-
μπορει να μην παω σε android, θα δουμε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπορει να μην παω σε android, θα δουμε...Σπύρο, δεν έχω προλάβει ρε φίλε να πάω να δω το OneX. Τι λέει πέρα από τιμή? Σαν κατασκευή πως σου φαίνεται?
Η IPS οθόνη του είναι η καλύτερη σε κινητό αυτή τη στιγμή. Ισχύει?Τραγικά τα 700 που ζητάνε εδώ αι κλέπται. Αλλά να μου πεις 670 έχει το μηλοφώνι.
-
σαν κατασκευη ειναι εξαιρετικο. Και η οθονη πρεπει να ειναι αναμεσα στις 1-2 καλυτερες αυτη τη στιγμη. Σε ασπρο δε ειναι ακομη πιο ομορφο! Το κακο ειναι οτι παρολο που τα specs ειναι κορυφαια δεν ειναι οσο γρηγορο θα περιμενα. Το ics + το skin της HTC ειναι υπευθυνα για αυτο. Φαινεται και σε καποια βιντεο στο youtube αυτο που περιγραφω.
το καλο ειναι οτι εχει ξεκλειδωτο bootloader οποτε θα βγουν παρα πολλες custom ρομ που θα ξεπερνουν αυτο το προβλημα.
το βρισκεις και με 600... http://www.skroutz.gr/s/446965/HTC-One-X.html
εαν θες κατι σε αυτη τη κατηγορια, αξιζει να περιμενεις μερικες μερες (13) μεχρι να βγει το SIII.
-
Το sense φταίει, όχι το ics.
-
σωστος, εκ παραδρομης το εγραψα!
-
Σε 13 μέρες είναι η παρουσίαση...εδώ το κόβω σε κάνα μήνα και λίγο λέω. Καλό καλοκαίρι.
-
Όχι τίποτα άλλο, το επιβεβαιώνει ο κορσαίρ κιόλας, έχοντας δει πόσο σφαιράτο είναι το μπρίκι μου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπορει να μην παω σε android,** θα δουμε...**αμμμ δεν θα βλέπεις... θα στα βγάλω τα ματάκια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι αλλα δεν με ενδιαφερει να to ανταλλαξω με κατι τοσο χειροτερο οπως το ...iphoneευχαριστω παντως
Νομίζω πως με αυτό που είδε δεν πρέπει να ανησυχούμε ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε 13 μέρες είναι η παρουσίαση...εδώ το κόβω σε κάνα μήνα και λίγο λέω. Καλό καλοκαίρι.εχω εδω και καιρο την απορία γιατι διαολο περιμένεις να δωσει το ICS η Samsung Hellas... λες και διαφέρει απο το Ευρωπαικό... η λες και δεν θα ειναι εντος εγγυησης....
αλλα τι λεμε τώρα... απο ανθρωπο που δεν έχει κανει root, περιμενε κανεις, κατι καλύτερο?
-
κρυβε λογια drdino
οχι αληθεια δεν εχω καταληξει.
ας πουληθει πρωτα το SII και βλεπουμε
-
Εντυπώσεις έως τώρα:
-πολύ γρήγορο αν και φορά το ics
-βολικό στο χέρι
-καθαρή και άμεση στην αφή η οθόνη, καμία σχέση με τον κινέζοΑ και stefanQ5 , έχει και το γαμάτο εφέ της παλιάς τηλεόρασης όταν το κλείνεις. Το είχε και στην gb που φορούσε πριν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εντυπώσεις έως τώρα:-πολύ γρήγορο αν και φορά το ics
Ποιος σας είπε πως το ICS ειναι βαρυτερο δεν ξερω...
Αντιθέτως το ICS πάει πολύ ταχύτερα ελεω hardware acceleration -
δεν μας το είπε κανείς, το είδαμε σε ανταγωνιστικό μοντέλο να σέρνεται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν μας το είπε κανείς, το είδαμε σε ανταγωνιστικό μοντέλο να σέρνεται.και δεν σου πέρασε απο το μυαλο οτι κάτι αλλο φταιει γι αυτο ε?
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΣ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ LUMIA Θα σου κάναμε και δικο σου thread να παιζεις μονος σου...
Αμαν ποια με τους ασχετους....
-
συγχωράτε με παναγιότατε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
συγχωράτε με παναγιότατε...για screen protector τι χρησιμοποιεις;
Ειχα της celly αυτες που πουλαει το πλαισιο....πολυ καλες αλλα ηρθε η ωρα να την αλλαξω...
εβαλα χθες μια skinomi και δεν εκατσε καλα
μου φαινεται θα ξαναπαρω celly ημουν ευχαριστημενος για αυτους τους 4 μηνες που την ειχα πανω...
το μονο που θελει ειναι πχ ανα 4 μηνες μια αλλαγη με μια νεα γιατι το κινητο δεν ειναι επιπεδο και στα ακρα μπαινουν σκονιτσες... -
-καθαρή και άμεση στην αφή η οθόνη, καμία σχέση με τον κινέζο
Α και stefanQ5 , έχει και το γαμάτο εφέ της παλιάς τηλεόρασης όταν το κλείνει
Εμμ το είχες με κλειδωμενενα τα fps τον Κινέζο που δεν παλεβετε, με μια custom φτάνει χαλαρά στα 55 fps και τον επεξεργαστή στα 1,4 γίγας χωρίς πρόβλημα εδώ και τουλάχιστον +1 μηνά! Με τη τωρινή ρομ απο το honor είναι κάτι παραπάνω απο ένταξή το κινητό! Αν βέβαια κάνει τα τσαλίμια που έκανε σε σένα αλλάζει το θέμα!
Sent from my finger's to your eye's!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
συγχωράτε με παναγιότατε...Elteo μήπως θες ξανά lumia?
Έχω ένα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
συγχωράτε με παναγιότατε...
για screen protector τι χρησιμοποιεις;
Ειχα της celly αυτες που πουλαει το πλαισιο....πολυ καλες αλλα ηρθε η ωρα να την αλλαξω...
εβαλα χθες μια skinomi και δεν εκατσε καλα
μου φαινεται θα ξαναπαρω celly ημουν ευχαριστημενος για αυτους τους 4 μηνες που την ειχα πανω...
το μονο που θελει ειναι πχ ανα 4 μηνες μια αλλαγη με μια νεα γιατι το κινητο δεν ειναι επιπεδο και στα ακρα μπαινουν σκονιτσες...Πήρα κάτι αντιfingerprint από media markt. Ακριβούτσικες αλλά κάνουν δουλειά.
@τζορτ-τι , το χω στο συρτάρι και το κοιτώ. Δουλεύει ως τηλ αλλά τρώει κολλήματα κ κρασάρουν οι apps.
@τζουζεπε , αν συνηθίσεις με ένα σωστό OS δεν πας σε άλλο , ειδικά η ICS είναι άψογη.
Περι συσκευών Android...