-
Ειναι πολύ πιο σταθερό ρε συ, αμα παω σπίτι θα το ψάξω καλύτερα , αλλά η προηγούμενη rom βγήκε πολύ βιαστικά
Σε ταχύτητα παραμένει το ίδιο , σαφώς γρηγορότερο από την 3.2
Εντιτ
Εσύ τώρα πήρες ics? Δεν είχες τόσο καιρό? Από που το αγόρασες ? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εσύ τώρα πήρες ics? Δεν είχες τόσο καιρό? Από που το αγόρασες ?
Αστα τελευταιος και καταιδρωμενος εγω
Το ειχα παρει σεπτρμβριο απο μουλτιραμα -
Κι εγω καπου τότε από το ίδιο μαγαζί
Παράξενο , ίσως διέκοψαν τα update επειδή υπήρχαν διάφορα χαζά προβλήματα και πήρες απευθείας τη σταθερή έκδοση
Μη μου πεις ότι δε βλέπεις διαφορά στη ταχύτητα , ειδικά στο browsing
Έπαιζα χθες με ένα γιωτόφωνο 4 και μου φάνηκε τραγικά αργο μπροστά στο transformer
-
ΟΜG αν είναι έτσι!
-
Ελπίζω να μην είναι μεταλλικό αυτό το κάλυμμα. Μια χαρά είμαστε με τα τωρινά 116gr.
-
Ελτεε... προσπαθω να καταλάβω γιατι ακριβως τρελλάθηκες με το υποτιθεμενο S3.... μια παντοφλα με massive οθονη... no big deal... πάρε και το Nexus Prime... Σημασία έχουν τα χαρακτηρίστικά και το αν θα μπορείς να το φέρεις βόλτα στις 4,7 ιντσες. Anyway... u ve got samsunged...
-
Το hardware key γιατί παραμένει αν δλδ η φωτό είναι κοντά στην πραγματικότητα.
-
τι αλλο μπορει να βαλουν μεσα που θα σου χρησιμευσει π.χ? 10 Sensors παραπανω? 20 πυρηνες παραπανω?τι?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ελτεε... προσπαθω να καταλάβω γιατι ακριβως τρελλάθηκες με το υποτιθεμενο S3.... μια παντοφλα με massive οθονη... no big deal... πάρε και το Nexus Prime... Σημασία έχουν τα χαρακτηρίστικά και το αν θα μπορείς να το φέρεις βόλτα στις 4,7 ιντσες. Anyway... u ve got samsunged...ΜΕ άρεσε ρε κάτοχε S2. Εχει ωραίο design όπως και να το κάνουμε. Λεφτά δεν υπάρχουν όμως. Ούτε τέτοια δώρα ξαναγίνονται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελτεε... προσπαθω να καταλάβω γιατι ακριβως τρελλάθηκες με το υποτιθεμενο S3.... μια παντοφλα με massive οθονη... no big deal... πάρε και το Nexus Prime... Σημασία έχουν τα χαρακτηρίστικά και το αν θα μπορείς να το φέρεις βόλτα στις 4,7 ιντσες. Anyway... u ve got samsunged...
ΜΕ άρεσε ρε κάτοχε S2. Εχει ωραίο design όπως και να το κάνουμε. Λεφτά δεν υπάρχουν όμως. Ούτε τέτοια δώρα ξαναγίνονται.
αν εννοεις εκεινο το πλαισιο γυρω γυρω... σιγα το design. Γενικως απο τοτε που η μπροστα οψη των κινητων εγινε οθονη μεχρι τις ακρες.... δεν μπορουμε να μιλαμε για design. Αμα θες να πεις κατι για τα υλικα ενος κινητου... πασο...
btw, ξες εε... πλησιάζει το Μπασχα... να ανεβεις να σε κεράσω μπουγατσα με αρνι...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τι αλλο μπορει να βαλουν μεσα που θα σου χρησιμευσει π.χ? 10 Sensors παραπανω? 20 πυρηνες παραπανω?τι?κρυβε λογια... ετσι ελεγα και γω για τους διπυρηνους και για τις 4,3 ιντσες.... να ομως που δε με χαλανε τελικα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τι αλλο μπορει να βαλουν μεσα που θα σου χρησιμευσει π.χ? 10 Sensors παραπανω? 20 πυρηνες παραπανω?τι?
κρυβε λογια... ετσι ελεγα και γω για τους διπυρηνους και για τις 4,3 ιντσες.... να ομως που δε με χαλανε τελικα
αυτό δεν είναι αναβαθμισιολαγνεία.... είναι στον εγκέφαλο
-
Ειναι μαλακια η εξέλιξη ?
-
εφοσον δεν υπαρχει εξελιξη στο θεμα ΜΠΑΤΑΡΙΑ δεν θα επρεπε να εχουν βγαλει 4 πυρηνες 100.0000χ100.000 αναλυσεις κτλ κτλ
εχουμε καταντησει να πρεπει να φορτιζουμε το κινητο ανα 3 μερες (εαν ειμαστε τυχεροι) ενω παλια κρατουσε ανετα 1 εβδομαδα
(να μου πεις εδω δεν κανουν optimise το λειτουργικο) -
3 ?
κάθε μέρα δεν λες καλύτερα!
-
Ναι και λοιπόν ? Το δικό μου κινητό αν του κάνω χρήση παλιου κινητού βγάζει 5+ μέρες
Όμως δε συγκρίνω τη χρήση του με αυτή ενός παλιου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι και λοιπόν ? Το δικό μου κινητό αν του κάνω χρήση παλιου κινητού βγάζει 5+ μέρεςΌμως δε συγκρίνω τη χρήση του με αυτή ενός παλιου
οταν λεω παλιο μιλαω για εποχες μετα το t68 και ειδικα τα 2-3 χρονια του P800 και μετα
θυμασε ποσο κραταγαν αυτα με 1400 μπαταριες και με ολα τα mods που ανεβαζαν cpu + τα προγραμματα?
απο τοτε εχουμε ανεβει ποσο? 200-400 mah? και εχουμε κατεβει σχεδον στο μηδεν στο θεμα της διαρκειας -
το samsung στη προηγουμενη φωτο πιθανολογειται οτι ειναι το νεο anti-ipod που θα βγαλουν οι κορεατες και οχι το νεο s3..
Γι αυτο, ακουγεται οτι δεν θα εχει hard button,αν και η samsung παιζει να το κανει optimized αναλογως την αγορα για την οποια προοριζεται,Εξαλλου,η πληθωρα εκδοσεων σε ενα μοντελο δε φαινεται οτι τη τρομαζει. -
-
έτσι για την ιστορία... εσεις τι εφαρμογές (περαν τον googloεφαρμογών) χρησιμοποιείται στα κινητά σας?
οι κυριότερες δικές μου, μπας και πάρει και κάνας αλλος καμια ιδέα...
- Dropbox - δεν χρειαζεται επεξηγηση
- Pulse - news reader αψογος
- Skype - γτπ καβάλα ο γνωστος client
- VAT calculator - σου βγάζει το φπα απο κάθε τιμη για πολλες χώρες
- Advanced Touchpad - virtual keyboard mouse για το πισι που λειτουργεί over wifi
- Sygic - Navigation αψογο
- Screen On - επιλέγεις σε ποιες εφαρμογες δεν θες να κλείνει η οθονη
MX Video Player - Dice Player
- Convertpad - μετατροπέας τιμών για διάφορα μεγέθη αποστασης, χωρου, μαζας, θερμοκρασίας κλπ κλπ
- Dont Panic - απλο navigation χωρις μπιχλιμπιδια
- Adfree -ξηλώνει τις διαφημισεις
- Onavo - data counter
- Winbank Mobile - Τραπεζα Πειραιως banking
- Series Guide - βαζεις τις σειρες που βλέπεις και σου βγάζει λιστα με τα επερχομενα επεισόδια και οχι μονο
- Soundhound - ακουει τι παιζει και σου λεει τιτλο τραγουδιου
- Teamviewer - remote pc access
- Sms backup & restore - το λεει ο τιτλος του
- Total Recall - καταγραφή συνομιλιών
- Realcalc - επιστημονικο κομπιουτερακι
- Tune in radio - online radios
- Vrisko - το γνωστο 11880
- Yellow pages - Χρυσος οδηγος
- Skroutz.gr
απο παιχνίδια:
- Angry birds
- Asphalt 6