-
Ε, ψιλοκούραση επιτέλους με το linux.
Εντάξει, καλό γαμάτο, βραβεύτηκε, αλλά νταξ... έχουμε φτάσει 2012, έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που βγήκε.Όποτε δεν βρίσκει κανείς καλύτερο υποψήφιο θα χώνει το linux να γεμίζει το roster;
-
Εξακολουθώ να μη βλέπω άλλη προοπτική για το δημόσιο, από το τζαμπέ Linux.
Άδειες MS δεν αγοράζονται, νέα PC δεν αγοράζονται, οι περισσότεροι έχουν πειρατικές εκδόσεις WInXP με Libre Office, ας περάσουν επιτέλους στο real thing της τζαμποσύνης. -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Χρήστης KDE εδώ και ΜΙΣΗ ΩΡΑ!Μ' άρεσε αρκετά, αλλά απ' όσο βλέπω δεν μπορώ να έχω ''χύμα'' αρχεία στο Desktop... Λύση υπάρχει ή όχι;
Ναι, υπάρχει!!!! Δε θα παίζει όμως μέχρι που να αλλάξεις την υπογραφή σου και να βάλεις ένα 'Κ' μπροστά!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ε, ψιλοκούραση επιτέλους με το linux.
Εντάξει, καλό γαμάτο, βραβεύτηκε, αλλά νταξ... έχουμε φτάσει 2012, έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που βγήκε.Όποτε δεν βρίσκει κανείς καλύτερο υποψήφιο θα χώνει το linux να γεμίζει το roster;
Γράψε ρε συ mjacobε ένα καλύτερο και πιο μοντέρνο που ξέρεις και απο κουμπιούτερ
Να σου δώσουν και βραβείο.
-
ε αφού δεν μπορώ εγώ, να το βραβεύουμε σαν την μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη κάθε χρόνο μέχρι το 3500
-
Ή δεν καταλαβες σωστά ή το σχόλιο ήταν ψιλοάσχετο. Το βραβείο δεν το πήρε το Linux. Ο Torvalds το πήρε για την προσφορά του στην τεχνολογία. Όπως και να το κάνουμε αυτό που δημιούργησε ήταν απίστευτα σημαντικό.
-
τα επιτεύγματα δεν παίρνουν βραβεία. Οι δημιουργοί τους τα παίρνουν.
Εγώ δεν διαφωνώ ότι είναι τεράστιο επίτευγμα. Το ίδιο θα έγραφα αν (ξανα)βραβεύαμε τον Φλέμινγκ εν έτει 2012 για την πενικιλλίνη.
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες σωστά ή το σχόλιο ήταν ψιλοάσχετο.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα επιτεύγματα δεν παίρνουν βραβεία. Οι δημιουργοί τους τα παίρνουν.Εγώ δεν διαφωνώ ότι είναι τεράστιο επίτευγμα. Το ίδιο θα έγραφα αν (ξανα)βραβεύαμε τον Φλέμινγκ εν έτει 2012 για την πενικιλλίνη.
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες σωστά ή το σχόλιο ήταν ψιλοάσχετο.
Μια χαρά βραβεία μπορούν να πάρουν. Το πλακώνεις στα benchmark το συγκρίνεις με αλλα και βραβεύεις. Και προφανώς το linux του 2012 έχει αλλάξει κάμποσο σχέση με το linux του 1994.
Απο εκεί και πέρα τα παράπονα σου > http://www.technologyacademy.fi/
-
κάπου έχεις μπλέξει το γιατί και το τι.
Τα συγχαρητήριά σου εσύ γιατί μας τα έγραψες εδώ και δεν τα έστειλες στον linus; Γενικά αυτό το uberfail επιχείρημα που χρησιμοποιείς παντού, πότε θα καταλάβεις πόσο uberfail είναι;
-
Πιο απλά γιατί ξεχνάω και που γράφω ορισμένες φορές.
Υπάρχει η λάμπα ως δημιούργημα και η λάμπα ως κάτι καθαρά τεχνικό και μετρήσιμο (lumen watt κλπ). Ο δημιουργός του λαμπτήρα πρόσφερε κάτι. Αυτό που κατασκεύασε μπορεί να μην είναι και οτι καλύτερο τεχνικά.
