-
-
And I am back guys! Μετά από έναν χρόνο επέστρεψα (πλέον πίσω στην πατρίδα - New York). Βλέπω ωραία πραγματάκια κάνατε post. Όμορφα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
πολύ ωραίο κων/νε...
-
Ο χρήστης conmarap έγραψε:
And I am back guys! Μετά από έναν χρόνο επέστρεψα (πλέον πίσω στην πατρίδα - New York). Βλέπω ωραία πραγματάκια κάνατε post. Όμορφα.Καλώς επέστρεψες! και εδω και στην πατρίδα
Θα περιμένουμε τις συμμετοχές σου.@__red_monster__ , ευχαριστώ , να ' σαι καλά.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλώς επέστρεψες! και εδω και στην πατρίδα
Θα περιμένουμε τις συμμετοχές σου.Πείτε μου μόνο τι κάνετε για να συμμετάσχω και εγώ. Νιώθω περίεργα γιατί δεν έχω σχεδιάσει για πολύ καιρό τώρα. Αλλά είμαι excited γιατί μόλις παρήγγειλα το 'I DRAW CARS' από το Amazon!
-
welcome! κάναμε 3d models
στη Local Motors θα εχουν διαγωνισμό στις 5 Ιουλίου...
μπορεί να πάρω μέρος -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
welcome! κάναμε 3d modelsστη Local Motors θα εχουν διαγωνισμό στις 5 Ιουλίου...
μπορεί να πάρω μέροςΚάτι είδα αλλά δεν διάβασα κάτι συγκεκριμένο. Τί διαγωνισμός θα'ναι ?
-
Ο χρήστης conmarap έγραψε:
welcome! κάναμε 3d models
στη Local Motors θα εχουν διαγωνισμό στις 5 Ιουλίου...
μπορεί να πάρω μέροςΚάτι είδα αλλά δεν διάβασα κάτι συγκεκριμένο. Τί διαγωνισμός θα'ναι ?
http://www.local-motors.com/news-design ... s/2012/05/
-
Καλωσόρισες conmarap, η παρέα είχε αρχίσει να λιγοστεύει οπότε χρειαζόμασταν και λίγο κόσμο παραπάνω. Ήρθε βέβαια και ο Αντρέας που σχεδιάζει πολύ καλά αλλά πάντα θέλουμε περισσότερο κόσμο να συμμετέχει.
Βάζω κάποιες άλλες από το 3d μοντέλο που είχα ξεχάσει να ποστάρω:
By thanas_4_design at 2012-05-30
By thanas_4_design at 2012-05-30
By thanas_4_design at 2012-05-31και ένα σκιτσάκι λίγο διαφορετικό:
By thanas_4_design at 2012-05-31 -
Άντε, να μπω και εγώ με το δεξί. Ένα concept που το είχα από εχθές το βράδυ στο μυαλό μου.
Ένα elegant, minimal-ιστικό και μικρό, σχετικά, σπορ αυτοκίνητο.
Και παρακάτω ένα παλαιότερο σχέδιο που είχα κάνει και render στο Photoshop.
-
-
-
-
βάζω και το εσωτερικό του μοντέλου μου (στο 3d δεν το είχα κάνει με λεπτομέρεια οπότε το έκανα με σκίτσα:
By thanas_4_design at 2012-06-04
By thanas_4_design at 2012-06-04(τελικά τα πίσω καθίσματα μου χώρεσαν 2 επιβάτες, πράγμα λογικό με το πλάτος του οχήματος στα 155 εκ!
-
Ακόμη ένας διαγωνισμός και σκέφτηκα οτι δεν χάνω κάτι αν δοκιμάσω
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό της Vencer. Θα εμπλουτίζεται με διάφορες απεικονίσεις του προτεινόμενου μοντέλου.Αν σας αρέσει , μη διστάσετε να κάνετε ένα like.Η συμμετοχή είναι αυτή που τιτλοφορείται ως Vencer exarsis.
http://vencer.nl/contest/view/65 -
Και σε άλλο διαγωνισμό είπαν ότι θα προτιμήσουν αυτό με τα περισσότερα like, αλλά στο τέλος επέλεξαν το σχέδιο που οι διοργανωτές βρήκαν καλύτερο και είχε μόνο τα μισα like από αυτό που απέσπασε τα περισσότερα .Η μέθοδος των likes είναι ένα καλό μέσο τζάμπα διαφήμισης της εταιρίας
το σχέδιο πολύ καλό
-
@vengas , με τα 'αρέσκω' σίγουρα δεν κερδίζει η καλύτερη πρόταση.
Κάπως έτσι το βλέπω από μπροστά....
-
Να 'μαι και εγώ με την πρώτη συμμετοχή (λέω πρώτη γιατί παίζει να ανεβάσω και κάτι καλύτερο όταν βρω χρόνο). Αν σας αρέσει, τότε κάνετε και ένα like να πούμε
http://vencer.nl/contest/view/73
Βλέπω ανεβαίνουν τα like σου Κωνσταντίνε! Άντε να σε δούμε στην πρώτη σελίδα και θα μετά θα είναι πιο εύκολο να κρατηθείς ψηλά.
-
Ετοιμάζω και εγώ κάτι τώρα. Μόνο hand sketches θα ανεβάσω.
-
Εγώ πάτησα like στο πρώτο. Ελπίζω να νικήσει και από δώ και πέρα, όλοι οι διαγωνισμοί να γίνονται με βάση τα likes
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου