-
γμσ τα είναι, το back plate δεν στηρίζεται από κάτω και πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετήσεις την ψύκτρα πριν βιδώσεις την μητρική. αν θες να την βγάλεις μετά για ν'αλλάξεις πάστα ξέρω γω θα υποχωρήσει η υποστήριξη. όχι ότι δε μπορείς να την ξαναβάλεις, αλλά είναι βλακεία αυτό, έπρεπε να είναι μόνιμη και σταθερή ή πίσω. άσε που οι οδηγίες είναι ασαφείς.
τον ανεμιστήρα πού να τον βάλω; την ψύκτρα την έχω βάλει παράλληλα με το κουτί
αλλά ο ανεμιστήρας δεν χωράει γιατί βρίσκει στις μνήμες οι οποίες είναι δεξιά της cpu και όχι όπως της φωτό.
αυτή είναι η μητρική μου http://www.gigabyte.com.gr/products/pag ... h-b3rev_13
-
να σε βοηθήσω όσο μπορώ...
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για το backplate...αν εννοείς ότι πρέπει να βγει η μαμά βάση για την ψύκτρα στο m/b και να αντικατασταθεί με άλλη ειδική για την νέα ψύκτρα, τότε ναι θα πέσει πίσω το back plate και τότε έχεις 2 επιλογές:- ευθυγραμμίζεις το backplate ακριβώς κάτω από την mb και ξαναβιδώνεις την νέα δίχως να ξηλώσεις μητρική.(γίνεται αλλά θέλει τρόπο και κόπο),
- ξηλώνεις την mb και το κάνεις από την αρχή. Ξέρω ότι είναι βαρετό και χρονοβόρο όμως θα σου δώσει μια μοναδική ευκαιρία για τακτοποίηση των καλωδίων ενώ παράλληλα θα τοποθετήσεις με ευκολία την νέα ψύκτρα σου.
Αναφορικά με τον ανεμιστήρα άμα πέφτει πάνω στις ψύκτρες από τις μνήμες μπορείς να τον τοποθετήσεις ανάποδα και να τραβάει αέρα από την ψύκτρα προς τον ανεμιστήρα εξαγωγής. Προσοχή όμως διότι αν δεν έχεις τέτοιο να τότε μπορεί απλά να βγάζεις εντός του κουτιού την θερμότητα του επεξεργαστή κάτι που δεν θα ρίξει την θερμοκρασία του κουτιού σου. Αν θέλεις ανέβασε μια φωτο από το κουτί σου για να δω πως είναι...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ssd 60gb είναι καλά για συστήματος; ( win7/adobe cs5 collection/office )
Νομίζω ότι είναι οριακά...
Όντως... Σε 60άρη που έστησα στο γραφείο την περασμένη Δευτέρα με Win7, office, photoshop, acrobat και κάτι ψιλοπράγματα ακόμα, με 10 Giga data (μεταφορά από τον προηγούμενο πύργο, που αντικαταστάθηκε) έμειναν κάτι λιγότερο από 20 Giga ελεύθερα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Είναι πολύ εύκολη στη τοποθέτηση της ( έχω εμπειρία από a70 που τα πράγματα είναι σχεδόν ίδια )Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
Δεν αμφιβάλω αλλά μιλάμε για επική βαρεμάρα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γμσ τα είναι, το back plate δεν στηρίζεται από κάτω και πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετήσεις την ψύκτρα πριν βιδώσεις την μητρική. αν θες να την βγάλεις μετά για ν'αλλάξεις πάστα ξέρω γω θα υποχωρήσει η υποστήριξη. όχι ότι δε μπορείς να την ξαναβάλεις, αλλά είναι βλακεία αυτό, έπρεπε να είναι μόνιμη και σταθερή ή πίσω. άσε που οι οδηγίες είναι ασαφείς.τον ανεμιστήρα πού να τον βάλω; την ψύκτρα την έχω βάλει παράλληλα με το κουτί
αλλά ο ανεμιστήρας δεν χωράει γιατί βρίσκει στις μνήμες οι οποίες είναι δεξιά της cpu και όχι όπως της φωτό.
Το σύνηθες είναι η διάταξη όπως το έχω εγώ
Δες φώτο και βάλε και δικιά σου
Η μητρική εννοείται ότι πρέπει να ξηλωθει
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
γμσ τα είναι, το back plate δεν στηρίζεται από κάτω και πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετήσεις την ψύκτρα πριν βιδώσεις την μητρική. αν θες να την βγάλεις μετά για ν'αλλάξεις πάστα ξέρω γω θα υποχωρήσει η υποστήριξη. όχι ότι δε μπορείς να την ξαναβάλεις, αλλά είναι βλακεία αυτό, έπρεπε να είναι μόνιμη και σταθερή ή πίσω. άσε που οι οδηγίες είναι ασαφείς.
