-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω hosting σε server IIS. Το πρόβλημα μου είναι οτι δέν τρέχει αυτόματα το index.php. Έτσι αν πχ γράψω www.mydomain.com μου βγάζει 404 και για να δώ τη σελίδα πρέπει να δώσω www.mydomain.com/index.php
Προσωρινά έχω φτιάξει ένα index.html που κάνει redirect στο index.php αλλά θα ήθελα να το αποφύγω αυτό.
Xωρις το www τι γινεται?
Το site είναι της μορφής subdomain.domain.gr. Στο www.domain.gr ή σκέτο domain.gr έχω άλλο site.
Αν τρεχεις apache καπου θα υπαρχει το αρχειο httpd.conf
Ανοιξε το και δες τι παιζει.Εναλλακτικα, χρησιμοποιησε-δημιουργησε το .htaccess
-
Desktop με οθονη Viewsonic συνεργαζονται αρμονικα επι 2 χρονια.
Βγαζει ο αδερρφος μου το καλωδιο, για να δοκιμασει κατι σε αλλο μηχανημα και οθονη.
Το ξαναβαζει και η οθονη βγαζει 'No Signal'.Συνδεουμε την οθονη με ενα λαπτοπ (με το ιδιο καλωδιο), παιζει μια χαρα.
Συνδεουμε το pc με την τηλεοραση, με το ιδιο καλωδιο, το ιδιο.
Μεταξυ τους δεν παιζουν με τιποτα.
Εχει κανεις καμια ιδεα ή να καλεσω τους agents Mulder και Scully?
-
μπες σε safe mode βγαλε τους drivers
restart
ξαναπερνα drivers -
sopa dead
pipa dead
cispa?
http://www.democraticunderground.com/1002527898
κατα κυματα λεμε το ενα χειροτερο απο το αλλοδιαβαστα απλα το ελευθεριες δινει στον καθε @@
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Desktop με οθονη Viewsonic συνεργαζονται αρμονικα επι 2 χρονια.
Βγαζει ο αδερρφος μου το καλωδιο, για να δοκιμασει κατι σε αλλο μηχανημα και οθονη.
Το ξαναβαζει και η οθονη βγαζει 'No Signal'.Συνδεουμε την οθονη με ενα λαπτοπ (με το ιδιο καλωδιο), παιζει μια χαρα.
Συνδεουμε το pc με την τηλεοραση, με το ιδιο καλωδιο, το ιδιο.
Μεταξυ τους δεν παιζουν με τιποτα.
Εχει κανεις καμια ιδεα ή να καλεσω τους agents Mulder και Scully?
Υπόψιν οτι τα καλώδια DVI περνάνε και αναλογικό και ψηφιακό σήμα. Μπορεί πχ το PC με την οθόνη να συνδέονται αναλογικά, ενώ με την τηλεόραση ψηφιακά και αν είναι χαλασμένα τα αναλογικά πινάκια να μή σου δείχνει στην οθόνη.
Γι αυτό καλού κακού δοκίμασε σε πρώτη φάση με άλλο καλώδιο.
Επίσης η κάρτα γραφικών απο πίσω έχει 2ο DVI ή HDMI? Μπορείς να δοκιμάσεις να το συνδέσεις εκεί.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
tab mix plusτι κάμει αυτό;;
εγκατάσταση εκαμα ήδη. για να δουμε τι ψάρια θα πιασομε
EDIT τι δε μου άρεσε μεχρι τώρα:
-με διπλο κλικ επανω στην καρτέλα, η τελευταία δε λέει να κλείσει με τπτ EDIT εβρέθη
-οταν πχ ανοίγω νέα λινξ σε νέες καρτελες, τα στέλνει κατευθείαν στο τέλοςωστοσο μπορώ να πω οτι μου φαίνεται πιο γρήγορο, χωρις ομως να μπορώ να το δικαιολογήσω
Βασικές ευκολίες του Tab Mix Plus:
[list:3j0oek8d][:3j0oek8d]Με μεσαίο κλικ (κλικ στο ροδάκι) επάνω στο tab κλείνει το tab και με μεσαίο κλικ στον κενό χώρο επανεμφανίζεται το τελευταίο tab που έκλεισε (αυτό γίνεται βέβαια και με CTRL+SHIFT+T). Η συμπεριφορά του μεσαίου κλικ ρυθμίζεται.[/3j0oek8d]
[:3j0oek8d]Μπορείς να επιλέξεις αν το νέο tab θα ανοίγει δίπλα στο τρέχον ή στο τέλος.[/3j0oek8d]
[:3j0oek8d]Μπορείς να επιλέξεις αν θα γίνεται άμεσα η αλλαγή στα νέα tabs ή αν θα τα βλέπεις αργότερα (ρυθμίζεται ανάλογα από που ανοίγουν).[/3j0oek8d]
[:3j0oek8d]Μπορείς να επιλέξεις να υπάρχει ένα μόνο παράθυρο (ακόμα και τα popups ανοίγουν σε tab)[/3j0oek8d]
[:3j0oek8d]Μπορείς να επιλέξεις πόσα tabs θα 'θυμάται'.[/3j0oek8d]
[:3j0oek8d]Μπορείς να επιλέξεις κάποιο tab να κάνει reload και να ρυθμίσεις το χρόνο.[/3j0oek8d]
[:3j0oek8d]Μπορείς να επιλέξεις πόσες σειρές από tabs θα υπάρχουν (χρήσιμο όταν τα tabs δε χωράνε)[/3j0oek8d]
[:3j0oek8d]Μπορείς να επιλέξεις κάποιους χρωματισμούς για unread-current-other tabs.[/3j0oek8d]
[:3j0oek8d]Έχει ενσωματωμένο session manager.[/3j0oek8d][/list:u:3j0oek8d] -
το σημείο Νο2 δεν το βρηκα.
μήπως θα μπορούσες να το μαρτυρήσεις;
όπως προείπα, μου φαίνεται χαζό που πηγαίνουν τώρα όλα στο τελος...
-
Όσον αφορά στο tab mix plus, να παραθέσω τί γίνεται by default:
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Βασικές ευκολίες του Tab Mix Plus:
1.Με μεσαίο κλικ (κλικ στο ροδάκι) επάνω στο tab κλείνει το tab και με μεσαίο κλικ στον κενό χώρο επανεμφανίζεται το τελευταίο tab που έκλεισε (αυτό γίνεται βέβαια και με CTRL+SHIFT+T). Η συμπεριφορά του μεσαίου κλικ ρυθμίζεται.
2. Μπορείς να επιλέξεις αν το νέο tab θα ανοίγει δίπλα στο τρέχον ή στο τέλος.
3. Μπορείς να επιλέξεις αν θα γίνεται άμεσα η αλλαγή στα νέα tabs ή αν θα τα βλέπεις αργότερα (ρυθμίζεται ανάλογα από που ανοίγουν).
4. Μπορείς να επιλέξεις να υπάρχει ένα μόνο παράθυρο (ακόμα και τα popups ανοίγουν σε tab)
5. Μπορείς να επιλέξεις πόσα tabs θα 'θυμάται'.
6. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο tab να κάνει reload και να ρυθμίσεις το χρόνο.
7. Μπορείς να επιλέξεις πόσες σειρές από tabs θα υπάρχουν (χρήσιμο όταν τα tabs δε χωράνε)
8. Μπορείς να επιλέξεις κάποιους χρωματισμούς για unread-current-other tabs.
9. Έχει ενσωματωμένο session manager.[/list]- κλείσιμο tab: ctr+w ή μεσαίο κλικ στο σελιδοδείκτη του tab. Επαναφορά, όπως λες, με ctr+shf+T
- Το default είναι: αν πατήσεις λίνκ από μέσα από σελίδα που έχεις ανοιχτή, αυτό θα ανοίξει σε διπλανό tab. Αλλιώς ( π.χ. πατάς μεσαίο κλικ σε ένα σελιδοδείκτη), στο τέλος.
- Αριστερό κλικ -> άμεση εστίαση, Μεσαίο -> για αργότερα
- Μόνο χειροκίνητα: ανοίγεις tab, και κάνεις paste το url του popup
-
- Καλό. Αν και τα βασικά site που χρειάζεται να κάνουν reload ( π.χ. gmail), το κάνουν μόνα τους
- Καλόό. To έψαχνα αν υπάρχει σαν εγγενή ρύθμιση
-
- Δηλαδή; Μπορείς να σώσεις γκρουπ με tabs, και να τα ανοίξεις αργότερα; Αυτό το έψαχνα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το σημείο Νο2 δεν το βρηκα.μήπως θα μπορούσες να το μαρτυρήσεις;
όπως προείπα, μου φαίνεται χαζό που πηγαίνουν τώρα όλα στο τελος...
