-
παραβλεπωντας το γεγονος οτι το αρθρο ειναι τυπου... ακουσα, μου ειπαν, θα δεις εσυ, κτλ κτλ...
για ποιο ολα αυτα τα λογικα τα σκεφτονται 1 μηνα πριν τις εκλογες;
περασε αραγε η καταργηση του φορου πολυτελειας που ηταν θεμα ωρων να γινει;
-
Το βάζω εδώ, ίσως πήγαινε και αλλού, πχ στα 'Ζώα..', 'ΚΟΚ, Πρόστιμα...'
Περπατώντας το πρωί σε μή πολυσύχναστο δρόμο, με πλησιάζει Fiat Bravo με Ιταλικές πινακίδες και ο οδηγός (μουσάτος 50άρης) σε άπταιστα Ελληνικά', με ρωτάει:
-' Μήπως ξέρετε που είναι το Ταχυδρομείο?' .
Μιά και ξέρω καλά Ιταλικά, αλλά και επειδή όποτε βλέπω ΙΧ με ξένες πινακίδες, είμαι ψυλλιασμένος για απατεώνες -τσαμπατζήδες, κοινώς 'φοροφυγάδες', του απάντησα στα Ιταλικά ότι είναι στο επόμενο τετράγωνο και έπρεπε να κάνει τον κύκλο (μονόδρομος).
-'Δεν σας κατάλαβα?'
-' Δεν ζείτε ή ζήσατε στο παρελθόν στην Ιταλία ?', απάντησα.
-' Εχχχχμ, όχι'.
-'Ε, όταν βάλετε Ελληνικές πινακίδες και πληρώσετε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, θα σας απαντήσω στα Ελληνικά. Buongiorno !'Παλιoκαραγκιοζάκια !!!
-
ενταξει, με Bravo τον ειδες.
απο καπου θα ξεμεινε.αν ηταν με κανα cherokee, ή κατι αλλο με πολλα πολλα κυβικα θα ηταν 'υποπτος'
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ενταξει, με Bravo τον ειδες.
απο καπου θα ξεμεινε.αν ηταν με κανα cherokee, ή κατι αλλο με πολλα πολλα κυβικα θα ηταν 'υποπτος'
υπηρξε και 5κυλινδρο 2λιτρο
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Το βάζω εδώ, ίσως πήγαινε και αλλού, πχ στα 'Ζώα..', 'ΚΟΚ, Πρόστιμα...'Περπατώντας το πρωί σε μή πολυσύχναστο δρόμο, με πλησιάζει Fiat Bravo με Ιταλικές πινακίδες και ο οδηγός (μουσάτος 50άρης) σε άπταιστα Ελληνικά', με ρωτάει:
-' Μήπως ξέρετε που είναι το Ταχυδρομείο?' .
Μιά και ξέρω καλά Ιταλικά, αλλά και επειδή όποτε βλέπω ΙΧ με ξένες πινακίδες, είμαι ψυλλιασμένος για απατεώνες -τσαμπατζήδες, κοινώς 'φοροφυγάδες', του απάντησα στα Ιταλικά ότι είναι στο επόμενο τετράγωνο και έπρεπε να κάνει τον κύκλο (μονόδρομος).
-'Δεν σας κατάλαβα?'
-' Εχχχχμ, όχι'.
-'Ε, όταν βάλετε Ελληνικές πινακίδες και πληρώσετε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, θα σας απαντήσω στα Ελληνικά. Buongiorno !'Παλιoκαραγκιοζάκια !!!
θύμισέ μου κατι:
έχεις παιδιά ε;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Το βάζω εδώ, ίσως πήγαινε και αλλού, πχ στα 'Ζώα..', 'ΚΟΚ, Πρόστιμα...'
Περπατώντας το πρωί σε μή πολυσύχναστο δρόμο, ....
θύμισέ μου κατι:
έχεις παιδιά ε;
Σωστά, αλλά ....
-
να φανταστώ δεν ειναι σε ηλικία ας πούμε σπουδών ε;
-
Μόλις τις τελείωσαν, αλλά,λόγω off topic, 'πέστο' με τη μία, μην .... το παιδεύεις !
-
αποκλείεις δλδ το γεγονός να ηταν το αμάξι του γιου του;
και μη μου πεις ότι απαγορεύεται να το οδηγεί 3ος γιατί ολα είναι θέμα ασφαλιστικής εταιρείας.
για να σε δω τωρα.
-
Οτι πείς
-
εγώ ειχα ιταλικό αμαξι και εννοείται το κατέβασα πολλάκις στην Ελλάδα.
ακομα περισσότερο εννοείται το οδηγούσαν όλοι στην οικογενεια.
αν έκανες αυτο το σκηνικό σε καποιον απο τους δικούς μου μονο κ μόνο γιατί θεωρείσαι εξυπνος (...), το λιγότερο που θα λάμβανες θα ήταν μερικές παρόλες.
