-
Bihlas καλα που το εγραψες, μολις το τσεκαρα, 10/7 Μεσολογγι εγω, ειδικοτητα δε μου βγαζει.. Καλη μας θητεια!!
-
μια ερώτηση παιδιά για ένα φιλαράκι
αν κόψει την αναβολή τώρα πότε θα μπει.
γενικά ο φίλος μου θέλει να μπει τον Σεπτέμβρη και του είπαν όταν πάει να κόψει την αναβολή στα ΚΕΠ να πει ποτε θέλει να μπει.
τα ΚΕΠ είναι έμπιστα σε αυτό το πράγμα? -
Κανονικα μπαινεις 3 μηνες αφου κοψεις την αναβολη. Εγω πηγα τελη Απριλη, και ζητησα να μπω Ιουλιο, κατι σημειωσε πανω στην αιτηση ο στρατολογος (στο ρουφ πηγα) κι ετσι βγηκε οπως το'θελα. Τωρα μεσω κεπ δεν ξερω τι παιζει, αλλα για να'ναι σιγουρος ας παει στη στρατολογια της περιοχης του...
-
Ο χρήστης hippo έγραψε:
μια ερώτηση παιδιά για ένα φιλαράκι
αν κόψει την αναβολή τώρα πότε θα μπει.
γενικά ο φίλος μου θέλει να μπει τον Σεπτέμβρη και του είπαν όταν πάει να κόψει την αναβολή στα ΚΕΠ να πει ποτε θέλει να μπει.
τα ΚΕΠ είναι έμπιστα σε αυτό το πράγμα?Να παει στο κοντινοτερο στρατολογικο γραφειο γιατι μεσω ΚΕΠ θα αργησει και θα χασει το τρενο. Περισσοτερες πληροφοριες στο www.army.gr ή www.stratologia.gr
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Bihlas καλα που το εγραψες, μολις το τσεκαρα, 10/7 Μεσολογγι εγω, ειδικοτητα δε μου βγαζει.. Καλη μας θητεια!!ΩΩΩΩΩ Μεσολογγάρα και τα μυαλα στα μπλέντερ
Καλή θητεία Ευθύμη -
Καλη θητεία παλικάρια !!!
Εγω έγραψα 6.5Κ με σταγιερ
-
Χωρίς πλάκα μάλλον θα πήξουν όντως γιατί προβλέπονται μικρες αυτές οι ΕΣΣΟ όπως οι 319 και 320.Και δεν φτάνει αυτό θα το φάμε εμείς που θα παλιώνουμε το γαμησάκι μαζί τους
-
Ευθυμη καλη Θητεια μεσολογγι-Αγρινιο ειναι 15 λεπτα θα ερχομαι να σε βλεπω
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ότι θα οδηγείς αυτοκίνητο.Τάδε έφη ο Λγός Προφανής.
-
-
Να'στε καλα παιδια, ευχαριστω!!
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Καλη θητεία παλικάρια !!!Εγω έγραψα 6.5Κ με σταγιερ
Χωρίς πλάκα μάλλον θα πήξουν όντως γιατί προβλέπονται μικρες αυτές οι ΕΣΣΟ όπως οι 319 και 320.Και δεν φτάνει αυτό θα το φάμε εμείς που θα παλιώνουμε το γαμησάκι μαζί τους
καλα θα περασουμε καλα..
Ευθυμη καλη Θητεια μεσολογγι-Αγρινιο ειναι 15 λεπτα :shifty: θα ερχομαι να σε βλεπω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Χωρίς πλάκα μάλλον θα πήξουν όντως γιατί προβλέπονται μικρες αυτές οι ΕΣΣΟ όπως οι 319 και 320.Και δεν φτάνει αυτό θα το φάμε εμείς που θα παλιώνουμε το γαμησάκι μαζί τουςΜόλις φύγει η Δ του 11 θα πέσει κλάμα
ΥΓ χαιρετισματα απο το ξαδελφο σου το κωλοβυσμα
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Ότι θα οδηγείς αυτοκίνητο.
Οff-balance καταστάσεις, Π.Ο.?
