-
Σαν τον teox κι εσύ δηλαδή
-
αντιπαρερχομαι τα καυστικα σας σχολια... και ρουτ εγινα και παλι χτες. Screenshot utility δεν εχω γιατι δεν βρισκω τον λογο να βγαλω screenshot απο το κινητο. Βασικα περαν αυτου θα δωσω 2 hint:
- HD Widgets για καιρο/ωρα
- Android Widgets Pro για Contacts, messages, calendar, FB, κλπ κλπ... Πολυ ομορφα, προσφέρουν ενα ενιαίο περιβάλλον... Ο Elteos και ΝταχτιρΝτινος εδωσαν ενα πολυ καλο παράδειγμα μιας homescreen... Less is more αισθητικη, ενα λιτο και ανετο περιβαλλον οπου με την καταλληλη ταπετσαρια μπορει να γίνει πολυ ζεν και φενγκ σουι η εμπειρια... Αμα δείτε δε την ταμπλέτα του adis4gr πως την έφτιαξα λαμβάνοντας βέβαια τις αναγκες του χρήστη ο οποιος είναι Emo... θα πάθετε πλάκα απο την διακόσμηση
Τα Widgets δεν τρώνε μπαταρια αμα δεν εχουν να κανουν με ιντερνετ, αλλα και οταν εχουν να κανουν... με την καταλληλη ρυθμιση δεν υπάρχει θέμα... (οχι updates ανα μιση ωρα δλδ)
Υποσχομαι να βάλω σύντομα και δικες μου screenshots...
-
Stefan.... καθομαι τωρα και βλεπω τις homescreens σου.... Ειλικρινα... τι πίνεις? Κατι πρεπει να πίνεις για να την βρίσκεις με τα widgets της Samsung. Αυτο με της μετοχή της Yahoo... ελα πες μου... γιατι το εβαλες? Γιατι? Αμ το αλλο? Ενεργες εφαρμογές? Oh really? OH REALLY? Και τι σε νοιαζει ποσες είναι? Ελα πες την αληθεια.... δεν ξερεις πως να τις βγάλεις... ετσι δεν είναι? Δεν ειναι κακό... παραδέξου το
Τελος... για ΟΝΟΜΑ... ξηλωσε το 3G watchdog. ΜΕΤΡΑΕΙ ΛΑΘΟΣ .- Θα βάλεις ONAVO. Μην το πιάσουμε κουβέντα.... δεν είμαι τοσο δημοκρατικός για να δεχτώ την αποψη σου
Θελει κανεις αλλος rant? Ελα πειτε... bring it on bitches...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα Widgets δεν τρώνε μπαταρια αμα δεν εχουν να κανουν με ιντερνετ, αλλα και οταν εχουν να κανουν... με την καταλληλη ρυθμιση δεν υπάρχει θέμα... (οχι updates ανα μιση ωρα δλδ)
Who gives a fuck? Data υπάρχουν!
Μια χαρά μετράει ο σκύλος. Ακριβώς ότι και η Voda. Αυτό έχει σημασία. Για τη μετοχή έτυχε και τώρα πέτυχες της yahoo που είναι αδιάφορη, βγάζει και άλλες που ψιλοπαρακολουθώ. Με τις ενεργές εφαρμογές έχω ψύχωση! Τις σβήνω στανταρ μια φορά τη μέρα μαζί με τη ram. Μη ρωτήσετε γιατί...δεν θέλω να υπάρχει τίποτα αχρείαστο ανοιχτό και ας είναι άφθονη η επεξεργαστική ισχύ.
-
Όπως καταλάβατε, πάλι ξύπνησε στραβά σήμερα.
Έχει δίκιο όμως.
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Με φώναξε κανείς;
-
Ρε Ντινο... τι λεει ρε μλκ? Αυτος νομιζει ρε οτι data υπάρχουν... κανε του ενα μικρο show off απο τo data counter σου να του δειξεις που πραγματικά υπάρχουν data
-
3GB το μήνα. Να το αφήσω?
-
Ωπ
-
3GB το μήνα. Να το αφήσω?ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ... ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ.... Ντινο σε δουλευει ρε....
-
Έλα ρε. Νot fair. Δεν παίζω με Εγγλέζικους providers...
-
Eντωμεταξύ, αυτό το 'Google Play Store' σαν σεξσοπ φαίνεται.
-
Έλα ρε. Νot fair. Δεν παίζω με Εγγλέζικους providers...ελα δεν πειραζει... Και γω συνηθισα να μου την λεει το κωλοπαιδο.... Που θα πάει ομως... καποια στιγμη θα ξαναγυρίσει στον βουρκο με τα σκατα.... τοτε θα δούμε που θα βαζει warning limit στα 120mb
-
O καιρός γαρ εγγύc Είπαμε, έχεις διορία μέχρι τις 2 του μήνα να μου βρεις πακέτο data.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΩπΚωνσταντίνε κάνεις tethering κ μπαίνεις ίντερνετ από το λαπτοπ μέσω κινητού?
-
Nope, δεν επιτρέπεται αυτό, ο κύριος όγκος είναι από torrent client στο κινητό και youtube HD.
-
Αααα είναι κλειδωμένο το tethering? Ε κλαιν τότε. Τσάμπα τα data. Ακόμα κι αν τα φχαριστιέσαι στις 4.65' το tethering είναι απαραίτητο για διακοπές, κάνα business trip, κάνα ΣΚ στο εξοχικό κτλ.
-
Δεν είναι κλειδωμένο, μια χαρά δουλεύει και το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά αν δουν ξαφνικό spike στη χρήση γιατί έχεις μετατρέψει την mobile σύνδεση σε landline τότε τρως warn και μετα ban.
-
Mερικά σκόρπια:
-
ο σκύλος μετράει λάθος . & - Εγώ τον ξήλωσα όταν είδα τα άρες μάρες κουκουνάρες δεδομένα του.
-
500 mbytes έχω data και μου φτάνουν υπεράνετα. Είναι λίγο βάσανο το surfing μέσα από το κινητό πάντως.
ΑΣΧΕΤΟ: αυτή παπαριά κρατάει όντως έτσι; http://www.ebay.co.uk/itm/MOBILE-PHONE- ... 7337282300
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mερικά σκόρπια:-
ο σκύλος μετράει λάθος . & - Εγώ τον ξήλωσα όταν είδα τα άρες μάρες κουκουνάρες δεδομένα του.
-
500 mbytes έχω data και μου φτάνουν υπεράνετα. Είναι λίγο βάσανο το surfing μέσα από το κινητό πάντως.
ΑΣΧΕΤΟ: αυτή παπαριά κρατάει όντως έτσι; http://www.ebay.co.uk/itm/MOBILE-PHONE- ... 7337282300
δε μου γεμιζει το μάτι... μηπως να επερνες CLINGO? (ebay it)
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι κλειδωμένο, μια χαρά δουλεύει και το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά αν δουν ξαφνικό spike στη χρήση γιατί έχεις μετατρέψει την mobile σύνδεση σε landline τότε τρως warn και μετα ban.Ε το ίδιο είναι. Εγώ καταναλώνω γύρω στα 500mb/3gb το μήνα κανονικά. Το καλοκαίρι κατανάλωσα και τα 3gb σε 10 μέρες. Θα μου είχαν ρίξει άκυρο δηλαδής...>Mερικά σκόρπια:
- ο σκύλος μετράει λάθος . & - Εγώ τον ξήλωσα όταν είδα τα άρες μάρες κουκουνάρες δεδομένα του.
Ο σκύλος μετράει 100% όσο και Vodafone. Αυτό έχει σημασία. Να μετράει όσο ο provider. Τώρα αν μετράνε και οι δύο λάθος ποσώς μας απασχολεί. Το θέμα είναι να μην βρεθούμε με καμιά υπέρογκη χρέωση απ' το πουθενά.
PS: θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βάλεις κάτι τέτοιο μεσα στο αμάξι σου...
Ωχ για να το ξέρει και corsair(ant) σημαίνει ότι είναι γνωστό. Και άντες το εσωτερικό του Λεόν ότι και να του κάνεις χειρότερο να γίνει δεν παίζει, το καημένο πολύπαθο Bravo τι φταίει?
Περι συσκευών Android...