-
Στο δικο μου προγραμμα θεωρω δεδομενο το πολυ ποδηλατο και παρα πολυ περπατημα(καθημερινο)...Kατα τ αλλα τη διατροφη θα την προσεξω αλλα delivery - burgers ειναι αναποφευκτα σαν φοιτητης.Αυτα αν μιλαμε για μενα.τωρα ο ενας φιλος μου ειδικα θελει να χασει κιλα απ τον καναπε που δε παιζει.
-
Eddie από φυσική κατάσταση πώς τα πας;
-
κοίτα είναι και στην κατασκευή του κάθε ανθρώπου ... αν έχεις προδιάθεση για μπάκα , γ@μα και τα χαμπουκερ και όλα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
λιποδιαλύτες υπαρχουν.αλλά οχι σε μορφή φαρμακων.
Μιλάς για πράσινο τσάι και για ρίζες γουάκα μάκα που φυτρώνουν στις όχθες του Αμαζονίου;
Τι αποτελεσματικότητα έχουν αυτά;
Eddie από φυσική κατάσταση πώς τα πας;
Κάτι φτουράω.
Πιο πολύ βάρη κάνω είναι η αλήθεια, αλλά τώρα που έχω πάρει μια ρέγουλα, τα μισάωρα αυτά τα βγάζω πολύ άνετα. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κοίτα είναι και στην κατασκευή του κάθε ανθρώπου ... αν έχεις προδιάθεση για μπάκα , γ@μα και τα χαμπουκερ και όλαΑυτο ισχυει και δε με νοιαζει τι εχω ακουσει κατα καιρους απο διατροφολογους-γιατρους..Αν ο αλλος εχει προδιαθεση για μπακα,θα την κανει και με το φαι της μανας του κ ας μη φαει ποτε ''απ'εξω''
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κοίτα είναι και στην κατασκευή του κάθε ανθρώπου ... αν έχεις προδιάθεση για μπάκα , γ@μα και τα χαμπουκερ και όλαTrue story bro...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
λιποδιαλύτες υπαρχουν.
αλλά οχι σε μορφή φαρμακων.
Μιλάς για πράσινο τσάι και για ρίζες γουάκα μάκα που φυτρώνουν στις όχθες του Αμαζονίου;
το μυστικό ειναι στον μπακάλη της γειτονιάς σου
να έλεγες για αμαζόνες ΟΚ, αλλά σιγα μην κάθεσαι να τρως φυκια απο το ποτάμι
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
λιποδιαλύτες υπαρχουν.
αλλά οχι σε μορφή φαρμακων.
το μυστικό ειναι στον μπακάλη της γειτονιάς σου
:
του χρωστάς και κάθε μέρα σε κυνηγάει κανα 30 λεπτό ?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
κοίτα είναι και στην κατασκευή του κάθε ανθρώπου ... αν έχεις προδιάθεση για μπάκα , γ@μα και τα χαμπουκερ και όλα
Αυτο ισχυει και δε με νοιαζει τι εχω ακουσει κατα καιρους απο διατροφολογους-γιατρους..Αν ο αλλος εχει προδιαθεση για μπακα,θα την κανει και με το φαι της μανας του κ ας μη φαει ποτε ''απ'εξω''
αν η μάνα σου είναι σαν την γιαγιά μου που τσιγαρίζει τα πάντα και δεν βγάζει από πουθενά το λίπος για να σε πιάσει ... γ@μα τα , καλύτερα τζανκ
-
χαχα το λιπος και το τσιγαρισμα ειναι ολη η νοστιμια
Sent from my GT-S5570
-
Kατα τ αλλα τη διατροφη θα την προσεξω αλλα delivery - burgers ειναι αναποφευκτα σαν φοιτητης.Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα πάντως.
Ούτε δύσκολο είναι να μαγειρέψεις, ούτε τόση πολύ ώρα χρειάζεσαι. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Kατα τ αλλα τη διατροφη θα την προσεξω αλλα delivery - burgers ειναι αναποφευκτα σαν φοιτητης.
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα πάντως.
Ούτε δύσκολο είναι να μαγειρέψεις, ούτε τόση πολύ ώρα χρειάζεσαι.το θέμα είναι να τρώγεται αυτό που φτιάχνεις, γιατί και εγώ λέω πως φτιάχνω ομελέτα αλλά στην πραγματικότητα φτιάχνω ...
από την άλλη το φοιτηταριο θέλει καλοπέραση = ντονερ-μπεργκερκινγκ- χατ - παππούς
-
Δεν είχα πάντως παράπονα μέχρι τώρα για τη μαγειρική μου οπότε δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις κάτι που να τρώγεται και να είναι καλύτερο από τα έξω.
