-
Από Δευτέρα θα κάνουμε μέρες να σε δούμε ε?
Με το καλό με το καλό... -
thanks!
ναι θα ειμαι απο διπλα του οσο γινεται, οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην αισθανεται μοναξια -
Ο χρήστης georpapa έγραψε:
thanks!
ναι θα ειμαι απο διπλα του οσο γινεται, οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην αισθανεται μοναξιαωραιος φιλε.
να πω οτι ΔΕΝ ζηλευω, θα ηταν ψεμα... -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Προσωπικά μου αρέσει ο παραπάνω συνδυασμός. Νομίζω εξαρτάται από την έκδοση ή κανω λάθος? Νομίζω το Progression έχει τη μάυρη μάσκα και η dynamic με το ασημί. Αλλά δεν είμαι απολύτως βέβαιος.Επειδή το έχω ψάξει καλά, ίσως πιο καλά και από τους πωλητές της Ρενό , το dynamic έχει την ίδια μάσκα, και έρχεται με την 17ρα ζάντα plenum. Το progressive φοράει την 16ρα kaleido, το expression έρχεται με τάσι kubera και το GT Line εχει την γνωστή και ωραία 17ρα celsium.
Κάτι Ισπανοί μου είπαν σε φόρουμ ότι υπάρχει και η priviledge έκδοση με τους νίκελ αεραγωγούς και την 17ρα pragma, που είναι σούπερ, για την ώρα δεν τη βλέπουμε Ελλάδα. Επίσης η BOSE έκδοση, που κυκλοφορεί μόνο Γαλλία, έχει μια δικιά της ζάντα, δεν ξέρω πως τη λένε, και τους νίκελ όπως σας έγραψα.Πληροφορίες από εδώ:
http://www.media.renault.com/download/m ... 1_1_5.aspx
Χθές το βράδυ λάδωσα εναν μέσα στου Σ. και σε λίγο θα πάω να κάνω test drive με το δικό σου coupe. Μην ανησυχείς πάντως θα το προσέξω πολύ, θα το πάρεις αγρατζούνιστο. Θα σας γράψω εδώ και πως πηγαίνει!
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Χθές το βράδυ λάδωσα εναν μέσα στου Σ. και σε λίγο θα πάω να κάνω test drive με το δικό σου coupe. Μην ανησυχείς πάντως θα το προσέξω πολύ, θα το πάρεις αγρατζούνιστο. Θα σας γράψω εδώ και πως πηγαίνει!
-
Ξερεις τι θα ακουσουν αν το κανουν αυτο ε; Υποτιθεται οτι δεν πρεπει.....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
κακακα
-
γελα γελα! θα σε βρω
-
Εισαι τυχερος που το παρατησα για τα ματια μιας 5πορτης Diesel Citroen C4.....εΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ. Ας οψεται που επρεπε να σκυβω πολυ για να βζω τα παιδια αλλιως θα ηταν το τιμονακι του στα χερια μου!
-
ειναι φτιαγμενο για μενα μονο παιδες, λυπαμαι
παντως πριν απο αυτο κοιταζα και ds3.btw πολυ καλο το νέο citroen c4! πανεμορφο εσωτερικα ιδιως
-
Καλησπέρα. Είμαι εδώ και δύο χρόνια κάτοχος ενός Renault Megane Coupe Tce 1.4. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς βλάβη καμία δεν μου έχει βγάλει και το αυτοκίνητο είναι απόλαυση όπως έχετε ψιλιαστεί μόνο που το βλέπετε. Για δύο χρόνια δεν είχα κάνει καμία αλλαγή πάνω του ελλείψει πόρων(δεν υπήρχε σάλιο). Τώρα το καλοκαίρι όμως με τρώει να επενδύσω λίγο πάνω του. Στο αισθητικό κομμάτι κυρίως, στο μηχανικό ούτε λόγος να σπάσω την 5ετη εγγύηση. Έχω λοιπόν απορίες, όποιος έχει την καλοσύνη ας με διαφωτίσει:
1.Στα πόσα χρόνια/χιλιόμετρα κανονικά αντικαθιστούμε τα λάστιχα; Βασικά είχα πάρει την έκδοση expression και το τάσι είναι για πολύ παραφωνία. Είχα σκεφτεί να κάνω την αντικατάσταση σε ζάντες αλουμινίου μαζί με την αλλαγή στα λάστιχα, αλλά σκέφτομαι να το επιταχύνω, ακόμα και αν δεν αλλάξω λάστιχα. Πόσο όμως να πηγαίνει η αλλαγή, δεν έχω εικόνα από τιμές; (Προφανώς δεν ενδιαφέρομαι να πάρω τις μεταλλικές ζάντες πίσω, οπότε φαντάζομαι θα αφαιρεθούν όσο αξίζουν από την τιμή)
2.Η εκδοσή expression εκτός των άλλων καλών που είχε (τάσια κτλ) είχε και air-condition αντί για κλιματισμό. Αραγε να υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω κλιματισμό και αν ναι, πόσο να πηγαίνει οικονομικά; Λογικά ο κλιματισμός διαφέρει στο ότι έχει αισθητήρες θερμοκρασίας μέσα στην καμπίνα και εγκέφαλο που επεξεργάζεται τις τιμές που λαμβάνει. Το σύστημα ψύξης δεν νομίζω να διαφέρει.
