-
Aντε εχουμε και οπαδους των Dukes of Hazzard
Εμενα μου αρεσε η ξαδελφη και φυσικα το τουτουνι τους
Νικος
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Προσωπικά προτιμώ τον Daniel Morales των ταινιών 'Taxi' και το τρελό 406 του...Άσε που εκεί είδαμε και πολύ καλύτερο οδήγημα (και η γκόμενα του Daniel είναι σκέτη κ@υλ@).
Συμφωνω και πως να μην ειναι φοβερο το οδηγημα οταν οδηγαει ο Ζαν Ρανιοτί.
Αν την εποχη που επαιζε ο ΚΙΤ ζωγραφιζες αυτοκινητακια στα βιβλια του σχολειου μαλλον δεν υπαρχει περιπτωση να προτιμησεις το f&f
-
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν μαθαίναμε πόσα αυτοκίνητα είχαν καταστρέψει για να κάνουν αυτή τη σειρά!! Ειδικά πόσα πορτοκαλί dogde! Θυμάμαι αν και τότε ήμουν πολύ μικρός ότι μετά από κάθε άλμα το αμάξι τσάκιζε σχεδόν στην μέση!! Και λογικό είναι αν πηδάς πάνω από ποτάμια!...
Ορίστε και το λινκ από το μεγαλύτερο άλμα που είχαν κάνει ποτέ!
http://www.dukesonline.com/davegl/bigjump.html -
KIT και για μενα.Μου εδωσε το ερεθισμα για να ασχοληθω με τον μαγικο κοσμο του αυτοκινητου.
-
Mπορώ να πω 'τίποτα από τα δύο'?
Yπέρτατο Φίδι Κόμπρα VS Τα καγκουρώ ξανάρχονται..
Νομίζω πως κι εγώ θα προτιμήσω ΤΑΧΙ που είχε κ χαβαλέ... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν μαθαίναμε πόσα αυτοκίνητα είχαν καταστρέψει για να κάνουν αυτή τη σειρά!! Ειδικά πόσα πορτοκαλί dogde! Θυμάμαι αν και τότε ήμουν πολύ μικρός ότι μετά από κάθε άλμα το αμάξι τσάκιζε σχεδόν στην μέση!! Και λογικό είναι αν πηδάς πάνω από ποτάμια!...
Ορίστε και το λινκ από το μεγαλύτερο άλμα που είχαν κάνει ποτέ!
http://www.dukesonline.com/davegl/bigjump.htmlΝομιζω γυρω στα 500,καποιος στο φορουμ το ειχε αναφερει.
-
Όσοι θυμάστε την 'ξαδέρφη' (Κάθριν Μπάχ το όνομα αυτής) μείνετε με την ανάμνηση της από τότε γιατί τώρα είναι σαν τα τρακαρισμένα περιπολικά της σειράς. (Η σημαία στην οροφή του Dodge δεν είναι του Τέξας αλλά των Νοτίων).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όσοι θυμάστε την 'ξαδέρφη' (Κάθριν Μπάχ το όνομα αυτής) μείνετε με την ανάμνηση της από τότε γιατί τώρα είναι σαν τα τρακαρισμένα περιπολικά της σειράς. (Η σημαία στην οροφή του Dodge δεν είναι του Τέξας αλλά των Νοτίων).General Lee.
λές νά θέλει νά περάσει από τήν ''καλίμπρα' η ξαδέρφη Τάζιο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όσοι θυμάστε την 'ξαδέρφη' (Κάθριν Μπάχ το όνομα αυτής) μείνετε με την ανάμνηση της από τότε γιατί τώρα είναι σαν τα τρακαρισμένα περιπολικά της σειράς. (Η σημαία στην οροφή του Dodge δεν είναι του Τέξας αλλά των Νοτίων).
General Lee.
λές νά θέλει νά περάσει από τήν ''καλίμπρα' η ξαδέρφη Τάζιο;
Να μην ξεχάσουμε τον Ρόσκο (σερίφης της περιοχής) όπου η Νταίζη του έκανε πλακίτσες και επίσης τον Ενος (ο βλάκας υφιστάμενος του Ρόσκο στην καταδίωξη με το περιπολικό).
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
θυμαμαι ειχε ερθει ο ΚΙΤ στη θεσσαλονικη και ειχα μπει μεσα
Ειχε ερθει και στην πατρα πριν πολλαααααααααααα χρονια!Πρεπει να πηγαινα δημοτικο και μου εχουν χαραχτει στη μνημη τα απειρα καλωδια-κουμπακια!
Για λογαριασμο της express servise.
Dukes of Hazzard και για μενα, Μπο και Λουκ οι ανθρωποι που δεν ''ισιωσαν'' ποτε.....
-
Mα καλά που θυμάστε ακόμα και τα ονόμα τα τους??
