-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν αφήνετε τις μλκιες για καλοκαίρια και διακοπές;;;;;
Να καρφωθεί το ημερολόγιο στην άνοιξη.Εμένα δε με χαλάει. Ο cosneo όμως θα αυτοκτονήσει...
-
Δημήτρη πάρε θέση
-
Φόλα και για μένα όπως και για το Θωμά
Κι αν ισχύουν αυτά που μου είπαν δεν το βλέπω ούτε για την καλοκαιρινή αν ο κύριος Γιώργος (Sv2) τελικα προχωρήσει και φέτος σε μια κίνηση ανάλογη με την περσινη
Τη γκαντεμια είναι αυτή ρε γαμώτο -
Να κανουμε μια συναντηση στο ΓΕΣ!!!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κι αν ισχύουν αυτά που μου είπαν δεν το βλέπω ούτε για την καλοκαιρινή αν ο κύριος Γιώργος (Sv2) τελικα προχωρήσει και φέτος σε μια κίνηση ανάλογη με την περσινη
Τη γκαντεμια είναι αυτή ρε γαμώτοMιλησε ο εκπροσωπος τυπου Στρ(ΠΖ) ΟρεστηςκαμενοςμεRenault για τον Σχη*(ΤΘ) Thomas_C200K.
Ακυρος πανηγυρικο και για τους δυο μας*Σχης καθοτι αυτο τον βαθμο εχω στην Λελετζα , και συντομα μπαινω στο κλαμπ των Ανωτατων
Προτεινω συναντηση στην Γκατζολια -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τη γκαντεμια είναι αυτή ρε γαμώτοMιλησε ο εκπροσωπος τυπου Στρ(ΠΖ) ΟρεστηςκαμενοςμεRenault για τον Σχη*(ΤΘ) Thomas_C200K.
Ακυρος πανηγυρικο και για τους δυο μας*Σχης καθοτι αυτο τον βαθμο εχω στην Λελετζα , και συντομα μπαινω στο κλαμπ των Ανωτατων
Προτεινω συναντηση στην ΓκατζολιαΕτσι αρούρια , γιατι ειχατε αφήσει μπούκλες
Που πάτε ρε Καραμήτροι!Υπομονή μερικά μηνάκια έμειναν
-
'ποντικαρα-ποντικαρα, με την μεγαλη την ουρα, που σηκωνει σκονη, και τον παλιο λερωνει...'
-
Επίσης, όταν μπαίνει ο άσσος, φεύγει και ο γράσσος.
Μα για στάσου. Σε αυτούς τους δύο δε θα μπει ποτέ ο άσσος.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επίσης, όταν μπαίνει ο άσσος, φεύγει και ο γράσσος.Μα για στάσου. Σε αυτούς τους δύο δε θα μπει ποτέ ο άσσος.
Αυτή η λέξη ξυπνάει εφιάλτες...
-
Ο άσσος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο διψήφιος αριθμός μηνών 'Αλεξ.
-
Ναι Κώστα, ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Αλλά σε στρατιωτική σχολή είναι ο αριθμός της κόλασης.
-
Ι know-I know!
-
66 και νυχτωσε, που σε μιση ωρα θα ειναι 65
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι Κώστα, ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Αλλά σε στρατιωτική σχολή είναι ο αριθμός της κόλασης.ααααα κι εγω νομιζα οτι λεγατε γι'αυτο τον εφιαλτη!
66 και νυχτωσε, που σε μιση ωρα θα ειναι 65
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
66 και νυχτωσε, που σε μιση ωρα θα ειναι 65Kαι σήμερα ρώταγα πότε με το καλό απολύεσαι!
Συναντησεις πάνω κάτω δεξιά και αριστερά θα υπάρξουν πολλές και αργότερα. Δεν πειράζει.
Τα λέω σε σένα να τα ακούσει και ο άλλος απο την ακριτική και αποκοσμη εξορία της Ρόδου! -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ναι Κώστα, ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Αλλά σε στρατιωτική σχολή είναι ο αριθμός της κόλασης.
ααααα κι εγω νομιζα οτι λεγατε γι'αυτο τον εφιαλτη!
Πριν 15 χρόνια δεν υπήρχαν τέτοια τέρατα... άλλα υπήρχαν.
-
Πριν λίγο, sms απο ... Ρόδο!!! 'Τελικά θα είμαι στην λίμνη Πλαστήρα!!!'
-
Λοιπόν, το έχουμε φιξάρει για 22 Απριλίου;
Να ανανεώσουμε τη λίστα και να δούμε τι γίνεται με όσους έρχονται αυθημερόν και όσους διανυκτερεύουν;
Έχουμε σκεφτεί με τη συμβία να μείνουμε δύο βράδια (ΣΚ και να φύγουμε Δευτέρα). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πριν λίγο, sms απο ... Ρόδο!!! 'Τελικά θα είμαι στην λίμνη Πλαστήρα!!!'Μετάθεση;
-
Άδεια!!!
ΥΓ. Εμαθε ότι και ο 'πατέρας' του απέκτησε βλέμα ... ηλιθίου ... και έκανε τα αδύνατα δυνατά!!!
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012