-
ΕΕΡ-2775 στα Γιαννιτσά σε Peugeot 207
-
Που χάθηκες εσύ;
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
ΕΕΡ-2775 στα Γιαννιτσά σε Peugeot 207Ι see competition..
Πλακίτσα
ΕΕΕ 4325 σε merc a-class
-
Ξεχασα να αναφερω χθες το βραδυ κι ενα ΡΒΖ 502
-
ΟΕΑ 339
-
ΡΥΗ-930, ολοταχώς για ΡΥΙ τώρα που πιάνουν οι ζέστες...
-
PEM 6491 citroen c4. Να ρωτησω ειδα σε παλιο polo πινακιδα ΞΑ 2402. Τι παιζει?
-
ΝΙΤ-7890 (χάρτινη) σε Opel Astra H GTC.
-
ΚΙΗ-1332(χ) σε ασημί OPEL ASTRA πριν λίγα λεπτά στο [Δ]
-
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
ΟΜΗ-976
Stay tune μέχρι την επόμενη εβδομάδα για τον καινούριο κλάδο του Αλίμου.Σιγά μην περιμέναμε μέχρι την άλλη εβδομάδα!!!
ΟΖΟ ο νέος κλάδος από χθες 19-04.
Κάποιοι έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους .... ονόματα μην λέμε... -
ΑΙΥ 101
Ο χρήστης pgk έγραψε:
Να ρωτησω ειδα σε παλιο polo πινακιδα ΞΑ 2402. Τι παιζει?Είναι πινακίδες ξένων αποστολών
http://olavsplates.com/greece.html -
KHH-4610 ceed fl του θεατρου Συρου
ΕΜΝ-4189 duster απο κλαδο Τηνου
ΕΜΝ-2279 δε θυμαμαι σε τι, κλαδος Συρου
ΑΙΝ-7985 δε θυμαμαι σε τι -
IOH-7302 και ΒΟΟ-1484 (καιρός ήταν) σήμερα το μεσημέρι.
-
ΚΖΧ-3846 σε μαύρο OPEL CORSA το βραδάκι (Κέντρο - Διπλοπαρκαρισμένο αριστερά,με οδηγό θεά ...) ====> http://img856.imageshack.us/img856/998/kzx3846.jpg
edit: Θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να βρει (ή δει) και να ανεβάσει φωτό από μια σπάνια και δυσεύρετη παλιά παρατήρηση που δεν έχω δει ποτέ,ίσως και πολλοί από σας,των κοκκινογράμματων ΜΗΥ,άλλωστε 28 έχουν κυκλοφορήσει μόνο!!! Οι φίλοι συνομοϊδεάτες εξ Αθηνών ίσως μπορούν να βοηθήσουν,ειδικά ο www2000,ίσως ξετρυπώσει κάποιο!!!
-
HKY 874* Merc C class Κρίσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
-
ΙΟΑ-2403
ΟΚΙ 80 -
IOK 1198 σε Picanto
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
edit: Θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να βρει (ή δει) και να ανεβάσει φωτό από μια σπάνια και δυσεύρετη παλιά παρατήρηση που δεν έχω δει ποτέ,ίσως και πολλοί από σας,των κοκκινογράμματων ΜΗΥ,άλλωστε 28 έχουν κυκλοφορήσει μόνο!!! Οι φίλοι συνομοϊδεάτες εξ Αθηνών ίσως μπορούν να βοηθήσουν,ειδικά ο www2000,ίσως ξετρυπώσει κάποιο!!!Η αλήθεια είναι ότι και εγώ μια φορά έχω δει στην Αθήνα πέρσι το Νοέμβριο, ένα (κρυο ) βράδυ στην πλατεία Αιγύπτου.
Το είχα δει τυχαία, άρα να βρω δύσκολο. Ωστόσο αν δω, γενικά έχω στο μυαλό μου να το απαθανατίσω. Μακάρι να το δω σύντομα.
Προς το παρόν, σου έχω ένα επαγγελματικό Πειραιά, ΥΝΡ 9425
ΖΧΝ 6700 σε C1 (με πεταλούδες )
ΙΚΤ 8092 σε C3 λευκό -
ΗΚΥ 8753 Punto νοικιάρικο
-
ΟΚΙ 210
Έχω δει δύο ΜΗΥ και μάλιστα το ένα δύο φορές! Πρέπει να έχει ιδιοκτήτη Πομάκο καθώς το είδα κοντά στις Θέρμες
(ορεινά Ξάνθης) με συνοδηγό που φορούσε μαντήλα. Το άλλο ήταν στην Κηφισίας. Δυστυχώς καμία φορά δεν είχα
ψηφιακή μαζί μου, άσε που οδηγούσα κιόλας... Το πλήθος των ΜΗΥ δεν είναι 28 αλλά 29 (από 2711 ως και 2739) αλλά
οπωσδήποτε τα ΜΗΥ είναι τα πιο σπάνια πουλιά των ελληνικών πινακίδων!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012