-
OK παιδια, θα του πω να γραφτει και να ανεβασει, γιατι με το ανεβασμα των φωτογραφιων...ειμαι σκραπας. αλλιως θα ειχατε δει και τη β μου
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
OK παιδια, θα του πω να γραφτει και να ανεβασει, γιατι με το ανεβασμα των φωτογραφιων...ειμαι σκραπας. αλλιως θα ειχατε δει και τη β μουΤην έχουμε δεί !!!
-
εσυ...οι αλλοι? κι εγω εχω δει τη γριουλα σου.....
-
Ο χρήστης CuoreSportivo έγραψε:
Βρήκα μια σειρά ΜΙΝΙ σε μια περιοχή στην Αθήνα τουλάχιστον 5 να σαπίζουν θα ανεβάσω φώτο σύντομαΣε πολύ άσχημη κατάσταση;
-
Φώτο δεν βλέπω!!
-
-
-
Τέλειο Jon!!
-
Κάπως τσαπατσούλικη δουλειά, και όχι τόσο ρεαλιστική αλλά πολύ καλύτερη από πολλά που έχω δει.
Επίσης ενδιαφέρον έχει και η σύγκριση της τιμής αγοράς - πώλησης σε σχέση με τα Ελληνικά δεδομένα. -
Πολύ ωραία βίντεο και σωστό το σχόλιο περί τιμής και κόστους ανακατασκευής, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι μιλάμε για το 2003. Ακόμη και στην Ελλάδα τότε τα πράγματα γίνονταν αρκετά φτηνότερα.....
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Κάπως τσαπατσούλικη δουλειά, και όχι τόσο ρεαλιστική αλλά πολύ καλύτερη από πολλά που έχω δει.
Επίσης ενδιαφέρον έχει και η σύγκριση της τιμής αγοράς - πώλησης σε σχέση με τα Ελληνικά δεδομένα.Καπως? αυτος βαριοτανε να βγαλει και τον μεσαιο καθεπτη οταν ασταρωνε με το σπρει απο πανω του. Το αλλο με το πινελο στον κινητηρα? ουτε τα μπουζοκαλωδια που τον εμποδιζανε εν εβγαλε.
Αρπακολα που λενε
γυαλια και ακουστικα εβαλε, γαντια δεν φαινεται να πουλανε στην Αγγλια, μονο χοντρα για να βγαζεις τα παρμπριζ.... -
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
αυτος βαριοτανε να βγαλει και τον μεσαιο καθεπτη οταν ασταρωνε με το σπρει απο πανω του. Το αλλο με το πινελο στον κινητηρα? ουτε τα μπουζοκαλωδια που τον εμποδιζανε εν εβγαλε.
Αρπακολα που λενεΕ, ναι, εκεί με τον καθρέφτη έπαθα! Εντάξει, κι εγώ περνάω κρίσεις βαρεμάρας, αλλά τέτοια μ@λ@κία δεν θα την έκανα ποτέ...
Επίσης, για τον κινητήρα δεν θα ήταν τίποτα να περάσει ένα σωστό πρασινάκι της μαμάς του, ακόμα και με πινέλο η συγκεκριμένη ποιότητα χρώματος στρώνει όμορφα.
Γενικότερα όμως, κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι ήταν μια σωστή λεπτομερής ανακατασκευή. Ένα απλό συμμάζεμα στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής εκπομπής ήταν. -
Καλά τώρα που το είδα ολόκληρο, τι πασάλειμμα ήταν αυτό! Δεν κοίταξε καν τα πατώματα για σάπια και δεν μας είπε τίποτα για το μοτέρ και τα σκισμένα καθίσματα....Όσο για την ηλιοροφή.....Πού είσαι Βαγγέλη; Θα έπρεπε να είχαμε φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ με τα δικά σου να τους βάλουμε τα γυαλιά.....
Φοβού τους Βρετανούς και Μίνι φέροντας.....
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι, για τη παροιμία σου εννοώ. Λογικά θα έχεις δει/διαβάσει άρθρα και βίντεο από Άγγλους. Μιλάμε έχουν κάνει απίστευτη δουλειά πάνω στα Mini, μπελαλίδικες δουλειές, για μερακλήδες. Αν έτυχε να δούμε έναν τσαπατσούλη, δε σημαίνει πως είναι όλοι έτσι..
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς έτσι, για τη παροιμία σου εννοώ. Λογικά θα έχεις δει/διαβάσει άρθρα και βίντεο από Άγγλους. Μιλάμε έχουν κάνει απίστευτη δουλειά πάνω στα Mini, μπελαλίδικες δουλειές, για μερακλήδες. Αν έτυχε να δούμε έναν τσαπατσούλη, δε σημαίνει πως είναι όλοι έτσι..Σαφώς και υπάρχουν και απίστευτοι μερακλήδες όπως αυτός με το γαλάζιο Austin, αλλά η εκπομπή προωθεί τις τσαπατσοδουλιές και τις αρπαχτές που όλοι κατακρίνουμε στους Έλληνες....
-
Καλησπερα σας ειμαι κατοχος ενος mini 850 του 1971 και ψαχνω ζαντολαστιχα 10'' η 12'' υπαρχει καποιος που πουλα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
-
Ο χρήστης tony500 έγραψε:
Καλησπερα σας ειμαι κατοχος ενος mini 850 του 1971 και ψαχνω ζαντολαστιχα 10'' η 12'' υπαρχει καποιος που πουλα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!Αντωνη καλος μας ηρθες,αλλα ζητας και αλλα,γραφτα ολα
παιδια ειναι και Αλφιστι ο Αντωνης
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Καλησπερα σας ειμαι κατοχος ενος mini 850 του 1971 και ψαχνω ζαντολαστιχα 10'' η 12'' υπαρχει καποιος που πουλα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
Αντωνη καλος μας ηρθες,αλλα ζητας και αλλα,γραφτα ολα
παιδια ειναι και Αλφιστι ο Αντωνης
κρυβε λογια κρυβε λογια Ιωσηφ!!!
-
απορω πως τα συνδιαζεις βρε παιδι μου...αλφα και μινι μαζι....απορω
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
απορω πως τα συνδιαζεις βρε παιδι μου...αλφα και μινι μαζι....απορωΕαν υπαρχει καλη θεληση ολα συνδιαζονται ''και να ταν μονο αυτα''
Classic Mini forum