-
Παίδες τη βοήθειά σας παρακαλώ.
Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο station και είμαι μεταξύ Passat (Β6)1.6 και volvo V50 1.8
Στυλ οδήγησης άκρως χαλαρό οικογενειακό απλά να μπορώ να προσπεράσω στην εθνική καμια νταλίκα τίποτε πιο extreme, αν θέλω να παίξω έχω το παρα πολύ παλιό αγαπημένο mini μου .
Απο χώρους υπερτερει το passat αλλά ο 1.6 fsi είναι που με ψιλοφρενάρει και με κάνει να κοιτάω και το V50 αλλά και άλλα αντίστοιχα μοντέλα άλλων εταιρειών. Μπατζετ 8000 - 10000 .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας
Νίκος -
Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο station και είμαι μεταξύ Passat (Β6)1.6 και volvo V50 1.8
Στυλ οδήγησης άκρως χαλαρό οικογενειακό απλά να μπορώ να προσπεράσω στην εθνική καμια νταλίκα τίποτε πιο extreme, αν θέλω να παίξω έχω το παρα πολύ παλιό αγαπημένο mini μου .
Απο χώρους υπερτερει το passat αλλά ο 1.6 fsi είναι που με ψιλοφρενάρει και με κάνει να κοιτάω και το V50 αλλά και άλλα αντίστοιχα μοντέλα άλλων εταιρειών. Μπατζετ 8000 - 10000 .
Νίκος -
Νίκος -
Εξαρτάται τι θέλεις από χώρους ...
Το V50 ΔΕΝ είναι πολύ μεγάλο για station ... (είμαι κάτοχος)
Κατά τα άλλα είναι μακράν το καλύτερο αυτοκίνητο που είχα ποτέ!
Να πάρεις σίγουρα το 1.8 και έκδοση Momentum ή Sum Sum επίσης να κοιτάξεις να είναι μετά το 2006 (fl)
Αν καταλήξεις βάλε και τις αγγελίες εδώ γιατί έχω δει από κοντά πολλά από τα v50 που πωλούνται στην Ελλάδα ...
-
Octavia Station.
-
Peugeot 407 sw 1.8 απο μενα.. Εχει τη παραπανω δυναμη απο το passat που θελεις..
Επισης χαζευοντας λιγο το car.gr επεσα σε αυτο..Θα το κοιταζα, ενω αισθητικα ειναι μια κλασση πανω απ ολα.. Τσεκαρε μηπως θελει μονο γερο service λογω χιλιομετρων και ξεφυγει μετα το πραγμα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2424109/ -
Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις γνωμες σας
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Octavia Station.Αξιόλογα μοντέλα αλλά δεν μου κάνουν κλικ αισθητικά προσωπικά ρε γμτ
Εξαρτάται τι θέλεις από χώρους ...
Το V50 ΔΕΝ είναι πολύ μεγάλο για station ... (είμαι κάτοχος)
Κατά τα άλλα είναι μακράν το καλύτερο αυτοκίνητο που είχα ποτέ!
Να πάρεις σίγουρα το 1.8 και έκδοση Momentum ή Sum Sum επίσης να κοιτάξεις να είναι μετά το 2006 (fl)
Αν καταλήξεις βάλε και τις αγγελίες εδώ γιατί έχω δει από κοντά πολλά από τα v50 που πωλούνται στην Ελλάδα ...
Με ενδιαφέρουν οσο το δυνατόν μεγάλοι χωροι, το Volvo είναι λιγάκι μικρό ,δυνατο του σημείο οντως είναι το μοτέρ 1.8 δεν με ενδιαφέρει το 1.6
Peugeot 407 sw 1.8 απο μενα.. Εχει τη παραπανω δυναμη απο το passat που θελεις..
Ισως το πιο όμορφο SW κατά την άποψη μου αλλά θα ήθελα μοντέλο πενταετίας ενώ αυτά είναι απο 2006 και πίσω
Όσον αφορά το μπατζετ θα ήθελα να δώσω μεχρι 7000 -7500 για το όχημα ,να αποσύρω και τον καρκαλέτζο που έχω (ΚΙΑ Sephia1.5 του 1998-μεγάλοι εσωτερικοί χώροι ,δε σπάει δε χαλάει αλλά μέχρι εκεί, το οποίο με εξυπηρέτησε 14 χρόνια αδιαμαρτύρητα χωρίς το παραμικρό προβλημα) και τα υπόλοιπα 2000 περίπου τα υπολογίζω για τα απαραίτητα που μπορεί να χρειαστεί ένα μτχ (λάστιχα , μεγάλο σερβις , κάποιο αντ/κο φυσιολογικής φθορας κλπ)
Μέχρι τώρα έχω τσεκάρει αυτά απο το car.gr
Passat
http://www.car.gr/2454407
http://www.car.gr/2546801Νικος
-
Προσωπικη αποψη αλλα 1-2 χρονια διαφορα ηλικιας δε νομιζω οτι κανεις καλα που το απορριπτεις..Ειναι βεβαια δυσκολο να βρεις 407 sw.Και προσοχη αν το αποφασισεις γιατι καποια φορανε τον 1.8 με τα 117 και καποια με τα 125 και τον μεταβλητο χρονισμο.
Το mazda υποθετω οτι το απερριψες λογω τιμης.Απλα το εβαλα αρχικα γιατι δεν ειχες γραψει με ποιο τροπο θασυγκεντρωθει το ποσο.
Αλλη λυση ειναι το προηγουμενο avensis που απ οτι βλεπω υπαρχει και μια σχετικα προσφορα..Το 1.8 ειναι και 130 αλογα.. βεβαια πανω στο δρομο το passat ειναι ανωτερο και το v50 βεβαια.
-
επειδη εχω το passat Β6 1.6 fsi εχω να σου πω οτι οσον αφορα τους χωρους δεν υπαρχει περιπτωση να σε προβληματισει. ειναι χαωδεις.
οσον αφορα το κινητηρα οντως ειναι αδυναμος αλλα εχει πολυ καλη κλιμακωση το κιβωτιο. δε βαζει φωτια στο δρομο αλλα σε κανονικους ρυθμους πας με ασφαλεια και οικονομια. σκεψου οτι η καταναλωση σε εθνικη οδο ανετα παει στα 6.2-6.5 λτ/100 χλμ. -
Το βολβο που έβαλες είναι λιγάκι χλωμο να είναι του 2007 ... δεν είναι fl ...
-
Δεν το πρόσεξα ιδιαίτερα ,μονο απο τα στοιχεια της αγγελίας το ανέφερα.
Όπως και να έχει μάλλον με βλέπω να πηγαίνω προς VAG μεριά λόγω χώρων (είναι όντως χαώδεις όπως ανέφερε και ο theo13) .
Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια και τις γνώμες σαςκαι καθώς σερφάριζα στο youtube βρήκα κάτι διαχρονικό
Youtube VideoΝα γελάσω ή να κλάψω ;
ΜΤΧ station/variant ή όπως αλλιώς τα λένε