-
χαζεύοντας σε διαφορα φορουμ σκεφτηκα το εξης χαζο!!
Ποια ειναι η μαγαλύτερη ζαντα (σε ίντσες ) που εχει τοποθετηθει σε αυτοκίνητο ...Η αντίστοιχη σε μεγαλύτερο όχημα (φορτηγο κτλ;;)
Επίσης η μικρότερη πόσες ίντσες είναι; (Μινι κούπερ μου μυρίζεται ή κανενα φιατακι!)
-
Ποια ειναι η μαγαλύτερη ζαντα (σε ίντσες ) που εχει τοποθετηθει σε αυτοκίνητο ...Η αντίστοιχη σε μεγαλύτερο όχημα (φορτηγο κτλ;;)
Επίσης η μικρότερη πόσες ίντσες είναι; (Μινι κούπερ μου μυρίζεται ή κανενα φιατακι!)
-
-
Τι να σου πω...τώρα που θα βγούνε τα τρακτέρ στην Εθνική πάμε να μετρήσουμε
-
Εχω δει σε εκθεση στην Ελλαδα την OZ Opera σε 22αρα για 'κανονικα'¨αυτοκινητα, καθως και μια 26αρα χρωμιομενη σε εκθεση στην Αμερικη.
Η μεγαλυτερη ζαντα ever πρεπει να ειναι αυτη που χρησιμοποιουν κατι τεραστια οχηματα για λατομεια, οπου το λαστιχο του ειναι μεγαλυτερο απο λεωφορειο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω δει σε εκθεση στην Ελλαδα την OZ Opera σε 22αρα για 'κανονικα'¨αυτοκινητα, καθως και μια 26αρα χρωμιομενη σε εκθεση στην Αμερικη.Και ειπα θα προλαβω να πω εγω για την 22αρα! 26αρα ομως; Ημαρτον. Σε τι αυτοκινητο να μπει;
-
Η ιστορία λέει πως όταν ο Ισιγόνης έφτιαχνε το μίνι πήγε σε έναν λαστιχά (Ντάνλοπ νομίζω) και του είπε 'θέλω ένα λάστιχο τόσο', δείχνοντας με τα χέρια του. Ο λαστιχάς τότε πήρε μεζούρα και το μέτρησε. 10 ίντσες, και ήταν (μάλλον είναι) η μικρότερη ζάντα σε Ι.Χ.
Το σκούτερ μου (πάει για 19ετία πλέον) φοράει 10άρα ζάντα, και δυσκολεύομαι να βρώ λάστιχα λόγω μικρού μεγέθους...
Προς το μεγάλο πάλι, το Michelin Pilot Sport βγαίνει και σε 22άρα, χωρίς να ξέρω αν έχει και μεγαλύτερες...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εχω δει σε εκθεση στην Ελλαδα την OZ Opera σε 22αρα για 'κανονικα'¨αυτοκινητα, καθως και μια 26αρα χρωμιομενη σε εκθεση στην Αμερικη.
Και ειπα θα προλαβω να πω εγω για την 22αρα! 26αρα ομως; Ημαρτον. Σε τι αυτοκινητο να μπει;
26αρα+χρωμιομενη+αμερικη, εσυ σε τι λες να μπει? Σε κανα Escalade κανενος ραππερ η μπασκετμπολιστα...
Για μικροτερη, 10αρα υπαρχει σιγουρα (Mini), ισως να επερνε και 9αρα.
-
Και ειπα θα προλαβω να πω εγω για την 22αρα! 26αρα ομως; Ημαρτον. Σε τι αυτοκινητο να μπει;
Η απάντηση ίσως βρίσκεται στους επόμενους 4Τ και μην σου μπουν ιδέες για κάτι εξωτικό. Υβριδικό την φόρεσε και μάλιστα πολύ γνωστό...
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Η απάντηση ίσως βρίσκεται στους επόμενους 4Τ και μην σου μπουν ιδέες για κάτι εξωτικό. Υβριδικό την φόρεσε και μάλιστα πολύ γνωστό...