Εμένα με βολεύει να πηγαίνουν στο τέλος, γούστα...
Εδώ είναι η ρύθμιση:
- Δηλαδή; Μπορείς να σώσεις γκρουπ με tabs, και να τα ανοίξεις αργότερα; Αυτό το έψαχνα
Ακριβώς (και να το ονομάσεις όπως επιθυμείς)...
-
Ψάχνω για ένα φθηνό μίνι-pc με τις δυνατότητες πάνω-κάτω ενός απλού netbook, χωρίς οθόνη, για να αντικαταστήσω ένα παλιό tower (του 2003) που έχω συνδεδεμένο στην τηλεόραση (για browsing, downloads, backup των υπολογιστών που είναι στο δίκτυο κλπ) το οποίο δε σβήνει ποτέ και καίει κάπου 100W όλη μέρα, που είναι πολλά.... Ο παλιός έχει μέσα μια κάρτα στην οποία έχω συνδέσει 4 διακοσάρηδες δίσκους (που εκείνη την εποχή ήταν τερατάκια, αλλά τώρα βέβαια είναι σχεδόν waste of power & space) και 2 εξωτερικούς των 2 tera οι οποίοι σιγά-σιγά αντικαθιστούν τους εσωτερικούς (βασικά ο ένας είναι που πλέον έχει τις ταινίες, τα installation των προγραμμάτων, κλπ κι ο άλλος είναι backup του πρώτου). Σκεφτόμουν κάτι που είχα δει σε κάποια φάση που το έψαχνα σε μέγεθος σα στερεοφωνικό αυτοκινήτου, και πολύ οικονομικό.... με all-in-one motherboard και τα σχετικά...
Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάτι τέτοιο, με τιμή μέχρι καμιά 150ριά ευρώ? (χωρίς σκληρό, μια κι έχω μπόλικους να του βάλω μέσα και έξω). Παίζει και να είναι σκέτη μητρική μινι-διαστάσεων με cpu, μνήμη & μικρό τροφοδοτικό....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ψάχνω για ένα φθηνό μίνι-pc με τις δυνατότητες πάνω-κάτω ενός απλού netbook, χωρίς οθόνη, για να αντικαταστήσω ένα παλιό tower (του 2003) που έχω συνδεδεμένο στην τηλεόραση (για browsing, downloads, backup των υπολογιστών που είναι στο δίκτυο κλπ) το οποίο δε σβήνει ποτέ και καίει κάπου 100W όλη μέρα, που είναι πολλά.... Ο παλιός έχει μέσα μια κάρτα στην οποία έχω συνδέσει 4 διακοσάρηδες δίσκους (που εκείνη την εποχή ήταν τερατάκια, αλλά τώρα βέβαια είναι σχεδόν waste of power & space) και 2 εξωτερικούς των 2 tera οι οποίοι σιγά-σιγά αντικαθιστούν τους εσωτερικούς (βασικά ο ένας είναι που πλέον έχει τις ταινίες, τα installation των προγραμμάτων, κλπ κι ο άλλος είναι backup του πρώτου). Σκεφτόμουν κάτι που είχα δει σε κάποια φάση που το έψαχνα σε μέγεθος σα στερεοφωνικό αυτοκινήτου, και πολύ οικονομικό.... με all-in-one motherboard και τα σχετικά...Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάτι τέτοιο, με τιμή μέχρι καμιά 150ριά ευρώ? (χωρίς σκληρό, μια κι έχω μπόλικους να του βάλω μέσα και έξω). Παίζει και να είναι σκέτη μητρική μινι-διαστάσεων με cpu, μνήμη & μικρό τροφοδοτικό....
http://www.amazon.de/Zotac-Barebone-PC- ... 271&sr=8-3
αν και πλεον υπάρχει το ιδιο με i3 που θα το προτιμουσα....
-
i3 vs fusion με 6χχχ μεσα?
μπααααααααααα......
ναι σαφως θα ειναι ταχυτερο το i3
αλλα οταν θα ερθεις σε θεματα παιχνιδιου/ηχου/βιντεο το Onboard του i3 χμμμ...... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μπααααααααααα......
