Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Posts προς Θεσσαλονικείς
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Posts προς Θεσσαλονικείς
    • 1
    • 2
    • 840
    • 841
    • 842
    • 843
    • 844
    • 1129
    • 1130
    • 842 / 1130
    Περί αυτοκίνησης
    48
    22600
    130225
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      socratesn last edited by

Ο χρήστης GeorgT έγραψε:

Ισμήνη Βαλαωρίτου Δημοσιεύθηκε στις 18 Μαι 2012 - 13:29
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ
      ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ή ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ SHOPPING ΗΣΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ

http://voria.gr/index.php?module=news&f ... &sid=93074

η τρολαρει η δεν την παλεύει, ψώνια για ζουπερ λαρτζ καταστάσεις δεν πας στο cosmos αλλα κέντρο που οι τιμές σε πολλά μαγαζιά φτάνουν στον ουρανό! Cosmos με Η&Μ, P&Β, Bershka απευθύνονται σε αλλα βαλάντια, αντιθετα δεν ειναι και παρα πολλα τα μαγαζιά με υψηλές τιμες αναλογικά του μεγέθους του! Έκλεισε και η φενα π.χ!

+1 σιγα τα μαγαζια που εχει το κοσμος..Εμενα ισα ισα τα πιο πολλα καταστηματα μου βγαζουν κ ενα feeling οτι χαροπαλευουν να μη κλεισουν και γενικα δε λεει και πολλα απο αποψη καταστηματων με την εννοια οτι δεν εχει κατι ξεχωριστο ουτε για τα χαμηλα βαλαντια αλλα ουτε και για την ελιτ.Ο μονος λογος να πας ειναι επειδη γλιτωνες παρκαρισμα στο κεντρο..Αλλα τωρα,παει κ αυτο

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • panos2171
        panos2171 last edited by

Και πάλι όμως με 2 ευρώ πάρκινγκ στο κέντρο δεν βρίσκεις ενώ η ταλαιπωρία για να βρείς θέση είναι πολύ πιο μεγάλη. Ίσως έτσι το σκέφτηκαν.

• S
          socratesn last edited by

Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
          Και πάλι όμως με 2 ευρώ πάρκινγκ στο κέντρο δεν βρίσκεις ενώ η ταλαιπωρία για να βρείς θέση είναι πολύ πιο μεγάλη. Ίσως έτσι το σκέφτηκαν.

Ναι ρε συ,αλλα να πληρωνουν κ οι υπαλληλοι?Επος
          Για πες για τις καφετεριες
          Σ/Κ δεν ειναι να βολταρεις απο τη μερια των καφετεριων,λιγο οι εμετικοι PRτζηδες σε μερικες απο αυτες,λιγο ολα τα fashion icons της πολης πρωτη μουρη,δε παλευεται η κατασταση

• G
            georgt last edited by

Στο κέντρο ομως κατεβαίνεις με λιγότερο απο 1€ απο αρκετές περιοχές χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία!

Cosmos ομως που να πας με λεωφορείο!! Μονο απο Κηφισιά που ξεκινάει η μονη γραμμή που σε παει ακριβώς!

• panos2171
              panos2171 last edited by

Ναι τα ΣΚ έτσι είναι η κατάσταση και τα χω κόψει εδώ και κάποια χρόνια γι αυτό το λόγο. Βγαίνει το κάθε καρυδιάς καρύδι, από τα πιτσιρίκια που δεν έχουν την επόμενη μέρα σχολίο μέχρι τους υπέρτατους κάγκουρες (σε θέμα ντυσίματος) και τις δήθεν ντίβες που και γω δεν ξέρω που νομίζουν ότι βγήκαν και έχουν ύφος 1000 καρδηναλίων. Οι καλησπερατζούδες δεν με ενοχλούν γιατί πάντα είναι καλά κομμάτια και πέρνεις μάτι μιας και τα χουν όλα έξω ενώ δεν τρώγεσαι να τους την πέσεις γιατί ξέρεις ότι θα αποτύχεις. Αυτό όμως που δεν παλεύεται είναι το στρίμωγμα οπότε επιλέγω άλλες μέρες και για βραδυνή έξοδο.

@GeorgeT
              Eκεί πρέπει να ξυπνήσει ο ΟΑΣΘ και να βάλει γραμμές, τώρα νομίζω πως θα ήταν γι αυτόν καλή ευκαιρία.

