-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Επειδη εμενα ενα ρεζερβουαρ δεν μου φτανει ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα, εχω δοκιμασμενο βενζιναδικο ΕΚΟ στα Τρικαλα...και σιγουρα εχει κι ο Κωνσταντινος να σου προτεινει κι αλλα, οποτε μην ανησυχεις.
Επιπλεον απο τα Τρικαλα μπορουμε να μοιραστουμε στα αυτοκινητα και να ξεκουραστουν αν θελουν κι αυτοι που θα ερθουν αυθημερονΔεν ανησυχώ για την ποιότητα του καυσίμου (sic), αλλά για τα λεφτά που ΔΕΝ υπάρχουν ...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κανονίστε να γίνεται η 'δουλειά' μ' ένα ρεζερβουάρ !
Εδω οπως παει το θεμα θα καταληξουμε να βρεθουμε για φαϊ στην Λιμνη Πλαστηρα με διανυκτερευση στον Εβρο και να πιουμε οσοι θελουμε καφε στις Πρεσπες με θεα τις λιμνες κι εσυ λες για ενα ρεζερβουαρ;
Ε,ναι...
Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία η διανυκτέρευση 1 ώρα μακρυά από τον τόπο συνάντησης.
Η πιο κοντινή πόλη στη λίμνη Πλαστήρα είναι η Καρδίτσα. Αλλά ποιος ο λόγος να γίνει διανυκτέρευση σε πόλη. Λείπουν στους Αθηναίους ή στους Θεσσαλονικείς οι καφετέρειες και τα μπαράκια. Ή μήπως θα πάμε στα μπουζούκια;(αν είναι πείτε να πάρω επίσημο ένδυμα )Επιπλεον απο τα Τρικαλα μπορουμε να μοιραστουμε στα αυτοκινητα και να ξεκουραστουν αν θελουν κι αυτοι που θα ερθουν αυθημερον
Ποια λογική ξεκούρασης υπάρχει στον να ανεβεί πιο πάνω(= περισσότερα χλμ), ο νότιος;; Και στο πήγαινε θα κάνει παραπάνω ώρα, και στο γύρνα.
-
Απο Αφιδναι μεχρι την εισοδο των Τρικαλων ειναι ~300km...οσο περιπου και για το χωριο Πλαστηρα...Απο Τρικαλα δεν ειναι αναγκη να παρεις το δικο σου, τοσα αυτοκινητα θα ειμαστε θα βολευτουμε
edit: @Govus
-
Αν και είναι νωρίς ακόμα αλλά επειδή σας βλέπω 'ανήσυχους', μάλλον βλέπω ......
**ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ **
Δεν αποτελεί δέσμευση/απόφαση, αλλά απο τα ποσταρίσματα φαίνεται ως .... η πλέον πιθανή εξέλιξη.
Ας το 'δεί' ο καθένας μας και το 'επαναδιαπραγματευόμαστε'
Αλλωστε για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί 'κάνουν την πάπια' ! -
Απο αυτο που ακουσα στον ΑΝΤ1 οι εκλογες θα ανακοινωθουν μετα την 25η Μαρτιου
Το θεμα ειναι να μαθω τα γκρουπακια γιατι κατι μου λεει πως στις 22 Απριλη μαλλον θα ταξιδευω για Ορεστιαδα -
Eίχα γράψει ένα διπλό σεντόνι για το θέμα, πριν οριστικοποιηθεί η τοποθεσία, με προτάσεις και διαδρομές, αλλά λόγω κολλήματος του υπολογιστή χάθηκε. Προσωπικά θεωρώ τα ορεινά των Τρικάλων καλύτερη περιοχή σε όλα (οδήγηση, ομορφιά τοπίου και φαγητό) και τη διαμονή στα Τρίκαλα μακράν καλύτερη, αλλά περί ορέξεως…
Κοντολογίς, είναι οριστική η λίμνη Πλαστήρα σαν τόπος συνάντησης, οδήγησης (και )
Για την ημερομηνία μπορεί να γίνει ψηφοφορία.