αλλα οταν θα ερθεις σε θεματα παιχνιδιου/ηχου/βιντεο το Onboard του i3 χμμμ......h 6310 ειναι λιιιιγο καλυτερη απο την hD3000.... σε γενικές γραμμές σε κανένα δεν θα παίξεις παιχνίδια, γιατι δεν ειναι το ζητούμενο σε ένα τετοιο μηχάνημα. Πρότεινα i3 καθαρά για να κρατήσει λίγο παραπάνω στον χρόνο...
-
Δεν είναι φθηνό (φθηνότερο από άλλα ανάλογα βέβαια:http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=56E47C801C87514EB60778B7F4B25B88&pa=D2ED2D6F5052F140865245A6985342B1) και του λείπει μνήμη και (μικρός) σκληρός:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911312
Αλλά είναι μικρό, χαμηλής κατανάλωσης και νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα ζητούμενα. Το hdmi Του είναι 720 και ανάλογα τι tv έχεις η σκοπεύεις να αγοράσεις, ίσως είναι αρνητικό.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν είναι φθηνό (φθηνότερο από άλλα ανάλογα βέβαια:http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=56E47C801C87514EB60778B7F4B25B88&pa=D2ED2D6F5052F140865245A6985342B1) και του λείπει μνήμη και (μικρός) σκληρός:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911312
Αλλά είναι μικρό, χαμηλής κατανάλωσης και νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα ζητούμενα. Το hdmi Του είναι 720 και ανάλογα τι tv έχεις η σκοπεύεις να αγοράσεις, ίσως είναι αρνητικό.
ρε προφεσορα... Χριστουλη μου... τι του προτείνεις?
-
Πιστεύω προλαβαίνει ένα έντιτ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μπααααααααααα......
αλλα οταν θα ερθεις σε θεματα παιχνιδιου/ηχου/βιντεο το Onboard του i3 χμμμ......h 6310 ειναι λιιιιγο καλυτερη απο την hD3000.... σε γενικές γραμμές σε κανένα δεν θα παίξεις παιχνίδια, γιατι δεν ειναι το ζητούμενο σε ένα τετοιο μηχάνημα. Πρότεινα i3 καθαρά για να κρατήσει λίγο παραπάνω στον χρόνο...
σε desktop ναι θα κρατουσε αλλα ποτε ηταν η τελευταια φορα που στα emb η intel ηταν μπροστα?(πανε κατι χρονια νομιζω)
απο οπου και να το δεις το brazos ειναι κορυφη
(βεβαια λιγακι δυσκολο να συγκρινεις την ψησταρια 3χχχ με αυτην καθοτι ειναι λιγο πισω απο την 54χχ και μπροστα απο την 46χχ) -
Γιατί, τι έχει ρε παιδιά? Εκτός αν δεν κατάλαβα την ερώτηση. Κάτι να μην καίει και να είναι μικρό σκέφτηκα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Γιατί, τι έχει ρε παιδιά? Εκτός αν δεν κατάλαβα την ερώτηση. Κάτι να μην καίει και να είναι μικρό σκέφτηκα.Πρωτα απο ολα.... εχεις προτεινει ΑΤΟΜ... την χειροτερη εκδοση των Zotac... ενω ηδη του εχω δώσει τις σωστες εκδοχες! Δευτερον, του προτεινες ενα rebadge MSI (quest) το οποιο εξω κάνει 170 ευρώ περιπου... και εδώ 400+. Ελα... παραδέξου το, εχετε διαφορες με τον Nidosan... ετσι δεν ειναι?
-
Είσαι βιαστικός! Το 400άρι που είδες στο πρώτο λινκ το έβαλα για να φανεί η κλοπή από κάποιους, ΔΕΝ το πρότεινα. Του e-shop στο δεύτερο λινκ είναι στα 220 ευρώ. Αυτό πρότεινα. Για τον ΑΤΟΜ συμφωνώ αλλά από ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Διπύρηνος στα 1.8 είναι. Κάτι θα κάνει.
Με 150 ευρώ πάντως δεν υπάρχουν τέτοιου είδους λύσεις. Μια αναθαθμισούλα αξιοπρεπής, ήσυχη και με χαμηλή κατανάλωση θα θέλει 200-250.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]