Αρχικά σημαίνει ότι θα πήξεις στα Γιάννενα
Καλά στο χαρτί κατάταξης σου λέει και ειδικότητα ?
Μπίχλα.. ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ !
Γιατί να πήξω και γιατί στα Γιάννενα Έχω σιχαθεί τόσο την απραξία τον τελευταίο καιρό που... ψιλοθέλω
να πάω φαντάρος και μάλιστα ΥΕΑ. 4 μήνες εκπαίδευση και μετά Κομοτηνή, στο σπιτάκι μου 2.30 το μεσημέρι,
φαγητό της γιαγιάς και ~650 ευρώ με το επίδομα παραμεθορίου. Από σερβιτόρος ή delivery καλύτερα...Δεν μου έστειλαν το χαρτί ακόμα, στο site της στρατολογίας βγήκαν σήμερα.
Έχω ένα θείο ταξίαρχο στο ΓΕΣ με τον οποίο μίλησα πριν 1 μήνα, του είπα ότι θέλω να πάω δόκιμος και μου είπε
πως θα με βάλει διαβιβάσεις. Δεν κατάλαβα αν εννοούσε ότι θα παρουσιαστώ στο ΚΕΔΒ ή θα μου αλλάξει όπλο
μετά αν περάσω ΥΕΑ. Θα τον πάρω σε λίγο τηλέφωνο.Καλά διαβιβάσεις έχει και Αυλώνα δεν είναι απαραίτητο το ΚΕΔΒ
επισης δεν εχει και πολλη σχεση το κεντρο με το μετα, αυτα αλλαζουν
η αρτα παλια ηταν κεντρο υγειονομικου, μετα μας πηγαν αυλωνα (για αυτο κι εγω εκανα αυλωνα) , τωρα ειναι πεζικου
μετα απο κει μπορει να σε κανουν απο αεροπορια στρατου , μεχρι μαυροσκουφηο θείος επειδή ξέρει θελει να σου δωσει όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να τον παίζεις
Τώρα με τους ΥΕΑ δε ξέρω τι παίζει (σώματα , αλλαγή σωμάτων κτλ ) ξέρω απλά ότι τρέχουν γύρω γύρω και φωναζουν δυνατά ΥΕΑ, επισης τους εξεταζουν πριν απο τα απλα κωλοφανταρα στο 401 (επικ γουιν )
επισης μετα την εκπαιδευση δε ξερω πού θα πας(ουτε και στην εκπαιδευση ξερω πού θα πας το βαφτιστηρι μου που ειναι ΥΕΑ του μηχανικου παρουσιαστηκε Ναυπλιο που ειναι κεντρο του μηχανικου και την υπολοιπη εκπαιδευση την εβγαλε Κορινθο και τωρα πηζει σε καποιο κωλονησι ), αλλα υπαρχει περιπτωση περα απο τους παραπανω 6 μηνες να μπεις και μεσα οικονομικα, οποτε ξανασκεψου το
βεβαια επειδη θες εβρους και χαμους τα πραγματα ειναι για σενα πιο ευκολαΞέρω πάντως ότι αν γίνεις οδηγός (που κανονικα δε το ξερεις απο τωρα, αυτα βγαινουν προς το τελος στο κεντρο) , θα πας Γιάννενα για εκπαίδευση , όπου είναι λίγο πρηξες οι τύποι από όσο γνωριζω (όχι προσωπικά , εγώ δεν είμαι οδηγός, μου χουν πει οι αλλοι οδηγοι )
αν θες παντως μια σοβαρη αποψη , παρατα οτι σκεφτεσαι, βαλε το θειο να σε στειλει διαβιβασεις και τελειωσε το οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα μπορεις
καλυτερη η απραξια , παρα η μαλακιαBihlas καλα που το εγραψες, μολις το τσεκαρα, 10/7 Μεσολογγι εγω, ειδικοτητα δε μου βγαζει.. Καλη μας θητεια!!
