-
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ SORENTO '05. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ SPORTAGE ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟ 4Χ4 Η' ΣΤΟ ΑΡΓΟ?
ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ 5ΑΡΙ.
ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ '05 ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
-
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ SORENTO '05. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ SPORTAGE ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟ 4Χ4 Η' ΣΤΟ ΑΡΓΟ?
ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ '05 ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
-
-
την ερωτηση σου αυτη μαλλον θα επρεπε να την κανεις στην ενοτητα 4Χ4 αφου εκει ανηκει........και μαλιστα αν ψαξεις θα βρεις και τοπικ σχετικο με το sorento.
-
Επίσης εχει ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα.
-
Και απο κινητηρα???ψοφιο??οπως το προηγουμενο?
-
Τι εννοείς ψόφιο ? Ο 3.5 βγάζει ~200 ίππους και 30 κιλά ροπής.
Επειδή το έκανα test drive πριν 4-5 μέρες δεν το βρήκα καθόλου ψόφιου.
Μην ξεχνάς οτι αγοράζεις τζιπ οχι GTI.Μια χαρά τραβούσε το εργαλείο και πολύ άνετο.
-
Ο χρήστης Johnkok έγραψε:
Τι εννοείς ψόφιο ? Ο 3.5 βγάζει ~200 ίππους και 30 κιλά ροπής.Επειδή το έκανα test drive πριν 4-5 μέρες δεν το βρήκα καθόλου ψόφιου.
Μην ξεχνάς οτι αγοράζεις τζιπ οχι GTI.Μια χαρά τραβούσε το εργαλείο και πολύ άνετο.
Το 2.4 όμως???
-
Ο 2.4 όμως είναι για τα μπάζα για το συγκεκριμένο αυτ/το.Δεν διαφωνώ σε αυτό.
-
Και οχι μονο - Καποιες σειρες κινητηρα ειχαν ( εχουν?) και σοβαρο προβλημα καταναλωσης λαδιου σε σημειο να αντικαθιστουν ολοκληρους κινητηρες ( Ξερω 2 περιπτωσεις που καινε λαδι και στην μια ηδη αλαχθηκε η μηχανη και ο αλλος ετοιμαζει εξωδικα, μιλησα ο ιδιος και με τους δυο)
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Και οχι μονο - Καποιες σειρες κινητηρα ειχαν ( εχουν?) και σοβαρο προβλημα καταναλωσης λαδιου σε σημειο να αντικαθιστουν ολοκληρους κινητηρες ( Ξερω 2 περιπτωσεις που καινε λαδι και στην μια ηδη αλαχθηκε η μηχανη και ο αλλος ετοιμαζει εξωδικα, μιλησα ο ιδιος και με τους δυο)Tέλεια.
Δεν μου αρέσει το στυγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά νόμιζα ότι τουλάχιστον θα ήταν αξιόπιστο... Κρίμα... -
Οπως ειπα και πιο πανω ηταν μια περίοδος ( και τα δυο αγοράστηκαν περσι το καλοκαιρι)
Το 3.5 ομως?
Φιλε meco, τουλαχιστον θα πρεπει να πεις ενα καλο λογο για την αντιπροσωπεια που αλαζει σιγα σιγα τα μοτερ ολοκληρα εν' αντιθεση με καποιες αλλες που δεν σου αλαζουν ουτε μηχανισμό παραθυρου σε διπορτο με επεισεις γνωστο το κουσουρι
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Οπως ειπα και πιο πανω ηταν μια περίοδος ( και τα δυο αγοράστηκαν περσι το καλοκαιρι)Το 3.5 ομως?
Φιλε meco, τουλαχιστον θα πρεπει να πεις ενα καλο λογο για την αντιπροσωπεια που αλαζει σιγα σιγα τα μοτερ ολοκληρα εν' αντιθεση με καποιες αλλες που δεν σου αλαζουν ουτε μηχανισμό παραθυρου σε διπορτο με επεισεις γνωστο το κουσουρι
Αν είναι έτσι μπράβο τους... Ο fokion_sportage όμως μίλησε για εξώδικα.
Όσο για τα παράθυρα, το Golf μου είναι 5θυρο... -
Το εξωδικο το εκανε ' να βρισκεται' δικηγόρος γαρ
Που το καταλαβες? Εχω 3πορτο ibiza 2 φορες μηχανισμό μεχρι που το εφταξα εγω με τα χερακια μου και υσηχασα 7 χρονια τωρα
-
Ξερει κανεις αν η καινουρια τετρακινηση του Sorento δουλευει καλυτερα απο την προηγουμενη ?
Επισης τα αργα του ποσο ......αργα ειναι ??
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ KIA SORENTO