-
Γιατί η απλή αμόλυβδη πέφτει και η 100αρα σε ελάχιστα πρατήρια έπεσε ενώ στην πλειοψηφία παραμένει στο θεό ;
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Γιατί η απλή αμόλυβδη πέφτει και η 100αρα σε ελάχιστα πρατήρια έπεσε ενώ στην πλειοψηφία παραμένει στο θεό ;γιατι ειναι απο προηγουμενη παραλαβη και δεν την εχει πουλησει ακομα. ιδιατερα σε πρατηρια με μικρη κινηση οι μεγαλες μεταβολες τιμης σε συνδυασμο με τις μικρες πωλησεις επιφερουν μεγαλες απωλειες
-
Χμμ άρα βάζουμε άφοβα στους φθηνότερους, δεν είναι απαραίτητα κλέφτες απλά κάνανε παραλαβή με τις πιο χαμηλές τιμές. Προφανώς η κίνηση στην σούπερ αμόλυβδη πρέπει να έχει εκμηδενιστεί, μόνο εγώ έχω μείνει να βάζω γαμώ τους χάρτες της Opel γαμώ
Κορυφαία σκηνή όταν έπρεπε την προηγούμενη βδομάδα να κατέβω Αθήνα ποῦ του λέω: 'φούλαρέ το κατοστάρα' (είχα να το κάνω χρόνια) και με ρώτησε 2-3 φορές για να σιγουρευτεί πως άκουσε καλά ο βενζινάς -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Χμμ άρα βάζουμε άφοβα στους φθηνότερους, δεν είναι απαραίτητα κλέφτες απλά κάνανε παραλαβή με τις πιο χαμηλές τιμές. Προφανώς η κίνηση στην σούπερ αμόλυβδη πρέπει να έχει εκμηδενιστεί, μόνο εγώ έχω μείνει να βάζω γαμώ τους χάρτες της Opel γαμώ
Κορυφαία σκηνή όταν έπρεπε την προηγούμενη βδομάδα να κατέβω Αθήνα ποῦ του λέω: 'φούλαρέ το κατοστάρα' (είχα να το κάνω χρόνια) και με ρώτησε 2-3 φορές για να σιγουρευτεί πως άκουσε καλά ο βενζινάςΠοιος ξέρει πόσο καιρό ο καημένος είχε να ακούσει φούλαρε το με κατοστάρα... Οκ με το πετρέλαιο θα το ακούει συχνά, αλλά με την βενζίνη
-
Σήμερα είχε πτώση. 1.631 στο Πέραμα
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Σήμερα είχε πτώση. 1.631 στο ΠέραμαXθες κατεβηκε αρκετα χαμηλα η τιμη διυλιστριου http://oil.gge.gov.gr/?p=1849 ,απο ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα ιδια, σχεδον, τιμη ειχε και στις 26-1-2012.
Μακαρι να συνεχιστει η πτωση.
-
Σημερα ειναι ακομα πιο χαμηλα!
http://oil.gge.gov.gr/?p=1856 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://oil.gge.gov.gr/?p=1856Να πεσει κιαλλο
-
Η 95αρα πεφτει, αλλα η 100αρα εχει κολλησει στο 1,8;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η 95αρα πεφτει, αλλα η 100αρα εχει κολλησει στο 1,8;Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Η 100ρα δεν μας ενδιαφερει
Απο την στιγμη που δεν πουλαει λογικο ειναι να μενει σταθερη η τιμη της -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η 100ρα δεν μας ενδιαφερει
Απο την στιγμη που δεν πουλαει λογικο ειναι να μενει σταθερη η τιμη τηςΕνδιαφερει εμενα
Κριμα.
Ευτυχως που στα 15-20 λιτρα δε κανει μεγαλη διαφορα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η 95αρα πεφτει, αλλα η 100αρα εχει κολλησει στο 1,8;Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Ποσο συχνα λες να ανεφοδιαζονται τα πρατηρια με 100αρα σε σχεση με 95αρα;
Οι τιμες που βαζω απο πανω ειναι αυτες που πουλαει το διυλιστηριο στις εταιριες καθε μερα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι τιμες που βαζω απο πανω ειναι αυτες που πουλαει το διυλιστηριο στις εταιριες καθε μερα.
Οποτε ποσο καιρο θα παρει για να στρωσουν κι εκει οι τιμες λες;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ουυυυυυυυυυυυυ θα αργησει εκει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Που να ξερω ρε συ;
Ειναι θεμα πρατηριου! -
1.459 diesel κινησης.
-
Να κάνω μια ερώτηση, αν και χαζή... Ισχύει ότι οι τιμές που έχουν τα πρατήρια μπορεί να είναι διεθνείς τιμές 20ήμερου και γιατί?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://oil.gge.gov.gr/?p=1856Όντως στο ίδιο πρατήριο στο πέραμα σήμερα 1.615. Μεγάλη πτώση, μακάρι να συνεχιστεί έτσι
-
Και σήμερα 1.599 εκεί. Τι έγινε ρε παιδιά? τέτοια μεγάλη πτώση έχω να δω πολλούς μήνες
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Και σήμερα 1.599 εκεί. Τι έγινε ρε παιδιά? τέτοια μεγάλη πτώση έχω να δω πολλούς μήνεςΑγοραζει 1,574 η εταιρια που τον προμηθευει και αυτος πουλαει 1,599 ;
Βενζίνη ώρα μηδέν!