τον ανεμιστήρα πού να τον βάλω; την ψύκτρα την έχω βάλει παράλληλα με το κουτί
Το σύνηθες είναι η διάταξη όπως το έχω εγώ
Δες φώτο και βάλε και δικιά σου
Η μητρική εννοείται ότι πρέπει να ξηλωθει
HAF 922 tower? έχω τον HAF Χ full και είναι ότι καλύτερο είχα μέχρι τώρα...έτη φωτός μπροστά από τα δήθεν σούπερ Lian Li
-
Το σκεφτόμουν το x, αλλά η διαφορά τιμής με το 922 ηταν μεγάλη
Εγω το πήρα στα 99 ευρω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος για αυτά τα λεφτά , το χώρο που θέλω τον έχω και όλα είναι τακτοποιημένα και αερισμενα
-
Το σκεφτόμουν το x, αλλά η διαφορά τιμής με το 922 ηταν μεγάληΕγω το πήρα στα 99 ευρω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος για αυτά τα λεφτά , το χώρο που θέλω τον έχω και όλα είναι τακτοποιημένα και αερισμενα
Έδωσα 150€ για το X γιατί το πήρα χονδρική αλλά με τα ροδάκια και κάτω από το γραφείο δεν χρειάζεται να σκύβω, απλά το τραβάω έξω....καλά για την άπλα μέσα και τον εξαερισμό δεν το συζητάω, επίσης πολύ αθόρυβο παρά τους πολλούς ανεμιστήρες, κοιτάζω το λαμπάκι για να δω αν είναι αναμμένο
-
Φίλος μου έχει το 932 , έχει βάλει fan controller και παρά τους 8 ανεμιστήρες δεν ακούγεται τίποτα , αλλά και το δικό μου είναι πολύ ήσυχο, πιο πολύ ακούς το μηχανικό δίσκο
Το x είναι ωραίο γιατί και μέσα είναι βαμμένο μαύρο και για μένα αυτή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
Παρόλα αυτά , ακόμα και τα 150 θα μου ήταν πολλά
Εκείνη τη στιγμή ήθελα απλά να βάλω ένα πιο σύγχρονο κουτί στο 1.5 έτους τότε pc μου (γιατί το μονταρα στο κουτί του παλιου ) ώστε να παίζω με περισσότερους, αλλά πιο ήσυχους ανεμιστήρες
Για 100 ευρώ ήταν τίμια αγορά τότε
Βέβαια μου τη σπάει που κάποιο καιρό πριν έπαιρνες σε αυτά τα λεφτά το 932Όταν ψωνισα εγω το 32 ήταν στα 150 ευρω και το δικό σου 180 , αντε γεια.. οπότε πήρα αυτό που πρακτικά χάνει σε ύψος (δε θα βάλω όμως ποτέ 2 κάρτες ώστε να με νοιάζει να βάλω το τροφοδοτικό πάνω ) και σε μέγεθος και πλήθος ανεμιστήρων
(Έχω 12αρηδες εκεί που εσυ έχεις 14αρηδες και δεν έχω πλαϊνό )Το πλάτος πρέπει να είναι σχεδόν ίδιο , αν όχι ίδιο
Τα ροδακια είναι ωραία φάση , ειδικά για τα πιο μεγάλα που είναι ασηκωτα
-
Φίλος μου έχει το 932 , έχει βάλει fan controller και παρά τους 8 ανεμιστήρες δεν ακούγεται τίποτα , αλλά και το δικό μου είναι πολύ ήσυχο, πιο πολύ ακούς το μηχανικό δίσκοΤο x είναι ωραίο γιατί και μέσα είναι βαμμένο μαύρο και για μένα αυτή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
Παρόλα αυτά , ακόμα και τα 150 θα μου ήταν πολλά
Εκείνη τη στιγμή ήθελα απλά να βάλω ένα πιο σύγχρονο κουτί στο 1.5 έτους τότε pc μου (γιατί το μονταρα στο κουτί του παλιου ) ώστε να παίζω με περισσότερους, αλλά πιο ήσυχους ανεμιστήρες
Για 100 ευρώ ήταν τίμια αγορά τότε
Βέβαια μου τη σπάει που κάποιο καιρό πριν έπαιρνες σε αυτά τα λεφτά το 932Όταν ψωνισα εγω το 32 ήταν στα 150 ευρω και το δικό σου 180 , αντε γεια.. οπότε πήρα αυτό που πρακτικά χάνει σε ύψος (δε θα βάλω όμως ποτέ 2 κάρτες ώστε να με νοιάζει να βάλω το τροφοδοτικό πάνω ) και σε μέγεθος και πλήθος ανεμιστήρων
(Έχω 12αρηδες εκεί που εσυ έχεις 14αρηδες και δεν έχω πλαϊνό )Το πλάτος πρέπει να είναι σχεδόν ίδιο , αν όχι ίδιο
Τα ροδακια είναι ωραία φάση , ειδικά για τα πιο μεγάλα που είναι ασηκωτα
Εγώ το πήρα για να βάλω μέσα την 6950 2Gb της MSI και να έχω χώρο να σκαλίζω, κατά τα άλλα έναν Q9550 με Mugen cooler πάνω σε ASUS P5q έχω και 2 640άρηδες WD black, τίποτα μεγάλο δηλαδή.
