-
Αν δεν κάνω λάθος είναι ο Παναγιώτης Μάντζιος.
-
r.i.p. Ανδρεα (εστω και οψιμα...)
-
Εδω διαφορες φωτο απο 79 - 82 Ραλλυ Ακροπολις ως θεατης
http://s941.photobucket.com/albums/ad257/tweety911s/Old racing photos/
-
Tι απίστευτο υλικό!!!
Τι υπέροχο θέμα...Σε κάθε σελίδα που έβλεπα ήθελα να γράψω κάτι για να συγχαρώ όσους συμμετείχαν. Τελικά προτίμησα να φτάσω ως το τέλος.
Ελπίζω να συνεισφέρουν και όσοι άλλοι διαθέτουν ανάλογο υλικό για αυτό το ταξίδι στην ομορφότερη εποχή των αγώνων στην Ελλάδα (και όχι μόνο).ΥΓ: 'τα σπάει' η φωτό με την Stratos!!
-
-
Το θρυλικό NSU τρεχει ακόμα...
-
https://www.youtube.com/watch?v=lnzZRRuDvUQ
Τατόι 1972 από Super 8 (το βρήκα στο xwmatinos.gr) Μοσχούς GTAm, Ραγκούζα (ή μήπως Κόκκοτας ? ) BMW 2002, 'Λεωνίδας' (νομίζω) με 911, 'Αστερίξ' με 911, χιλιάδες NSU κτλ. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=lnzZRRuDvUQ
Τατόι 1972 από Super 8 (το βρήκα στο xwmatinos.gr) Μοσχούς GTAm, Ραγκούζα (ή μήπως Κόκκοτας ? ) BMW 2002, 'Λεωνίδας' (νομίζω) με 911, 'Αστερίξ' με 911, χιλιάδες NSU κτλ.Αυτόν τον αγώνα το έχει δείξει ζωντανό η ΕΡΤ τον είχα δει (στην τηλεόραση) και τον θυμάμαι. Ναι... η ΕΡΤ έδειχνε ζωντανό Τατόι το 1972 (μπορεί και πιο πριν)!
Ο Ραγκούζα πρέπει να είναι με την Πορτοκαλί-μαύρο ΒΜW 2002 Electronica.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ό,τι το θέαμα 'στέκεται' μια χαρά ακόμα και σήμερα! -
Ο χρήστης V.V. έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος είναι ο Παναγιώτης Μάντζιος.Όντως το πληρωμα ηταν Π.Μάντζιος-Β.Παπαζήσης...!Ιστορίες για αγρίους πραγματικα!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος είναι ο Παναγιώτης Μάντζιος.
Όντως το πληρωμα ηταν Π.Μάντζιος-Β.Παπαζήσης...!Ιστορίες για αγρίους πραγματικα!
Το έχει ακόμα το datsunακι ο μάστορας? Τελευταία φορά το είχα δεί πριν απο μια 10ετια περίπου...
-
Ανδρικοπουλος και εκκίνηση στο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ χρονιά
Uploaded with ImageShack.us
Ανδρικοπουλος και νυκτερινή μάλλον από το Βοιωτίας, χρονιά πάλι δεν....
τις φώτο μου τις έστειλε ο φίλος από την Λαμία Νίκος Αλεξίου. -
Ψηφίδης-Κανακίδης Ραλλυ Κένταυρος 1983 (στη μεγαλύτερή τους επιτυχία)
Η φωτογραφία είναι από τους 4Τ αν δεν κάνω λάθος (ή από το Auto Express).
-
-
Καλημερα φιλοι των 4τροχών. Είμαι νέο μέλος και προσπαθώ εδώ και καιρό να βρώ υλικό από αναβάσεις Παρνηθας - Ριτσώνα - Παλλάδιο - Αττικό - Μαυρο Ρόδο χρονολογίας 1978 - 1983. Όποιος διαθέτει αντίστοιχο υλικό ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω pm ή εδώ στο topic.
Ευχαριστώ πολύ -
Τέλη 70 - αρχές 80 ετρεξαν καποια FORD FIESTA mk1 στην Ελλάδα.
Ψάχνω φωτο!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Τέλη 70 - αρχές 80 ετρεξαν καποια FORD FIESTA mk1 στην Ελλάδα.Ψάχνω φωτο!!!!!!!!!!!!
Θα ψαξω να βρω δικες μου. Σιγουρα ομως θα εχει ο Θοδωρης ο Βαλσαμιδης που ειχε το καλυτερο αυτοκινητο. Το οποιο εμαθα οτι υπαρχει ακομη, χωρις ομως να θυμαμαι ποιος το εχει.
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Τέλη 70 - αρχές 80 ετρεξαν καποια FORD FIESTA mk1 στην Ελλάδα.Ψάχνω φωτο!!!!!!!!!!!!
καθισα και βρηκα μερικες φωτο απο μικρο αρχειο μου...
ειναι βεβαια απο το 1600 και αρκετα μεταγενεστερες.. θα ψαξω να βρω οταν πρωτοαρχισαν να τρεχουν με τα 1100 και μετα μμε τα 1300.
υ.γ κΧρηστο μαζι λεγαμε για το φιεστα του βαλσαμιδη το εχω παρει 6-7 χρονια τωρα.
-
Πολύ ωραίος Γιάννη!!
Περιμένουμε και τις παλιότερες!
-
-
Αναδημοσιευση απο το www.xwmatinos.gr, ολιγον αντιδεοντολογικο αλλά για μερικους ισως ν αξιζει τον κοπο και την..παραβαση
Απριλης 1969
Σαββατο μεσημερι με τη σχολικη τσαντα στα χερια παιρναμε το λεωφορειο για Θρακομακεδονες. Γρηγορα-γρηγορα αλλαγη ρουχων στο σπιτι, καυγας με τη μανα, σακκιδιο στην πλάτη με τα χρειαζούμενα και βουρ ποδαρατο για το Μετοχι και τ Ασπρα χωματα.
Ολη νυχτα αντιλαλουσαν τα βουνα. Δοκιμες με τ αγωνιστικα φυσικα, κουβεντα με τους ηρωες μας, πλακες, πειραγματα, ενιοτε βολτα στο δεξι καθισμα με καποιο 'θηριο'. Αξεχαστη η αναβαση μεσα στη 'στριγγλα' του Τζωνη, το 'εμβολιο' για τα επομενα 35 χρονια παρουσιας μας στους αγωνες.
Λιγο πριν το ξημερωμα, ησυχια μεχρι να ερθει το...πληθος. Πληθος σου λεω! Απαιδευτο, μα πειθαρχημένο κι ενθουσιωδες. Ουτε Μπαρτος, ουτε Λωρης, ουτε Ελικοπτερα. Και μετα αγωνας, πανηγυρι, ζηλεια και θαυμασμος.
Γελαστα πτωματα Κυριακη το βραδυ στο σπιτι.Tη Δευτερα, Κυριε δεν εχω διαβασει ...
Η μανα ευτυχως ζει κι ακομα γκρινιαζει!ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!
Φωτογραφίες από τις δεκαετίες 70 και 80