-
Καλύτερα να βάλεις την αντίστοιχη εφαρμογή του mail σου.
Του gmail είναι καλή, αυτή της yahoo επίσης.
Αυτή που έχει ενσωματωμένη είναι τραγική. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Mail client κρατάμε τον ενσωματωμένο ή παίζει τίποτα καλύτερο;
Στο iphone τα email του icloud ερχόταν στο κινητό άμεσα. Στο android φαντάζομαι δε θα γίνεται αυτό;Σου εχω λυση και για αυτο https://play.google.com/store/apps/deta ... xkcm9pZCJd
-
μην βαλεις τιποτα αλλο εκτως απο αυτο
https://play.google.com/store/apps/deta ... mFjaW5nIl0. -
Εντωμεταξύ το bike edition είναι ΑΘΛΙΟ
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καλύτερα να βάλεις την αντίστοιχη εφαρμογή του mail σου.Του icloud εννοείς; Δε βρίσκω κάτι.
Στο iphone τα email του icloud ερχόταν στο κινητό άμεσα. Στο android φαντάζομαι δε θα γίνεται αυτό;Σου εχω λυση και για αυτο https://play.google.com/store/apps/deta ... xkcm9pZCJd
cabala μην πετάς άσχετα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το ωραίο είναι που το έβαλε δίπλα δίπλα με S2 και δεν έχει σημαντικές διαφορές στις διαστάσεις. Στο μόνο που έκαναν λίγο slow down εκεί στη Samsung είναι μάλλον η οθόνη αλλά κάτι έπρεπε να μείνει να βελτιώσουν στο επόμενο.Τι slow down έπαιξε με την οθόνη ?
-
Το ωραίο είναι που το έβαλε δίπλα δίπλα με S2 και δεν έχει σημαντικές διαφορές στις διαστάσεις. Στο μόνο που έκαναν λίγο slow down εκεί στη Samsung είναι μάλλον η οθόνη αλλά κάτι έπρεπε να μείνει να βελτιώσουν στο επόμενο.Ναι αλλά είναι σαφώς μεγαλύτερο. Ειδικά σε σχέση με το S2 (νταξ μεγαλύτερη οθόνη) αλλά όχι ότι δε διαφέρει όπως είπε ο reviewer.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
οποιος θελει το Maildroid Pro v2.50, στελνει pm
τωρα θα το δοκιμασω, δεν ξερω αν αξιζει.
edit
μιλαμε για μεγαλη π@παρια... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μην βαλεις τιποτα αλλο εκτως απο αυτο
https://play.google.com/store/apps/deta ... mFjaW5nIl0.Εδώ υπάρχουν οι γραφικάρες και η βία
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το ωραίο είναι που το έβαλε δίπλα δίπλα με S2 και δεν έχει σημαντικές διαφορές στις διαστάσεις. Στο μόνο που έκαναν λίγο slow down εκεί στη Samsung είναι μάλλον η οθόνη αλλά κάτι έπρεπε να μείνει να βελτιώσουν στο επόμενο.
Τι slow down έπαιξε με την οθόνη ?
Που δεν έβαλαν την super amoled plus σαν του S2 σε 1280x720. Νταξ σε δουλειά να βρισκόμαστε...
-
Κάποιο πρόγραμμα για καιρό με αξιόπιστες προβλέψεις; Το meteo.gr συνήθως δείχνει άσχετα.
Το ενσωματωμένο widget του Note (accuweather) είναι και ακριβές και μπορείς να βάλεις πολλές πόλεις με ότι επιλογές εμφάνισης θέλεις.
Από όσα είχα κατα καιρούς είναι μακράν καλύτερο .Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο. 2-3 που δοκίμασα όλα με απογοήτευσαν.
Στο iphone τα email του icloud ερχόταν στο κινητό άμεσα. Στο android φαντάζομαι δε θα γίνεται αυτό;Έχω βάλει το K9.
Μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο. Ριξε μια ματιά. -
Το ωραίο είναι που το έβαλε δίπλα δίπλα με S2 και δεν έχει σημαντικές διαφορές στις διαστάσεις. Στο μόνο που έκαναν λίγο slow down εκεί στη Samsung είναι μάλλον η οθόνη αλλά κάτι έπρεπε να μείνει να βελτιώσουν στο επόμενο.
