-
Η επόμενη 'συζήτηση' θα 'ναι Κανέλλη - Κασιδιάρης - Γκλέτσος .
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Απόστολος Γκλέτσος: Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης! ......................Δεν ειπε αυτο...ειπε καποιος απ τους δυο μας δεν θα εβγαινε ζωντανος...Εχει μια μικρηηηηη διαφορα...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Η επόμενη 'συζήτηση' θα 'ναι Κανέλλη - Κασιδιάρης - Γκλέτσος - βασια τριφυλλη .fixed
-
Πάντως, τον Γκλέτσο τον πάω απ' όταν έγινε δήμαρχος.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@G60
Τον προκάλεσαν, ναι. Ε και ? Είναι αυτό δικαιολογία για τη βία (και το νερό στα μούτρα μορφή βίας είναι)
('Δε φταίω εγώ κ. Πρόεδρε που τη βίασα αλλά αυτή που ντύθηκε προκλητικά' )(Δεν μπόρεσα να ξαναδω το video, του έριξε και η Κανέλη μία πρώτη ή είναι ιδέα μου ? Αν ναι, όσα λέω ισχύουν και για αυτή)
Και η λεκτική προσβολή nass επίσης μορφή βίας είναι.
Είναι τραγικό να βλέπεις πουλημένα δημοσιογραφόσκυλα που πληρόνωνται αδρά απ το σύστημα να είναι εμπαθή πριν ακόμα ξεκινήσει οποιαδήποτε συνέντευξη με στελέχη της ΧΑ,κι αυτό το διαπιστώνει ακόμα κι ποιό αδαής τελικά.
Δημοσιογράφους που τους είχα σε κάποια εκτίμηση όπως η Χούκλη λυπάμαι αλλά τελικά ούτε για χ@σιμο δεν είναι.
Είτε αρέσει σε μερικούς είτε δεν αρέσει η ΧΑ είναι στη βουλή με δημοκρατικές διαδικασίες.
Κι εμένα δεν μου αρέσει ο φασισμός του πασοκ αλλά δεν αρνούμαι ότι το 13% των ανεγκέφαλων τους ψήφισε.
Ερώτηση,έχουν την ίδια αντιμετώπιση απ τους δημοσιογραφους οι μεν και οι δεν?
Ε είναι επόμενο να εχουμε αυτά τα αποτελέσματα,οι δημοσιοκάφροι σκάνε και γάιδαρο.Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.
Αν,λέμα ΑΝ το κομματικό σύστημα επιλέξει με συνοπρικές διαδικασίες να βγάλει εκτός βουλής ένα κόμμα το οποίο σήμερα έχει 7% κι άυριο 10 ή 15%.
Θα εκπλαγείς αν σε μια νύχτα έχουμε πραξικόπημα?
Εγώ όχι.
Ποιός θα φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση?Αλλά βλέπεις μέχρι εκεί φτάνουν τα όρια της ψεύτικης δημοκρατίας του κατεστημένου.
-
Ενα δίποδο που βιολογικά ανήκει στο αρσενικό φύλο και φοράει παντελόνι τα έβαλε ... με γυναικες.
Παντελώς αδιάφορη η λεκτική επιθεση των δυο βουλευτών γυναικών. Αθλια, αισχρή και άνανδρη η επιθεση αυτου του Νεαντερνατλ για μένα!
Πριν λίγο καιρό πολλοί θα σκέφτηκαν 'τι καλα να πέσει λίγο ξύλο στη Βουλή μπας και βαλουν μυαλό'! Δεν νομίζω ότι το φανταζόμασταν έτσι! -
κατι που μου θυμησε μια δημοσιευση...
'όταν είχαν δείρει τον Χατζηδάκη οι ίδιοι που τώρα φωνάζουν τότε σιωπούσαν..... '
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
@G60
Τον προκάλεσαν, ναι. Ε και ? Είναι αυτό δικαιολογία για τη βία (και το νερό στα μούτρα μορφή βίας είναι)
('Δε φταίω εγώ κ. Πρόεδρε που τη βίασα αλλά αυτή που ντύθηκε προκλητικά' )(Δεν μπόρεσα να ξαναδω το video, του έριξε και η Κανέλη μία πρώτη ή είναι ιδέα μου ? Αν ναι, όσα λέω ισχύουν και για αυτή)
Είναι τραγικό να βλέπεις πουλημένα δημοσιογραφόσκυλα που πληρόνωνται αδρά απ το σύστημα να είναι εμπαθή πριν ακόμα ξεκινήσει οποιαδήποτε συνέντευξη με στελέχη της ΧΑ,κι αυτό το διαπιστώνει ακόμα κι ποιό αδαής τελικά.
Δημοσιογράφους που τους είχα σε κάποια εκτίμηση όπως η Χούκλη λυπάμαι αλλά τελικά ούτε για χ@σιμο δεν είναι.
Είτε αρέσει σε μερικούς είτε δεν αρέσει η ΧΑ είναι στη βουλή με δημοκρατικές διαδικασίες.
Κι εμένα δεν μου αρέσει ο φασισμός του πασοκ αλλά δεν αρνούμαι ότι το 13% των ανεγκέφαλων τους ψήφισε.
Ερώτηση,έχουν την ίδια αντιμετώπιση απ τους δημοσιογραφους οι μεν και οι δεν?
Ε είναι επόμενο να εχουμε αυτά τα αποτελέσματα,οι δημοσιοκάφροι σκάνε και γάιδαρο.Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.
Αν,λέμα ΑΝ το κομματικό σύστημα επιλέξει με συνοπρικές διαδικασίες να βγάλει εκτός βουλής ένα κόμμα το οποίο σήμερα έχει 7% κι άυριο 10 ή 15%.
Εγώ όχι.
Ποιός θα φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση?Αλλά βλέπεις μέχρι εκεί φτάνουν τα όρια της ψεύτικης δημοκρατίας του κατεστημένου.
Υποθέτω οτι παρακαλάς να βγει εκτός Βουλής η ΧΑ, σωστά;
Τσάμπα μάγκας όμως ο Κασιδδιάρης. Αφού χτύπησε γυναίκα (βιολογικά τουλάχιστον ), εξαφανίστηκε, για να γλιτώσει το αυτόφορο...Έτσι κάνουν τα πρωτοπαλίκαρα...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
@G60
Ερώτηση,έχουν την ίδια αντιμετώπιση απ τους δημοσιογραφους οι μεν και οι δεν? .. ...
Εγώ όχι.
Αφού η βουλή έχει διαλυθεί, σε ποια βουλή είναι η Χ.A;
-
αναφερεσαι στα ιδια παλικαρια με γοβακια που χτυπησαν οπως μου θυμησε μια δημοσιευση τον Χατζηδακη?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
κατι που μου θυμησε μια δημοσιευση...'όταν είχαν δείρει τον Χατζηδάκη οι ίδιοι που τώρα φωνάζουν τότε σιωπούσαν..... '
Καλά θα ήταν αν απλά σιωπούσαν. Πολλοί επικροτούσαν. Φυσικά το ίδιο και με τα γιαούρτια στον Πάγκαλο ή τον Άδωνι.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Υποθέτω οτι παρακαλάς να βγει εκτός Βουλής η ΧΑ, σωστά;
Ετσι θα βόλευε να τοποθετηθεί το σκεπτικό σας αλλά σαφέστατα και δεν εύχομαι μια τέτοια περίπτωση.
Ούτως ή αλλως η αντίστροφη μέτρηση για το σάπιο σύστημα ήδη έχει αρχίσει,δε θα εκπλαγώ αν στις μεθεπόμενες εκλογές η ΧΑ είναι κυβέρνηση.Τσάμπα μάγκας όμως ο Κασιδδιάρης. Αφού χτύπησε γυναίκα (βιολογικά τουλάχιστον ), εξαφανίστηκε, για να γλιτώσει το αυτόφορο...Έτσι κάνουν τα πρωτοπαλίκαρα...
Καθόλου τσάμπα μάγκας.
Κατ ' αρχήν κατάλαβες τι έγινε?
Εκτός από τη λεκτική επίθεση της Κανέλλη (η λεσβία είπε τους ΧΑ πουστράκια ) χτύπησε με το ριζοσπάστη στα μούτρα τον Κασιδιάρη
Καταλαβαίνεις ότι είναι σα να πετάς αγιασμό σε βρυκόλακαΑπό κει και πέρα εε ρε φίλε αυτή η πλαστική/ξύλινη πολιτική γλώσσα και τα συμφέροντα πίσω απ τα παράθυρα πρέπει να φτάσει κάποια στιγμή στο τέλος.
Εχει παραγίνει το κακό,τι νόμιζε η Κανέλη ότι μπορεί να γαμάει όποιον θέλει στα πάνελ με τις πλάτες των αφεντικών της? -
Κι εγώ επικροτούσα το ξύλο στον Χατζηδάκι, τα γιαούρτια στον Πάγκαλο και στον Γεωργιάδη.
Δεν έκανα καλά; -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Αφού η βουλή έχει διαλυθεί, σε ποια βουλή είναι η Χ.A;
Σ αυτή που ήταν και τα υπόλοιπα τομάρια.....απλά τα τομάρια ήταν εκλεγμένοι βολευτές ενώ της ΧΑ όχι.
-
@ Πανοσσσ
αρα με την ιδια λογικη εισαι υπερ της επιθεσης στην Κανελλη και οχι κατα....
-
@ Πανοσσσαρα με την ιδια λογικη εισαι υπερ της επιθεσης στην Κανελλη και οχι κατα....
Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ναί,κι άλλες έπρεπε να είχε μαζέψει....η τσάμπα μαγκιά στα πάνελ τους τελείωσε κι αυτούς και τα αφεντικά τους.
-
Με τη σειρά, όλοι θα δείρετε τον Κασιδιάρη.
Ντόρα Μπακογιάννη: Αν ήμουν εγώ εκεί θα τον πλάκωνα
'Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη. Αν ήμουν εγώ, θα τον είχα πλακώσει' -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με τη σειρά, όλοι θα δείρετε τον Κασιδιάρη.Ντόρα Μπακογιάννη: Αν ήμουν εγώ εκεί θα τον πλάκωνα
'Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη. Αν ήμουν εγώ, θα τον είχα πλακώσει'Αντε ρε Μακογιάνενα κοπρόσκυλο πάενε από δω,για την κουτάλα σέρνεσαι από δω κι απο κει ίχνος αξιοπρέπειας και πολιτικού ήθους κι εσύ κι αποστάτης ο πατέρας σου κι έχετε μούτρα ακομα και μιλάτε?
Ρε ουστ -
Καλα , η Μπακογιάννη είχε μια ελπίδα να του ρίξει ξύλο , κοτζαμ αντρογυναικα 2 κεφάλια του έριχνε , το χέρι της έχει μεγαλύτερο βελινεκες από του Κασιδιάρη. Θα ήταν ενδιαφέρον να γινόταν κάτι τέτοιο. Μετά θα επεφταν τα σμσ για συνατηση ντου και ξύλο μεταξυ ΔΑΠ και ΧΑ σε κάνα σοκάκι , με προτιμοτερο το προάυλιο σε πανεπιστήμιο για να δέρνονται ανενοχλητοι.....
-
@ Πανοσσσαρα με την ιδια λογικη εισαι υπερ της επιθεσης στην Κανελλη και οχι κατα....
Στην Κανέλλη δεν επιτέθηκαν αγανακτισμένοι πολίτες. (τουλάχιστον ο Κασιδιάρης δεν μου κάνει για τέτοιος).
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες