-
Την κατεύθυνση τη δείχνει η ΑΛΑ με το κύπελλο αποκλειστικά για τη Ν2. Αν θέλετε την άποψή μου, μην επιμείνετε σε διαχωρισμό κλάσεων, γενικώς. Υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα εναντίον αυτού. Αφήστε κατά μέρος τους φόβους μήπως σας πούνε εγωιστές ή παρτάκηδες και επιμείνετε σε θεσμό ή τοπικούς θεσμούς για τη Ν2 και μόνο για τη Ν2, με ειδική μέριμνα για τους συμμετέχοντες κάτω των 30 ετών.
Επαναλαμβάνω, ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θα έχω ποτέ Ν2. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Την κατεύθυνση τη δείχνει η ΑΛΑ με το κύπελλο αποκλειστικά για τη Ν2. Αν θέλετε την άποψή μου, μην επιμείνετε σε διαχωρισμό κλάσεων, γενικώς. Υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα εναντίον αυτού. Αφήστε κατά μέρος τους φόβους μήπως σας πούνε εγωιστές ή παρτάκηδες και επιμείνετε σε θεσμό ή τοπικούς θεσμούς για τη Ν2 και μόνο για τη Ν2, με ειδική μέριμνα για τους συμμετέχοντες κάτω των 30 ετών.
Επαναλαμβάνω, ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θα έχω ποτέ Ν2.Δεν βλέπεις τι ωραίο τοπικό θεσμό προκύρηξε η ΟΜΑΕ?Και για την ΑΤΤΙΚΗ και για τους υπόλοιπους...Συγκεκριμένα...Αν εχεις Ν2, είσαι παρακατιανός-τιποτένιος και επειδή το 'πάλεψε πέρυσι' ο Κυριαζής, να μας χαλάσει την μαγιά στην F3, την καταργούμε και αυτή, για να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα διάκρισης με προσπάθεια...
Φέρτε ολοι WRC, είναι η φωνή της ΟΜΑΕ...και πάρτε και διαπιστευμένους συνοδηγούς...Αλλα επειδή είναι λίγοι, ο εξής ενας, οποιος προλάβει...Θα γίνει και Πρωταθλητής...
ΥΓ:Ενα μεγάλο μπράβο, στον Κυριαζή και στον Πούντο, που στήριξαν την προσπάθειά τους, για την επιστολή που εκαναν στην ΟΜΑΕ, με το να μην συμμετάσχουν στον Αγώνα.Κρίμα για την λέσχη που τόσο προσπαθεί και αξίζει, αλλα κάπως πρέπει να διαμαρτυρηθούν και οι οδηγοί...
-
ΥΓ:Ενα μεγάλο μπράβο, στον Κυριαζή και στον Πούντο, που στήριξαν την προσπάθειά τους, για την επιστολή που εκαναν στην ΟΜΑΕ, με το να μην συμμετάσχουν στον Αγώνα.Κρίμα για την λέσχη που τόσο προσπαθεί και αξίζει, αλλα κάπως πρέπει να διαμαρτυρηθούν και οι οδηγοί...[/quote]
Δεν ξέρω για τον Σωτήρη αν δεν τρέξει και αν όχι για ποιό λόγο αλλά πάντως ο Σπύρος (Πούντος) έχει δηλώσει
και θα τρέξει κανονικά -
Να τιμωρήσω την ΑΛΑ γιατί; Οι άνθρωποι έσπευσαν να ικανοποιήσουν ένα αίτημα της κλάσης μου, αθλοθετώντας δίδυμα κύπελλα (όχι τπτ σημαντικό, έτσι για το γαμώτο).... Οι 'άλλοι', δεν καταλαβαίνουν ούτε με αποχή, άσε που την τελευταία φορά έγινε αποχή και συμμετείχα, αισθάνθηκα πολύ μ@λ@κ@ς όταν 'συνάδελφοι' ψήφιζαν αποχή με δύο χέρια, και από πίσω δήλωναν συμμετοχές..... Άρα, θεού θέλοντος, θα συμμετάσχω κανονικά...Και για να αποδείξουμε ότι οι κλάσεις μια χαρά συμπληρώνουν, τουλάχιστον το ίδιο καλά με τα ράλλυ.....