Prius??????????? Insight?????????
-
Σε κάποιο περιοδικό, νομίζω στο Drive, είχε φωτογραφίες από το Essen Motor Show, με βελτιωμένα αυτοκίνητα και υπήρχε εκεί ένα Hummer λαχανί με 28άρες ή 29άρες, δεν θυμάμαι καλά...
Το πιο απίστευτο είναι ότι έδειχναν πάνω του όπως οι 15άρες ή οι 16άρες στο δικό μου!!!
-
Prius??????????? Insight?????????
Prius κατασκευασμένο να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας.
Ειδική κατασκευή ζαντών από την Γκουντγίαρ, 26άρες εμπρός, 25άρες πίσω.
Ιδού το κείμενο (αγγλικά): http://www.carpages.co.uk/toyota/toyota_prius_24_12_04.asp?switched=on&echo=213808536Ιδού και η φωτογραφία:
Τι κερδίζω;
Υ.Γ. Δε φταίω αν πέσουν οι πωλήσεις!!!
-
Δείτε και κάτι ενδιαφέρον...
http://www.wme.com/features/dec2001/blkmgc.htmIn 1971, Michelin's largest rim sizes were 1.295 m (51') and this had grown to 1.45 m (57') by 1973. The largest radial tyre available by 1976 weighed 4.28 tonnes and by 1992, this had grown to 5.8 tonnes for the slicks first used on Cat's 994 loader
[...]
Working in close partnership with Caterpillar, Michelin came up with the groundbreaking 55/63R63 in 1998, a 1.6 m rim size (**63') low-profile tyre **for the giant 797 truck in 1998.Χαμηλοπρόφιλο σε 63άρες!!!
Έφυγα για μουράτα κλάμπ!!!Για μη αγγλομαθείς η Μισλέν έβγαζε μέχρι 51' το 71, 57'το 73 και τα πιο μεγάλα λάστιχα ήταν σχεδόν 6 τόννους το 92!!
Το 98 έβγαλε χαμηλοπρόφιλα (!!!) σε 63άρες, πάντα για εξκαπτικά μηχανήματα.(ίσως λέει κι άλλα παρακάτω, βαριέμαι να διαβάσω... )
-
Κατι τερααααστιες ζαντες που χρησιμοποιουν σε 4Χ4 και περνανε πανω απο αλλα αυτοκινητα παιζουν; Τις βλεπω συνηθως σε show που γινονται σε κλειστα σταδια.
-
Σωστός ο George Tabs για το CAT797.
Και μια εικόνα για να έχοθμε αίσθηση περί τίνος πρόκειται:http://www.syncrude.com/syn_library/ima ... Hauler.jpg
Γιάννης
-
servmx, ΑΥΤΑ είναι τα ΧΑΜΗΛΟΠΡΟΦΙΛΑ;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
servmx, ΑΥΤΑ είναι τα ΧΑΜΗΛΟΠΡΟΦΙΛΑ;;;Σε τέτοιες διαστάσεις τώρα τι θεωρείται χαμηλοπρόφιλο δε γνωρίζω, αλλά τα λάστιχα αυτά πρέπει να αντέξουν το βάρος του θηρίου (παρεπιμπτόντως 2 κινητήρες συνολικής ισχύος 3600 hp) και το φορτίο του, καθώς αυτή η 'γάτα' μεταφέρει 360-400 tn.
Γιάννης
-
Bimoto με 3600 αλογα, μιλαμε το παιρνεις πας στην Βουτα δεν σου κουνιεται τιποτα και αμα καταφερει να σε σταματησει κανας τροχαιος σφυριξτε μου (τους περνας ολους απο πανω, και του 'αντιπαλους' και τους τροχαιους)...
Ξεφυγαμεεεεεεεεε......
Ποια ειναι αραγε η μεγαλυτερη ζαντα;;