Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ας το πάρουμε από την αρχή. Ανάλογα με τον κινητήρα (συμπίεση, βάρος κλπ) υπολογίζεις τη μίζα. Ανάλογα με μίζα και λοιπές καταναλώσεις υπολογίζεται η μπαταρία και τα καλώδια. Ανάλογα με μπαταρία το κουτί της και ο φορτιστής. Θα ήταν εύκολο να πιάσεις την χειρότερη περίπτωση, του μοντέλου με πλήρη εξοπλισμό (μέχρι ηλεκτρικά κουρτινάκια κλπ), ντίζελ μεγάλου κυβισμού κλπ και να το βάλεις και στο 1000ράκι. Αν όμως βάλεις στο 1000ράκι μπαταρία καλώδια φορτιστή του άλλου κουβαλάς συνέχεια κάμποσα κιλά παραπάνω και έχεις τις αυξημένες τριβές/απώλειες του μεγάλου φορτιστή. Σκέψου όμως ότι θέλεις να δηλώνεις όσο πιο χαμηλή κατανάλωση γίνεται. Ο πιο εύκολος τρόπος να το πετύχεις είναι να βάλεις όσο πιο λίγα και ελαφριά πράματα. Άρα θα βάλεις τη μικρότερη δυνατή μπαταρία στο μικρότερο κουτί με τα λεπτότερα καλώδια και το μικρότερο φορτιστή. Εδώ κάνουν οικονομία βάρους από το εσωτερικό καθρεφτάκι και τα χερούλια που είναι και ελαφριά πράματα δεν θα κάνουν από τα πιο βαριά (μπαταρία, καλώδια, μίζα, δυναμό);;
Όχι ένα σετ, απλώς όμοια όσο είναι επιτρεπτό και νομίζω γίνοταν αμα θέλαν οι εταιρείες, δε μιλάμε απο 1000 κυβικά στα 2000 κυβικά αλλά στο μέτρο του λογικού και εννοείται απο μοντέλο σε μοντελό θα υπάρχουν διαφορές.Μην ακούω όμως για ένα μοντέλο 1300 να έχει διαφορετικα δυναμό γτ ξερώ γω έχει ηλεκτρικά τασάκια και φτιάχνει φραπέ.Με λίγα λόγια φαντάσου εμένα ο ταπεινός Κορεάτης που έχει δυναμο 80αρι και 44αρα μπαταρία να είχε μια άλλη έκδοση με 90αρι 55αρα μπαταρία επείδη έχει κάτι ηλεκτρονικό έξτρα, βάλε 90αρι και 55αρα από την άρχη και τελείωσε η ιστορία.
Πάντως το 1,6 elantra έχει τελικά 90αρι το όποίο το έχει και το 2,0lt elantra όπως και όλα τα 1.6lt και 2lt της Hyundai και της Κia, και απο κει σε Sonata, XG με μεγαλύτερα στα 110Ah ενώ οι μίζες είναι 1,2kw για 2lt και 1,6lt και απο κει και κάτω 0,9kw για όλα τα μοντέλα Hyundai Kia και σε κάποια 1,6lt.
Kαλά αυτή την δικαιολογία με το βάρος την ακούω χρόνια, μέχρι και αυτοκίνητα με πλαστικά φτέρα είχαν βγάλει και κατάρχησαν το κρύσταλλο στους προβολέις για λόγους βάρους ή και ασφάλειας και μετά θέλουμε 40 ευρώ για ξεθόλωμα προβολέων. Κάποτε τα αμάξια ζήταγαν βενζίνη,νερό και λάδι τώρα ζητάνε τα κερατά τους που ήμαστε και στο 21ο αίωνα . Ευτυχώς εμένα ακόμα αυτά συνηθίζει να ζητάει.