για να σου φτιαξω κι εσενα τη διαθεση
σε χαλια κεντρο πας
καλο κουραγιο φιλε -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μόλις φύγει η Δ του 11 θα πέσει κλάμα
ΥΓ χαιρετισματα απο το ξαδελφο σου το κωλοβυσμα
Και φίλος
Μια χαρά είναι το Μεσολόγγι
Α και που σαι.Εγώ δεν προλαβαίνω να κλάψω
Τέλη Σεπτέμβρη πάω σπίτι μου -
περα απο τις πλακες ομως , αμα δεν εχει κοσμο 'στο σπιτι σου' θα κανεις κατι 2,3 μεσα
σε μας δε ξερω πως το εχουν καταφερει, αλλα με 80 ατομα (τετραπλασια δυναμη απο τοτε που πηγα εκει), μας παει 1-1 και συντομα οι αλλοι (γιατι εγω δεν παιζει ) θα φανε και διπλες μεσα
δε παει καλα ο κοσμος, ανοιγουν υπηρεσιες για να ανοιγουν
και οταν δεν ειχε κοσμο οι διπλες ηταν στανταρ (ευτυχως εγω αυτο δε το προλαβα) και υπαρχουν μοναδες που ειναι πολυ χειροτερα, βγαινεις εξω μονο με υπηρεσιακα ή κανεις 3πλες 4πλες για πλακα (ακομα και τωρα που εχει κοσμο)
γενικα να ξερεις στην αθηνα δε σε λυπουνται και ιδιαιτερα , εκτος αν εισαι καπου καραβυσματικα ή απλα θεικα
σε κανα 700 ΣΕ ας πουμε που κανεις 4 υπηρεσιες το μηνα -
Το ξέρω Γιώργο
Είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος και δεν θα κάτσω και για πολυ καιρό άρα νταξ
Έχω και τις άδεις όλες μαζέψει θα κάνω και 10 μέρες άδεια απολύσεως κι αν βάλουμε και κάτι μαθήματα το Σεπτέμβρη είμαστε οκ -
κοιτα στην αρχη θα σου φανει ζαχαρη το να εισαι σπιτι σου, εγω εκανα ο,τι χειροτερο μπορουσα να κανω σε αυτο το στρατοπεδο ειδικα το πρωτο 1.5 μηνα, δεν εβγαινα εξω σαββατοκυριακα και τριημερα και εκανα μονο πυλη-λατζα-σημαια (3 σε 1 , 3 νουμερα κιολας )
κανονικα θα επρεπε να μου ειχε κακοφανει , αλλα επειδη σε σχεση με εκει που ημουν (βυσματικα συμφωνα με οσους δεν εχουν παει ) μου φανηκε πολυ καλα και χαλαρα, περασε το δυσκολο μερος μεχρι να παλιωσω σχετικα ανωδυνα
βεβαια μετα απο καποιο καιρο ουτε το να εισαι καλυτερα απο τους αλλους (που πλεον σιγουρα ειμαι) δε σου φτανει και καποιες ωρες συνεχιζουν και σε πιανουν κρισεις και θες να τους σκοτωσεις ολους , γιατι οι συνεχομενες υπηρεσιες (ειδικα οι ενοπλες στις οποιες ειμαι αλλεργικες και απο τις οποιες εχω κανει μπολικες για τη σειρα μου ) σου πειραζουν τον εγκεφαλο και θες απλα να σε αφηνουν στην ησυχια σου και να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ
αφου ομως δε θα κατσεις καιρο, το τελικο κομματι της θητειας σου θα σου φανει απλα διακοπες
-
Μα εγώ με τους χρόνους που βγαίνει η μετάθεση και η άδεια που θα έχω για τη μετάθεση, 1μιση μήνα θα κάτσω μέχρι να απολυθώ.
Δεν θα προλάβω να πάω Αθήνα και θα απολυθώ -
μουφα που δε μπορεσες να ερθεις πιο νωρις..
βεβαια καλοκαιρακι στη τζαμπικια δε πρεπει να ειναι και τοσο ασχημα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μουφα που δε μπορεσες να ερθεις πιο νωρις..
βεβαια καλοκαιρακι στη τζαμπικια δε πρεπει να ειναι και τοσο ασχημαΜπα το ομορφαίνουν οι Ρωσο-σουηδέζες το καλοκαίρι εδώ
Κατα τα λοιπά δεν παλεύεται η ζέστη
Περί Θητείας [#3]