Οπως και να έχει ευχαριστώ και περιμένω να με διαφωτίσετε.
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
2.Η εκδοσή expression εκτός των άλλων καλών που είχε (τάσια κτλ) είχε και air-condition αντί για κλιματισμό. Αραγε να υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω κλιματισμό και αν ναι, πόσο να πηγαίνει οικονομικά; Λογικά ο κλιματισμός διαφέρει στο ότι έχει αισθητήρες θερμοκρασίας μέσα στην καμπίνα και εγκέφαλο που επεξεργάζεται τις τιμές που λαμβάνει. Το σύστημα ψύξης δεν νομίζω να διαφέρει.καποιος πωλητης (skoda) μου ειχε πει οτι η μονη διαφορα μεταξυ a/c και clima ειναι η προσοψη στο ταμπλο. αν και εφοσον αυτη αλλαζει τοτε γινεται η αλλαγη με τα -πισω απο την προσοψη- παρελκομενα και συνδεσμολογιες.
παντως εγω δεν θα την εκανα την κινηση αυτη (αν γινεται ετσι?). προσθετεις πολυπλοκοτητα χωρις να ειναι απαραιτητο. και τα 2 κανουν την δουλεια τους εξισου με επιπλεον κινδυνο καποιας βλαβης στο clima και μαλιστα after τοποθετησης με απροβλεπτες για την τσεπη συνεπειες.οσο για τα λαστιχα μαλλον δεν προκειται να σου κοψουν κατι απο τις σιδερενιες. παντως για ενα πακετακι με 16αρες υπολογιζε κανα 1000αρικο. σε 17αρες πας σαφως παραπανω αλλα πλεον αρχιζεις και χανεις (επιδοσεις-ανεση-καταναλωση ενταξει οχι τραγικα αλλα μετρησιμα)
-
Ε το clima εχει και μια κεντρικη μοναδα, αισθητηρες και αλλα παρελκομενα που δεν εχει το απλο a/c
-
Georpapa, περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις από το coupe, και κάποιες φωτογραφίες φυσικά, αν και εγώ το είδα καλά όταν το οδήγησα
-
χωρις.πινακιδες το.οδηγησες; Ποσα χιλιομετρα εγραφε πριν το.παρεις;
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Καλησπέρα. Είμαι εδώ και δύο χρόνια κάτοχος ενός Renault Megane Coupe Tce 1.4. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς βλάβη καμία δεν μου έχει βγάλει και το αυτοκίνητο είναι απόλαυση όπως έχετε ψιλιαστεί μόνο που το βλέπετε. Για δύο χρόνια δεν είχα κάνει καμία αλλαγή πάνω του ελλείψει πόρων(δεν υπήρχε σάλιο). Τώρα το καλοκαίρι όμως με τρώει να επενδύσω λίγο πάνω του. Στο αισθητικό κομμάτι κυρίως, στο μηχανικό ούτε λόγος να σπάσω την 5ετη εγγύηση. Έχω λοιπόν απορίες, όποιος έχει την καλοσύνη ας με διαφωτίσει:1.Στα πόσα χρόνια/χιλιόμετρα κανονικά αντικαθιστούμε τα λάστιχα; Βασικά είχα πάρει την έκδοση expression και το τάσι είναι για πολύ παραφωνία. Είχα σκεφτεί να κάνω την αντικατάσταση σε ζάντες αλουμινίου μαζί με την αλλαγή στα λάστιχα, αλλά σκέφτομαι να το επιταχύνω, ακόμα και αν δεν αλλάξω λάστιχα. Πόσο όμως να πηγαίνει η αλλαγή, δεν έχω εικόνα από τιμές; (Προφανώς δεν ενδιαφέρομαι να πάρω τις μεταλλικές ζάντες πίσω, οπότε φαντάζομαι θα αφαιρεθούν όσο αξίζουν από την τιμή)
