-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μωρέ δίκιο έχεις αλλά κρατιέμαι με νύχια και με δόντια. Βλέπω δε ότι σε 2 βδομάδες έχει πέσει 60-70€ και λέω Ιούλιο με 500 κατοστάρικα θα το παίρνεις. Για το S2 έχω 2-3 στην αναμονή οπότε μόνο τη διαφορά έχω να βάλω...ε τοτε παρτο, δε παει στο διαλο, σιγα μη σου δωσω ΕΓΩ υπευθυνες συμβουλες
απλα επειδη εμενα το εισοδημα εχει περιοριστει στο 8.62 και τρωω απο τα ετοιμα οσο δε παει , νιωθω μια θηλεια γυρω απο το λαιμο μου
ακομα και το nexus ασκοπο εξοδο ηταν , αλλα στα 365 τουλαχιστον δε νιωθω οτι μου επιασαν πολυ το κωλο
παντως το gs3 ειναι πολυ ασχημο ρε γαμωτο..
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πάντως βγήκε και το LG 4x HD στα 500 στο amazon.de.
εξίσου intriguing if you ask me.η lg φτιαχνει πολυ καλα τηλεφωνα , αλλα για οποιον περιμενει επισημη υποστηριξη θα κλαιει (που ο στεφανος ειναι τετοιος τυπος), οποτε μακρια
δυστυχως ή ευτυχως η samsung ειναι ο βασιλιας
βεβαια και το htc ειναι φοβερα καλο , αλλα ειναι πανακριβο και ο tegra 3 δε με πειθει
-
LG δεν παίρνω. Ότι συσκευές έχουμε είναι μεν σκυλιά, αλλά κινητό LG δεν παίρνω.
Το S3 σε πρώτη φάση ούτε εμένα με ενθουσίασε αλλά όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει και ειδικά σε λευκό. Αν υπήρχε μια στοιχειώδης αξιοπιστία στη δουλειά και στις πληρωμές θα το είχα χτυπήσει από την πρώτη μέρα που βγήκε, αλλά όταν δεν ξέρω πότε και αν θα πληρωθώ δεν λέει να φάω τα εναπομείναντα σε κινητό...
-
εγω παντως τετοια κινητα (οπως και το gs2) πιστευω οτι πρεπει να τα κρατας καιρο
δε λεει να τα αλλαζεις καθε χρονοτο δικο μου δηλαδη θα μεινει σιγουρα καμια 2ετια+ , εδω ειχα μεινει με τη χαζομαρα 1.5
ειναι πλεον παρα πολυ δυνατα, δεν αξιζει να τα αλλαζεις εκτος αν εχουν προβλημα που δεν αξιζει να επισκευαστει
επισης οι μπαταριες τους ειναι πολυ καλες και δε φθειρονται καθολου γρηγορα
υπαρχουν ατομα με gs1 που φτανουν τη 2ετια και εχουν ακομα καλο κινητο , αυτοι δικαιολογουνται να αρχιζουν σιγα σιγα να κοιτουν κατι καλυτερο, εσυ ομως μια χαρα θα ησουν για ακομα ενα χρονο
ειδικα τα τετραπυρηνα δε θεωρω οτι αξιζουν τοσο πολυ ακομα το επιπλεον κοστος , καλυτερα να περιμενει καποιος να γινουν πιο mainstream
(το μονο που αξιζει για μενα στα πιο νεα κινητα ειναι η αναλυση της οθονης τους, οχι τοσο πολυ τα υπολοιπα τεχνικα χαρακτηριστικα τους)στη θεση σου θα καθομουν αλλη μια χρονια με το γαλαξια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως το gs3 ειναι πολυ ασχημο ρε γαμωτο..
Λογικό ρε... αφού και η Samsung το είπε... το κάνανε να μοιάζει σα θαλασσινή κοτρόνα (βότσαλο τεμεκ)...
-
προσπαθουν απεγνωσμενα να μη φανε μηνυση απο την apple?
-
εγω παντως τετοια κινητα (οπως και το gs2) πιστευω οτι πρεπει να τα κρατας καιρο
δε λεει να τα αλλαζεις καθε χρονοΙσχύει. Δεν διαφωνώ καθόλου. Απλά για μια διαφορά 200-300€ καθε χρόνο αξίζει να έχεις κάτι νέο να αλλάζεις λίγο παραστάσεις. Εννοείται ότι δεν το παίρνω γιατί δεν μου αρκεί η ισχύς του S2 ή γιατί θα εκμεταλλευτώ το 4πύρηνο στο έπακρο.
-
ο 4πυρηνος σε λιγα πραγματα θα εχει ουσιαστικο νοημα
αλλα και με διπυρηνο αυτη τη στιγμη και flash 720p (που ειναι και η native αναλυση αυτων των συσκευων και παραπανω απο του gs2) παιζεις και 720p mkv παιζεις και ακομα και τα πιο βαρια παιχνιδια τα παιζεις αν κρινω απο το nova 3 που εχει τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε mobile συσκευη
σιγουρα η περισσοτερη ισχυς θα σου κανει τη ζωη πιο ευκολη , αλλα απαραιτητη δεν ειναι σε καμια περιπτωση ακομα και για heavy users
βεβαια οσο περισσοτερο περιμενεις , τοσο περισσοτερο θα πεσει η τιμη της συσκευης σου, οποτε ισως ειναι η μια ή η αλλη
-
βεβαια οσο περισσοτερο περιμενεις , τοσο περισσοτερο θα πεσει η τιμη της συσκευης σου, οποτε ισως ειναι η μια ή η αλλη
Ακριβώς αυτό. Πρέπει να βρεις την ιδανική στιγμή που το υπάρχον δεν θα πιάσει πάτο και το νέο θα έχει πέσει αρκετά από την αρχική του. Αυτό περιμένω. Προσωπικά 550€ θα ήταν super τιμή για μένα για το S3 και μάλλον υπέρβαση αν αναλογιστείς ότι το S2 το πήρα με 430€ εκ των οποίων τα 400 τα είχα βγάλει από το iPhone.