-
Hunter η 'ξαδέρφη' δεν 'έρχεται' με τίποτα οπότε καλή η πρόθεσή σου για 'καλιμπράρισμα' αλλά εγώ θα προτιμήσω την 'απόσυρση' για κανένα ποιό νέο μοντέλο. (Πολύ υπονοούμενο πέφτει βρε παιδί μου)
-
Καλά είναι δυνατόν να μη θυμάστε τα ονοματα του Μπο Λουκ και της Νταίζη?
Η το ρόσκο και τον Boss Hog?
Μόνο τον γέρο δεν θυμάμαι πως έλεγαν, τον θείο (?) των Μπο και Λουκ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά είναι δυνατόν να μη θυμάστε τα ονοματα του Μπο Λουκ και της Νταίζη?Η το ρόσκο και τον Boss Hog?
Jessie
-
Παιδιά μη ξεχνάμε και τον μηχανικό της σειράς τον 'Κούτερ'
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
O ΚΙΤ δεν ήταν ποτέ ΚΙΤΣ αν εξαιρέσουμε τα λαμπάκια με Flip Flop Που πηγαινοέρχονταν στις μάσκες διαφόρων αμαξιών wannabe kit.
Βεβαίως, ήταν ένα παιδικό σήριαλ επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 80 και τίποτε άλλο και σήμερα όντως, μοιάζει ψιλοχαζό.
To FF κατεμέ είναι η πεμπτουσία της κουταμάρας στο θέμα της αυτοκίνησης. Αμάξια βαμμένα με περλέ αποχρώσεις, με λάμπες τύπου νέον για να θυμίζουν UFO, χαμηλωμένα όσο πάει με σπόιλερ αεροτομές και γκράφιτι από τη γενιά του magna (αποδεδειγμένα άσχετη με την αυτοκίνηση, εκτός από το PlayStation), νίτρα με συστήματα ελέγχου από τη Rockwell και βάλε, οδηγοί εθισμένοι στην ευθεία κόντρα (στροφές?? Τι είναι αυτό??? Αυτό που το στρίβω με χειρόφρενο??) και απειθαρχία σε νόμους αρχές και αστυνομία δρόμων (ΟΚ, τα αιώνια κορόιδα, τα οποία αυτά παρακαλούμε να έλθουν σε κάθε ατύχημα, σε κάθε κλεψιά και δολοφονία και μετά τα βρίζουμε ως μπατσάκια, γουρούνια κλπ κλπ, κάτι που ισχύει βεβαίως σε ένα ποσοστό 20-30%) -οι ανεξάρτητοι/απείθαρχοι ντετέκτιβ είναι συμπαθείς, σύμφωνα με την ταινία, κάτι σαν τους δικούς μας ασφαλίτες.....
Ωραία γκομενάκια από τριτοκοσμικές χώρες όμως, δε λέω και απίστευτα ρεαλιστικές σκηνές ξύλου με παιδιά κουμπιά να δέρνουν τους 'κακούς' μαντράχαλους.
ΒΡΕ ΟΥΣΤΜόνο ο συγκεκριμένος και 2 , 3 άλλοι καταλάβανε τι ήθελα να πω με το topic που άνοιξα!
-
Επίσης μου άρεσε και μία άλλη αμερικάνική σειρά οι DUKES! Νομίζω έτσι λέγονταν, ήταν δύο αδέρφια μέ ένα πορτοκαλί αμερικάνικο με την σημαία του Texas πάνω στον ουρανό! Θυμάμαι πολλά κυνηγητά πετάγματα και παντιλίκια! Νομίζω οι Dukes ήταν καλύτεροι και από τον ΚΙΤ!Μιλάς για τη σημαιούλα στο avatar μου ε? Ο General Lee ήταν απίστευτος!!! Dodge Charger ήταν με big block GM μοτέρ. Ο ήχος!!!
Κάπου το είδα πρόσφατα σε μεταλλικό μοντελάκι. Το επόμενο της συλλογής μου ξέρω ποιο είναι!Πάντως μεταξύ ΚΙΤ και F&F προτιμώ ΚΙΤ. Έτσι για να θυμόμαστε τα νιάτα μας...
BTW γιατί δεν κάνουμε το topic ψηφοφορία με όλους μέσα? (ΚΙΤ, F&F, TAXI, DUKES)
EDIT: Σόρυ, αλλά τώρα είδα ότι έχει ήδη αναφερθεί ο General Lee σε προηγούμενο post...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλά είναι δυνατόν να μη θυμάστε τα ονοματα του Μπο Λουκ και της Νταίζη?
Η το ρόσκο και τον Boss Hog?
Jessie
Jesse (χωρίς 'i').
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
BTW γιατί δεν κάνουμε το topic ψηφοφορία με όλους μέσα? (ΚΙΤ, F&F, TAXI, DUKES)Nαι ναι συμφωνώ και εγώ!
-
BTW γιατί δεν κάνουμε το topic ψηφοφορία με όλους μέσα? (ΚΙΤ, F&F, TAXI, DUKES)
Nαι ναι συμφωνώ και εγώ!
Για ψηφίστε!
Η καλύτερη "αυτοκινητιστική" τηλεοπτική σειρά/ταιν