2.Η εκδοσή expression εκτός των άλλων καλών που είχε (τάσια κτλ) είχε και air-condition αντί για κλιματισμό. Αραγε να υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω κλιματισμό και αν ναι, πόσο να πηγαίνει οικονομικά; Λογικά ο κλιματισμός διαφέρει στο ότι έχει αισθητήρες θερμοκρασίας μέσα στην καμπίνα και εγκέφαλο που επεξεργάζεται τις τιμές που λαμβάνει. Το σύστημα ψύξης δεν νομίζω να διαφέρει.
Οπως και να έχει ευχαριστώ και περιμένω να με διαφωτίσετε.
Το αμάξι επρεπε να το είχες πάρει οπως σου αρεσε εξαρχης... τώρα οποιαδήποτε αλλαγή (ειδικά ζάντες, κλιμά) θα στοιχίσει αρκετά παραπάνω. Δεν αξίζει πλέον τον κόπο. Μην σε τρώει η τσέπη σου. Φχαριστήσου το, ως έχει.
-
Δεν πρόσεξα πόσα έγραφε αλλά επειδή φοβήθηκες μήπως το χαλάσω το πήγα **μόνο **ένα γύρο στο τετράγωνο, και το ξανάφησα εκεί που ήτανε, μέσα στη μάντρα δηλαδή στο βάθος αριστερά όπως κοιτάς από τον δρόμο
Μια χαρά πάει... τέλειο είναι! -
Αμα δε το γρατζουνησες εχει καλως αλλα μου το μαγαρησες
-
Σοβαρά τώρα, περνάω δυο-τρεις φορές τη βδομάδα από τον παράδρομο, μπροστά από τον Σ. Όπως καταλαβαίνεις μπήκα στον πειρασμό να σταθώ και να το δω. Αισθητικά δεν έχει μεγάλες διαφορές όπως ήδη ξέρουμε, αυτή η ζάντα είναι καλύτερη από την παλιά κιτς που είχαν οι βασικοί εξοπλισμοί. Για την πρόσοψη ισχύει η άποψη που είχα και πριν, θέλει λίγο νίκελ για να δείξει όπως η παλιά που είχε το ασημί (υπερβολικά μεγάλο πάντως κατά την γνώμη μου).
Αν και τώρα μου αρέσουν τα σκούρα χρώματα, αν θέλεις αυτό το άσπρο-μαύρο στυλ που είναι της μόδας, είναι ιδανικό. Στη Γαλλία είδα ότι συνοδεύεται και από μαύρη οροφή ή με κάτι μαύρα σχέδια, μου φάνηκε πολύ ωραίο αυτό, μπορείς και να το 'εμπλουτίσεις' αργότερα αν ψάχνεσαι για mod.
Άντε... να το χαρείς σύντομα και να μας γράψεις πως πάει ο νέος 1.5 @110hp με το συγκεκριμένο κιβώτιο γιατί έχω περιέργεια. Είχες ξανά ντίζελ ή Ρενό; -
Εδω και μερικα χρονια οδηγω ενα avensis του 2007 1.6cc οποτε ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε επαφη με πετρέλαιο και η πρωτη φορα με renault.
Συνεπως θα ειναι μια εντελώς νεα εμπειρία και ελπιζω να μου βγει σε καλο
ναι γενικα δεν εχει αξιοπροσεκτες διαφορες απο το παλιο μοντελο. Αλλα καλυτερο κινητηρα απο οτι λεγεται και πιο οικονομικο.
Renault Megane III