-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Ωραιο το αρθρο, ιστορικες φυσιογνωμιες της ακροδεξιας Καλεντζης κλπ
[...]Με την ευκαιρία του σχολιασμού.
Που να βρουμε ρε πστη τα βιβλια του καλεντζη
[...]Τσέκαρε τα πμ σου. Και όποιος άλλος τα θέλει σε pdf ('Δημοκρατία ’80 : Κάτεργο', 'Η Μαύρη Βίβλος του Κώστα Πλεύρη') καθώς και το 'Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής', ας μου στείλει πμ.
Πανελλαδική εκστρατεία του Συριζα και στα φόρα
Τρεχάτε μάγκες 7 και σήμερα ότι προλάβετε κέρδος είναι
Απ τις 18 πάλι στους δρόμους θα είστε και θα μυξοκλαίτε,'μας είπατε ψεματα' 'και δεν ξέραμε' 'μας εξαπατησατε' 'μα γιατί' κοκ.......το έργο θα ξαναπαιχτεί -
να ρωτήσω κάτι ειλικρινά και θέλω αντίστοιχα ειλικρινείς απαντήσεις.
νομίζω κανένας μας από εδώ μέσα που θα ψηφίσει σύρριζα δεν τρέφει καμία ιδιαιτερη αδυναμία στον τσιπρα.Τους δε λόγους που θα ψηφίσω σύρριζα τους έχω αναφέρει, ας μην επαναλαμβάνομαι.
Η ερώτηση μου είναι: στους ψηφοφόρους της ΝΔ ή τεσπα σε αυτούς που θα ψηφίσουν ΝΔ, ο σαμαράς τί σας βγαζει
Προσωπικά η ιδέα και μόνο να εκπροσωπεί τη χώρα μου αυτό το φασισταριό, μου προκαλεί τρόμο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Προσωπικά η ιδέα και μόνο να εκπροσωπεί τη χώρα μου αυτό το φασισταριό, μου προκαλεί τρόμο
T'οσα χρόνια δεν τρομάζατε,κοιμόσασταν τον ύπνο του δικαίου ή βολευόσασταν με το σύστημα,τώρα σας έπιασε η τρεμούλα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι τόσο απλό.Εσύ είσαι πιο χαλαρός. You can't lose. Ό,τι κι αν ψηφίσεις, θα υπάρξει 'Κυβέρνηση Αριστεράς'.
Δεν πάει έτσι.
Εγώ θα ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να υπάρξει δυνατότερη εκπροσώπηση της αριστεράς. Αν δεν υπάρχει ισχυρή αριστερά, τότε σε περίπτωση που εγκλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ (πιθανό σενάριο - ειδικά στα πλαίσια μιας κυβέρνησης που θα στηρίζεται και από άλλα κόμματα) δεν θα υπάρχει ισχυρός αντίλογος.
Δαγκωτό ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λοιπόν.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να ανησυχεί η ΧΑ απ τα ποσοστά του αντάρτη ?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
[...]
[...]Τσέκαρε τα πμ σου. Και όποιος άλλος τα θέλει σε pdf ('Δημοκρατία ’80 : Κάτεργο', 'Η Μαύρη Βίβλος του Κώστα Πλεύρη') καθώς και το 'Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής', ας μου στείλει πμ.
Απ τις 18 πάλι στους δρόμους θα είστε και θα μυξοκλαίτε,'μας είπατε ψεματα' 'και δεν ξέραμε' 'μας εξαπατησατε' 'μα γιατί' κοκ.......το έργο θα ξαναπαιχτείΣιγά μην κάνω και εκστρατεία.
Αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, θα τα έβγαζα φόρα παρτίδα στο φόρουμ και όχι με πμ.Για λίγους και εκλεκτούς είναι μόνο (για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους - δεν περίμενε κάποιος να διαβάσει αυτά τα 3 βιβλία για να καταλάβει τι είναι η ΧΑ).
-
σου περισσεύει καμία και για μάς μάκη? να ενισχύσουμε το κόμμα, μπας και σας δώσει κανα αντίτυπο απ τα βιβλία του γιατί δε βλέπω να τα έχεις διαβάσει και θα σε ματσακωνιάσει κανα παλικάρι εκει μέσα
-
να ρωτήσω κάτι ειλικρινά και θέλω αντίστοιχα ειλικρινείς απαντήσεις.νομίζω κανένας μας από εδώ μέσα που θα ψηφίσει σύρριζα δεν τρέφει καμία ιδιαιτερη αδυναμία στον τσιπρα.Τους δε λόγους που θα ψηφίσω σύρριζα τους έχω αναφέρει, ας μην επαναλαμβάνομαι.