Μήπως να το ζωγραφίσω κιόλας να γίνει πιο κατανοητό
Απο εκεί και πέρα μετέφερα απλά μια είδηση και έκανες ένα σχόλιο. Εσύ πιστεύεις οτι κακώς πήρε το βραβείο εγω έχω άλλη άποψη. Δεκτό.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πιο απλά γιατί ξεχνάω και που γράφω ορισμένες φορές.Υπάρχει η λάμπα ως δημιούργημα και η λάμπα ως κάτι καθαρά τεχνικό και μετρήσιμο (lumen watt κλπ). Ο δημιουργός του λαμπτήρα πρόσφερε κάτι. Αυτό που κατασκεύασε μπορεί να μην είναι και οτι καλύτερο τεχνικά.
Μήπως να το ζωγραφίσω κιόλας να γίνει πιο κατανοητό
όχι, είναι απολύτως κατανοητό ότι εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις
Απο εκεί και πέρα μετέφερα απλά μια είδηση και έκανες ένα σχόλιο. Εσύ πιστεύεις οτι κακώς πήρε το βραβείο εγω έχω άλλη άποψη. Δεκτό.
βλέπεις τι απλά που είναι ορισμένα πράγματα...
-
η ερώτηση του mjacob είναι αν φέτος προσέφερε κάτι συγκεκριμένο.
Κάλλιστα βέβαια μπορούν να του το δίνουν τιμής ένεκεν, πολλοί βραβεύτηκαν χρόνια μετά την ανακάλυψη τους. Τώρα βέβαια αν οι συγκεκριμένοι τον έχουν ξαναβραβεύσει για το linux έχουμε ένα θέμα
-
οι συγκεκριμένοι δεν νομίζω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η ερώτηση του mjacob είναι αν φέτος προσέφερε κάτι συγκεκριμένο.Κάλλιστα βέβαια μπορούν να του το δίνουν τιμής ένεκεν, πολλοί βραβεύτηκαν χρόνια μετά την ανακάλυψη τους. Τώρα βέβαια αν οι συγκεκριμένοι τον έχουν ξαναβραβεύσει για το linux έχουμε ένα θέμα
Για την 'συνολική' προσφορά του στην τεχνολογία βραβεύεται. Έφτιαξε ενα λειτουργικό -χρησιμοποιώντας και τη δουλειά άλλων βλ. Stallman κλπ- και το έδωσε σε όλους τζάμπα. Ούτε επειδή το linux είναι το καλύτερο λογισμικό, ούτε γιατί είναι το πιο προηγμένο.
The Prize celebrates innovations that have a favourable impact on quality of life and well-being or on sustainable development. It has been established to steer the course of technological development to a more humane direction. The objective of the Millennium Technology Prize is to highlight technical development that has a humanitarian focus, to make the work of researchers and application builders in different sectors better known, and to encourage discussion and debate between researchers, companies, and national and communal decision makers.
Tα βραβεία που έχει πάρει ο Torvalds > http://en.wikipedia.org/wiki/Linus_Torvalds#Recognition
-
-
ΘΕΟΣ ΡΕ!
-
Συνδέω ακουστικά αλλά το ηχείο συνεχίζει να παίζει ακάθεκτο. ΤΙ παίζει?
Ήχος βγαίνει και από το ηχείο (για λάπτοπ μιλάμε) και τα ακουστικά. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Συνδέω ακουστικά αλλά το ηχείο συνεχίζει να παίζει ακάθεκτο. ΤΙ παίζει?
Ήχος βγαίνει και από το ηχείο (για λάπτοπ μιλάμε) και τα ακουστικά.Και καλά κάνει. Αν κάνεις 'mute' από το εικονίδιο στην γωνία συνεχίζει να παίζει;
-
Γιατί καλά κάνει? Στα win7 βάζω τα ακουστικά και το ηχείο 'απομονώνεται'.
Ναι πατώντας το mute δεν παίζει κανένα από τα δυο. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Συνδέω ακουστικά αλλά το ηχείο συνεχίζει να παίζει ακάθεκτο. ΤΙ παίζει?Σε ενα HP tablet PC που ειχα, το μπροστινο audio jack ηταν διαφορετικο ALSA device... Ανοιξε τον mixer και ψαξτο καλυτερα. Ισως ειναι το 'front'.
LiNuX Forum