• S
                socratesn last edited by

Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
                Στο κέντρο ομως κατεβαίνεις με λιγότερο απο 1€ απο αρκετές περιοχές χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία!

Cosmos ομως που να πας με λεωφορείο!! Μονο απο Κηφισιά που ξεκινάει η μονη γραμμή που σε παει ακριβώς!

Καλα με λεωφορειο δε το συζηταω καν..θες μια ωρα στο πηγαιν'ελα.Αν ο ΟΑΣΘ βαλει μια δυο γραμμες ακομα ισως βολεψει αρκετα.

Ναι τα ΣΚ έτσι είναι η κατάσταση και τα χω κόψει εδώ και κάποια χρόνια γι αυτό το λόγο. Βγαίνει το κάθε καρυδιάς καρύδι, από τα πιτσιρίκια που δεν έχουν την επόμενη μέρα σχολίο μέχρι τους υπέρτατους κάγκουρες (σε θέμα ντυσίματος) και τις δήθεν ντίβες που και γω δεν ξέρω που νομίζουν ότι βγήκαν και έχουν ύφος 1000 καρδηναλίων. Οι καλησπερατζούδες δεν με ενοχλούν γιατί πάντα είναι καλά κομμάτια και πέρνεις μάτι μιας και τα χουν όλα έξω ενώ δεν τρώγεσαι να τους την πέσεις γιατί ξέρεις ότι θα αποτύχεις. Αυτό όμως που δεν παλεύεται είναι το στρίμωγμα οπότε επιλέγω άλλες μέρες για βραδυνή έξοδο.

Στο κεντρο ειναι ολα ετσι και τουλαχιστον κοντα στο κεντρο δεν εχω βρει ή ακουσει καλες εναλλακτικες για καφε.Αν εχετε κατι---> προτεινετε
                Για το μπαραζα που αρχισε κ η συζητηση το μονο θετικο ειναι ο καφες στα 2,5 ή 3 ευρω αν θυμαμαι καλα

Παρεπιμπτοντως αν κανενας φορουμας εχει υποψιν κανα σπιτακι σχετικα καινουριο στα 350 ευρω σε περιοχη κεντρο μεχρι ανω τουμπα το πολυ,ας ενημερωσει

• F
                  focusman91 last edited by

Ο χρήστης socratesn έγραψε:

+1 σιγα τα μαγαζια που εχει το κοσμος..Εμενα ισα ισα τα πιο πολλα καταστηματα μου βγαζουν κ ενα feeling οτι χαροπαλευουν να μη κλεισουν και γενικα δε λεει και πολλα απο αποψη καταστηματων με την εννοια οτι δεν εχει κατι ξεχωριστο ουτε για τα χαμηλα βαλαντια αλλα ουτε και για την ελιτ.Ο μονος λογος να πας ειναι επειδη γλιτωνες παρκαρισμα στο κεντρο..Αλλα τωρα,παει κ αυτο

Δηλωνω υπευθυνα οτι το Cosmos μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το mall στην Αθηνα!
                  Αλλα τωρα που εμαθα οτι θα βαλουν αντιτιμο ξενερωσα...
                  Να τολμησω να ρωτησω αν υπαρχει χωρος περιξ του εμπ. κεντρου?

• panos2171
                    panos2171 last edited by

Ο χρήστης socratesn έγραψε:

Στο κεντρο ειναι ολα ετσι και τουλαχιστον κοντα στο κεντρο δεν εχω βρει ή ακουσει καλες εναλλακτικες για καφε.Αν εχετε κατι---> προτεινετε
                    Για το μπαραζα που αρχισε κ η συζητηση το μονο θετικο ειναι ο καφες στα 2,5 ή 3 ευρω αν θυμαμαι καλα

Παρεπιμπτοντως αν κανενας φορουμας εχει υποψιν κανα σπιτακι σχετικα καινουριο στα 350 ευρω σε περιοχη κεντρο μεχρι ανω τουμπα το πολυ,ας ενημερωσει

Μόνο το Mast μου ρχετε στο μυαλό όπου είναι κάπως πιο ήρεμα τα πράγματα και μετά Ποσειδώνιο το οποίο όμως πέφτει λίγο μακρυά από το κέντρο.
                    Σπίτι στο κέντρο σχετικά καινούργιο δεν βρίσκεις...

• S
                      socratesn last edited by

Σπίτι στο κέντρο σχετικά καινούργιο δεν βρίσκεις...

Δε νομιζω..Παπαφη και κατω,Εγνατια,ανω τουμπα και αρχες τριανδριας παιζουν παρα πολλες καινουριες πολυκατοικιες

• panos2171
                        panos2171 last edited by

Α για κει λες?? Εγώ νόμιζα Αριστοτέλους, Καμάρα και γύρω...

• S
                          socratesn last edited by

Οχι οχι,γ αυτο και διευκρινησα οτι ψαχνω μεχρι ανω τουμπα...Κασσανδρου,ολυμπου και περιξ αγιου δημητριου για κανεναν λογο

• C
                            c-l-a-b last edited by

με τον πανο νομιζω οτι δεν προκειται να συναντηθουμε ποτε εξω..εχω παει 2 φορες μπαζαρα,ε συγνωμη μπαραζα κ 2 φορες μαστ..μου ηταν αρκετες..αν θελησει ποτε η παρεα βεβαιως,δεν θα πω οχι,αλλα δεν θα το προτεινω ο ιδιος..
                            για ποτακι εχει ενα πολυ ωραιο κ χαλαρο τζαζ μπαρ,μικρο,επι της λεωφορου νικης,που δεν θυμαμαι ονομα..καλο επισης κ το ταπας μπαρ,απεναντι απο μαρκιζ,αν κ αντιπαθω ισπανα συν το οτι η μουσικη αν κ ωραια,εχει υπερβολικη ενταση για μπαρ ρεστοραν..
                            μαρκιζ,κοραλ,μινιμπαρ κτλ,μονο με μεγαλη παρεα κ μονο εφοσον εχει η παρεα διαθεσh να μαλακιστει..
                            λιμανι δεν παω γιατι δεν παω τον κανα(ρινα)κη..

σε τοποθεσια κ διακοσμηση,για μενα αυτη τη στιγμη στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει μπαρακι σαν το λεζαζου..που ευτυχως δεν ειναι κεντρο..

• S
                              socratesn last edited by

Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
                              με τον πανο νομιζω οτι δεν προκειται να συναντηθουμε ποτε εξω..εχω παει 2 φορες μπαζαρα,ε συγνωμη μπαραζα κ 2 φορες μαστ..μου ηταν αρκετες..αν θελησει ποτε η παρεα βεβαιως,δεν θα πω οχι,αλλα δεν θα το προτεινω ο ιδιος..
                              για ποτακι εχει ενα πολυ ωραιο κ χαλαρο τζαζ μπαρ,μικρο,επι της λεωφορου νικης,που δεν θυμαμαι ονομα..καλο επισης κ το ταπας μπαρ,απεναντι απο μαρκιζ,αν κ αντιπαθω ισπανα συν το οτι η μουσικη αν κ ωραια,εχει υπερβολικη ενταση για μπαρ ρεστοραν..
                              μαρκιζ,κοραλ,μινιμπαρ κτλ,μονο με μεγαλη παρεα κ μονο εφοσον εχει η παρεα διαθεσh να μαλακιστει..
                              λιμανι δεν παω γιατι δεν παω τον κανα(ρινα)κη..

σε τοποθεσια κ διακοσμηση,για μενα αυτη τη στιγμη στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει μπαρακι σαν το λεζαζου..που ευτυχως δεν ειναι κεντρο..

Ειναι αναλογα και τι μουσικη ακους..Μαρκιζ με τιποτα αφου ελληνικα ΔΕΝ..Τωρα το κοραλ μαζευει αρκετες γκομενες απ οτι μου χουν πει(Δεν εχω πατησει κ δεν προκειται),αλλα εχει και με διαφορα τους πιο πολλους καγκουρες..Μινιμπαρ ειναι καλα,μονροε ακομα καλυτερα

• C
                                cosneo last edited by

Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:

Καλό για μεχρι τα απογευματα για καφε και μπύρα λογω της θεας. Σαν σαββατιατικο club ... ότι καλύτερο υπάρχει για ψηλομύτες Καλαμαριώτισες και νεόπλουτους επισκέπτες και πιτσιρικάδες κυρίως καταγωγής Δυτικών Συνοικιών.

• panos2171
                                  panos2171 last edited by

Το Μαρκίζ απ ότι μου χουν πει παίζει ελληνικά αλλά τα ξενέρωτα, Χ''γιαννης, Σαμπάνης και άλλα τέτοια οπότε για τα γούστα μου είναι χάλια. Μπαράζα βράδυ έχω πάει μια φορά και δεν θα ήθελα να ξαναπάω, οι αλλαγές στα τραγούδια ήταν τελείως άκυρες. Τα μόνα που πηγαίνω για ποτό είναι τα Mast και Via Mare κυρίως γιατί ξέρω τους υπεύθυνους και θα μου βρουν τραπέζι σε καλό σημείο και όχι δίπλα στις τουαλέτες χωρίς να χρειάζεται να είμαι με εμφανίσιμη γκόμενα (όχι ότι δεν είμαι ) ενώ θα έρθει και 2ο ποτό κέρασμα,το οποίο βέβαια δεν με πολυνοιάζει γιατί δεν πίνω πολύ αλλά γενικά με προσέχουν. Για καφέ πηγαίνω επίσης σε αυτά τα δύο και λόγω της τιμής, στα 2-2.5€ έχουν τον καφέ όταν άλλοι όπως το Tribeca τον έχουν στα 4€ όπου και εκεί θα πάω αλλά πιο σπάνια.
                                  Τελευταία βέβαια το Via Mare τις μεσημεριανές ώρες βάζει μια τραγική και γω δεν έχω καταλάβει μουσική ενώ δίπλα το Mπαραζει βάζει τα εμπορικά ελληνικά και ξένα τα οποία τα προτιμώ οπότε παίζει να αρχίσω να το προτιμω αλλά μόνο για καφέ.
                                  Το κοραλ,κοραλακι,kiss fish είναι τα κλασσικά καγκουρομάγαζα, εκεί δυστυχώς δεν θα βρεις γκόμενες...βασικά θα βρεις αλλά θα είναι με τους κάγκουρες τους, το υπόλοιπο μαγαζί θα είναι η ψωλαροπαρέες που άκουσαν πως θα έχει γκόμενες και τρέξαν (το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα πάρτυ της Φιλοσοφικής )

@CLAB
                                  το σαξόφωνο πρέπει να λες στην Λ.Νίκης

• P
                                    peterpan last edited by

@CLAB
                                    το σαξόφωνο πρέπει να λες στην Λ.Νίκης

αυτό εννοεί...
                                    το είχα ανακαλύψει όταν είχε πρωτοανοίξει πριν 2-2,5 χρόνια... πολύ ωραίο μαγαζάκι, γεμίζει πολύ, τελευταία φορά πήγα τα χριστούγεννα που κατέβηκα ελλάδα... Το είχα κάνει στέκι όταν βρισκόμουν Ελλάδα... έχει πολύ ωραία καπνιστά αμύγδαλα

• S
                                      socratesn last edited by

Ωραιο μαγαζι αυτο..ειναι λιγο ανασα στην καγκουρια της παραλιας,αλλα εχω απορια πως ακριβως βρισκεις τραπεζι εκει περα..Γινεται πανικος παντα

• C
                                        c-l-a-b last edited by

συμφωνω με κοσνεο για το θεμα των δ.σ. τα σαββατοβραδα στο λεζαζου..κ αυτο επειδη σαββατοβραδο δεν ετυχε να παω ποτε εκει!
                                        οι ψηλομυτες δεν με ενοχλουν,ισως επειδη δεν ασχολουμαι,ισως επειδη γενικοτερα μου φερνουν γελιο τετοιες συμπεριφορες!

συμφωνω επισης με σωκρατη για το μονρο κ το ξεχασα!
                                        επισης φιλε σωκρατη,σαν απλη συμβουλη,οποιος σου λεει οτι σε μαρκιζ,κοραλ,αης κτλ,παιζουν γκομενες,αν στο ξαναπει,τσεκαρε το γουστο του με καποια που θα τυχει να περναιε απο μπροστα σας.εκει θα δεις αν συμπιπτουν τα γουστα σας!
                                        προσωπικα οι μαξ 20ετων,δ.σ. που ακομα καλα καλα δεν εχουν μαθει να περπατουν σε τακουνια κ οταν ανοιγουν το στομα,πετουν βατραχια,ουδεποτε με απασχολησαν(καλα,οχι κ ποτε )..
                                        πριν λιγο καιρο,στο μαρκιζ κοντεψα να κανω εμετο κυριολεκτικα(μαζι κ η υπολοιπη παρεα μου) απο την βρωμομυρωδια μιας κοπελιτσας γυρω στα 18-20 στο μαρκιζ καθε φορα που σηκωνε τα χερια..ζητησα απο ενα σερβιτορο αν μπορει να της πει να βγει εξω,αλλα τελικως φυγαμε εμεις..

πανος,θα δοκιμασω να ξαναπαω καμια φορα μαστ.κ εχεις δικιο,οπως κ ο πητερπαν,σαξοφωνο πρεπει να ονομαζεται!

• A
                                          atel last edited by

Μια που λετε για τα μαγαζια να πω και εγω την γνωμη μου τα περισσοτερα μαγαζια δουλευουν στην λογικη του φοιτηταριου δηλαδη υπαρχει η λογικη της αρπαχτης και της προχειροτητας αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις λοιπον Μαρκιζ Κοραλ Μαστ Γκαλερακι Via Mare κινουνται στην λογικη μπαρακι με κατα κορον ελληνικη μουσικη και οσο παει οσον αφορα την ωρα, Dogs Kiss Fish MiniBar Ice Κοκτειλ μπαρ το Elvis μπαρακια με ξενη μουσικη με νεαρο κοσμο, για λιγο πιο περιεργα θα προτεινα το fragile bar στην ταρατσα στην Βαλαωριτου το Τοκυο Μπαρ πικαντιλι minus, ωραιο μαγαζακι με ξενη μουσικη ειναι το Μονροε οπου το χειμωνα ειναι σε νεοκλασικο επι της Βενιζελου και το καλοκαιρι στεγαζετε στην ακριβως διπλα στοα αλλα μην φανταστειτε στοα κλειστη αλλα ανοιχτη απο πανω, Λιμανι για λιγο πιο ροκ και φοιτητικοσμο κυριως, μετα παμε στα λιγο πιο 'κυριλε' μπαρ με λιγο πιο μεγαλες ηλικιες οπως το shark οπου το καλοκαιρι ειναι καταπληκτικο σαν μαγαζι μονο η βεραντα το bungalow το λε ζαζου το maison crystal ο Oμιλος (διπλα στο bungalow) Ρεμβη στην Κρηνη (αν και δεν ξερω αν ειναι ανοιχτο εχω καιρο να παω απο εκει) μετα παμε στα κλαμπακια οπου εχουμε το W το Vogue με αρκετη καγκουρια και τα δυο το Guilty με λιγο καλυτερο κοσμο μονο τον χειμωνα δουλευει το Βedroom αλλα με αθλια μουσικη μιξ ελληνικων και ξενων και καγκουροκοσμο η τελευταια αφιξη ειναι το καλοκαιρινο Sin City οπου θα ανοιξει σε ταρατσα πανω απο το χειμερινο.Για καφε πλεον θεωρω καλυτερα και απο αποψη κοσμου και απο ποιοτητα καφε καφετεριες του τυπου espresso bar οπως Απαλου Noon Μικρο Καφε που και που λιγο Αχιλλειον ή και κανα bungalow μονο οταν ανοιγει ο εξω χωρος αν και πρεπει να βελτιωσει οπωσδηποτε τον καφε του τα παραλιακα πλεον εχουν πεθανει και για φοιτητες πρωτοετεις για γνωριμιες θα συνιστουσα για καφε 18-24 και ideal χαμος απο φοιτητριουλες!!!

• C
                                            c-l-a-b last edited by

απαλλου καλο,αλλα τραγικα μικρο.νουν καλο,σκετο.το σαρκ εχει χαλασει για μενα.οπως κ το μπανγκαλοου.κ ειδικα στο σαρκ πηγαινα πολυ συχνα..
                                            ρεμβη δεν παω λογω παραλογου κοστους,γκιλτι δεν εχω παει,θελω καποια στιγμη να παω.οπως κ στο φρατζιλε(φρατζαηλ).
                                            επισης με παρακαλουσε φιλος να παω σιν σιτι,αλλα παντα νυσταζα..αν ομως το καλοκαιρινο θα ειναι καμπριο,θα επισκεφθω οπωσδηποτε!
                                            οσο για τον ομιλο..

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 840
                                            • 841
                                            • 842
                                            • 843
                                            • 844
                                            • 1129