-
απλά είναι τρόμπας ο μιράγκε που δεν ξέρει πως να απαιτήσει την αντικατάσταση
ευτυχώς ξεφορτώθηκα αυτόν τον καρκίνο εγκαίρως
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
απλά είναι τρόμπας ο μιράγκε που δεν ξέρει πως να απαιτήσει την αντικατάστασηΕγω λεω να ντυθει Δεξιος Ακτιβιστής
και να απαιτησει επιτοπου αντικατασταση...
-
Ερώτηση γενικής παιδείας:
αν έχουμε αποκωδικοποιητή ψηφιακής τηλεόρασης με έξοδο HDMI, μπορούμε να δούμε τηλεόραση σε απλό monitor με είσοδο HDMI; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση γενικής παιδείας:
αν έχουμε αποκωδικοποιητή ψηφιακής τηλεόρασης με έξοδο HDMI, μπορούμε να δούμε τηλεόραση σε απλό monitor με είσοδο HDMI;yes!
-
Ενδιαφέρον. Άρα γιατί να πάρει κάποιος μικρή τηλεόραση πληρώνοντας τα διπλά, όταν με ένα -αξιοπρεπές- μόνιτορ των 150-180 € κι έναν αποκωδικοποιητή (και media player) των 30 € βλέπει μια χαρά τηλεόραση (αν πιάνει digea στην περιοχή του);
Γούστα! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ντάξει είναι θηρίο και βαρύ και χοντρούλι κι απ' όλα. Κατά τα άλλα είναι δύναμη όμως. Δεν ξέρω αν φτιάχνεις desktop με αυτά τα συστατικά σε αυτή την τιμή.Άνετα φτιάχνεις πιο δυνατό σταθερό με αυτά τα λεφτα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ενδιαφέρον. Άρα γιατί να πάρει κάποιος μικρή τηλεόραση πληρώνοντας τα διπλά, όταν με ένα -αξιοπρεπές- μόνιτορ των 150-180 € κι έναν αποκωδικοποιητή (και media player) των 30 € βλέπει μια χαρά τηλεόραση (αν πιάνει digea στην περιοχή του);
Γούστα!Απο την αλλη, γιατι να μη παρεις μια Samsung LE32D400 με 274€* και να τη χρησιμοποιεις και σαν μονιτορ?
-
Κι αυτό σωστό.
Απλώς βλέπω ότι στις μικρές ίντσες (22-24) οι τηλεοράσεις είναι ακριβότερες από τις 32άρες. Εκεί συμφέρει αυτό που γράφω.
Τελικά η 32άρα είναι ΟΚ για υπνοδωμάτιο, μην πω και υποχρεωτική όταν οι υπότιτλοι είναι μικροί. Πώς ζούσαμε με 14άρα CRT παλιότερα; -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
απλά είναι τρόμπας ο μιράγκε που δεν ξέρει πως να απαιτήσει την αντικατάστασηευτυχώς ξεφορτώθηκα αυτόν τον καρκίνο εγκαίρως
Μετά απο 3 ώρες χαμένες απο την ζωή μου στο τηλέφωνο καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως δεν γίνεται. Προς το παρόν. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει όσο έχω την εγγύηση τι θα γίνει.
-
οι γαλλικοί σου τρόποι θα σε φάνε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ντάξει είναι θηρίο και βαρύ και χοντρούλι κι απ' όλα. Κατά τα άλλα είναι δύναμη όμως. Δεν ξέρω αν φτιάχνεις desktop με αυτά τα συστατικά σε αυτή την τιμή.
Άνετα φτιάχνεις πιο δυνατό σταθερό με αυτά τα λεφτα
1x65,00 Turbo-X-Case Cerberus II Pure Black
1x58,00 Corsair-Builder Series CX500 V2 500W PSU 80 + (CMPSU-500CXV2EU)
1x309,00 Intel-Core i7 2600K(s1155, 3,40GHz, 8MB)
1x106,01 Gigabyte-Z68AP-D3 (s 1155 , Z68 , DDR3 , HDMI)
2x36,00 Corsair-Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm
1x124,90 Seagate-Barracuda Green 1.5TB HDD (64MB Cache, 5900RPM, Sata 6Gb/s)
1x139,00 Sapphire-6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB)
Σύνολο: 873,91 €
Ok είναι με τιμές Πλαισίου αλλά και πάλι. Τη βρίσκω μικρή τη διαφορά συν ότι δεν έχω υπολογίσει κανενός είδους περιφερειακό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά η 32άρα είναι ΟΚ για υπνοδωμάτιο, μην πω και υποχρεωτική όταν οι υπότιτλοι είναι μικροί. Πώς ζούσαμε με 14άρα CRT παλιότερα;
Ήμαστε νέοι και βλέπαμε. Άσε που στο υπνοδωμάτιο συνήθως κάναμε άλλα σπορ.
-
μμμ
άρα να ξέρουμε ότι όσο μεγαλύτερη ΤιΒι παίρνει κάποιος για το υπνοδωμάτιο (κι αλλού), τόσο λιγότερο ασχολείται με αυτό που έχει δίπλα του -
Ντάξει είναι θηρίο και βαρύ και χοντρούλι κι απ' όλα. Κατά τα άλλα είναι δύναμη όμως. Δεν ξέρω αν φτιάχνεις desktop με αυτά τα συστατικά σε αυτή την τιμή.
Άνετα φτιάχνεις πιο δυνατό σταθερό με αυτά τα λεφτα
1x65,00 Turbo-X-Case Cerberus II Pure Black
1x58,00 Corsair-Builder Series CX500 V2 500W PSU 80 + (CMPSU-500CXV2EU)
1x309,00 Intel-Core i7 2600K(s1155, 3,40GHz, 8MB)
1x106,01 Gigabyte-Z68AP-D3 (s 1155 , Z68 , DDR3 , HDMI)
2x36,00 Corsair-Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm
1x124,90 Seagate-Barracuda Green 1.5TB HDD (64MB Cache, 5900RPM, Sata 6Gb/s)
1x139,00 Sapphire-6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB)
Σύνολο: 873,91 €
Ok είναι με τιμές Πλαισίου αλλά και πάλι. Τη βρίσκω μικρή τη διαφορά συν ότι δεν έχω υπολογίσει κανενός είδους περιφερειακό.
Στεφανε αν πηγαινες να φτιαξεις pc δε θα εβαζες i7 γιατι ειναι ανουσιο (δεν προκειται να προσφερει τιποτα το ht στο 99.99999% των χρηστων) , αρα -100 ευρω
η καρτες γραφικων των σταθερων ειναι αρκετα πιο δυνατες , αρα αν μιλαμε για παιχνιδια αντε γειαεπισης και ο συγκεκριμενος i7 (που εχει ενα Μ στο πλαι ) σε σχεση με εναν i5 (2500Κ) για σταθερο ειναι επισης πιο αδυναμος
μια καλη οθονη που ειναι το πιο σημαντικο περιφερειακο δεν περναει τα 200αυτη η διαφορα στις επιδοσεις υπαρχει και θα υπαρχει σταθερα και απλα δεν γινεται να ξεπεραστει η σχεση τιμης-αξιας του σταθερου
το να θες να ειναι μικρο, γλυκουλι και να το παιρνεις μαζι στις διακοπες σου, δεν το κανει ισοδυναμο
αλλα πραγματα αγοραζεις στη μια περιπτωση με τα λεφτα σου, αλλα την αλλη
και προκειμενου να εχεις τη φορητοτητα, κανεις καποιες θυσιες
οπως αντιστοιχα κανεις καποιες θυσιες προκειμενου να παρεις καλυτερες επιδοσεις (οταν μιλαμε για ενα στανταρ ποσο χρηματων , οχι γενικα)
απλα δε γινεται να τα εχεις ολα -
Εγώ απλά προσπάθησα να φτιάξω ένα σταθερό με όσο γίνεται τα ίδια συστατικά με το Dell. Άλλο θέμα το αν είναι too much ή όχι το αποτέλεσμα...
-
υπαρχουν και αλλα πραγματα που εχει το dell , πχ bluray και καμερα, το θεμα ειναι τι απο ολα αυτα χρειαζεσαι
παντως για να τελειωσει το θεμα, αν μια gpu (μια δεδομενη εποχη, οχι να συγκρινουμε πραγματα με διαφορα αρκετων ετων) δεν ειναι σαν βιντεοκασετα και αν μια cpu δεν ειναι γκουμουτσα , δε γινεται να ειναι το ιδιο δυνατη με τη mobile εκδοχη της
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υπαρχουν και αλλα πραγματα που εχει το dell , πχ bluray και καμερα, το θεμα ειναι τι απο ολα αυτα χρειαζεσαιοθόνη πάντως χρειάζεσαι!
-
και παλι το κοστος δεν ξεπερνιεται , με 1100 ευρω παιρνεις δυναμιτη
εγω παντως δεν λεω οτι δεν ειναι πολυ καλο λαπτοπ το συγκεκριμενο, απλα ειναι λαπτοπ
αν γουσταρεις λαπτοπ οκ, οχι ομως οτι δεν παιρνεις πιο δυνατο μηχανακι αν πας σε κουτα
-
Εγώ απλά προσπάθησα να φτιάξω ένα σταθερό με όσο γίνεται τα ίδια συστατικά με το Dell. Άλλο θέμα το αν είναι too much ή όχι το αποτέλεσμα...Αντίστοιχος του i7 του λαπτοπ που εβαλες είναι καποιος i5 σε desktop. Ήδη από εκεί έχουμε 100Ε κάτω.
Επίσης έβαλες μεγαλύτερο σκληρό.
Αν πάρουμε και τα υπόλοιπα από φυσιολογικό μαγαζί κάνα 50Ε ακόμα το γλιτώνουμε. -
Ότι είναι πολύ καλό εννοείται. Εγώ απλά το έβαλα γιατί μου φάνηκε πολύ φθηνό. Είχα στο μυαλό μου 1500αρι για τέτοια χαρακτηριστικά.
πχ να τι παίρνει κανείς σε Vaio με αυτά τα χρήματα. Αρκετά υποδεέστερο νομίζω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]