Προσωπικά με βολεύει η 22/04, καθώς την 28η υπάρχει γάμος πολύ φίλου στη Θεσσαλονίκη, οπότε θα είναι αδύνατη η μετάβαση το πρωί στην Καρδίτσα.
Εάν είναι για τις 22/04 δηλώνω συμμετοχή (και για διήμερο, καθώς υπάρχουν φιλόξενα φιλικά σπίτια σε όλη την ευρύτερη περιοχή) -
Με αφορμή αυτά που έθιξε ο elvet και χωρίς να υπάρχει πρόθεση σαμποταρίσματος της επιλογής ως τόπο συνάντησης τη Λίμνη Πλαστήρα , προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η άποψή του για την 'ανωτερότητα' της ορεινής περιοχής στα Δυτικα του νομού Τρικάλων έναντι αυτού της Λίμνης Πλαστήρα.
Με τη σειρά μου αυτό που θέλω να προτείνω (τελείως ενημερωτικά φυσικά) είναι μια απίστευτη οδηγική διαδρομή στα ορεινά του νομού Τρικάλων , που μπορεί να γίνει είτε με φορά από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα ή και αντίστροφα από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα .
Η διαδρομή είναι μεγάλη και απαιτητική - αν επιλεγεί γρήγορος ρυθμός - προσφέρει όμως απίστευτη φυσική ομορφιά με εναλλαγές τοπίου , μερικά από τα καλύτερα σημεία διαμονής , εγγυημένο κοκορέτσι και κοντοσούβλι σε γνωστή ταβέρνα , περνάει από χωριά που διαθέτουν καφέ κλπ , γενικά είναι μια διαδρομή που μένει αξέχαστη στον ταξιδιώτη από όλες τις απόψεις.Η διαδρομή είναι αυτή : http://goo.gl/kAQKs
Bέβαια στην περίπτωσή μας έχει και κάποια αρνητικά , όπως πολλά και απαιτητικά χιλιόμετρα που θα επηρεάσουν τόσο το κόστος όσο και την αντοχή όσων έρθουν από μακρυά.
Αυτά , όποιος την έχει κάνει θα πρέπει να έχει μείνει ή έτσι ή ή
-
Εμένα με έψησε ο Κων/νος!
Όσοι έρχονται από μακριά, βέβαια, θα έχουν θέμα.. -
Εγώ τη γνώμη μου την είπα και φυσικά αυτο που λέει ο Κωνσταντίνος είχα στο μυαλό μου.
-
Νομίζω ότι ο σκοπός της συνάντησης είναι να γνωριστούμε να πειραχτούμε να κάνουμε χαβαλέ να φάμε κτλ.......
Το να τρέχουμε κονβόι σε μιά στροφοδιαδρομή μπορεί να γίνει και επικίνδυνο από κάποιους αν παρασυρθούνε....
Εξ άλλου οι περισσότεροι θα κάνουν αρκετά χλμ πήγαινε -έλα ,δεν είναι ανάγκη να προσθέσουμε και άλλα..... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Νομίζω ότι ο σκοπός της συνάντησης είναι να γνωριστούμε να πειραχτούμε να κάνουμε χαβαλέ να φάμε κτλ.......
Το να τρέχουμε κονβόι σε μιά στροφοδιαδρομή μπορεί να γίνει και επικίνδυνο από κάποιους αν παρασυρθούνε....
Εξ άλλου οι περισσότεροι θα κάνουν αρκετά χλμ πήγαινε -έλα ,δεν είναι ανάγκη να προσθέσουμε και άλλα.....Συμφωνώ...
Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι όντως από τις καλύτερες, αλλά 1000+ χλμ. αυθημερόν από Αθήνα είναι 'σκότωμα' απ' όλες τις απόψεις . -
Να πω για τελευταια φορα τη γνωμη μου σε απαντηση και ολων των παραπανω, κατανοητων επιχειρηματων...
