-
Για την διαδρομή του Σαββάτου, αν φυσικά γίνει η συνάντηση και υπάρχει ενδιαφέρον για τη διαδρομή, θα αναφερθώ με λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.
Σαν πρώτη σκέψη, η συνάντηση το Σάββατο μπορεί να γίνει στην Πύλη, στο πέτρινο γεφύρι Πόρτα-Παναγιά 2 χιλιόμετρα μετά την Πύλη, εκεί έχει άνετο πάρκινγκ, ας πούμε στις 12 το μεσημέρι . Στη συνέχεια μπορούμε να σταματήσουμε για φαγητό στο Νετραϊδοχώρι, για καφέ στην Κρανιά ή στην Καστανιά (ή και στα δύο ) και για βράδυ για φαγητό στην Καλαμπάκα ή στα Τρίκαλα (σε ένα από τα δύο ).
-
Ψηφίζω η συνάντηση του Σαββάτου να γίνει λίγο πιο μετά έτσι ώστε να προλάβουμε να κάνουμε check-in όσοι θα έρθουμε.
-
Εγώ είμαι ακόμα μέσα αλλά μόνος μου πλέον.
-
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
Για την διαδρομή του Σαββάτου, αν φυσικά γίνει η συνάντηση και υπάρχει ενδιαφέρον για τη διαδρομή, θα αναφερθώ με λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.Σαν πρώτη σκέψη, η συνάντηση το Σάββατο μπορεί να γίνει στην Πύλη, στο πέτρινο γεφύρι Πόρτα-Παναγιά 2 χιλιόμετρα μετά την Πύλη, εκεί έχει άνετο πάρκινγκ, ας πούμε στις 12 το μεσημέρι . Στη συνέχεια μπορούμε να σταματήσουμε για φαγητό στο Νετραϊδοχώρι, για καφέ στην Κρανιά ή στην Καστανιά (ή και στα δύο ) και για βράδυ για φαγητό στην Καλαμπάκα ή στα Τρίκαλα (σε ένα από τα δύο ).
Αρκεί να μην έχει χιόνια στα 3 ποτάμια
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Λοιπόν... με δεδομένο ότι με τη συμβία μου το έχουμε ψήσει για Λίμνη και το θεωρούμε στάνταρντ, κάνω την αρχή.
Περιμένω επιβεβαίωση από το έτερον ήμισυ για να κάνουμε κράτηση σε κάποιο από τα «Ελπίδα» στα Καλύβια ή «Ίριδα» στο Μπελοκομίτι (εκτός αν την τελευταία στιγμή θελήσει να δει κάτι άλλο). Θα μείνουμε και Σάβ 21/4 και Κυρ 22/4.Έχει κοιτάξει άλλος για δωμάτια;
Τελικά κλείσαμε στον ξενώνα Ίριδα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αρκεί να μην έχει χιόνια στα 3 ποτάμιαΗλιοπροστασια ή χιονοκουβερτες?....Δεν ξερω τι να παρω μαζι...
-
Εγώ καλού-κακού τις αλυσίδες θα τις πάρω πάντως...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ψηφίζω η συνάντηση του Σαββάτου να γίνει λίγο πιο μετά έτσι ώστε να προλάβουμε να κάνουμε check-in όσοι θα έρθουμε.Πρέπει να υπολογίσεις τι ώρα θα φτάσεις στο ξενοδοχείο στο Μπελοκομίτι (;) για check-in και πόσο χρειάζεται από εκεί για να φτάσεις στην Πύλη - είναι κάπου 45 λεπτά αν πας από το Μουζάκι (τον στενό δρόμο που αναφέρθηκε νωρίτερα), ή 1 ώρα και 15' περίπου μέσω Καρδίτσας.
(η επιστροφή από Τρίκαλα για Μπελοκομίτι το βράδυ θα γίνει μέσω Καρδίτσας)Προτείνω λοιπόν η συνάντηση να γίνει στις 1:30, κάνε όμως τους υπολογισμούς και πρότεινε διαφορετική ώρα αν θέλεις.
Τα χιόνια, ακόμη κι αν δεν προλάβουν να λιώσουν, δεν θα προκαλούν πρόβλημα στο δρόμο.
Απαραίτητα πάντως γάντια - σκούφος - κασκόλ, σε βουνό πάμε.
Και καπέλο - πετσέτα - αντηλιακό, έχει πλαζ στη λίμνη είπαμε Και στον Ασπροπόταμο έχει παραλία -
Περί καιρού στην ευρύτερη περιοχή Ασπροποτάμου http://www.aspropotamos.org/weather.htm
-
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
Απαραίτητα πάντως γάντια - σκούφος - κασκόλ, σε βουνό πάμε.Γιατί ακόμα θεέ μου!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατί ακόμα θεέ μου!!!!
Γιατί έτσι!
-
Καλή σας διασκέδαση και ασφαλή επιστροφή!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί ακόμα θεέ μου!!!!
Γιατί έτσι!
Μια εβδομαδα 'μούτρα και δυσκοιλιότητα' για την απαντηση on air!!!!
-
Κύριοι τι γίνεται?
Ποιοι και ποιοι έχετε κλείσει δωμάτια απο τους διανυκτερεύοντες? (εκτός του Κυριακου που είναι πάλι έτοιμος απο νωρίς )
Επίσης είναι σίγουρες οι συμμετοχές αυτών που έχουν γράψει?
Εγώ είμαι μέσα με χίλια κι επείδη ετοιμαζόμαστε με τον Billopoulo για κρατήσεις κλπ όποιος θέλει να συνταξιδέψουμε και να διαμείνουμε στον ίδιο ξενοδοχείο-ξενώνα ας ειδοποιήσει -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
[...]
Εγώ είμαι μέσα με χίλια κι επείδη ετοιμαζόμαστε με τον Billopoulo για κρατήσεις κλπ όποιος θέλει να συνταξιδέψουμε και να διαμείνουμε στον ίδιο ξενοδοχείο-ξενώνα ας ειδοποιήσειΕιδοποιώ για τον ξενώνα, αλλά θα σας ακολουθήσω με το twingo για να γράψει μερικά χιλιόμετρα.
Ορέστη, έχεις το τηλέφωνό μου σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Εγώ είμαι μέσα με χίλια κι επείδη ετοιμαζόμαστε με τον Billopoulo για κρατήσεις κλπ όποιος θέλει να συνταξιδέψουμε και να διαμείνουμε στον ίδιο ξενοδοχείο-ξενώνα ας ειδοποιήσειΕιδοποιώ για τον ξενώνα, αλλά θα σας ακολουθήσω με το twingo για να γράψει μερικά χιλιόμετρα.
Δηλαδή ξενοδοχείο όχι?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
[...]
Δηλαδή ξενοδοχείο όχι?
Ό,τι θέλετε. Ξενώνα, ξενοδοχείο. Δεν έχω πρόβλημα.
Απλά είναι μινιμαλιστικός ο τρόπος που γράφω.
-
Πως φαίνεται ο κάτοχος Renault
-
Εκτός λίστας βρίσκεται και εγκάθετο δίδυμο + γυναιξί, οι οποίοι όμως δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη σε κατάλυμμα.
-
Που κυμένονται οι τιμές οι τιμές Κυριάκο εκει που έχεις κοιτάξει?
Μπας και κάνουμε καμια μεγάλη κράτηση και μας κόψουν και τίποτα
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012