Ο Σωτήρης, απ' ότι μου είπε, δεν θα τρέξει για άλλους λόγους, και όχι σε ένδειξη κάποιας διαμαρτυρίας....
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
ΥΓ:Ενα μεγάλο μπράβο, στον Κυριαζή και στον Πούντο, που στήριξαν την προσπάθειά τους, για την επιστολή που εκαναν στην ΟΜΑΕ, με το να μην συμμετάσχουν στον Αγώνα.Κρίμα για την λέσχη που τόσο προσπαθεί και αξίζει, αλλα κάπως πρέπει να διαμαρτυρηθούν και οι οδηγοί...Δεν ξέρω για τον Σωτήρη αν δεν τρέξει και αν όχι για ποιό λόγο αλλά πάντως ο Σπύρος (Πούντος) έχει δηλώσει
και θα τρέξει κανονικά[/quote]
Η τελευταία πληροφορία που πήρα πριν απο 5 λεπτά, στα Ν2, δεν ανέφεραν τον Σπύρο...Αν ομως τρέξει κρίμα...Θέλουμε ολοι ενα χέρι ξύλο...Δυνατό...! -
Ξύλο θέλουμε, άλλα όχι γιατί δήλωσα εγώ συμμετοχή.......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Να τιμωρήσω την ΑΛΑ γιατί; Οι άνθρωποι έσπευσαν να ικανοποιήσουν ένα αίτημα της κλάσης μου, αθλοθετώντας δίδυμα κύπελλα (όχι τπτ σημαντικό, έτσι για το γαμώτο).... Οι 'άλλοι', δεν καταλαβαίνουν ούτε με αποχή, άσε που την τελευταία φορά έγινε αποχή και συμμετείχα, αισθάνθηκα πολύ μ@λ@κ@ς όταν 'συνάδελφοι' ψήφιζαν αποχή με δύο χέρια, και από πίσω δήλωναν συμμετοχές..... Άρα, θεού θέλοντος, θα συμμετάσχω κανονικά...Και για να αποδείξουμε ότι οι κλάσεις μια χαρά συμπληρώνουν, τουλάχιστον το ίδιο καλά με τα ράλλυ.....Ο Σωτήρης, απ' ότι μου είπε, δεν θα τρέξει για άλλους λόγους, και όχι σε ένδειξη κάποιας διαμαρτυρίας....
Μπράβο, γιατι η νεολαία τελικά, βλέπω οτι εχετε πυγμή ολοι...και κότσια...
Αντε γειά μας...! -
Ακόμα και τα junky, θα αλλαζαν προμηθευτή...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Ακόμα και τα junky, θα αλλαζαν προμηθευτή...Άρα οι εναλλακτικές είναι:
-
Κόβουμε τους αγώνες
-
Τρέχουμε Ιταλία
-
Τρέχουμε υπό άλλη Ομοσπονδία
Διαλέγετε και παίρνετε. Η επικρατέστερη απάντηση κερδίζει ελαφρώς μεταχειρισμένο λουκούμι...
-
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ακόμα και τα junky, θα αλλαζαν προμηθευτή...
Άρα οι εναλλακτικές είναι:
-
Κόβουμε τους αγώνες
-
Τρέχουμε Ιταλία
-
Τρέχουμε υπό άλλη Ομοσπονδία
Διαλέγετε και παίρνετε. Η επικρατέστερη απάντηση κερδίζει ελαφρώς μεταχειρισμένο λουκούμι...
Ωραίο το αστειάκι, αλλά...
Στην αλλη περίπτωση, θα επρεπε να γράψετε κάτω απο την επιστολή, που με τόσο κόπο και προσπάθεια φτιάξατε:' Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση που το αίτημά μας δεν θα γίνει αποδεκτό απο την ΟΜΑΕ, δεν μας πολυενδιαφέρει, διοτι θα τρέξουμε, τουλάχιστον εμείς που είμαστε οι πρωτεργάτες της προσπάθειας... αυτής.Επίσης μην μας πολυπέρνετε και στα σοβαρά, διοτι, χεστήκαμε αν γίνει ή αν δεν γίνει...και επειδή δεν τιμάμε τις υπογραφές μας, και τις προσπάθειές μας, απλά για να περνάει η ώρα...Σας δηλώνουμε ευθέως οτι σας εχουμε χ..ους ολους, οσοι μας εμπιστευθήκατε...'