Ειμαστε πρωτιστως αυτοκινητιστικο φορουμ, και με βαση αυτο ειναι νομιζω φυσιολογικο οι συναντησεις μας να εχουν και λιγο οδηγικο ενδιαφερον. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μπουμε σε μια σειρα και να αρχισουμε να πλακωνομαστε στο βουνο για να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη....οσοι εμφανιζονται στις συναντησεις εχουν αποδειξει αλλωστε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο. Επομενως μια οδηγικη εξορμηση, παρεα, σε μια ομορφη διαδρομη πιστευω οτι θα ευχαριστησει τους παντες, ειδικα την εποχη που συζηταμε. Προκυπτει φυσικα το θεμα των χιλιομετρων, ειδικα γι αυτους που θα ερθουν αυθημερον, και λογο κοστους και λογο χρονου. Γι αυτο και προτεινα να μεινουμε καπου πιο κεντρικα, να κανουμε τη βολτα μας το Σαββατο (οσοι θελουν), την Κυριακη να συναντηθουμε με τους υπολοιπους και ολοι μαζι να παμε παρεα στη λιμνη... -
Πολύ σωστό, η μεγάλη βόλτα οδηγικού ενδιαφέροντος το Σάββατο. Εκτός αν υπάρξει και μια πιο μικρή τοπική βόλτα για την Κυριακή.
-
Συμφωνώ απόλυτα με sv2 και Govus , χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ (ΣΚ), δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν/οργανωθούν οι προτάσεις των Κωνσταντίνοs και VolvoZeus .
Και κάτι άλλο :- Προσπαθώ, όπως και πέρσι, να 'σταθεροποιήσω' τις βασικές επιλογές της συνάντησης, που είναι ΤΟΠΟΣ και ΧΡΟΝΟΣ .
- Αν αρχίσουμε και ρίχνουμε μέχρι τελευταία στιγμή 'ντουφεκιές' για τον τόπο διεξαγωγής, τότε ο **χρόνος ** που επηρεάζεται καταρχήν απο την ημερνια που θα γίνουν οι εκλογές και (ίσως περισσότερο) απο τις προσωπικές υποχρεώσεις ενός εκάστου, πώς θα συντονιστεί ????
- Σαφώς και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να .... κοιμηθούμε όλοι μαζί . Εννοώ στην ίδια πόλη-χωριό-ξενοδοχείο.
Σημασία έχει να φιξάρουμε τον τόπο συνάντησης της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, όπου θα έρθουν και οι μή διανυκετρεύοντες.
Και αν τελικά κατάλαβα καλά, αυτός είναι η ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ . - Πέρσι, επειδή οργανώθηκε 'στροφοδιαδρομή' μετά το τσιμπούσι, η αποχώρηση της συνάντησης ήταν κάπως 'άτακτη' και είχε αποτέλεσμα να μην αποχαιρετηθούν κάποιοι μεταξύ τους.
- Επειδή δεν είμαι αφεντικό κανενός και δεν μπορώ να υποχρεώσω κανέναν απο τους καλούς φίλους του 4ΤΦ , που έχουν την καλή διάθεση να συναντηθούμε (γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι για 'διεξαγωγή αγώνων'), να ακολουθήσει τις δικές μου προτροπές και αποφάσεις, γράψτε τις επιθυμίες σας και μιά βδομάδα πριν 'κλείσει' η συμφωνία,... επανέρχομαι
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
- Πέρσι, επειδή οργανώθηκε 'στροφοδιαδρομή' μετά το τσιμπούσι, η αποχώρηση της συνάντησης ήταν κάπως 'άτακτη' και είχε αποτέλεσμα να μην αποχαιρετηθούν κάποιοι μεταξύ τους.
Δυο πράγματα χαρακτήριζαν από πάντα τις πανελληνιες (και παγκόσμιες μη σου πω ) συναντήσεις του φόρουμ, το φαΐ και η (σβέλτη έως αρκετά γρήγορη) οδήγηση.
Θα ήταν ιεροσυλία να μη γινει ένα από τα δύο. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δυο πράγματα χαρακτήριζαν από πάντα τις πανελληνιες (και παγκόσμιες μη σου πω ) συναντήσεις του φόρουμ, το φαΐ και η (σβέλτη έως αρκετά γρήγορη) οδήγηση.
Θα ήταν ιεροσυλία να μη γινει ένα από τα δύο.Έγραψε κάποιος που θα οδηγάει lupo
-
Δε θα φέρω το άλλο ρε, για να μην κλέψω εκκλησίες. Και με αυτό θα σας ράψω!
-
Με 1,80 την βενζινη δεν συμφερει η οδηγηση, αλλα τα κοψιδια . Και δεν εχω κοσμο για Καρπουλινγκ οπως ειχα περσυ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Απο αυτο που ακουσα στον ΑΝΤ1 οι εκλογες θα ανακοινωθουν μετα την 25η Μαρτιου
Το θεμα ειναι να μαθω τα γκρουπακια γιατι κατι μου λεει πως στις 22 Απριλη μαλλον θα ταξιδευω για ΟρεστιαδαΤι είπαμε στο τηλέφωνο ?
Να κόψεις τον κώλο σου και να έρθεις
Ακούς εκείΑυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μπουμε σε μια σειρα και να αρχισουμε να πλακωνομαστε στο βουνο για να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη.... αν εννοείς την κούρσα έχω κερδίσει πριν φύγω απο την Αθήνα
Συμφωνώ απόλυτα με sv2 και Govus , χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ (ΣΚ), δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν/οργανωθούν οι προτάσεις των Κωνσταντίνοs και VolvoZeus .
Και κάτι άλλο :
3. Σαφώς και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να .... κοιμηθούμε όλοι μαζί . Εννοώ στην ίδια πόλη-χωριό-ξενοδοχείο.
Σημασία έχει να φιξάρουμε τον τόπο συνάντησης της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, όπου θα έρθουν και οι μή διανυκετρεύοντες.
Και αν τελικά κατάλαβα καλά, αυτός είναι η ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ .
4. Πέρσι, επειδή οργανώθηκε 'στροφοδιαδρομή' μετά το τσιμπούσι, η αποχώρηση της συνάντησης ήταν κάπως 'άτακτη' και είχε αποτέλεσμα να μην αποχαιρετηθούν κάποιοι μεταξύ τους.
5. Επειδή δεν είμαι αφεντικό κανενός και δεν μπορώ να υποχρεώσω κανέναν απο τους καλούς φίλους του 4ΤΦ , που έχουν την καλή διάθεση να συναντηθούμε (γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι για 'διεξαγωγή αγώνων'), να ακολουθήσει τις δικές μου προτροπές και αποφάσεις, γράψτε τις επιθυμίες σας και μιά βδομάδα πριν 'κλείσει' η συμφωνία,... επανέρχομαιΕ το 3 δεν είναι υποχρεωτικο αλλα καλο θα ήταν να είμασταν σχετικα κοντα για τυχόν δραστηριότητες για όσους πάμε από την προηγούμενη για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία να καίμε ένα σκασμό βενζινες στα πήγαινε έλα για να βρούμε τους υπόλοιπους συμφορουμίτες
Ε το 4 πρέπει να τηρηθεί νομίζω ακόμα κι αν γίνει το Σάββατο
Αναμένουμε το 5 με αγωνία -
Αρα τα βασικά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν ( πέραν της ημερομηνίας της συνάντησης ) είναι :
α. Το αρχικό σημείο συνάντησης.
β. Ο χώρος για τον καφέ-τσίπουρο
γ. Το σημείο της κοψιδοκατάνυξης.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012