-
Ο χρήστης DriFterPanos έγραψε:
ίσα ίσα που θα έπρεπε να χαίρεσαι διότι έτσι θα πήρε και αξία η γειτονιά σου...
αν θες να 3ερεις τα τελευταια 4 χρονια που μενω εδω εχω δει 2 430,2 gallardo,2 lotus,1 granturismo,1 quattraporte,1 Ρ8...οποτε με χαλαει,θελω νεα μοντελα
ε οικονομική κρίση έχουμε μεγάλε.. τέρμα αυτά που ξέρατε. σε λίγο καιρό θα παρκάρει hyundai coupe (χωρίς να θέλω να θίξω τα hyundai φυσικά) κάτω από το σπίτι σου κ θα λες κ ευχαριστώ στο τέλος....
hyundai παρκαρει ετσι κ αλλιως,του βαζω και κουκουλα...
-
-
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
αν θες να 3ερεις τα τελευταια 4 χρονια που μενω εδω εχω δει 2 430,2 gallardo,2 lotus,1 granturismo,1 quattraporte,1 Ρ8...οποτε με χαλαει,θελω νεα μοντελα
ε οικονομική κρίση έχουμε μεγάλε.. τέρμα αυτά που ξέρατε. σε λίγο καιρό θα παρκάρει hyundai coupe (χωρίς να θέλω να θίξω τα hyundai φυσικά) κάτω από το σπίτι σου κ θα λες κ ευχαριστώ στο τέλος....
ορίστε, τα λεγα εγώ... είμαστε πολύ κοντά..
-
Ο χρήστης DriFterPanos έγραψε:
ορίστε, τα λεγα εγώ... είμαστε πολύ κοντά..
μετα απο τοσα χρονια ευχαριστηση ειναι...δεν βλεπεις τετοια αμαξια καλοσυντιρημενα στις μερες μας
-
μετα απο τοσα χρονια ευχαριστηση ειναι...δεν βλεπεις τετοια αμαξια καλοσυντιρημενα στις μερες μας
καλά ναι.. έχεις ένα point σε αυτό που λες.
-
DrifterPanos, γαμάτο avatar!!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
DrifterPanos, γαμάτο avatar!!plymouth ...
-
εχει το θρασος να την βαζει κατω απο το σπιτι μουΚαλη φαση! μακαρι να ηταν και στο δικο μου σπιτι... αλλα να ηταν δικο μου!
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Ο jzap ποιο εχει δει? Ενα ασημι?
Νομίζω ναι.Σ'ημερα είδα μια αημί jaguar xj,ίσως η ομορφότερη λίμο αυτή τη στιγμή.
ουτε καν..
Ποια είναι κατά τη γνώμη σου?Μόνο την Quattroporte μπορώ να σκεφτώ αλλά είναι μια κατηγορία κάτω
Aston martin rapide επισης..
-
Μπααααααα,από κοντά δείχνει πολύ παράξενη,μια τραβηγμένη db9 είναι(προσωπική άποψη πάντα )
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Μπααααααα,από κοντά δείχνει πολύ παράξενη,μια τραβηγμένη db9 είναι(προσωπική άποψη πάντα )Σωστός.......και το μόνο τετράθυρο που είναι 2+2 .
-
μακεδονια palace κοκκινη 430 spyder.
-
Τελικά δεν έκλεισε??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τελικά δεν έκλεισε??οφτοπικ αλλα μπηκε σε δημοπρασια και δουλευει κανονικα τωρα νομιζω
-
Ενα 'παραξενο' χρωμα...γιατο συγκεκριμενο οχημα.

-
δεν είναι κακό και σε κιτρινάκι...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στα πρότυπα αυτού μάλλον
http://www.caranddriver.com/reviews/201 ... type-drive -
Δεν ειναι στα εργοστασιακά του χρωματα. Συμπαθητικο παντως!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μπα, πρώτο χέρι το είχε η Αττική Οδός για υπηρεσιακό!
-
Δεν της πάει καθόλου.
Παρεμπιπτόντως F430 Spider στη Λ.Νίκης.
Carspotting [#7]

εχει το θρασος να την βαζει κατω απο το σπιτι μου