-
Σε 3' μιλάει ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Διονυσίου Αρεοπαγίτη και Μακρυγιάννη. Άστε τα ίντερνετς, προλαβαίνετε-δεν προλαβαίνετε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε 3' μιλάει ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Διονυσίου Αρεοπαγίτη και Μακρυγιάννη. Άστε τα ίντερνετς, προλαβαίνετε-δεν προλαβαίνετε.ελληνικο stand up comedy και ετσι?
-
-
τι φρουτο ειναι αυτο?
να εστιασω σε 3 πραγματα..αυτη η προφορα της,απο που προκυπτει?μηπως ειναι ημι-αλλοδαπη?να προσεχει απο την ερχομενη εβδομαδα με τα χρυσα αυγα στην βουλη..
δευτερον..τι θελει να πει η ποιητρια οταν λεει οτι οι αγγλοι μας θεωρουν τον δευτερο πιο χοτ λαο στην ευρωπη μετα τους βραζιλιανους?επειδη εγω νομιζα οτι ειμαστε ο δευτερος πιο χοτ λαος στην ευρωπη μετα τους θιβετιανους..
τριτον,πως γνωριζει οτι την εχουμε μικρη συγκριτικα με αλλους?εχει δοκιμασει ολων των λαων τα πτηνα?η εχει δοκιμασει ολα τα ελληνικα?
υ.γ.
ποια ειναι αυτη τη τυπισσα?κ μη μου πειτε η ξαδερφη του κοριτσιου με τα τατουαζ.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
:ysterical:
τι φρουτο ειναι αυτο?
να εστιασω σε 2 πραγματα..αυτη η προφορα της,απο που προκυπτει?μηπως ειναι ημι-αλλοδαπη?να προσεχει απο την ερχομενη εβδομαδα με τα χρυσα αυγα στην βουλη..
δευτερον κ τελευταιο..τι θελει να πει η ποιητρια οταν λεει οτι οι αγγλοι μας θεωρουν τον δευτερο πιο χοτ λαο στην ευρωπη μετα τους βραζιλιανους?επειδη εγω νομιζα οτι ειμαστε ο δευτερος πιο χοτ λαος στην ευρωπη μετα τους θιβετιανους..υ.γ.
ποια ειναι αυτη τη τυπισσα?κ μη μου πειτε η ξαδερφη του κοριτσιου με τα τατουαζ..http://thessnea.blogspot.com/2011/11/photos_27.html
Λεσβια ειναι τι περιμενεις -
ολοι μας εξαλλου εχουμε παει με το ιδιο φυλο για να σιγουρευτουμε για τις σεξουαλικες μας προτιμησεις!
προβληματα που εχει ο κοσμος..
-
Δε λέει ότι είναι λεσβία.
Λέει ότι έφαγε τη ρέγγα για να βεβαιωθεί ότι δεν της αρέσει.Η προφορά μπορεί να οφείλεται στα πολλά τσιμπούκια.
-
Η 'δημιουργία, ξανά' φαίνεται ότι θα κάνει την έκπληξη και θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους.
Η πρόβλεψη (ας την πούμε έτσι τώρα μιας και απαγορεύεται αλλιώς) για τη Β' Αθηνών είναι 5% +.
Στη διαδικτυακή κοινότητα σαρώνει όσο αφορά την απόδοση της επικοινωνίας της, βλ. harvantics.gr, τρίτο κόμμα σε Likes με φατσοσελίδα ουσιαστικά εδώ και ένα μήνα περίπου.
