Ο χρήστης Ερνέστος έγραψε:
ΠΟΛΥ καλή δουλειά και λεπτομερέστατη η παρουσίαση!
Ότι μπορεί να κάνει κάποιος για την αναβάθμιση του ηχοσυστήματός του, καλό είναι. Για τόσα χρήματα και plug'n'play/stealth καταστάσεις, κάτι παραπάνω από καλά θα έλεγα...
Το μεγάλο ατού αυτών των kit είναι η απόλυτη ενσωμάτωση. Ένα ιδίου κόστους πακέτο από ενισχυτή και 2δρομο, θα ήταν σίγουρα πολλά κλικ καλύτερο/δυναμικότερο/πιο εύηχο, αλλά θα είχες πολύ περισσότερη δουλειά με τις συνδέσεις και τις ρυθμίσεις, πιθανώς να χρειαζόσουν και κάποια πηγή για την οδήγησή του. Αλήθεια, γιατί όταν ρώτησες για το κόστος after-market ενισχυτή/ηχείων?
Ρώτησα σε 1-2 εγκαταστάτες και δεν το έψαξα μόνος μου, γιατί δεν γνώριζα/γνωρίζω τι ακριβώς ταιριάζει στο αμάξι, κι αν θα παίζει σωστά κλπ κλπ.
Οπότε, ρωτώντας για έναν 4 κάναλο και ένα σετ καλά διαιρούμενα 2 δρόμων, η τιμή για την αγορά ήταν γύρω στο 500άρικο!
Σίγουρα βρίσκεις και φθηνότερα ΑΝ γνωρίζεις, αλλά εγώ ΔΕΝ γνωρίζω.
Δεν νομίζω δηλαδή πως θα μπορούσα να βρω εύκολα κάτι καλύτερο με 300€ από το εργοστασιακό κιτ. Με τα διπλά λεφτά ναι.
Αν πάλι γνωρίζεις εσύ κάτι, ευχαρίστως ν' ακούσω για ένα οικονομικό σύστημα για την Lancia Y του 99 που έχω.
Πηγή μένει η ίδια και απλώς θέλω ηχεία. Ενισχυτή έχω λόγο να βάλω για να οδηγήσω μόνον τα ηχεία; Χώρος για υπογούφερ δεν υπάρχει (δεν θέλω να χάσω χώρο αποσκευών, δεν περισσεύει). Μόνον στα πίσω door panels και χαμηλά θα μπορούσαν να χωρέσουν τίποτε ρηχά subs σαν αυτά που έχει η 1 series στο πάτωμα κάτω από τα εμπρός καθίσματα, αλλά ανοίγουμε δουλειές και το κόστος θα φτάσει στο θεό!
H πηγή μου είναι αυτή: http://www.pioneer.eu/uk/products/archi ... index.html
Ηχεία ψάχνω διαιρούμενα γιατί τα tweeter είναι στο ταμπλό και τα γούφερ στις πόρτες.
Εγκατάσταση μόνος μου (γιατί σκοπεύω να μονώσω τις πόρτες επιπλέον και οι εγκαταστάτες θέλουν πολλά γι' αυτή την δουλειά).
Αυτά. Κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια