-
Θα ήθελα τη γνωμη σας για αλλαγή ελαστικων ( φοράει TOYO 215χ70χ16), καθώς και αμορτισερ θα προτιμούσα λιγο πιο σφιχτά απο τα δικά του.
-
Θα ήθελα τη γνωμη σας για αλλαγή ελαστικων ( φοράει TOYO 215χ70χ16), καθώς και αμορτισερ θα προτιμούσα λιγο πιο σφιχτά απο τα δικά του.
-
-
Ο χρήστης dent έγραψε:
Θα ήθελα τη γνωμη σας για αλλαγή ελαστικων ( φοράει TOYO 215χ70χ16), καθώς και αμορτισερ θα προτιμούσα λιγο πιο σφιχτά απο τα δικά του.Για πες μας ομως τι χρηση του κανεις περισοτερο ??
-
Αν θέλεις πιο σφιχτά αμορτισέρ,και είσαι περισσότερο ασφαλτινος η καλύτερη λύση είναι κιτ αναρτησης απο ΤΤΕ, ή ΤRD. ¨Οποιο και από τα δύο αποφασίσεις μπορείς να τα προμηθευτείς από αντιπροσωπεία τογιότα.
Συνήθως βέβαια είναι άσχετοι και μπορεί να σε κοιτάξουν περίεργα,γι'αυτό κοίτα στην τογιότα μαλλιώρας αν μένεις Αθήνα, ή στο site της ΤΤΕ.
Εννοείται ότι το αυτοκίνητο θα μεταμορφωθεί με τις αναρτήσεις αυτές. -
Η χρήση ειναι 90-100% άσφαλτο!
Ευχαριστώ. -
Εχω βαλει στο δικο μου το κιτ Sportivo της TRD (ελατηρια/αμορτισερ) και στον δρομο το αυτοκινητο ειναι καταπληκτικο. Χαμηλωνει ομως 2 ποντους αλλα αφου το θελεις περισσοτερο για εντος δρομου χρηση... Σε χωμα παντως παραμενει τρομερα διασκεδαστικο...
ΥΓ. Και εγω ψαχνομαι για λαστιχα.
-
για λάστιχα οι επιλογές είναι λίγες,έχω δοκιμάζει τα bridgestone dueller και το προηγουμενο μοντέλο και το καινούριο που βγαίνει στο καινουριο ραβ4 αλλα και τα μισελεν 4χ4 που είχα στο ραβ4 και τώρα έχω το καινούριο μοντέλο της μισελεν αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε.τα bridgestone dueller ήταν 'ελαττωμάτικά' στο πρώτο ραβ4 και επιοικώς απαράδεκτα γιατί έμπαινε το abs πολύ εύκολα σε λειτουργία.αν πηγαίνεις έστω και λίγο χιονι θα σου πρότεινα να βάλεις τα μισελεν τα καινουρια,αλλιώς μπορείς να βάλεις καθαρά ασφάλτινα λάστιχα και σ'αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι παίζει.πάντως η διαφορά μεταξύ του προηγούμενου μισελεν και αυτού που φοράω τώρα είναι αισθητή,στο θόρυβο κύλισης, υπέρ του καινούριου.¨Οταν ήρθε η ώρα να αλλαχτεί η ανάρτηση ξαναμπήκε σετ ελατηρίων και αμορτισερ της Τογιοτα γιατί το αμάξι το οδηγάει πιο πολύ ο πατέρας μου που έχει τη μέση του.
Ελπίζω να βοήθησα -
για τα bridgestone dueller το προηγούμενο μοντέλο που αναφερω ότι ήταν ελαττωματικά σας παραπεμπω στο άρθρο των 4τ τευχος 290 ή 292 αν θυμάμαι καλά.όταν αγοράστηκε το δικό μας ραβ4 πήγαμε με το άρθρο στον αντιπρόσωπο και μας πήρε τα δικά μας λάστιχα και έβαλε τα μισελεν 4χ4 χωρίς έξτρα κόστος.καλό ε?
-
Καλησπέρα. Dueler υπάρχουν τουλάχιστον 3 διαφορετικοί τύποι (4 με τα ΜΤ). Εσύ σε ποιόν αναφέρεσαι?
AΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΕ RAV4