έλεος με τους νεοελληνάρες πλέον ΕΛΕΟΣ
-
Peace gentlemen, peace!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγώ ειχα ιταλικό αμαξι και ............Μάλλον δεν πρόσεξες ότι κατ΄αρχήν έκανα ευγενή ερώτηση στον 'Ιταλάκια', και παρέθεσα τη σαφέστατη απάντησή του, πρίν του πώ αυτό που -καλώς ή κακώς- ήθελα:
-' Εχχχχμ, όχι'.Αρα? Και στη δική σου λοιπόν περίπτωση να έπεφτα, δεν θα είχα -κατά τη γνώμη σου - εκτεθεί, γιατί προσπαθώ να κρατάω στην αρχή τα προσχήματα και στη συνέχεια, όταν σιγουρευτώ, τότε να 'προσβάλω' ως ...νεοέλληνας.
Οπως ακριβώς και σύ .
END -
πλάκα μας κάνεις τωρα;
δεν πήγες να το παίξεις νεοελληνάκιας εξυπνάκιας ξερω-και-ξενες-γλώσσες;
το παρακάτω τι ακριβώς ειναι;
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Παλιoκαραγκιοζάκια !!!
ας συγκρατηθώ και δε θα σχολιάσω παραπάνω.
-
mουχει συμβει πριν καιρο να με σταματησει τουριστας με ξενες πινακιδες(ιταλικες)...αλλα με απταιστα μασημενα ελληνικα και με 5-6 ιταλικες λεξεις και καλα να ρωτησει που ειναι η ταδε οδος...και στην κουβεντα επανω μου σκαει το παραμυθι οτι δηθεν εχει ξεμεινει απο λεφτα και πουλαει τα πραγματα του για να επιστρεψει...κλπ παπαριες. Ανοιγει το μπαγκαζ και ειχε μεσα γυαλια πουκαμισα τζην...κλπ. Ρε παιδια εγω οταν παω ταξειδι εχω το πολυ 2 ζευγαρια ηλιου μαζι μου οχι 35...(το κανονικο μου καλο και μια ρεζερβα μαπα στο ντουλαπακι). Δεν ξερω αν ηταν κλεμμενα η νεο ειδος μαρκετιγκ....ελληναρα
Μπας και ηταν καμμια τετοια παπατζια απο κανα αετονυχη συμπατριωτη μας που τα μονα ιταλικα που ηξερε ηταν το καπουτσινο..?...και εριχνε αδεια στο φιλο μας να τον ψαρεψει..?..για σκεφθειτε και αυτο.
-
Μου έχει τύχει κι εμένα τέτοιος ιταλός που ξεκίνησε ζητώντας οδηγίες αλλά μετά όλο και κάτι ήθελε να μου χαρίσει αλλά μετά θα ήθελα να του χαρίσω κι εγώ κάτι κλπ κλπ...
Αν έρθει ο φοιτητής με το ιταλικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να το οδηγήσει άλλος και δεν είναι θέμα ασφαλιστικής αλλά τελωνειακή παράβαση....
Και ας το σταματήσουμε το εκτός θέματος... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν έρθει ο φοιτητής με το ιταλικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να το οδηγήσει άλλος και δεν είναι θέμα ασφαλιστικής αλλά τελωνειακή παράβαση....
δώσε λινκ. γιατί 1η φορά το ακουω.
-
Αν ειναι συγγενης α βαθμου (συζυγος-τεκνο) μπορει....(για αδερφια-γονεις-φιλεναδες, δεν ξερω)..
οπως και στα επαγγελματικα εταιρικα επιτρεπεται μονο επαγγελματιας οδηγος υπαλληλος της εταιρειας (με χαρτι μισθοδοσιας), ο διαχειριστης , και συγγενης α βαθμου του διαχειριστη...εχοντας βεβαια και αδεια οδηγησης για την κατηγορια του αυτοκινητου...
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Αν ειναι συγγενης α βαθμου (συζυγος-τεκνο) μπορει....(για αδερφια-γονεις-φιλεναδες, δεν ξερω)..οπως και στα επαγγελματικα εταιρικα επιτρεπεται μονο επαγγελματιας οδηγος υπαλληλος της εταιρειας (με χαρτι μισθοδοσιας), ο διαχειριστης , και συγγενης α βαθμου του διαχειριστη...εχοντας βεβαια και αδεια οδηγησης για την κατηγορια του αυτοκινητου...
ακριβώς, συγγενής πρώτου βαθμού μπορεί... είναι κ οι γονείς μέσα... αδέρφια δεν μπορούν...
-
Στην ελλαδα του σήμερα όλοι μπορούν
Τέλη κυκλοφορίας