει σημασία.
να σου πω ένα παράδειγμα. πολύ καλός μου φίλος έχει το daihatsu sirion, αυτό που είναι σα 'κουτί' κ κυκλοφορεί ακόμα. αξιοπιστο, δεν έχει ζητήσει τίποτα κτλ κτλ. αλλά μετά από χαζοτρακαρισμα χρειαστηκε να αλλάξει μπροστά φανάρι γιατι έσπασε τις βάσεις. Μεταχειρισμενο δεν υπαρχει, από το εμποριο δεν βρίσκει καινουργιο, ενώ το γνήσιο κάνει 200+ ευρώ (δεν θυμαμαι ακριβως). εγώ στο ίμπιζα βρήκα καινουργιο (ίδια μάρκα με το γνήσιο) με 90 ευρώ -
Εχουν ακριβα ανταλλακτικα και δε διαφωνω σε αυτο αλλα σκεψου οτι αυτο προερχεται απο ιαπωνια και φυσικο η τιμολογηση να ναι τσιμπημενη
Τα ευρωπαικα εχουν πιο φθηνα !Αυτα τα παραδειγματα τα γνωριζουν ολοι οι σχετικοι και θεωρουνται δεδομενα . -
Φίλε μου,πάρε ένα Golf.....να ξεμπερδεύεις!!!Ότι πιό αξιόπιστο κυκλοφορεί......είναι γερμανικό!!
-
Ή πάρε ένα γαλλικό ή ιταλικό.......εν ολίγοις,μακριά από ιαπωνία!!!
ΥΓ.Άν έχει turbo,ακόμα καλύτερα.......για την αξιοπιστία του!! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:

Και μη ζητάς γνώμες από όλους.....κάποιοι ενοχλούνται!!!
-
Kουράζεις.
-
Για όποιον δε κουράζεται........
-
παιδια εκανα αυτο το τοπικ για να ζητησω τη βοηθεια σας, αν ειναι να το ξεσκισουμε ας το κλειδωσει καποιος mod. τελος παντων, επειδη μου αρεσει περισσοτερο απο ολα το 3αρι το mazda σε σενταν, θα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει μια μικρη διαφορα να δωθει για χαρη του volvo s40.
-
Το Mazda πρέπει να είναι κατάτι καλύτερο στο δρόμο, ενώ το Volvo έχει καλύτερη ποιότητα στο εσωτερικό. Your choice...
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
...να σας ρωτησω αν αξιζει μια μικρη διαφορα να δωθει για χαρη του volvo s40.Αξιζει...
-
σιγουρα αξιζει το ΒΟΛΒΟ, αν το οικονομικο τσιτωμα-τακι το αντεχεις...
αξιοπιστο οικογενειακο μεχρι 5000 ευρω