Στο Lian Li που τα είχα ήταν οριακά και φοβήθηκα ότι με την νέα κάρτα θα έχω θέμα, τελικά άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω, ειδικά τα ροδάκια γιατί γλίτωσε η μέση και το κεφάλι (από τα χτυπήματα) όταν έσκυβα συνέχεια κάτω από το γραφείο για να σκαλίσω διάφορα.
Τώρα περιμένω να πέσουν οι τιμές για να πάω σε SSD 250gb για OS-τους 640αρηδες σε RAID για data και i5 με 8 gb DDR3, αν και τα παιχνίδια που είναι ότι πιο απαιτητικό τρέχω δεν έχω πρόβλημα σε 24άρα με 1920χ1200 full detail
-
Παίδες ξέρω να βάζω ψύκτρα δεν είναι κει το θέμα αλλά ότι ο ανεμιστήρας αναγκαστικά πάει στα αριστερά, απέναντι απ´τον ανεμιστήρα του κουτιού δλδ. Φωτό κάποια άλλη στιγμή γιατί είμαι εκτός
-
Δέσε τον μη μασάς
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τώρα περιμένω να πέσουν οι τιμές για να πάω σε SSD 250gb για OS-τους 640αρηδες σε RAID για data και i5 με 8 gb DDR3, αν και τα παιχνίδια που είναι ότι πιο απαιτητικό τρέχω δεν έχω πρόβλημα σε 24άρα με 1920χ1200 full detail
Για να βάλεις το λειτουργικό δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλο δίσκο.Με έναν μικρότερο θα κερδίσεις περισσότερη ταχύτητα.Εκτός και αν το χωρίσεις σε διαμερίσματα.Ένας ssd της τάξης των 60GB είναι η καλύτερη λύση για να βάλεις το λειτουργικό μαζί με λίγα προγραμματάκια και τα υπόλοιπα στους κλασσικούς sata που έχεις υποθέτω.
-
120 είναι το πιο ιδανικό
-
Ερνανι και όποιος άλλος ipodακιας γνωρίζει...
Πώς μπορώ να ακούω ανάκατα (shuffle) τα τραγούδια σε ipod nano 2nd gen μέσα στην playlist - όχι γενικά?
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Για να βάλεις το λειτουργικό δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλο δίσκο.Με έναν μικρότερο θα κερδίσεις περισσότερη ταχύτητα.Εκτός και αν το χωρίσεις σε διαμερίσματα.Ένας ssd της τάξης των 60GB είναι η καλύτερη λύση για να βάλεις το λειτουργικό μαζί με λίγα προγραμματάκια και τα υπόλοιπα στους κλασσικούς sata που έχεις υποθέτω.
Δεν ισχύουν αυτά στους SSD, λόγω ίδιου seek time για όλο το δίσκο δεν έχουν θέμα ούτε με το μέγεθος των partition ούτε με fragmentation (αν πας να κάνεις defragment σε δίσκο SSD σου λένε τα Windows (7) 'δεν χρειάζεται, χαίρετε')
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ερνανι και όποιος άλλος ipodακιας γνωρίζει...Πώς μπορώ να ακούω ανάκατα (shuffle) τα τραγούδια σε ipod nano 2nd gen μέσα στην playlist - όχι γενικά?
Ναι, γίνεται αυτό που θέλεις. Αντιγράφω από το manual (σελίδα 25 - ανοίγει pdf) τη διαδικασία:
Setting iPod nano to Shuffle Songs
You can set iPod nano to play songs, albums, or your entire library in random order.
To set iPod nano to shuffle and play all your songs:
Choose Shuffle Songs from the iPod nano main menu.
iPod nano begins playing songs from your entire library in random order, skipping
audiobooks and podcasts.**To set iPod nano to always shuffle songs or albums:
1 Choose Settings from the iPod nano main menu.
2 Set Shuffle to either Songs or Albums.When you set iPod nano to shuffle songs by choosing Settings > Shuffle, iPod nano
shuffles songs within the list (for example, album or playlist) you choose to play. **When you set iPod nano to shuffle albums, it plays all the songs on an album in order,
and then randomly selects another album in the list and plays through it in orderΜε άλλα λόγια, από τα Settings θέτουμε Shuffle -> Songs και κατόπιν επιλέγουμε την playlist και πατάμε το play.
-
έβαλα το Shuffle -> Songs αλλά δεν επέλεξα την playlist.
OK thnx.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
HAF Χ full.. έτη φωτός μπροστά από τα δήθεν σούπερ Lian LiΕίσαι κάγκουρας
Ποιο lian li είχες; -
Ερνανι, δεν κάνει shuffle. Bάζω Shuffle Songs , πάω στην playlist μου που έχει 105 τραγούδια και μου τα παίζει με την σειρά παρότι δείχνει το σύμβολο του Shuffle.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]