Πρόσφατα είχα την ιδέα να παρκάρω την Lancia Y στον παράδρομο της Συγγρού και να την αφήσω για 4 ημέρες. Όταν γύρισα, την βρήκα με το τζάμι του οδηγού σπασμένο και το ντουλαπάκι ανοιχτό!
Ο κλέφτης ήταν μάλλον στον πάτο της τροφικής αλυσίδας, από το αυτοκίνητο έκλεψε την οθόνη του aftermarket TPMS της Orange που είχα βάλει και προφανώς, από την στιγμή που οι σένσορες είναι στις ζάντες, δεν έχει καμία αξία γι' αυτόν! Μάλλον το πέρασε για κάτι άλλο, πχ ΜΡ3 player.
Το δεύτερο αστείο είναι πως για να περάσουν και στο χώρο αποσκευών, έριξαν το κάθισμα και δεν το άνοιξαν από τον διακόπτη που έχει η Lancia για άνοιγμα!
Από εκεί, πήραν τα λάδια της Torco που είχα αγοράσει και ήταν και συνθετικά!
ΔΕΝ πήραν την τσάντα που έχω εργαλεία, ούτε ένα κουτί με τους αισθητήρες παρκαρίσματος που έχω σκόπο να βάλω κάποια στιγμή!
Κοινώς, οι απώλειες, το... μισό TPMS (άχρηστο για τον κλέφτη) και τα λάδια.
Συνολική ζημιά για εμένα: παράθυρο οδηγού (ασφαλιστική), λάδια (36€), οθόνη TPMS (από Taiwan στο σπίτι μου σε 4 ημέρες με κόστος 50$).
Πάμε τώρα στα του τζαμιού....
Καλώ την Interamerican όταν βρήκα το αυτοκίνητο και κάνω δήλωση. Με παραπέμπουν στην Glassdrive ή στην Carglass. Καμία άλλη διαδικασία δεν χρειάζεται, κάνεις απλώς την δήλωση και μετά αναλαμβάνουν αυτοί. Έκλεισα ραντεβού στην Carglass στην Συγγρού.
Υπόψιν, το αυτοκίνητο μέσα είχε γεμίσει με γυαλιά από το παράθυρο και είχαν πέσει παντού. Ένα μικρό κομμάτι είχε πέσει και στον διακόπτη των παραθύρων και είχε μπλοκάρει το παράθυρο του συνοδηγού! Το λέω και στον τεχνικό να το προσέξει και να το δοκιμάσει μετά. Του οδηγού δούλευει κανονικά...
Αφήνω το αυτοκίνητο και την ίδια μέρα το παραλαμβάνω. Με το που το παραλαμβάνω, δοκιμάζω αν όλα δουλεύουν σωστά. Του συνοδηγού δούλευε, του οδηγού, κόλλαγε!
Βγαίνω έξω και τους το λέω. Φωνάζουν τον τεχνικό που το ανέλαβε και του λέω πως το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει πρόβλημα που δεν είχε. Μου είπε πως το έσπασε στην προσπάθεια να το βγάλει , αλλά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για ν' αποκαταστήσει την ζημιά! Του απάντησα πως δεν ήταν προφανώς αρκετά καλό και εξήγησα το πρόβλημα. Προς τιμήν τους, δέχτηκαν να το αντικαταστήσουν, θα γινόταν παραγγελία για το ανταλλακτικό και θα με καλούσαν.
Οι μέρες περνούσαν, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
Με παίρνουν τηλέφωνο από τα κεντρικά της Carglass για να με ρωτήσουν αν έμεινα ικανοποιημένος και τους... ξέχεσα!
Είπα πως θα έπρεπε να έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, να μου πουν αν το παρήγγειλαν, πότε θα έρθει κλπ, γιατί αλλιώς μπορώ να υποθέσω πως με έχουν ξεχάσει και δεν πρόκειται να γίνει κάτι!
Με διαβεβαίωσαν πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου και πως λαμβάνουν σοβαρά τα παράπονα των πελατών...
Και οι μέρες περνούσαν....
Τελικά, κάποια στιγμή παίρνω εγώ τηλέφωνο για να δω τι γίνεται με το θέμα. Με συνδέουν με το κατάστημα και τελικά μιλάω με κάποια υπεύθυνο εκεί που μου είπε πως η παραγγελία έχει γίνει στην Lancia και απλώς περιμένουν. Ε τους είπα πως καλό θα ήταν να ήμουν κι εγώ ενήμερος όμως, γιατί δεν θα μπορούσα να ξέρω αν όλα έβαιναν καλώς!
Τελικά σήμερα πήγα και μου το άλλαξαν με ένα ολοκαίνουριο πάνελ διακοπτών (παράθυρα και καθρέφτες). Αλλάχτηκε όλο το κομμάτι, και το πλαστικό δηλαδή γύρω από τους διακόπτες. Επίσης, το συγκεκριμένο είναι μοναδικό στο Elefantino Rosso (κόκκινος φωτισμός και χρώμα ίδιο με ζάντες-καθρέφτες). Υποθέτω πως θα ήταν αρκετά ακριβό δηλαδή (του συνοδηγού το αντίστοιχο που έχει ένα διακόπτη μόνον κάνει 50€ ).
Τελικά, η εταιρεία διόρθωσε το λάθος της, έστω κι αν με ταλαιπώρησε αρκετά. Ικανοποιημένος λοιπόν που όλα έληξαν καλώς, αλλά θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο πληροφοριακοί. Επίσης, το ότι ο τεχνικός έκανε τον... κινέζο όταν έβαλε τον σπασμένο διακόπτη, να σας πονηρέψει σε αντίστοιχη περίπτωση!
Α, και κάτι τελευταίο: το τζάμι δεν είναι original Lancia, γράφει πάνω Spintex. Δεν έχει σημασία βέβαια, είναι το ίδιο πράγμα, αλλά κάποιον ψείρα ίσως τον πειράξει. Υποθέτω πως οι συγκεκριμένες εταιρείες, δεν βάζουν original ανταλλακτικά.