-
Το 'φ' δε δουλευει στο tapatalk;
-
Ενεργοποίηση bbcode στις επιλογές.
-
Enabled ειναι
-
Εβαλα και το Ginius Driver που μου δόθηκε δώρο μαζί με το τηλ. Ωραίο φαίνεται αν κ έχω στο αμάξι το iGO.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το 'φ' δε δουλευει στο tapatalk;Πήρες τηλέφωνο ρε; Ποιο;
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο Ταπατοκ, στα quotes, δεν μου εμφανίζει το φ.Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πήρες τηλέφωνο ρε; Ποιο;
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο Ταπατοκ, στα quotes, δεν μου εμφανίζει το φ.Το βάρεσα με το Defy μου
Πρεπει να παρετε iPhone..
-
-
Πόση ώρα θα με πάρει να ρίξω manually ICS στο Galaxy?
-
10'
-
Θέλει full backup προτού αρχίσω τη διαδικασία ή αρκεί το backup του Kies? Αν ναι, πως κάνω full backup? Έχουμε κάποιον δοκιμασμένο οδηγό? Τι γίνεται με τις αγορασμένες εφαρμογές?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αποφασισα, για 20η φορα, να παω σε ICS...
βγαλε αυτα τα χρωματακια στη notification βαρ , ειναι εκνευριστικα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θέλει full backup προτού αρχίσω τη διαδικασία ή αρκεί το backup του Kies? Αν ναι, πως κάνω full backup? Έχουμε κάποιον δοκιμασμένο οδηγό? Τι γίνεται με τις αγορασμένες εφαρμογές?Εχει οδηγιες στο myphone.
Πρωτα πρεπει να γινεις root αν θυμαμαι καλα -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θέλει full backup προτού αρχίσω τη διαδικασία ή αρκεί το backup του Kies? Αν ναι, πως κάνω full backup? Έχουμε κάποιον δοκιμασμένο οδηγό? Τι γίνεται με τις αγορασμένες εφαρμογές?Ωχ ωχ ωχ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αποφασισα, για 20η φορα, να παω σε ICS...
βγαλε αυτα τα χρωματακια στη notification βαρ , ειναι εκνευριστικα
Τωρα το οστηνω οποτε πειραματιζομαι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλει full backup προτού αρχίσω τη διαδικασία ή αρκεί το backup του Kies? Αν ναι, πως κάνω full backup? Έχουμε κάποιον δοκιμασμένο οδηγό? Τι γίνεται με τις αγορασμένες εφαρμογές?
Ωχ ωχ ωχ
Μπααα έπεσε τηλεφωνο για πρωτάθλημα Μονόπολυ οπότε έφαγε άκυρο το Galaxy...'μιαν ετέραν φοράν' που λέει και ο κυρ Παντελής στο 'Της κακομοίρας'...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πήρες τηλέφωνο ρε; Ποιο;
Λοιπον!
Ειχα καταληξει στα:
http://www.birdphone.gr/gr/prdid/1ea778 ... tinfo.aspx
http://www.kotsovolos.gr/site/product.j ... cc=skroutz
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... LIVE-W.htm
Να σου πω τη μαυρη αληθεια εγω ηθελα το πρωτο. Αλλα αυτο θα σημαινε υπερβαση του ηδη τσιτωμενου μπατζετ. Κοινως, με πιασαν οι τσιγκουνιες μου. Το δευτερο ηταν και δευτερη επιλογη αλλα: α) δεν υπηρχε πουθενα διαθεσιμο και κανεις δεν ηξερε να μου πει ποτε θα ερχοταν, β) η ουσιαστικη διαφορα απο το τριτο ηταν η μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη (3,7 αντι 3,2) ενω κατα τα αλλα ειχαν ιδιο επεξεργαστη και μνημη και γ) ηταν ετσι κι αλλιως στα ορια του μπατζετ (200 Ε)
Οποτε κατεληξα στο τριτο που α) μου αφησε και ρεστα (εχουμε και οικογενεια να θρεψουμε), β) εχει ΓΑΜΑΤΟ ηχειακι, γ) δινανε δωρο ενα ωραιοτατο πραγραμματακι για πλοηγηση με χαρτες της GI που το δοκιμασα και δουλευει μια χαρουλα και θ' αντικαταστησει επιτελους το αρχαιο mio p360 με destinator 7 (προσφορα του tm ) δ) εχει λιγο μικροτερη οθονη μεν, χωραει πιο ευκολα στην τσεπη μου δε!
Να τονισω εδω οτι μεγεθος ηταν πολυ σημαντικο για μενα: οι 3,7 ιντσες ηταν ηδη οριακεςΜετα απο μια μερα που το παλευω, δε μπορω να πω οτι εχω λυσει ολες τις αποριες μου!
