-
Ναι, χάρη μας κάνεις.
-
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
Σου έχουν χαλάσει το ξι και το θήτα?
δεν φτανει που γραφω ελληνικα,εχετε και απαιτησεις
Ακυρη η χάρη. Υποχρεωση το λενε!
Η χρήση γλώσσας άλλης από τα Ελληνικά ή η χρήση μη Ελληνικής γραμματοσειράς (περιλαμβανομένων των greeklish), εκτός και αν υπάρχουν ανυπέρβλητοι τεχνικοί περιορισμοί ή ο χρήστης είναι αλλοδαπός.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σου έχουν χαλάσει το ξι και το θήτα?
δεν φτανει που γραφω ελληνικα,εχετε και απαιτησεις
Ακυρη η χάρη. Υποχρεωση το λενε!
Η χρήση γλώσσας άλλης από τα Ελληνικά ή η χρήση μη Ελληνικής γραμματοσειράς (περιλαμβανομένων των greeklish), εκτός και αν υπάρχουν ανυπέρβλητοι τεχνικοί περιορισμοί ή ο χρήστης είναι αλλοδαπός.
γραφω ελληνικα αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας
-
Ωραια BMW,

και το μικρο.....

-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ωραια BMW,

Sorry αλλα ....

-
Όντως τραγικά άσχημο! Αν ήμουν πρόεδρος του BMW club θα είχα βάλει αμοιβή για το κεφάλι του Bungle.
-
Ρώσικο κόκκινο Nissan GT-R χθες έξω από ξενοδοχείο στη Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη. Είχε και μια Jaguar έξω αλλά δεν γνωρίζω μοντέλο
-
η γνωστη lp-640 η ασπρη στην ολγας και μετα η κοκκινη 360 fillipos cars στη παραλιακη..
-
Μπορντώ maserati grand cabrio. Πόσο κουκλαρα μπορεί να είναι?Eπιπλέον,ferrari 360 modena και μια νέα άσπρη mercedes cls 63 amg
-
Τις προάλλες πέρασε από μπροστά μου φευγαλέα κάτι που έμοιαζε με Renault Twizy. Τελικά ήταν όντως Twizy, και χτες είδα άλλα 2!
Uploaded with ImageShack.us
Είχα διαβάσει γι αυτό, αλλά δεν ήξερα ότι πωλείται ήδη. Πλάκα πρέπει να έχει, θέλω να του κάνω κανένα test drive...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τις προάλλες πέρασε από μπροστά μου φευγαλέα κάτι που έμοιαζε με Renault Twizy. Τελικά ήταν όντως Twizy, και χτες είδα άλλα 2!Uploaded with ImageShack.us
Είχα διαβάσει γι αυτό, αλλά δεν ήξερα ότι πωλείται ήδη. Πλάκα πρέπει να έχει, θέλω να του κάνω κανένα test drive...
Παρομοίως για το test drive. Έχει κανα μήνα που πωλείται στην Γαλλία και έχω δει κανα δυό αλλά πάντα βιαστικός δεν έβγαλα φωτογραφία.
-
ριξτε ινφο και προς τα εδώ γιατί προβλέπω να αργήσουμε να τα δούμε.
-
Θα επισκεφτώ μια αντιπροσωπεία κάποια στιγμή και θα ενημερώσω. Έχεις πρίζα φόρτισης πρόχειρη;
-
-
Χθες στην Θεσσαλονίκης - Περαίας λαδί Bentley GT Continental με γερμανικές πινακίδες SHA - κάτι..
αργότερα λευκή Lamborghini Murcielago με ελληνικές πινακίδες ΙΚΒ - **** στην Βασ. Όλγας.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Χθες στην Θεσσαλονίκης - Περαίας λαδί Bentley GT Continental με γερμανικές πινακίδες SHA - κάτι..αργότερα λευκή Lamborghini Murcielago με ελληνικές πινακίδες ΙΚΒ - **** στην Βασ. Όλγας.
Aργησατε κυριε την lambo την ειδαμε πρωτοι και την αναφεραμε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όντως τραγικά άσχημο! Αν ήμουν πρόεδρος του BMW club θα είχα βάλει αμοιβή για το κεφάλι του Bungle.Τελεια,θα τη γλιτωνε ο chris
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Όντως τραγικά άσχημο! Αν ήμουν πρόεδρος του BMW club θα είχα βάλει αμοιβή για το κεφάλι του Bungle.
Τελεια,θα τη γλιτωνε ο chris
Δεν ξερω τι λετε αλλα προσωπικα μου αρεσει η ξεσκεπαστη 6αρα.. οταν δε ειναι και Μ ακομα περισσωτερο..
εχει βεβαια αντιπαλο την Grand Cabrio... που ειναι πολυ μπροστα σε οπτικο επιπεδο... -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τελεια,θα τη γλιτωνε ο chris
Και για τον Bangle θα βγει το ένταλμα!
-
Μολις γύρισα απο εκδήλωση που είχε για την έναρξη του DTM:

δαγκανα η νεα Μ5:

SL:

και η νεα Α class:

λεπτομέρεια το κόκκινο περίγραμμα:

πολυ πρωτότυπη ο τρόπος υλοποίησης της μάσκας:

και εσωτερικά δυο τελευταίες

εχω πολυ υλικο ακομα αλλα μη σας πριζω κιολας
Carspotting [#7] 🔒