-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Λες για μια κουρσα με λιγοτερα κιλα, καλυτερη αεροδυναμικη, χωρις τετρακινηση και στρωμενο κινητηρα..?Όχι ρε συ για το Duster λέω
-
Πραγματικα... ενα 8,50 με 9 ειναι εφικτο για αυτο το αμαξι!!!
...αλλα βασικα ο φιλος μετραει απο την στιγμη που το αγορασε... αν τωρα κανει μια μετρηση θα δει πιο κατω...!!!
-
Αναμενεται τελικα duster dCi 4X2, η να μην το περιμενουμε αυτη τη χρονια..;
-
Σέρβις στα 45.000 χλμ
Αλλαγή λαδιών & αλλαγή τροχών (τους μπροστά πίσω & αντίστροφα).
Σύνολο 54,48 Ευρώ -
Λογικα δεν εχεις φιλτρο dpf οποτε ειναι λιγο φθηνοτερο το λαδι.Αλλαξες και το φιλτρο λαδιου??Νομιζω παει πακετο με την αλλαγη λαδιων.Θελω ολοι να ενημερωνουμε το σαιτ με τις τιμες της εργασιας και τον ανταλλακτικων για να δουμε που κυμαινονται οι διαφορες.Προσεχως πηγαινω και εγω για αλλαγη λαδιων μιας και φτανω τα 10000 χλμ.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος duster 1.5 dci εδώ και τέσσερις μήνες(3500χλμ). Είμαι ευχαριστημένος αν και δεν το δοκίμασα σε άμμο(λίγο στο χιόνι).Το τελευταίο καιρό μου ακούγεται ένας ενοχλητικός τριγμός(θόρυβος) στο κέντρο του ταμπλό(πίσω από τους διακόπτες ρύθμισης θερμοκρασίας κ.λ.π)στο ύψος του φίλτρου καμπίνας που μεταφέρει- συντονίζει και άλλα πλαστικά μέρη.
Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο χρήστης PANAGIOTAS έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος duster 1.5 dci εδώ και τέσσερις μήνες(3500χλμ). Είμαι ευχαριστημένος αν και δεν το δοκίμασα σε άμμο(λίγο στο χιόνι).Το τελευταίο καιρό μου ακούγεται ένας ενοχλητικός τριγμός(θόρυβος) στο κέντρο του ταμπλό(πίσω από τους διακόπτες ρύθμισης θερμοκρασίας κ.λ.π)στο ύψος του φίλτρου καμπίνας που μεταφέρει- συντονίζει και άλλα πλαστικά μέρη.
Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλοτάξιδο και καλά χλμ κοίτα μήπως συντονίζουν τα σωληνάκια του ac το κάνη και σε εμένα την προηγούμενη φορά στο σέρβις του έβαλαν λίγο σπρέι γράσου στα λαστιχάκια και σταμάτησε για λίγο τώρα το κάνη πάλι.
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση-βοήθεια θα το κοιτάξω.
Εμένα πάντως μου συντονίζει σίγουρα το φίλτρο καμπίνας(σταματημένο το αυτοκίνητο μεταξύ 1200-1500 στροφών και μόνο κρύο και εν κινήσει το κάνει σχεδόν συνέχεια πέριξ των 1500 στροφών) και όταν το πιάνω σταματάει.Η αλήθεια είναι ότι είναι εκνευριστικό να το ακούς συνέχεια σε καινούργιο αυτοκίνητο.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι για να το βρουν πρέπει να λύσουν το ταμπλό και θέλει δύο μέρες δουλειά.
Θα περιμένω το καλοκαίρι για να δώ πως θα αντιδράσει στη ζέστη. -
Ήθελα να ρωτήσω κάτι : Θα πρέπει όσοι έχουν φίλτρο μικροσωματιδίων απαραίτητα να χρησιμοποιούν τα 5w30 της solaris dpf? Από τη στιγμή που το φίλτρο κάνει ανάφλεξη και καίει-καθαρίζει απο υπολλείματα που έχει μέσα θεωρώ οτι έιναι to much να χρησιμοποιούμε λάδια με 15ευρώ το λίτρο. στο πρώτο service έβαλα τα 10W40 turbo diesel και κόστισε το service 5χ8=40 και 10ευρώ το φίλτρο λαδιού, όλο το service 50euro ενώ στο δεύτερο κόστισε 5χ15 και 10 φίλτρο σύνολο 85ευρώ με λάδι το solaris dpf. ποια η δική σας απόψη??Ευχαριστώ!
-
Παντου αναφερεται οτι οσοι εχουν dpf βαζουν 5 30 solaris dpf.Πιστευω οτι βαζοντας αλλο λαδι θα κανεις ζημια στο φιλτρο και θα πληρωσεις πολυ πολυ περισσοτερα αργοτερα.Τα αλλα λαδια εχουν υψηλη περιεκτικοτητα σε θειο.15 ευρω το κιλο?? Ωχ κοιτα σε αυτο το σαιτ http://www.the-filtershop.co.uk/spd/ELF ... ine_OIL.33 λιρες δεν ειναι 40 ευρω??Η κανω λαθος??Συν 8 ευρω μεταφορικα.Μου φαινεται οτι θα το κανουμε σαν το κινημα της πατατας.Ανω των 200 ευρω free shipping.Αν ισχυει θα μαζευομαστε τοπους τοπους για ομαδικη παραγγελια!!!Θα ρωτησω και στο MIOVENI(ROMANIA) να δω ποσο χρεωνουν αυτα τα λαδια!!!!
-
Με τα λίγα που έχω διαβάσει για τα diesel θα συμφωνήσω με τον TEOHUNTER
-
Ισχυει οτι τα elf solaris 5-30 dpf εχουν 15 ευρω το λιτρο??Οσοι εχουν αλλαξει λαδια και θυμουνται ας γραψουν τι ισχυει.
-
Βάλτε με στην λίστα, δύο πεντόκιλα εγώ!!! Άλλαξα στην Ναύπακτο με 15 ευρω το λίτρο και στο Αγρίνιο μου είπαν χρεώνουν 14 το λίτρο. Πείτε τιμές να δούμε που θακάνουμε service.
-
Στο Ρέθυμνο το χρεώνουν 10,08 Ευρώ/lit, - 10% έκπτωση, δηλ. περίπου 9,07 Ευρώ/lit
-
Μαλλον kriti40 εβαλες τα απλα λαδια και οχι τα dpf 5w-30.Πρεπει να εισαι απο τους πρωτους κατοχους duster χωρις dpf.Για κοιτα το.Μπορει να κανω και λαθος
-
Το solaris DPF 5W30 βάζω
-
Ισπανία και Γαλλία τα 5l Solaris DPF είναι γύρω στα 35 με 40 ευρώ οπότε η τιμή είναι λογική.
-
Αρα η Κρήτη είναι μπροστά και έχει τιμές Ισπανίας-Γαλλίας. Χεχε!
-
Ή απλά ο αντιπρόσωπος δεν προσπαθεί να βγάλει απο την μύγα ξύγκι.
-
Αρα συνοψιζοντας εχουμε τα εξης αποτελεσματα:
ELF DPF 5W-30 το 1litro
1)Ναυπακτος 15ευρω
2) Αγρινιο 14ευρω
3)Ρεθυμνο 10,10ευρω!!!!(ισχυει εκπτωση)
4)Πρεβεζα 11,50ευρω
Dacia Duster