-
τη μεταπωλητικη αξια του γιωτοφωνου δε θα τη ξαναβρεις ποτε
βεβαια για μενα αυτο ειναι καλο γιατι και δεν πουλαω σε γενικες γραμμες , αλλα και γιατι μπορω να ελπιζω σε καλυτερες τιμες
αυτο που συμβαινει με τις συσκευες apple ειναι λιγο 'παραφυσικο' για ηλεκτρονικες συσκευες και ναι μεν εχει και τα θετικα του, αλλα εχει και ως συνεπεια να κανει ακομα και σημερα το 3gs 4 κατοσταρικα λεφτα που δεν εδωσα καν για μια πολυ πιο καινουρια και ικανη συσκευη
-
Και το Σ2 μια χαρά τιμή μεταχειρισμένου κρατάει (300+€) αν και τις έχουν ξεφτιλίσει τα μικρομάγαζα. 380€ καινούριο λευκο!
-
απλα ο κοσμος δεν εμπιστευεται να μικρομαγαζα, για αυτο
σιγα σιγα ομως αυτο θα αλλαξει λογω της οικονομικης στενοτητας
μικρομαγαζα και ebay θα γινουν κανονας
-
ο 4πυρηνος σε λιγα πραγματα θα εχει ουσιαστικο νοημααλλα και με διπυρηνο αυτη τη στιγμη και flash 720p (που ειναι και η native αναλυση αυτων των συσκευων και παραπανω απο του gs2) παιζεις και 720p mkv παιζεις και ακομα και τα πιο βαρια παιχνιδια τα παιζεις αν κρινω απο το nova 3 που εχει τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε mobile συσκευη
σιγουρα η περισσοτερη ισχυς θα σου κανει τη ζωη πιο ευκολη , αλλα απαραιτητη δεν ειναι σε καμια περιπτωση ακομα και για heavy users
720p σε κινητό = η υπερβολή της υπερβολής ω υπερβολή.
-
Όταν οι ιντσες είναι πλέον κοντά στις 5 γιατί είναι υπερβολή? Το λογικό εμένα μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
720p σε κινητό = η υπερβολή της υπερβολής ω υπερβολή.Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά τελικά η διαφορά είναι εμφανής. Πχ τα γράμματα επειδή είναι πολύ μικρά, σε κινητά με μεγάλη ανάλυση είναι πολύ πιο καθαρά και διαβάζονται πιό εύκολα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο 4πυρηνος σε λιγα πραγματα θα εχει ουσιαστικο νοημα
αλλα και με διπυρηνο αυτη τη στιγμη και flash 720p (που ειναι και η native αναλυση αυτων των συσκευων και παραπανω απο του gs2) παιζεις και 720p mkv παιζεις και ακομα και τα πιο βαρια παιχνιδια τα παιζεις αν κρινω απο το nova 3 που εχει τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε mobile συσκευη
720p σε κινητό = η υπερβολή της υπερβολής ω υπερβολή.
οριακο ειναι το 720 σε οθονες 4,5+
ασχετο, επαιξα λιγο με το S3.
οκ καλο μεν, αλλα αν εχεις ηδη καλο κινητο δεν βλεπω ουσιαστικο λογο αλλαγης -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οριακο ειναι το 720 σε οθονες 4,5+
ασχετο, επαιξα λιγο με το S3.
οκ καλο μεν, αλλα αν εχεις ηδη καλο κινητο δεν βλεπω ουσιαστικο λογο αλλαγηςκαλομαθαμε με την αναλυση εε?
καπως ετσι ενιωσα κι εγω με το onex που το χει τσιμπησει παιδι στη μοναδα και το παιζω οποτε βρω ευκαιρια
(ξαναλεω οτι η οθονη του σε βαζει σε σκεψεις συγκριτικα με τη super amoled , ειδικα σε περιβαλλον με πολυ φως)
αυτη τη στιγμη οι τιμες τους ειναι τραβηγμενες σε σχεση με αλλα καλα κινητα που μπορεις να παρεις αρκετα φθηνοτεραεγω παντως σε μεθεπομενο nexus θα σκεφτω την αλλαγη , το επομενο αλλωστε θα ειναι μια διαφοροποιηση του gs3 (εκτος και αν ισχυσει το σεναριο να βγαλουν ολοι οι μεγαλοι κι απο ενα nexus )
-
και μιας και λεμε για 720p mkv τι λετε για αυτο το προιον?
http://www.play247.gr/index.php?referre ... s_id=27283
ή εστω καποια εναλλακτικη που να ξερει καποιος ?
-
Όποιο και να πάρεις καλό είναι, εγώ έχω ένα φτηνό από amazon.
-
δουλευουν ολα?
βρηκα και αυτο..
ειναι original λετε ή @@?http://www.ebw.gr/el-GR/Product/10948/M ... -Sensation)-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-MHL-%CF%83%CE%B5-HDMI-%CE%B3
με ξετρελαινουν κατι τετοια εμενα
αληθεια σε μια πιο συγχρονη samsung τηλεοραση παιζουν ασυρματες συνδεσεις ?
Περι συσκευών Android...