-
Ο χρήστης Kostandino έγραψε:
Καλημέρα φίλοι και φίλες,
είμαι νέο μέλος στο φόρουμ.
Με λένε Κώστα, 33 ετών και είμαι από Κέρκυρα.
Είμαι κάτοχος ενός Honda Jazz 1.300cc mod 2003, και αυτή την στιγμή ψάχνω για pick-up αγροτικό 4χ4 {μόλις το πάρω θα ενημερώσω}.ωρε ματια κακη λαμπρια να μη σο ρθει καλως ορισες πα να πει.
και εγω Κερκυραιος
-
να συστηθω και εγω με την σειρα μου. ειμαι ο δημητρης κατοχος 2λιτρου citroen c4 απο λαρισα
-
Καλώς το να κι ας άργησε......
-
Εχουμε κανει αποβαση εδω μεσα..
-
Αυτά είναι!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχουμε κανει αποβαση εδω μεσα..Κανονίστε να γεμίσει λάδια το φόρουμ...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Κανονίστε να γεμίσει λάδια το φόρουμ...
LHM
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
LHM
Α χάνουν κι απο αυτό εκτός από λάδια ;
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
pasxos #2 alert?
-
Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Μιχάλης, είμαι 16 ετών και είμαι από τη Λίμνη Ευβοίας
-
Καλησπέρα και από εμένα, με λένε Φώτη και είμαι 19 ετών. Πρίν ένα εξάμηνο πήρα το δίπλωμα και επιτέλους ετοιμάζομαι να ανακαλύψω τις χαρές και τα στραβά της αυτοκίνησης (ψάχνω για μεταχειρισμένο δηλαδή, αλλά μην τρομάζετε, τα θέματα που έχω ήδη διαβάσει εδώ με κάλυψαν ).
-
Καλημέρα σας! Είμαι ο Κώστας και είμαι κάτοχος fiesta mk3 & focus mk1. Καλώς σας βρήκα (αν και βλέπω πολλούς γνωστούς απο άλλα forums).
-
Χαιρετω την αυτοκινητιστικη παρεα!
-
Γεια χαρά και από εμένα, με λένε Γιώργο, 20 χρονών και έχω τρέλα με τους αγώνες αυτοκινήτων, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!
-
Καλωσηρθατε!!
-
παιδια καλως σαs βρηκα. Ονομαζομαι Γιωργος και ειμαι απο το Ηρακλειο Κρητης. Ειμαι φοιτητης στο τμημα Διοικηση επιχειρησεων του Τ.Ε.Ι Ηρακλειου. Ειμαι αδιακοπος αναγνωστης του περιοδικου απο το 2006 μεχρι σημερα. Αυριο ερχεται και το τευχος του Ιουνιου. Ανυπομονω να το παρω. Για να δουμε θα σπασει το νεο GTC το κατεστημενο του Scirocco?????
Eιμαι κατωχως ενως φουλ αξιοπιστου OPEL ASTRA G 1,4L -
Καλως μας βρηκες καλη διαμονη!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλως μας βρηκες καλη διαμονη!Αφήστε την ταυτότητα στη ρεσεψιόν, η καθαρίστρια περνάει κάθε δεύτερη μέρα και η χρήση του a/c χρεώνεται έξτρα.
Καλωσήρθατε στο 4ΤΦ hotel ... -
Χαίρετε χαίρετε.
Κάνω ένα πρώτο ποστ ξεκινώντας με μια ομολογία, ότι παρακολουθώ το αυτό το πολύ καλό φόρουμ για δύο χρόνια αλλά μη τολμώντας να εγγραφώ λόγω της μικρής ηλικίας μου (πριν από ένα μήνα έκλεισα τα 21).
Είμαι κάτοχος εδώ και τρία πλέον χρόνια ενός φτωχού πλην τίμιου corolla ('98 μοντέλο, 1.3).Καλώς σας βρήκα.
-
Ο χρήστης diplomat έγραψε:
αλλά μη τολμώντας να εγγραφώ λόγω της μικρής ηλικίας μου (πριν από ένα μήνα έκλεισα τα 21)....αν ήξερες τι ηλικίες υπάρχουν εδώ μέσα... Πάντως δεν είσαι ο μικρότερος!
Καλώς ήρθες.
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!