Ας πουμε, ποιες εφαρμογες ειναι απαραιτητες; Απο αυτες που εχει περασμενες πανω ποιες να πεταξω; Εκανα τη μαλακια και καποιες εφαρμογες, οπως το giniusdriver, τις περασα στην καρτα micro sd που ειχε ηδη πανω το τηλεφωνακι... Τωρα που θελω να την αλλαξω με μια 8gb (για να βαλω και κανα τραγουδακι μεσα), θα πρεπει να τις ξανακατεβασω, να ξανακανω registration κλπ; θα με αφησει; Τωρα που θα ερθει η αναβαθμιση σε android 4.0 να την τολμησω; Ή θα πεσει πολυ βαρια σε μονοπυρηνο επεξεργαστη με μνημη 512;
ΑυταΑ! Μην ξεχασω! Αυτο το μαρκουτσι που πηρες για το αμαξι, για να το κανεις gps, εχεις κανα link που μπορω να το βρω; Εχεις καμια αλλη καλυτερη ιδεα;
-
Δωράκι από Γερμανία (γεια σου ρε Άνγκελα με τα έτσι σου). Έχω γερμανικό Galaxy S2 και πως μου κόβει εμένα το συνδέω μπας και το΄χουν βγάλει ήδη εις το 4ο Ράιχ.
Έκπληξη! PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP5 η αναβάθμιση. Αν δεν κάνω λάθος είναι το ICS. Κάνω τις προετοιμασίες, το περνάω και ενημερώνω.
Update: ICS 4.0.3 πλέον On Fire!
Η διαδικασία είναι γρήγορη και σχετικά εύκολη. Όλα επανέρχονται όπως τα έχεις εκτός από τις εφαρμογές της αρχικής οθόνης. Φυσικά με ένα πλήρες μπακαπ πριν την αναβάθμιση είναι όλα οκ. Οι εφαρμογές φαίνονται να δουλεύουν όλες και δεν είχα κανένα μνμ λάθους.Η ταχύτητα τώρα. Το κινητό έγινε εμφανώς πιο γρήγορο. Κάπου που καθυστερούσε πριν π.χ. κλείσιμο ενεργής κλήσης, έκανε 1-2 δεύτερα να κλείσει, πλέον είναι ταχύτατο. Το νέο σύστημα ξεκλειδώματος είναι σαφώς πιο γρήγορο και εύχρηστο. Όπου πατήσεις στην οθόνη σου βγάζει ένα κύκλο γύρω από το δάκτυλο, μόλις βγάλεις τον κύκλο από το δάκτυλο ξεκλείδωσε. Πριν ήθελε να σύρεις πολύ περισσότερο το δάκτυλο και κουβαλούσε και μαζί του την εικόνα.
Το ίντερνετ. Πολύ βελτιωμένος browser. ανοίγεις το in.gr όπου ο Λαμπράκης έχει βάλει ένα σκασμό πράγματα και ανοίγει σαφώς πιο γρήγορα. Επίσης πολύ πιο γρήγορα κάνει το ζουμ όπου χρειάζεσαι.
Το άλμπουμ φωτογραφιών. Ψιλοπονεμένη ιστορία, είδικά όσο αυξάνονταν οι φωτό. Ανοίγει πλέον ταχύτατα.
Η κάμερα. Ανοίγει ακαριαία. Αργούσε κάπως πριν. Επίσης το πέρασμα από βίντεο σε φωτό και τούμπαλιν που πριν έκανε 1-2 δεύτερα τώρα επίσης γίνεται ακαριαία. Επίσης η εστίαση και η λήψη της φωτό είναι πολύ γρήγορη.
Διαχείριση μεγάλων αρχείων. PDF των 20 ΜΒ πλέον δεν είναι πρόβλημα. Το φορτώνει ταχύτατα, το σκρολάρει επίσης και το ζουμ είναι πολύ πιο γρήγορο από πριν.
Γενικά, μια εικόνα αισθητής έως μεγάλης βελτίωσης της ταχύτητας/απόκρισης. Αξίζει τον κόπο για όποιον ενδιαφέρεται.
-
εσεις με το tapatalk και το 'φ' επιλεξατε enable BBC (ή κατι τετοιο , μολις ξυπνησα αν και αδειουχος ) code στα settings?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Update: ICS 4.0.3 πλέον On Fire!
Προδοσία!!! Γαμώ τη Μέρκελ μου μέσα!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσεις με το tapatalk και το 'φ' επιλεξατε enable BBC (ή κατι τετοιο , μολις ξυπνησα αν και αδειουχος ) code στα settings?Ναι, κανονικα
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Περι συσκευών Android...