-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με τα lime δεν ξέρω τι θα κάνουμε, έχει παραγωγή η Κούβα ή θα πρέπει να μεριμνήσει ο σύντροφος Τσάβες;Έχω limeιές στον κήπο μου, καταναλώστε άφοβα. Θα βάζετε εσείς τα υπόλοιπα κ εγώ τα lime.
Edit
Και την φρέσκια μέντα, εννοείται! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Με τα lime δεν ξέρω τι θα κάνουμε, έχει παραγωγή η Κούβα ή θα πρέπει να μεριμνήσει ο σύντροφος Τσάβες;
Έχω limeιές στον κήπο μου, καταναλώστε άφοβα. Θα βάζετε εσείς τα υπόλοιπα κ εγώ τα lime.
Edit
Και την φρέσκια μέντα, εννοείται!Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!
Έχω στο μπαλκόνι κουμ-κουάτ, μανταρινιά, και φυσικά... μέντα, αλλά τα limes έρχονται από τον Βασιλόπουλο!
Βέβαια, δεν θα πω όχι στην φρέσκια μέντα σου, εγώ έχω μόνον... μία γλάστρα!Θα πάω να δω σε κάνα φυτώριο αν έχουν μοσχολεμονιά!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!Γι' αυτό είμ' εγώ εδώ.
-
τετοια απογοητευση απ τα κινητα σας, που θα το ριξετε στο πιοτο?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τετοια απογοητευση απ τα κινητα σας, που θα το ριξετε στο πιοτο?Εγώ πίνω ανεξαρτήτως αιτίας!
Καλή παρέα να υπάρχει και αιτίες δεν χρειάζονται! -
η τελευταια σου προταση, αυτοαναιρειται...
αν υπαρχει καλη παρεα, ειναι λογος για πιοτο, ετσι οπως μας τα λες! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
η τελευταια σου προταση, αυτοαναιρειται...
αν υπαρχει καλη παρεα, ειναι λογος για πιοτο, ετσι οπως μας τα λες!Από Δευτέρα με Τσίπρα θα είμαστε όλοι συντρόφια και η καλή παρέα θα είναι δεδομένη!
Υπόψιν, κάτι S2000 και i-AmAppleFanboy @@ριες κομμένες, προλαβαίνεις σήμερα και αύριο να αγοράσεις ό,τι μπορείς!
-
με τη μεταπωλητικη αξια του γιωτοφωνου, αυτος ελπιζει οτι με δρχ θα παρει μεταχειρα πορσε
-
@Xαη
Tα ομορφα διλιτρα, ομορφα (θα) καιγονται!
Αν ρωτησεις, στον 'κλειστο' κυκλο, θα σου πουν οτι ειμαι απ τους ελαχιστους που δινουν ισχυρες τονωτικες ενεσεις (ακομα και τωρα) στην αγορα! Οτι μπορω κανω ο ερμος!
@Κιουσης
Σιγα μην παω για πορσικο! φερραρικο κατ' ευθειαν και αν δεν μπορουν να γινουν εισαγωγες, θα παρω το ελληνικο Pony και θα του χωσω ενα μοτερ διλιτρο που θα εχω περισσευουμενο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με τη μεταπωλητικη αξια του γιωτοφωνου, αυτος ελπιζει οτι με δρχ θα παρει μεταχειρα πορσεγιατί να πάρεις τη πόρσε με δρχ, όταν με τον τσίπρας θα μπορείς απλώς να την πάρεις
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
με τη μεταπωλητικη αξια του γιωτοφωνου, αυτος ελπιζει οτι με δρχ θα παρει μεταχειρα πορσε
γιατί να πάρεις τη πόρσε με δρχ, όταν με τον τσίπρας θα μπορείς απλώς να την πάρεις
Σσσσσς !
Μην ξεσκεπάζεις το σχέδιό μου για τις πρώτες 100 ημέρες της νέας κυβέρνησης.Η απαλλοτρίωση-εθνικοποίηση των Porsche (και των ωραίων γκομενακίων που τις συνοδεύουν ... ) θα είναι βασική προτεραιότητα!
[Mod]
-
παμε μωρη κινηταρα
-
screen time?
-
και wifi συνεχως ανοικτο, μετρια χρηση το χαρακτηριζω αυτο (γιατι εχω και πολυ pc το τελευταιο 24ωρο )
επισης εχω και 51 λεπτα ομιλια
-
Ότι πληρώσεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Υπερbargain στα λεφτά του το Nexus.
-
ναι πολυ καλο, οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο το γουσταρω
απλα υπηρχε σουσουρο σχετικα με την αυτονομια του και τη μικρη του σε χωρητικοτητα μπαταρια και οντως ειχε δικιο ο σπυρος(αν θυμαμαι καλα) που ελεγε οτι με το καιρο στρωνει αρκετα, γιατι στη τελικη η ονομαστικη χωρητικοτητα ισως δε λεει και πολλα για τη ποιοτητα μιας μπαταριας
και η στοκ 4.0.4 ειναι αρκετα καλη rom και απο αποψη αυτονομιας, αλλα και επιδοσεων
δεν ειχα το παραμικρο παραπονο ειδικα στο 2ο, το κινητο φυσαει και ειναι ισως λογικο αν σκεφτει ή υποθεσει κανεις οτι το λειτουργικο αυτη τη στιγμη ειναι περισσοτερο προσαρμοσμενο στο hw του -
'Νέα προσφορά για τους Facebook Fans μας!
Θες το νεώτερο μέλος της οικογένειας Google Nexus με διπύρινο επεξεργαστή και οθόνη Super Amoled 4,65''?
Samsung Galaxy Nexus Black μαζί με χάρτες Ginius Driver-Don't Panic (GR) από 599€ ΜΟΝΟ 449€!Μην ξεχνάς κάθε Facebook Fan μπορεί να αγοράσει μόνο ένα τεμάχιο και για αγορά μέσω internet να γράψει τη φράση «Facebook Fan» στο πεδίο με τα σχόλια στο καλάθι αγοράς, ώστε να ισχύει η ειδική τιμή! http://goo.gl/eSZO0
Η προσφορά ισχύει από (15/6/2012) έως 17/6/2012 στις 23:59!
-
Να λοιπόν η πολυσυζητημένη προσφορά του πλαισίου , εντάξει προσπαθούν για πλαίσιο δε λέω , μπορούν όμως και καλύτερα
-
Αυτο λεει τιποτα ?
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... ndroid.htm
η να προτιμησω το SE neo V ?
-
Τα χαρακτηριστικά του είναι καλά πάντως και η μεγάλη οθόνη μετράει.
Σε πιο δυνατό(διπύρηνο) αλλά με μικρότερη οθόνη υπάρχει και αυτό:
http://www.skroutz.gr/s/1872154/Sony-Xperia-Sole.html
Περι συσκευών Android...