-
Παρών.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα μου τα δώσεις ;
Πριν πολύ καιρό μας ελεγες πως δεν υπάρχει σάλιο. Πριν λίγο καιρό μας διαβεβαίωνες πως λεφτά υπάρχουν. Τώρα πάλι αρχίσαμε την κλάψα.... Τελικά υπάρχουν η δεν υπάρχουν? Μηπως τα έχεις σε offshore μαύρα?
Αντε ρε μλκ... πάρε κάτι οσο εχουμε ακόμα ευρώ.... μετά θα πάρεις.... ξέρεις τι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παρών.ποοοόσο tablet δηλαδη;
note? -
RIP Ideos....
NEO V ή ZTE SKATE ? (έως 200 ευρά παρακαλώ)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παρών.
ποοοόσο tablet δηλαδη;
note?10 χορταστικές ίντσες (thats what she said)
-
Πέθανε? Ζωή σε λόγου μας.
350€ ακατέβατα και το S2 είναι δικό σου. Με original φορτιστή και βάση αυτοκινήτου, θήκη και screen protector περασμένη από τον corsair. Πες άμα είναι να χτυπήσω ένα Note εγώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
NEO V ή ZTE SKATE ? (έως 200 ευρά παρακαλώ)
Μην κάνεις καμια μαλακία... φεύγεις ban....
Μην πας παρακάτω απο αυτο http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-Tou ... 106&sr=8-1
Στην τελική βρες ενα S2 μτχ....
-
edited
-
Bάλτε και το Νexus S στο παιχνίδι, μάλλον για αυτό θα πάω.
Stavrosg ειχες προβληματα με αυτο;249 καλά είναι.
-
Είσαι σίγουρος ότι δεν θες το S2 μου δηλαδή? Είναι τεφαρίκι, θα χάσεις μεγάλη ευκαιρία...πρόσεχε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bάλτε και το Νexus S+ στο παιχνίδι, μάλλον για αυτό θα πάω.
Stavrosg ειχες προβληματα με αυτο;
249 καλά είναι.Για να μαζευόμαστε
Νομίζω κι άλλος ένας από το 4τφ το έχει. -
Εχεις πάρει την ics4 ή ακόμα σκοτς; Ο σταυρος την πήρε από ότι είδα.
στεφανQ5 , το ενδεχόμενο να δώσω +100 € από το νεξους s για να πάρω μεταχείρο το s2 «που του έχεις βγάλει τα μάτια» , δεν παίζει.
-
Για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου. Και λέω σχεδόν γιατί απλά έχω περάσει μερικές εφαρμογές από το market. Αν αξίζει η ics4 θα τη βάλω κι εγώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχεις πάρει την ics4 ή ακόμα σκοτς; Ο σταυρος την πήρε από ότι είδα.στεφανQ5 , το ενδεχόμενο να δώσω +100 € από το νεξους s για να πάρω μεταχείρο το s2 «που του έχεις βγάλει τα μάτια» , δεν παίζει.
Καλά πλάκα κάνεις? Ούτε root δεν έχω κάνει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εχεις πάρει την ics4 ή ακόμα σκοτς; Ο σταυρος την πήρε από ότι είδα.
στεφανQ5 , το ενδεχόμενο να δώσω +100 € από το νεξους s για να πάρω μεταχείρο το s2 «που του έχεις βγάλει τα μάτια» , δεν παίζει.
Καλά πλάκα κάνεις? Ούτε root δεν έχω κάνει.
Ναι αλλά εχεις δει ομως τσόντα.... οπότε... ορθά τα λέει ο Ελτεο
ps: το οτι δεν έχεις κανει root στην θεση σου δεν θα το φώναζα.... Δεν είναι και κάτι για να περηφανεύεσαι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bάλτε και το Νexus S στο παιχνίδι, μάλλον για αυτό θα πάω.
Stavrosg ειχες προβληματα με αυτο;249 καλά είναι.
Εγώ έχω Galaxy S+. Το Nexus S είναι διαφορετικό...
-
Λίγα τα λόγια σου για τον elteo.
Λοιπόν αγοράστηκε online από πλαίσιο ένα Nexus S, μεγιά μου. Διαβάζω στο myphone ότι έχει βγει η ics σε ota οπότε θα το αναβαθμίσουμε και άμεσα.
stavrosG , λάθος θυμόμουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λίγα τα λόγια σου για τον elteo.Λοιπόν αγοράστηκε online από πλαίσιο ένα Nexus S, μεγιά μου. Διαβάζω στο myphone ότι έχει βγει η ics σε ota οπότε θα το αναβαθμίσουμε και άμεσα.
stavrosG , λάθος θυμόμουν.
παει και ο τελευταιος των Κινέζων....
Τώρα ποια ποιος θα κλαίγεται στο φορουμ για τις μαμακιες που κάνει με το κινεζοκινητό του?
-
ο ερνανις και ο τζορτζτις !
τσάμπα τα ευρώ αλλά ελπίζω να μην έχω θέματα και με δαύτο, δεν πρόκειται να πειράξω τ ί π ο τ ε.
ένα ρουτ κάναμε στο άλλο και το πήραμε στο χέρι με τις σκουπιδοapps τύπου titanium. -
Άντε καλορίζικο...έχασες το μεγάλο deal βέβαια αλλά εγώ δεν θα σου έκανα άτοκες όπως το Πλαισιο!
Περι συσκευών Android...