Με την εμπειρία της παρακολούθησης του φόρουμ εδώ και 10 χρόνια, πιστεύω ότι πολλοί περισσότεροι από όσους έχουν κάνει κλικ στο Poll θα συμφωνούσαν με αυτά που κομίζει. Το κυριότερο δεν είναι οι θέσεις και οι προτάσεις στην παρούσα φάση, κατ' εμέ, (σε κάποιες, τις βασικές, προφανώς θα πρέπει να συμφωνεί κανείς για να συμπορευτεί) αλλά κυρίως η ανάγκη να αποδειχθεί ότι το πείραμα της ενεργοποίησης των πολιτών της δημιουργίας, της εργασίας, της προκοπής, της απλής λογικής, μπορεί να πετύχει. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξουσιοδότηση πια σε άλλους φωτισμένους, είμαστε αρκούντως ικανοί και υπεύθυνοι να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι τη δουλειά που αυτοί δεν μπόρεσαν να κάνουν...ή την έκαναν με λάθος τρόπο.Θα βρείτε πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο αν θέλετε να ψάξετε, το βίντεο με την συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην ΕΤ1, κατόπιν υπουργικής απόφασης της τελευταίας στιγμής που έδωσε βήμα και σε νέα κόμματα (αρκεί να συμμετέχουν σε όλη την επικράτεια) είναι νομίζω από τα πιο περιεκτικά και κατατοπιστικά για κάποιες πολιτικές προτάσεις, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί ως τώρα.
Καλή ψήφο σε όλους και όλες, ψηφίζουμε κατά συνείδηση, ψηφίζουμε αυτό που πιστεύουμε ακόμη και αν η δική μας ψήφος είναι η μοναδική σε όλες τις κάλπες. Ψήφος χαμένη είναι μόνο η ψήφος που δεν μετρήθηκε. Χαιρετώ την πιο παλιά φορουμοπαρέα μου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δε λέει ότι είναι λεσβία.
Λέει ότι έφαγε τη ρέγγα για να βεβαιωθεί ότι δεν της αρέσει.Η προφορά μπορεί να οφείλεται στα πολλά τσιμπούκια.
once you pop you cant stop
-
αρα δηλαδη αν στον δωσω να τον φας για να σιγουρευτεις οτι δεν σου αρεσει,δεν εισαι-ειμαι λουλης.
σωστα?η προφορα μπορει να οφειλεται κ σε πολλες μπανανες!
-
Να μας πει η κοπελιά του άβατάρ σου
-
5 από εδώ θα ψηφίσουν Πασόκ???? Πλάκα κάνεις!!!!!!!!
-
δρδινο
exactly! -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
5 από εδώ θα ψηφίσουν Πασόκ???? Πλάκα κάνεις!!!!!!!!Το ποιο σοσιαλιστικό φόρουμ της Ελλάδας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
5 από εδώ θα ψηφίσουν Πασόκ???? Πλάκα κάνεις!!!!!!!!
Το ποιο σοσιαλιστικό φόρουμ της Ελλάδας.
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά δεν υπάρχει κόμμα κυνηγών σε αυτές τις εκλογές. Το είδα στο poll γι'αυτό το λέω.
-
Ο Δημιουργίας Ξανάς είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Βλέπω τη συνέντευξη του και πραγματικά βλέπω πράγματα που σκέφτονται πολλοί γύρω μου, αηδιασμένοι από το γνωστό μαγαζί που μας πήδηξε πατόκορφα.Αλλά ως επαγγελματίας του marketing και της επικοινωνίας γνωρίζει και ο ίδιος ότι δύσκολα θα πετύχει κάτι.
Η ιστορία έχει δείξει ότι για να πετύχεις ως πολιτικός πρέπει να φορέσεις κάποια στολή και μετά να παίξεις το αντίστοιχο θεατρικό.
Πχ οι Τσιπροπαπαρηγαίοι βάζουν τη στολή του Τσε Γκεβάρα και αντίστοιχα αρχίζουν την παπαγάλα και τις ηρωικές πίπες.