θέλω να δω τι θα απαντήσετε στην συνάντησή σας και τί τρόπο πίεσης θα χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την κατάσταση...
-
-
Eπιστολη προς nass ..
O Stelios ormas (γνωστος στην Ν2 απ'τα ανδραγαθηματα του )που διαβαζει και τον βλεπεις απο κατω ,τωρα , δεν μπορει να γραψει λεει εδω κι ενα χρονο που εχει κανει διαπιστευση !
Σαν διαπιστευμενος μοδερατορας ζητα να τον βοηθησεις .μερσι -
Να ταν μόνο αυτός
Το χουμε πει πολλές φορές στην τεχνική υποστήριξη αλλά... -
Η επιστολή ήταν αυτή που διάβασαν όλοι, χωρίς κρυφά παραρτήματα, απειλές και λοιπά τα οποία στο παρελθόν, αποδείξαμε (όχι εγώ) ότι δεν βγάζουν πουθενά (ή βγάζουν σε χειρότερα εδώ που καταλήξαμε). Κανένας εκ των συντακτών δεν μίλησε για αποχή ή διαμαρτυρία...Επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ εκ των συν υπογραφόντων δεν έθεσε τέτοιο θέμα....
Το πνεύμα της επιστολής ήταν να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ΕΝΑ από τα ΠΟΛΛΑ κακώς κείμενα του σπορ στην Ελλάδα μέσω διαλόγου χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας και προσωπικού οφέλους. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η συνάντηση με την επιτροπή Ράλλυ (στην οποία δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ) και περιμένουμε το αποτέλεσμα.
Εγώ προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος εάν αυτή η κίνηση, με την ευρεία συμμετοχή και απήχηση που είχε, φέρει αποτέλεσμα έστω και στο εγγύς μέλλον και ας μην μπορέσω να τρέξω....
Και το ξαναλέω, επειδή η συμμετοχή μου χαρακτηρίστηκε ατυχώς, ότι προτιμώ να τρέξω και να συμπληρώσει η κλάση μου παρά να μην τρέξω, να μην συμπληρώσει η κλάση, και να δώσω άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα του 'εχθρού' που υποστηρίζει ότι αυτό που προτείνουμε θα έχει τέτοια επίπτωση...
-
Δεν επικροτώ την ειρωνία σε κανεναν παθιασμένο. Ειτε ειναι οδηγος αγωνων ειτε τζανκυ Και οι 2 εχουν τους λογους τους.
Κι εγω θα τρεξω
Ρε παιδια, το 'πας μη δικος μας= φασίστας' περασε και τελειωσε λιγο μετα το...πολυτεχνειο. Τα 'οποιος τρεχει=προδοτης', 'οποιος μνημονιακός=πουλημενος στη Μερκελ' και άλλα τέτοια, ελπιζω να καταλαβαινετε οτι καμια σχεση δεν εχουν με την ατομικη ελευθερια και την λογική. Τεχνάσματα ειναι γιά να αισθανονται ασχημα τα ελευθερα μυαλά.
Ο ανθρωπος , ο Σπυρος δηλαδη, προσπαθεί να βελτιώσει μία απο τις στραβες παραγραφους των αγωνων. Με τη δικη σου λογικη Βασίλη, ειναι τοσα τα στραβα, που κανεις δεν θαπρεπε να τρεχει. ΚΑΝΕΙΣ, Τοτε ομως, εσυ κι ολοι οσοι με καποιον τροπο τσονταρουν εσοδα για το ψωμι τους απο την εμπλοκη τους με τους αγωνες, θα πεινάγατε. Κι αν πεινασεις μια βδομαδα, δε βαριεσαι, τρως πατατα Νευροκοπιου. Αν πεινασουν ομως και τα παιδια σου για κανα χρονο, μηπως αλλαξεις φιλοσοφια?