Η ερώτηση μου είναι: στους ψηφοφόρους της ΝΔ ή τεσπα σε αυτούς που θα ψηφίσουν ΝΔ, ο σαμαράς τί σας βγαζει
Προσωπικά η ιδέα και μόνο να εκπροσωπεί τη χώρα μου αυτό το φασισταριό, μου προκαλεί τρόμοΗ ΝΔ στην παρούσα φάση θα ήταν μάλλον άνετα πρώτο κόμμα χωρίς το Σαμαρά : ο Σαμαράς της στερεί κολοσσιαία ποσοστά ακόμα και σε παραδοσιακούς δεξιούς οι οποίοι αδυνατούν, ακόμα και στις παρούσες συνθήκες, να ψηφίσουν Σαμαρά. Η συγκυρία για τον Τσίπρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή, τον γνωστό κύριο τίποτα να είχε απέναντί του (δηλ. ένα απλό μηδενικό), τα πράγματα θα ήταν δυο φορές πιο δύσκολα και έχει την τύχη να έχει κάποιον που καταφέρνει να κόψει ψήφους από τη ΝΔ ακόμα και από το σκληρό πυρήνα της.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Απ τις 18 πάλι στους δρόμους θα είστε και θα μυξοκλαίτε,'μας είπατε ψεματα' 'και δεν ξέραμε' 'μας εξαπατησατε' 'μα γιατί' κοκ.......το έργο θα ξαναπαιχτείΣιγά μην κάνω και εκστρατεία.
Αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, θα τα έβγαζα φόρα παρτίδα στο φόρουμ και όχι με πμ.Για λίγους και εκλεκτούς είναι μόνο.
Οι τέμετεροι δηλ τα συντρόφια
Αυτός που θέλει να διαβάσει αγαπητέ βρίσκει και διαβάζει,κι αυτός που θέλει να δει τα γεγονότα χωρίς παρωπίδες καθώς και την ιστορία κρίνει αμερόληπτα.
Τα υπολοιπα είναι για κομματικά στρατιωτάκια και ονειροπόλους ιδεολόγους που περιμένουν τον άγγελο του δικαίου. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν είναι τόσο απλό.
Εσύ είσαι πιο χαλαρός. You can't lose. Ό,τι κι αν ψηφίσεις, θα υπάρξει 'Κυβέρνηση Αριστεράς'.
Δεν πάει έτσι.
Εγώ θα ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να υπάρξει δυνατότερη εκπροσώπηση της αριστεράς. Αν δεν υπάρχει ισχυρή αριστερά, τότε σε περίπτωση που εγκλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ (πιθανό σενάριο - ειδικά στα πλαίσια μιας κυβέρνησης που θα στηρίζεται και από άλλα κόμματα) δεν θα υπάρχει ισχυρός αντίλογος.
αν ψήφιζα κι εγώ αθήνα, θα ίσχυε το ίδιο, ιμο, καλά κάνεις, γιατί ο αντίλογος και το αντίβαρο πρέπει να είναι από αριστερά
-
.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
[...]
Αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, θα τα έβγαζα φόρα παρτίδα στο φόρουμ και όχι με πμ.Για λίγους και εκλεκτούς είναι μόνο.
Οι τέμετεροι δηλ τα συντρόφια
Αυτός που θέλει να διαβάσει αγαπητέ βρίσκει και διαβάζει,κι αυτός που θέλει να δει τα γεγονότα χωρίς παρωπίδες καθώς και την ιστορία κρίνει αμερόληπτα.
Τα υπολοιπα είναι για κομματικά στρατιωτάκια και ονειροπόλους ιδεολόγους που περιμένουν τον άγγελο του δικαίου.Εσύ τα έχεις διαβάσει τα βιβλία του Καλέντζη;
edit: Τι συντρόφια και αηδίες είναι αυτά που γράφεις. Αναφέρομαι σε άτομα που δεν έχουν παρωπίδες ανεξαρτήτως κόμματος.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
νομίζω κανένας μας από εδώ μέσα που θα ψηφίσει σύρριζα δεν τρέφει καμία ιδιαιτερη αδυναμία στον τσιπρα.Τους δε λόγους που θα ψηφίσω σύρριζα τους έχω αναφέρει, ας μην επαναλαμβάνομαι.
Προσωπικά η ιδέα και μόνο να εκπροσωπεί τη χώρα μου αυτό το φασισταριό, μου προκαλεί τρόμοΗ ΝΔ στην παρούσα φάση θα ήταν μάλλον άνετα πρώτο κόμμα χωρίς το Σαμαρά : ο Σαμαράς της στερεί κολοσσιαία ποσοστά ακόμα και σε παραδοσιακούς δεξιούς οι οποίοι αδυνατούν, ακόμα και στις παρούσες συνθήκες, να ψηφίσουν Σαμαρά. Η συγκυρία για τον Τσίπρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή, τον γνωστό κύριο τίποτα να είχε απέναντί του (δηλ. ένα απλό μηδενικό), τα πράγματα θα ήταν δυο φορές πιο δύσκολα και έχει την τύχη να έχει κάποιον που καταφέρνει να κόψει ψήφους από τη ΝΔ ακόμα και από το σκληρό πυρήνα της.
