-
Πολυ καλος ο Ελληνας μονο 2.5 δεκατα απο την κορυφη χωρις να κανει practice σημερα
-
http://www.gp3series.com/Teams-and-Driv ... o-Ellinas/
θα προβληθει κάπου ο αγωνας?edit 18.15 στο βιπbοχ τελεια tv
-
Αχ, αχ, αχ, χάθηκε η νίκη για τον Ευτύχη από ένα drive through για προώρη εκκίνηση που του ηταν παντελώς αχρείαστη... Δεν πειράζει, στο Μονακό τώρα!
-
Ο Στόνερ θα αποσυρθεί από το MotoGP στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.
http://twitter.com/#!/MotoGP/statuses/2 ... 1786094592
Θέλω πολύ να μάθω γιατί από τόσο νωρίς...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αχ, αχ, αχ, χάθηκε η νίκη για τον Ευτύχη από ένα drive through για προώρη εκκίνηση που του ηταν παντελώς αχρείαστη... Δεν πειράζει, στο Μονακό τώρα! -
Χμμ, χορεύει καλά στις γραμμές ο μικρός... Για να δούμε τη συνέχεια φέτος...
-
Pole στο Μονακό, είναι για όλους άγνωστη πίστα και ο Ευτύχης μαθαίνει πολύ γρήγορα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Pole στο Μονακό, είναι για όλους άγνωστη πίστα και ο Ευτύχης μαθαίνει πολύ γρήγοραΠεριμένουμε νομίζω όλοι πολλά χρόνια να δούμε κάποιον οδηγό δικό μας (οκ, σχεδόν δικό μας...) που να είναι 'καλός' αντικειμενικά και όχι 'για Έλληνας καλός' ή να βρίσκουμε δικαιολογίες για τα μέτρια αποτελέσματα. Ο Ευτύχης νομίζω έχει ξεκινήσει κάπως διαφορετικά και δείχνει να έχει στοιχεία. Θα παρακολουθήσω όλους τους αγώνες του φέτος...
-
Δεν ισχύει, μόλις δυο χρόνια πριν ο Κατσίνης ξεκίναγε με μια 5η θέση την σεζόν του στο Ευρωπαϊκό Formula BMW, επίσης σαν support της Formula 1 και σε ένα grid που κατά τη γνώμη μου θα δώσει τουλάχιστον τέσσερις οδηγούς στην F1 (Frijns, Harvey, Sainz Jr και Kvyat). Ανέβηκε μια φορά στο βάθρο (όπως σίγουρα θα ανέβει και ο Ευτύχης) και επίσης έχασε μια διαφαινόμενη νίκη στην Monza (ήταν 2,5 δευτερόλεπτα μπροστά όταν οι αγωνοδίκες άφησαν ατιμώρητους οδηγούς να κόψουν όλη την Roggia για να τον φτάσουν) όταν εμβολίστηκε από τον Sainz Jr. Τον Γιώργο του έκοψε το όνειρο η οικονομική κρίση, ο Ευτύχης έχει την ευκαιρία του πατώντας σε ένα πολυετές συμβόλαιο που έχει με την Marussia. Εύχομαι τα πράγματα να του πάνε καλά και ειλικρινά πιστεύω αυτό που έγραψα για το Μονακό.
-
νικητρια η audi στις 24 ωρες του nurburgring με το R8 LMS ULTRA, ενω πολυ ατυχος σταθηκε ο Αλεξανδρος Μαργαριτης που εγκατελειψε την τελευταια ωρα του αγωνα ωντας τριτος. ΚΡΙΜΑ
-
Εγω εψαχνα για ελληνικη σημαια εκει που εδειχνε το γκριντ..ματαια ομως!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω εψαχνα για ελληνικη σημαια εκει που εδειχνε το γκριντ..ματαια ομως!!Γιατί να έχει ελληνική σημαία; Προσαρτίσαμε την Κύπρο και δεν το έμαθα μήπως;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί να έχει ελληνική σημαία; Προσαρτίσαμε την Κύπρο και δεν το έμαθα μήπως;
Τρεχει με βρετανικη lisance αν εννοειται τον Ευτυχη. Οποτε και για αυτο διπλα στο ονομα του εχει βρετανικη σημαια. Συμφωνα με τους κανονισμους της ΦΙΑ στους διεθνεις αγωνες η σημαια διπλα στο ονομα του οδηγου δεν δειχνει την εθνηκοτητα του αλλα την χωρα στην οποια εχει εκδοθει η λισανς. Εγω για παραδειγμα αν τρεξω σε διεθνη αγωνα θα πρεπει να βαλω την σημαια των εμιρατων αφου η λισανς ειναι απο εκει. Αλλιως πρεπει να βαλω και τις δυο. Και της εθνικοτητας μου και της χωρας με της οποια την λισανς τρεχω.
Διστυχως αν ανεβω στο ποντιουμ ο ημνος που θα ακουστει θα ειναι της χωρας της λισανς. -
δηλαδη, εαν ενα παιδακι εδω εχει αρκετο ταλεντο, φυγει απο την Ελλαδα για να τρεξει σε αγωνες στην Αγγλια και τελικα βγαλει λισανς εκει, αν κερδισει οποιονδηποτε επισημο αγωνα της FIA, θα παιζει ο Βρετανικος Εθνικος υμνος;
wtf logic
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
δηλαδη, εαν ενα παιδακι εδω εχει αρκετο ταλεντο, φυγει απο την Ελλαδα για να τρεξει σε αγωνες στην Αγγλια και τελικα βγαλει λισανς εκει, αν κερδισει οποιονδηποτε επισημο αγωνα της FIA, θα παιζει ο Βρετανικος Εθνικος υμνος;wtf logic
Στο περιπου.
International sporting code
Chapter II
17. International Event
An event which is open to competitors and/or drivers holding a licence issued by a country other than that in which the event takes place (subject to the special status of events in E.U. countries, dealt with in Article 18 below). For the purposes of this Code the “nationality” of a competitor or driver is that of the ASN which issued him with his FIA licence (see Article 112).Αλλα πιο κατω λεει:
Chapter VIII
112. Nationality of a competitor or driver
As far as the application of this Code is concerned, every competitor or driver who has obtained their licence from an ASN takes the nationality of that ASN for the period of validity of that licence. All drivers, irrespective of the nationality of their licence, participating in any FIA World Championship event, shall retain the nationality of their passport in all official documents, meetings, information bulletins and prize-giving ceremonies.Με λιγα λογια και συμπληρωνοντας σε αυτα που ειπα παραπανω, ο οδηγος κραταει την nationality του μονο αν ο αγωνας ειναι εγκεκριμενο παγκοσμιο πρωταθλημα της ΦΙΑ. Δηλαδη αν ο ευτυχης τρεξει Φ1 και το ευχομαι καποτε να τα καταφερει, θα εχει να διαλεξει μεταξυ Βρετανικου και Κυπριακου διαβατηριου καθως απο οτι ακουσα στον προηγουμενο αγωνα τον αναφερουν British - Cypriot driver.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί να έχει ελληνική σημαία; Προσαρτίσαμε την Κύπρο και δεν το έμαθα μήπως;
Νομιζα ειχε το ονομα ειχε και την χαρη!!!!
-
The day Stoner shocked the MotoGP paddock
http://plus.autosport.com/free/feature/ ... p-paddock/
Ωραιο free αρθρο απο το autosport plus
-
Και το σχετικό κουίζ:
Ποιός πρωταθλητής δεν ήταν απ'τη χώρα που εκπροσωπούσε;
-
Υποψιάζομαι Σέκτερ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Υποψιάζομαι Σέκτερ.