-
Nαι το ειδα και αυτο, αλλα αν αρχισω να βαζω 30 -40 € παραπανω καθε φορα , στο τελος θα παρω Galaxy nexus
H Alkatel τι λεει σαν εταιρια, ξερει κανεις ?
-
Έχει ένα Alcatel η μάνα μου.
Δεν είναι Android αλλά σαν ποιότητα για την τιμή του δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονο.
Ίσως αν μπορούσες να πας από κάποιο Πλαίσιο να το δεις από κοντά.
Στην ουσία μόνο το φινίρισμα είναι δικό της. Τα υλικά είναι έτοιμα. -
Σε φθηνό 2πύρηνο είδα και αυτό τώρα http://goo.gl/TNnl7 που βγαίνει στα 209 Ε.
ΑΛΛΑ τι εννοεί με το without warranty? Καινούργιο χωρίς εγγύηση γίνεται?
ή δεν βλέπω κάτι? -
Είναι στο USofA και θα έπρεπε για αρχή να προβληματίζει αυτό
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχει ένα Alcatel η μάνα μου.
Δεν είναι Android αλλά σαν ποιότητα για την τιμή του δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονο.
Ίσως αν μπορούσες να πας από κάποιο Πλαίσιο να το δεις από κοντά.
Στην ουσία μόνο το φινίρισμα είναι δικό της. Τα υλικά είναι έτοιμα.Το ειδα το πρωι , δειχνει καλο απο ποιοτητα, απο λειτουργια δεν ξερω , δεν εχω Android κινητο και δεν ξερω τι πρεπει να δω.
Γι αυτο ρωτησα. Δεν ξερω αν θα εχει υποστηριξη , σερβις κλπ. και μιας και θα ειναι το πρωτο μου, ανδροιδ, δεν ξερω τι να κανω να παρω αυτο η το neo V για μεγαλυτερη σιγουρια. -
Από λειτουργία πρέπει να δεις την απόκριση και την ταχύτητα.
Από υποστήριξη και σερβις δε γνωρίζω πως θα είναι. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι στο USofA και θα έπρεπε για αρχή να προβληματίζει αυτόΆκυρο το ποστ τότε
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Nαι το ειδα και αυτο, αλλα αν αρχισω να βαζω 30 -40 € παραπανω καθε φορα , στο τελος θα παρω Galaxy nexusH Alkatel τι λεει σαν εταιρια, ξερει κανεις ?
δωσε το κατι παραπανω και παρε κατι που θα σου μεινει καιρο και θα ειναι τουμπανι , δηλαδη nexus
χρυση τομη τιμης-αξιας ανεξαρτητως κατηγοριαςμε ενα μετριο κινητο σε κανα 4μηνο θα αρχισεις να κλαιγεσαι για τον ενα ή αλλο λογο , εκτος και αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις
αλλα και να μην εχεις , τα λεφτα σου δε θα πανε χαμενα θα εισαι καλυμενος για καποια χρονια ακομα (και απο αποψη επιδοσεων , αλλα και υποστηριξης, αφου θα εχεις τη καλυτερη δυνατη και official και απο xda μερια )
στα λεω ολα αυτα , γιατι ετσι την ειχα παθει κι εγω οταν ειχα παρει κινητο των 200 ευρω και συντομα μου φαινοταν λιγο, αλλα επειδη ειχα χαλασει ενα σεβαστο ποσο επρεπε να περιμενω καιρο για να το αλλαξω
με το νεξους (εκτος και αν γινω αρκετα πιο πλουσιος) με βλεπω για πολυ πολυ καιρο ακομα
-
Nαι το ειδα και αυτο, αλλα αν αρχισω να βαζω 30 -40 € παραπανω καθε φορα , στο τελος θα παρω Galaxy nexusH Alkatel τι λεει σαν εταιρια, ξερει κανεις ?
έχω ένα με hardware qwerty με 2 sims. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_806-3174.php
τίμιο τηλεφωνάκι χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.
έχε κατα νου ότι η Alcatel είναι μόνο κατ όνομα η γαλλική Alcatel. Το τμήμα κινητών έχει εξαγοραστεί από κινέζους.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Nαι το ειδα και αυτο, αλλα αν αρχισω να βαζω 30 -40 € παραπανω καθε φορα , στο τελος θα παρω Galaxy nexus
δωσε το κατι παραπανω και παρε κατι που θα σου μεινει καιρο και θα ειναι τουμπανι , δηλαδη nexus
χρυση τομη τιμης-αξιας ανεξαρτητως κατηγοριαςμε ενα μετριο κινητο σε κανα 4μηνο θα αρχισεις να κλαιγεσαι για τον ενα ή αλλο λογο , εκτος και αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις
αλλα και να μην εχεις , τα λεφτα σου δε θα πανε χαμενα θα εισαι καλυμενος για καποια χρονια ακομα (και απο αποψη επιδοσεων , αλλα και υποστηριξης, αφου θα εχεις τη καλυτερη δυνατη και official και απο xda μερια )
στα λεω ολα αυτα , γιατι ετσι την ειχα παθει κι εγω οταν ειχα παρει κινητο των 200 ευρω και συντομα μου φαινοταν λιγο, αλλα επειδη ειχα χαλασει ενα σεβαστο ποσο επρεπε να περιμενω καιρο για να το αλλαξω
με το νεξους (εκτος και αν γινω αρκετα πιο πλουσιος) με βλεπω για πολυ πολυ καιρο ακομα
Κοιτα, λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν
2ον,ολη μερα ειμαι στο μαγαζι, εχω pc και σταθερο , τι να το κανω το σουπερ κινητο.