η αλήθεια είναι ότι την πρωτιά του σύρριζα δε θα μπορούσα να την αποδώσω στο σαμαρά, αλλά εμπιστεύομαι το τροχισμένο δεξιο σου αισθητήριο πολύ περισσοτερο απ το δικό μου
-
να ρωτήσω κάτι ειλικρινά και θέλω αντίστοιχα ειλικρινείς απαντήσεις.νομίζω κανένας μας από εδώ μέσα που θα ψηφίσει σύρριζα δεν τρέφει καμία ιδιαιτερη αδυναμία στον τσιπρα.Τους δε λόγους που θα ψηφίσω σύρριζα τους έχω αναφέρει, ας μην επαναλαμβάνομαι.
Προσωπικά η ιδέα και μόνο να εκπροσωπεί τη χώρα μου αυτό το φασισταριό, μου προκαλεί τρόμονα σου πω, αν και δεν θα τον ψηφισω
νομίζω κανένας μας από εδώ μέσα που θα ψηφίσει ΝΔ δεν τρέφει καμία ιδιαιτερη αδυναμία στον Σαμαρα.
Η ερώτηση μου είναι: στους ψηφοφόρους του Συριζα ή τεσπα σε αυτούς που θα ψηφίσουν Συριζα, ο Τσιπρας τί σας βγαζει
Προσωπικά η ιδέα και μόνο να εκπροσωπεί τη χώρα μου αυτός ο ανευθυνος καταληψιας και αντι-ευρωπαιος μου προκαλεί τρόμο -
στην προσωπική μου σύγκριση μεταξύ τσιπρα σαμαρά πάντως ο τρόμος του σαμαρά δε περιγράφεται
@κουτσαν: όλοι αυτοί οι δεξιοι ας πούμε θεωρούν τον καμμένο καλύτερο?? γιατί το να απείχαν μαζικά απ τις εκλογές μου φαίνεται απίθανο...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Απλά επειδή φοβούνται να μη σκάσει η Ισπανία (για την Ελλάδα δεν τους ενδιαφέρει), ότι ευνοϊκές ρυθμίσεις στη λιτότητα, πχ να μειωθούν σταδιακά οι μισθοί και να γίνονται σταδιακά οι απολύσεις ΔΥ, καταφέρουν οι Ισπανοί, ΜΠΟΡΕΙ να ισχύσουν και για την Ελλάδα.
Από την άλλη μεριά μπορεί να μας γ@μήσουν άσχημα για να συμμορφωθούν οι Ισπανοί (αν δούνε ότι στην Ελλάδα τρόφιμα βρίσκουν μόνο στα πακέτα που πετάνε τα αεροπλάνα).Η Ισπανία (όπως και η Ελλάδα την προηγούμενη 2ετία) έχει ήδη σκάσει. Το θέμα είναι πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση, δηλαδή πόσο κέρδος μπορεί να βγει από την 'σταθεροποίηση' της κατάστασής της, και άρα τα αντίστοιχα μέτρα που θα ληφθούν δεν νομίζω να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα.
Ούτως ή άλλως σταδιακές απολύσεις και περαιτέρω (έστω και σταδιακή) μείωση των μισθών στην Ελλάδα δεν θα έχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα, εκτός από τον Έλληνα εργαζόμενο βεβαίως βεβαίως.
Το σενάριο να μας σκίσουν ως μέσο εκφοβισμού είναι πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου, σε στυλ: 'Ισπανέ, κοίτα τι παθαίνει ο Έλληνας. Κάτσε καλά τώρα μην καταντήσεις έτσι'. -
η αλήθεια είναι ότι την πρωτιά του σύρριζα δε θα μπορούσα να την αποδώσω στο σαμαρά, αλλά εμπιστεύομαι το τροχισμένο δεξιο σου αισθητήριο πολύ περισσοτερο απ το δικό μου
Δεν είναι καλό το αισθητήριο του κουτσαν. Στις προηγούμενες εκλογές πχ έπεσε πολύ έξω
Πλάκα πλάκα (επειδή μάλλον το έχασα) γιατί δε θα ψηφίσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ;Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
στην προσωπική μου σύγκριση μεταξύ τσιπρα σαμαρά πάντως ο τρόμος του σαμαρά δε περιγράφεται@κουτσαν: όλοι αυτοί οι δεξιοι ας πούμε θεωρούν τον καμμένο καλύτερο?? γιατί το να απείχαν μαζικά απ τις εκλογές μου φαίνεται απίθανο...
Είναι ο Καμμένος η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
Ψάχνουν ΠΑΣΟΚοι και ΝΔκράτες τον Λεφτά Υπάρχουν, Ιερές Αγελάδες Υπάρχουν. -
η λευκάδα ως μονοεδρική παίζει μεταξύ νδ και σύρριζα, το να ψηφίσω ανταρσυα στη λευκάδα είναι, με τη λογική που έχω αναπτύξει, χαμένη ψήφος...
για το δεξιό αισθητήριο μιλάω συντροφε
-
στην προσωπική μου σύγκριση μεταξύ τσιπρα σαμαρά πάντως ο τρόμος του σαμαρά δε περιγράφεταιμα και σε αυτους, το ...αντιθετο!
γιατι σου φαινεται παραξενο;για μενα ειναι σα να εχεις να επιλεξεις μεταξυ ανευθυνου και αναξιοπιστου
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες