-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Διαφωνω με το 'καπνιστρια -35αρα και ανύπαντρη'.
Αφου δε σε ενδιαφερει το τι κανει ο καθενας σπιτι του γιατι το σχολιαζεις;
Δε συσχετιζεις τη γαιδουρια, αλλιως θα εγραφες 'καπνιστρια - 35 γαιδουρα'.Μην το βλέπεις και συ σα συσχέτιση, απλά το παραθέτει. Τί τρελένεσαι;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Διαφωνω με το 'καπνιστρια -35αρα και ανύπαντρη'.
Αφου δε σε ενδιαφερει το τι κανει ο καθενας σπιτι του γιατι το σχολιαζεις;
Δε συσχετιζεις τη γαιδουρια, αλλιως θα εγραφες 'καπνιστρια - 35 γαιδουρα'.Μην το βλέπεις και συ σα συσχέτιση, απλά το παραθέτει. Τί τρελένεσαι;
Δεν τρελαινομαι απλα το βρισκο ατοπο,ακομψο και κακεντρεχες.
Σα να λεμε 'μη καπνιστης - 35αρης ανοργασμικος' ή 'δημοσιος υπαλληλος - 35αρης χαραμοφαης' ή 'επιχειρηματιας - 35αρης λαμόγιο'.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αν εισαι 35αρα και ανυπαντρη κατι δε παει καλα
η ειναι πολυ μπαζο
η πολυ ζωο.
και σιγουρα βρωμαειθεωρεις φυσιολογικο να ειναι μια ανυπαντρη στα 35?
εκτος κι αν εισαι κι εσυ το ιδιο γι αυτο -
σαξον άσε τις ντρίπλες δε βαρεθηκες πια;
αν απο όλα αυτα στεκεσαι σε αυτο που ειπα (και επειδή δεν το είδες καλά, το επαναλαμβάνω: λέω τα ιδια σε κάθε ειδους γαϊδούρι), τότε μαλλον δε θα πρέπει να διαφέρουν οι συμπεριφορές σου απο αυτές των παραπάνω 'κυριών' και θίχτηκες
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σαξον άσε τις ντρίπλες δε βαρεθηκες πια;Ντριπλα ειναι να κρινεις συνολικα εναν ανθρωπο με βαση το αν καπνιζει ή οχι.
Επισης ντριπλα θα ειναι αν μου πεις οτι δεν σε ενοχλει που η κοπελα ειναι καπνιστρια αρκει να καπνιζει σπιτι της.
Βεβαια, οπως ειπες, εσυ της εδωσες την 'αδεια¨' να καπνισει:κάπου εκει λέω: αν τόσο πολυ θελεις να το κάνεις, κάνε το. μην πιεστείς κιόλας.
Αληθεια, η εγκυος της παρεας δε μπορουσε να μιλησει και να διεκδικησει τα δικαιωματα της;
Ή εχεις αυτοχρηστει υπερασπιστης των απανταχου μη καπνιστων;αν απο όλα αυτα στεκεσαι σε αυτο που ειπα (και επειδή δεν το είδες καλά, το επαναλαμβάνω: λέω τα ιδια σε κάθε ειδους γαϊδούρι)
Αφου το ειπες γιατι να μη σταθω; Οπως ειδες, στη γενικη ιδεα δε διαφωνω, παραμονο στον τροπο που προσπαθεις να παρουσιασεις τα γεγονοτα.
τότε μαλλον δε θα πρέπει να διαφέρουν οι συμπεριφορές σου απο αυτές των παραπάνω 'κυριών' και θίχτηκες
Ασε τις υποθεσεις και τις ντριπλες.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
η ειναι πολυ μπαζο
η πολυ ζωο.
εκτος κι αν εισαι κι εσυ το ιδιο γι αυτοΕσυ ποσο χρονων εισαι; Ελευθερος ή παντρεμενος;
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
η ειναι πολυ μπαζο
η πολυ ζωο.
εκτος κι αν εισαι κι εσυ το ιδιο γι αυτο -
Πόσο *x:σου πρέπει να είσαι για να ανάψεις πούρο σε κλειστό χώρο;
-
ευτυχώς που λες κάτι τετοια:
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ντριπλα ειναι να κρινεις συνολικα εναν ανθρωπο με βαση το αν καπνιζει ή οχι.
και καταλαβαίνω οτι δε γίνεται να συζητήσουμε σοβαρά.
ξερεις πόσο χρονο μου γλυτώνεις;
-
ευτυχώς που λες κάτι τετοια:Ντριπλα ειναι να κρινεις συνολικα εναν ανθρωπο με βαση το αν καπνιζει ή οχι.
και καταλαβαίνω οτι δε γίνεται να συζητήσουμε σοβαρά.
ξερεις πόσο χρονο μου γλυτώνεις;
Κλασσικη απαντηση Joe Bar Team...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
η ειναι πολυ μπαζο
η πολυ ζωο.
εκτος κι αν εισαι κι εσυ το ιδιο γι αυτομε αποστομωσες μιλαμε.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
η ειναι πολυ μπαζο
η πολυ ζωο.
εκτος κι αν εισαι κι εσυ το ιδιο γι αυτομε αποστομωσες μιλαμε.
Θα σου απανταγα αναλογα αλλα .............χ3στο
Θα καταλαβεις μονος σου τι γραφεις οταν σταματησεις το παιχνιδι. -
οσες φορες εχεις ποσταρει εχεις βαλει 2 emoticons.Καλυτερα να μη ποσταρεις καθολου αν δε σ αρεσουν αυτα που γραφω.
αλλιως τετοια συζητηση κανω και με το σκυλο μου. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
οσες φορες εχεις ποσταρει εχεις βαλει 2 emoticons.Καλυτερα να μη ποσταρεις καθολου αν δε σ αρεσουν αυτα που γραφω.
αλλιως τετοια συζητηση κανω και με το σκυλο μου.Δε πας στο σκυλο σου καλυτερα...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αλλιως τετοια συζητηση κανω και με το σκυλο μου.Σαν να διαβάζω πόστ του italakia
-
δεν εννοουσα εσενα σκυλε
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Ποιου Φλεβάρη; Τουτουνού που μας πέρασε; Έχεις δρόμο ακόμα μέχρι να μη σου λείπει. Κάποιοι που το έχουν κόψει χρόνια, λένε ότι ακόμα τους έρχεται όρεξη για καμιά τζούρα. Καλή δύναμη.
ναι 16 Φλεβάρη
οντως ερχεται που και που ορεξη για καμια ντζουρα ομως εχω βαλει σε δοκιμασια τον εαυτο μου σε ολες τις κακοτοπιες και δεν λυγισα
Κι εγω το ιδιο (ημ/νια δε θυμαμαι ακριβως). Απο τις λιγες εξυπνες αποφασεις που εχω παρει στη ζωη μου μπορω να πω.
Για τη τζουρα στις δυσκολες στιγμες με εχει βοηθησει το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Αμα φορτωσω και ανεβει το αιμα στο κεφαλι, ρουφαω μερικες καλες απανωτες στο η.τ. με μια φρουτενια γευση και ολα οκ. -
Το συμπέρασμα είναι ένα: Μην το γ@μοξ3κιν@τε το μπ@ρδ€λο!!
-
σαξον δεν κοιτάς καλύτερα τη δικιά σου καμπουρα και άσε τη δική μου να την καμαρώνω μονος μου
-
σαξον δεν κοιτάς καλύτερα τη δικιά σου καμπουρα και άσε τη δική μου να την καμαρώνω μονος μουΤο θεμα ειναι οτι δεν περιοριζεσαι στη δικη σου καμπουρα.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]