Τι slow down έπαιξε με την οθόνη ?
Που δεν έβαλαν την super amoled plus σαν του S2 σε 1280x720. Νταξ σε δουλειά να βρισκόμαστε...
Άμα τα δεις δίπλα δίπλα το τελευταίο που θα σε νοιάζει είναι το 'plus'
Η διαφορά στο πιξέλιασμα είναι πιο σημαντική , εγώ έχω γίνει τόσο αδερφή που τα πάντα πλέον μου πιξελιάζουν
-
To droidmail δε μου ανοίγει τα email. Συνδέεται, κατεβάζει επικεφαλίδες και previews, αλλά όταν τα ανοίγω δε δείχνει τίποτα.
-
To droidmail δε μου ανοίγει τα email. Συνδέεται, κατεβάζει επικεφαλίδες και previews, αλλά όταν τα ανοίγω δε δείχνει τίποτα.το ιδιο κανει και σε μενα.
λοιπον, το καλυτερο ειναι το gmail. Για πολλους λογους. Φτιαξε ενα λογαριασμο εκει και χρησιμοποιησε την υπαρχουσα εφαρμογη 'gmail' που εχει μεσα το κινητο και ειναι push by default. Δεν τρωει τιποτα απο μπαταρια και καταναλωνει ελαχιστα data.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
To droidmail δε μου ανοίγει τα email. Συνδέεται, κατεβάζει επικεφαλίδες και previews, αλλά όταν τα ανοίγω δε δείχνει τίποτα.
το ιδιο κανει και σε μενα.
λοιπον, το καλυτερο ειναι το gmail. Για πολλους λογους. Φτιαξε ενα λογαριασμο εκει και χρησιμοποιησε την υπαρχουσα εφαρμογη 'gmail' που εχει μεσα το κινητο και ειναι push by default. Δεν τρωει τιποτα απο μπαταρια και καταναλωνει ελαχιστα data.
Μάλλον βάλαμε την ίδια δοκιμαστική έκδοση.
Gmail έχω, αλλά το θέλω για το icloud. -
το icloud εννοεις @me.com ?
-
Ναι.
Δοκίμασα τώρα και μου έστειλα ένα και στο Κ9 μου ήρθε άμεσα με push! -
enhanced email
μετα απο δοκιμη ολων των αλλων θα πω οτι ειναι το καλυτερο για hotmail...
-
Γεια χαρά σε όλους. Από πέρσι το Νοέμβρη είμαι ένας ευτυχής κάτοχος Samsung Galaxy W και μπορώ να πω ότι δεν έχω κάποιο παράπονο. Ιδανικό μέγεθος και με καλύπτει για τη χρήση που του κάνω (ήτοι skype/e-mail/web browsing όταν βρίσκομαι κάπου με τζάμπα wifi ή κάποιο αεροδρόμιο (συχνά πυκνά), mobile check-in για να μπορέσω να βρεθώ εντός του αεροδρομίου και Μακρόπουλο/Καρρά όταν είμαι εντός του αεροσκάφους! )
Έλα όμως που το έβαλε στο μάτι το έτερον ήμισυ, οπότε αναζητώ αντικαταστάτη. Θα μπορούσα να πάρω ένα ίδιο, αλλά ψήνομαι για το Galaxy Nexus που έχει σχεδόν ίδια τιμή. Είναι αρκετά μεγαλύτερο, αλλά το τσέκαρα από κοντά και νομίζω ότι δε θα με ενοχλήσει το μέγεθος ιδιαίτερα. Ίσα ίσα θα είναι πιο άνετο για web browsing. Λογικά θα το αγοράσω από amazon.com (η γύναικα είναι Αμερική), με κόστος γύρω στα €340. Ελπίζω να μην είναι καμια μαϊμουδιά/μτχ κλπ, αλλά οι sellers φαίνονται γενικά αξιόπιστοι.
Στο δια ταύτα λοιπόν, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω; Έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική συσκευή σε παρόμοια λεφτά;
Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Αυτό θα πάρεις , ΤΕΛΟΣ
Είναι qsisvts approved
Περι συσκευών Android...