Ο Καμμένος έβαλε την τιμημένη φουστανέλα και το ριξε στα καλαματιανά.Αυτός με το κουστουμάκι του, την ωραία λογική, τις σωστές και δομημένες απαντήσεις και το γενικότερα δομημένο πρόγραμμα του πού πάει;
Τι ντύθηκε; Νεοφιλελεύθερος (ΙΟΥΥΥΥΥΥ) ;
Στη σοσιαλιστική πατρίδα μας πού πάει ο νεοφιλελεύθερος ο σκώληξ;Άσχετα αν οικονομικά είναι ξεκάθαρα φιλολαϊκός. Γιατί φιλολαϊκός στην Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί μόνο κάποιος με τον μπερέ του Τσε, με τα αντίστοιχα τσιτάτα και με κάποια μίλια σουλάτσου στην Πανεπιστημίου.
Όλοι οι άλλοι φασιστοειδή καπιταλόμουτρα και τον πούλο.Πραγματικά δείτε τη συνέντευξη.
Ούτε μισό κιχ ξύλινης γλώσσας. -
Ο Τζήμερος δε μου αρέσει που αρνείται τον τίτλο του φιλελεύθερου.
Είναι σαν να αρνείται αυτό που πρεσβεύει. -
http://www.youtube.com/watch?v=W9xInB3DfG4
το βρηκα μετα απο αποσπασμα της σημερινης ελληνοφρενειας. γιατι να λειπουν οι ΑΜΑΝ; -
Eνα σχολιο απ τον βαρουφακη για το συγκεκριμενο κομμα, το οποιο υποτιθεται εχει και μια αλφα ικανοτητα να αναλυει οικονομικα καταστασεις
Δημιουργία Ξανά
Τα προγραμματικά κείμενα του νέου κόμματος βαθμολογούνται άνω της βάσης (6) αλλά, πρέπει να πω, είναι σαφώς υποδεέστερα του εντυπωσιακού λόγου του αρχηγού του κόμματος. Η Δημιουργία Ξανά με εντυπωσίασε όσον αφορά τα ατομικά και μειοψηφικά δικαιώματα (διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο φιλελεύθερου κόμματος) και διαθέτει ενδιαφέρουσες προτάσεις (άσχετο αν διαφωνώ με κάποιοες από αυτές) ως προς τις μεταρρυθμίσεις, την φοροδιαφυγή, την κοινωνική αλληλλεγγύη, την καταπολέμιση του κράτους-εχθρού του πολίτη.
Λιγότερο εντυπωσιακή είναι η τάση της ΔΞ να λέει κάτι πολύ σωστό (π.χ. «οι μόνοι χώροι στους οποίους, αν εκφράσεις τις ιδέες σου, κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα είναι, σήμερα, οι χώροι των Πανεπιστημίων») αλλά αμέσως μετά να το αναιρεί προβάλλοντας πολιτικές που μόνο αποστροφή μου δημιουργούν (π.χ. πρόταση καθιέρωσης άτοκων φοιτητικών δανείων τα οποία θα αρχίσουν να αποπληρώνονται 2 χρόνια μετά την αποφοίτηση – δηλαδή, όταν ο απόφοιτος μπει στην... ανεργία).
Εκεί που η ΔΞ τα πήγε χάλια είναι στον τομέα της μακρο-οικονομικής ωριμότητας (π.χ.η πρόταση να «απαγορευτεί» το έλλειμμα συνταγματικά δείχνει πλήρη άγνοια του πως λειτουργεί μια μακρο-οικονομία) και ως προς την κατανόηση της ευρωπαϊκής διάστασης της Κρίσης. Διαβάζοντας τα κείμενα της ΔΞ, και ακούγοντας τις συνεντεύξεις του αρχηγού της, δεν βλέπω ούτε μια αναφορά στην καταστροφική πορεία στην οποία βρίσκεται η Ήπειρός μας. Σαν η Ευρώπη να μην βιώνει την μεγαλύτερη κρίση της μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αποκαρδιωτικό!
Εσυ εντυ ας πουμε με την ιδεα της συνταγματικης απαγορευσης ελλειματικων προϋπολογισμων δε θεωρεις οτι λα¨ικιζουν?
Εκλογές 2012 [#2]