Εκτός αν έχω το χάρισμα.Φυσικά τις πρώτες φορές και κάτι θα κάψεις και κάτι που δε θα τρώγεται θα φτιάξεις αλλά δεν τα παρατάς αμέσως.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν είχα πάντως παράπονα μέχρι τώρα για τη μαγειρική μου οπότε δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις κάτι που να τρώγεται και να είναι καλύτερο από τα έξω.
Εκτός αν έχω το χάρισμα.Φυσικά τις πρώτες φορές και κάτι θα κάψεις και κάτι που δε θα τρώγεται θα φτιάξεις αλλά δεν τα παρατάς αμέσως.
προφανώς και είναι ΚΑΙ ταλέντο...
εγώ γενικά δεν το έχω , το βαριέμαι και φαίνεται... όταν είμαι σε φουλ ρυθμούς προπόνησης δεν με νοιάζει τόσο αν θα φάω έξω... στην ηλικία αυτή το σώμα μου μεταβολίζει σαν τάνκερ, όταν όχι όμως και κανείς δεν έχει όρεξη να μου φτιάξει κάτι περισσότερο πρωτεινούχο και λιγότερο λιπαρό φτιάχνω κάτι @@ριες ... υγιεινές μεν αλλά από γεύση...
αααα, αν ξέρεις να φτιάχνεις σπιτικό υγιεινό ντονεράκι σε πίτα θα γίνουμε κολλητοί...
-
Δεν το έχω δοκιμάσει.
Περιορίζομαι στα μπιφτέκια που είναι πιο εύκολα. -
Φτιάχνω εγώ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φτιάχνω εγώαδερφέ μουυυ
-
Περι λιποδιαλυτων να τολμησω να ρωτησω εδω μεσα?Ειμαι αρνητικος σε δυο φιλους μου που ψαχνονται..Αλλα μια αποψη απο καποιον ειδικοτερο εδω μεσα θα την ηθελα.Χρησιμα για δυσκοιλιους,αν παιρνεις τετοια πραγματα καλο ειναι να υπαρχει τουαλετα κοντα...
Οι φαρμακοβιομηχανιες εχουν αποτυχει οικτρα σε αυτο τον τομεα,ακομα και πιστοποιημενα και επισημα φαρμακα τυπου xenical ειναι παντελως αποτυχημενα.Υπαρχουν φυσικοι τροποι που βοηθανε την απωλεια βαρους και την αναπτυξη μυικης μαζας,το πιο βασικο ειναι ο επαρκης υπνος.
-
Μια σημείωση μόνο.
Το Xenican, το All (ίδια ουσία σε OTC) και το Reductil (Θεόοοοοοοος σχωρέστο....) ήταν φάρμακα για παχυσαρκία, δηλαδή ΔΜΣ > 30 μην πω και 35.
Δηλαδή εκεί έπαιρνες το φάρμακο μπας και χάσεις 20-30 κιλά και αποφύγεις το -πολύ βαρύ- χειρουργείο.Ήταν τεράστιο λάθος η λήψη του από άτομα που θέλαν να στεγνώσουν λίγο (άσχετα αν δινόταν και για τέτοιους λόγους).
Η διαφορά τους ήταν ότι η μεν ορλιστάτη (Xenical) σε πήγαινε τσιρλιό αν έτρωγες κάτι που είχε λίπος (οπότε αν έτρωγες κανά σουφλέ έπαιζε να μην προλάβεις να πας τουαλέτα - true story) ενώ η δε σιμπουτραμίνη (Reductil) ήταν ένα 'αποτυχημένο' αντικαταθλιπτικό που διαπιστώθηκε σε δοκιμή τελικού σταδίου ότι δεν φτουράει ως τέτοιο αλλά οι ασθενείς έχαναν βάρος.
Τελικά αποδείχτηκε ότι επιτάχυνε τον κορεσμό μέσω της αναστολής επαναπρόσληψης σεροτονίνης, με πιο απλά λόγια μπορούσες να χορτάσεις με μικρότερη ποσότητα τροφής και άρα να συμμορφωθείς σε δίαιτα.
Και τα δυο δούλευαν αρκεί να ήξεραν γιατρός και ασθενής πώς ακριβώς λειτουργούσε το φάρμακο και πώς τους βοηθούσε. -
οσες φορες πηρα λιποδιαλυτες απλα πεταξα τα λεφτα μου τρελο fail.
Sent from my GT-S5570
Γυμναστήρια και άλλα