-
Ναι υπάρχει θέμα, βέβαια ένας μήνας πολύ μου φαίνεται αλλά υπάρχει γενικά πρόβλημα
-
Και μένα μου φάνηκε πολύ και ήμουν έτοιμος για να αρχίσω τις γαστροσκοπήσεις και λοιπά, αλλά αφενός ο γιατρός μου είπε ότι έχει και χρόνιες γαστρίτιδες, αφετέρου μου πέρασαν τα περισσότερα στομαχικά και θα πάω απλά για γενική αίματος. Προχτές έκοψα και τις πραζόλες και μου έφυγαν μαχαίρι και κάτι ζαλάδες-ναυτίες-ατονίες-κρυάδες-δύσπνοιες που είχα τις τελευταίες δέκα μέρες...
-
παιδες, θεσσαλονικεις!!!
που μπορω να πεταξω μελανια τονερ, ανακυκλωσω εννοω???
αααα, και πηγαινοντας εκει, ξερετε κανα καλο γυραδικο, μπουγατσατζιδικο (μην ξεχνιομαστε)
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
παιδες, θεσσαλονικεις!!!που μπορω να πεταξω μελανια τονερ, ανακυκλωσω εννοω???
αααα, και πηγαινοντας εκει, ξερετε κανα καλο γυραδικο, μπουγατσατζιδικο (μην ξεχνιομαστε)
Μπορεις να ρωτησεις σε εταιριες ανακατασκευης μελανιων και τονερ αν στα αγοραζουν.
Δες και Πλαισιο: http://www.plaisio.gr/Campaign/20111228-Recycle.htm -
9,20 γιούρια στο Κιτσεν για ενα φυσικό χυμο και ένα φρέδο.
το πρόβλημα δεν ήταν τοσο η τιμή, όσο οτι ηταν και τα 2 απαράδεκτα
κοινώς
-
να μην ξαναπάς
αν και το λιμάνι μετά το φρεσκάρισμα έγινε πολυ ωραίο
-
Διώξαν τις πουτάνες;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Διώξαν τις πουτάνες;Ευστοχοτατο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να μην ξαναπάςαν και το λιμάνι μετά το φρεσκάρισμα έγινε πολυ ωραίο
οχι μόνο, αλλά θα το διαδώσω κιολας.
παντως είδα μερικούς-αρκετούς φοιτητές
-
Καλά το kitchen είναι γνωστό πιασοκωλάδικο και απ ότι λέγεται και το προσωπικό του είναι αρκετά αγενές.
-
εεε ναι, kitchen ειναι αυτο.....
πουλαει θεα.... ο ανεμος μονο μην γυρισει αντιθετα και πουλησει κ οσμεςβεβαια κ αλλου, κ καλα φθηνα, κοντεψαν να μας πιασουν τον κωλο, κυριολεκτικα
υποληψεις δε θιγουμε....Πεπε
-
Καιρο εχουμε να μιλησουμε για φαγητο!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
στο λιμανι εχει κατι πετρινα τετραγωνα που ανετα καθεσαι κ αφου εχεις προμηθευτει σπαστο κ νερο απο περιπτερο την πεφτεις οπως οι σαυρες στους βραχους των γκαλαπακος.
-
Ειχα καιρο να παω καφέ ποσειδώνιο κτλ . Μου έκανε τρομερή εντύπωση το 3 καφέδες εσπρεσο καπουτσινο φρέντο κ φραπέ 7 ευρώ. Ρίξαν τις τιμές κ καλά κάνανε...
-
Πολλοι επιχειρηματιες αρχισαν να 'πιανουν το νοημα'. Αλλωστε δε γινεται αλλιως, ή προσαρμοζεσαι ή κλεινεις.
Χθες πηγα στο mia birra στη Σοφουλη: Μπυραρια με πολλες μπυρες (κυριως Τσεχικες, Γερμανικες και Βελγικες) σε καλες τιμες (απο 3,5 εως 5,5€ οι περισσοτερες). Ομορφος αλλα μικρος χωρος, καλη εξυπηρετηση, γενικα ηταν οκ.
-
Χθες το έβλεπα αυτό και σκεφτόμουν να ρωτήσω αν πήγε κανείς! Να το δοκιμάσουμε και αυτό λοιπόν.
Προσθέτοντας στην πτώση των τιμών που ανέφερε ο JimClark (στο ποσειδώνιο υπήρχε ένα μαγαζί που έπαιζε στο 2-2,5 ευρώ πέρσι και τώρα καμιά 4-5 αν μετρήσουμε και της Ανθέων), να πω ότι και στην παραλία-Νίκης υπάρχει πλέον μαγαζί με 2 ευρώ φραπέ. Φυσικά, σε μαγαζιά με φθηνό φραπέ μην πηγαίνετε, γιατί κλέβουν στο ζύγι ή νοθεύουν με κάτι άλλο.
Εγώ δοκίμασα το Γυροπωλείο, απέναντι απο το Χαριλάου. Όμορφος, καθαρός και ανοιχτόκαρδος χώρος, περιποιημένα όλα, ποικιλία σε σάντουιτς, πίτες, κρέατα κλπ. αλλά ο γύρος είχε τόσο πολλά μπαχαρικά που καταντούσε εκνευριστικό, για κάποιον με ευαίσθητο στομάχι θα ήταν απαγορευτικό. Δεν μου άρεσε επίσης το ότι στο κόψιμο τα μάζευε από την κάτω πλάκα (χωρίς φτυαράκι) και είχε όοοολα τα λάδια από τις ώρες που γυρνούσε. Θα ξαναπήγαινα αλλά χωρίς γύρο μάλλον.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φυσικά, σε μαγαζιά με φθηνό φραπέ μην πηγαίνετε, γιατί κλέβουν στο ζύγι ή νοθεύουν με κάτι άλλο. -
με φίλτρου ξερω γω ε;
-
Πήγε γνωστός που πίνει μόνο σε ακριβά καφέ με το ποτήρι του και βρήκαν ιζήματα από καφέ φίλτρου. Οι καφεπώλες δεν πετάνε ό,τι κρατάει το φίλτρο, το ρίχνουν στο φραπέ. Φυσικά, έλεγχος δεν υπάρχει, όλοι γνωρίζουν ποιοι νοθεύουν αλλά κανείς δεν μιλάει. Για να μη βγαίνουμε οφ-τόπικ, καλύτερα στο 'Καφές-ώρα μηδέν'.
-
Κλαίω
Posts προς Θεσσαλονικείς