Οταν δεν ειμαι στη δουλεια, ειμαι σπιτι με την οικογενεια και θα χαρει πολυ ο 4χρονος γιος μου να το δοκιμασει αν αντεχει
Απλα εχω ενα SE w850 εδω και 6 χρονια και ελεγα να δοκιμαζα κατι αλλο, που να κανει πιο πολλα απο ενα απλο τηλεφωνο.
-
κατανοω τη λογικη σου, απλα αν σου καλαρεσει μετα θα θες ακομα περισσοτερα
και απο τη στιγμη που δεν τα αλλαζεις συχνα , κατι καλο θα σου μεινει καιροξεκινα τοτε με κατι πιο χαλαρο , ετσι κι αλλιως θα ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με το walkman
οσο για το γιο, να σου ζησει ο μικρος και ας στο σπασει για αυτο ειναι τα παιδια
-
dp (post, οχι penetration )
-
Ευχαριστω , ο γιος παντως ξερει να το ανοιγει και να κοιτα τις φωτο και τα βιντεο ηδη !!!!
-
ναι ειναι πανεξυπνα τα συγχρονα μικρα τερατα τα εβλεπα απο τον μικρο αδερφο της κοπελας μου
-
Κοιτα, λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν
2ον,ολη μερα ειμαι στο μαγαζι, εχω pc και σταθερο , τι να το κανω το σουπερ κινητο.
Οταν δεν ειμαι στη δουλεια, ειμαι σπιτι με την οικογενεια και θα χαρει πολυ ο 4χρονος γιος μου να το δοκιμασει αν αντεχει
Απλα εχω ενα SE w850 εδω και 6 χρονια και ελεγα να δοκιμαζα κατι αλλο, που να κανει πιο πολλα απο ενα απλο τηλεφωνο.
Νίκο σε καταννοώ απόλυτα. Από περιέργεια πήρα κι εγώ ένα Neo V πριν 7 μήνες. Καλό είναι, δεν υπάρχει λόγος για κάτι καλύτερο για μένα. Δεν είναι σφαίρα (τώρα που το φόρτωσα κάνει 1-2 δευτερόλεπτα για να ανοίξει menu κλπ) αλλά με καλύπτει και με το παραπάνω. Μην δώσεις ένα σκασμό λεφτά, πάρε το Αλκατέλ (δεν το ξέρω) ή το neo V (το ξέρω και είναι μια χαρά) ή όποιο άλλο τέλος πάντων, οικονομικό αλλά αξιοπρεπές και καλή αρχή. Άσε τα ζόρικα για τους power users. Προσωπικά θέλω δυνατό αυτοκίνητο και δυνατό PC. Το κινητό είναι απλά ένα παιχνίδι.
ΥΓ: Το android δε με ξετρελαίνει by the way.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσωπικά θέλω δυνατό αυτοκίνητο και δυνατό PC. Το κινητό είναι απλά ένα παιχνίδι.ΥΓ: Το android δε με ξετρελαίνει by the way.
Ενώ το PC δεν είναι παιχνίδι.
-
Το δυνατό pc είναι παιχνίδι , το pc ειναι πρωτίστως εργαλείο
Το ίδιο όμως ισχύει ολο και περισσότερο πλέον και για το κινητό όσο προχωράει η τεχνολογία
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προσωπικά θέλω δυνατό αυτοκίνητο και δυνατό PC. Το κινητό είναι απλά ένα παιχνίδι.
Είναι και παιχνίδι. Αν το χρησιμοποιείς για τη δουλειά σου όμως είναι και εργαλείο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσωπικά θέλω δυνατό αυτοκίνητο και δυνατό PC. Το κινητό είναι απλά ένα παιχνίδι.
Είναι και παιχνίδι. Αν το χρησιμοποιείς για τη δουλειά σου όμως είναι και εργαλείο.
Το ίδιο και το κινητό.
-
το αυτοκίνητο και αν είναι παιχνίδι...
στάκα, μιλάω με κατόχους βαγκ... οκ , μπορεί αν μην είναι τοσο διασκεδαστικό παιχνίδι...
Περι συσκευών Android...