Αφηστε λοιπον χωρις πειθαναγκασμους τους ανθρωπους να κανουν αυτο που πιστευουν σωστο. Και μην τους ψηφισετε αν χρειαστει... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Κι εγω θα τρεξω
Ρε παιδια, το 'πας μη δικος μας= φασίστας' περασε και τελειωσε λιγο μετα το...πολυτεχνειο. Τα 'οποιος τρεχει=προδοτης', 'οποιος μνημονιακός=πουλημενος στη Μερκελ' και άλλα τέτοια, ελπιζω να καταλαβαινετε οτι καμια σχεση δεν εχουν με την ατομικη ελευθερια και την λογική. Τεχνάσματα ειναι γιά να αισθανονται ασχημα τα ελευθερα μυαλά.
Ο ανθρωπος , ο Σπυρος δηλαδη, προσπαθεί να βελτιώσει μία απο τις στραβες παραγραφους των αγωνων. Με τη δικη σου λογικη Βασίλη, ειναι τοσα τα στραβα, που κανεις δεν θαπρεπε να τρεχει. ΚΑΝΕΙΣ, Τοτε ομως, εσυ κι ολοι οσοι με καποιον τροπο τσονταρουν εσοδα για το ψωμι τους απο την εμπλοκη τους με τους αγωνες, θα πεινάγατε. Κι αν πεινασεις μια βδομαδα, δε βαριεσαι, τρως πατατα Νευροκοπιου. Αν πεινασουν ομως και τα παιδια σου για κανα χρονο, μηπως αλλαξεις φιλοσοφια?
Αφηστε λοιπον χωρις πειθαναγκασμους τους ανθρωπους να κανουν αυτο που πιστευουν σωστο. Και μην τους ψηφισετε αν χρειαστει...Θα πεινάσουμε εμείς, αλλα θα πεινάσουν και τα λαμόγια, οι γλύφτες, τα σκουλήκια και ολα εκείνα τα παράσιτα που στην πλάτη των Ελληνικών αγώνων και των οδηγοσυνοδηγών εβγαλαν-βγάζουν και θα βγάζουν χρήματα-'δόξα' και προπαθούν να ενταχθούν σε μια μικροκοινωνία δημιουργώντας καταστάσεις...Διοτι σε αλλη περίπτωση, στο μεγάλο κοινωνικό σύνολο είναι ενα ΤΙΠΟΤΑ...
Ο Σπύρος, είναι πολύ μικρός και νέος, για να εχει αποψη για τους αγώνες των παλαιοτέρων, και αν κατέληξαν εδώ που κατέληξαν.Μην προσπαθεί λοιπόν με ωραία λογάκια να μας τα ωραιοποιήσει...
35 Χρόνια, τώρα, εμαθα οτι σε αυτόν τον κωλοχώρο μόνο με σοβαρους' αγώνες' εχει ερθει η οποια ανάπτυξη υπάρχει σε αυτό το αθλημα...Αλλιώς ακόμα μέχρι σήμερα θα είχαμε εναν Κύρκο και οι υπόλοιποι θα ετρεχαν με Trabant...να των πλαισιώνουν. Οποιος εκανε ζημιά ή είχε εξοδο δε, θα ήταν τώρα στο αυτόφωρο. Ολα αυτά τα λαμογάκια λοιπόν, που τώρα λυμαίνονται την 'περιουσία' των αγώνων του ΣΟΑΑ και των οδηγών του, κοτσάρουν την μούρη τους και εχουν και αποψη. Χωρίς αγώνες σοβαρούς δεν πρόκυτε να γίνει τιποτα καλό, αντίθετα ξαναγυρνάμε πίσω.Βλέπεις την απουσία του δυνατού ΣΟΑΑ, που μας κατέληξε πάλι.Ξαναγυρνάμε βήματα προς τα πίσω...Καταργείτε το ενα, κόβεται το αλλο...Στο διάολο εκείνο...Στα π@π@ρια τους ολα... και αν θα τρεξει ο Σπύρος ή ο Πλατής. Ο Κύρκος, Ο Βωβός, ο Τζίγκερ, κλπ, μπορούν να τρέχουν συνέχεια ? Και να φωτογραφίζονται δίπλα τους και να μασαμπουκώνουν στους ωραίους και high class μπουφέδες με τις κυράτσες τους? Ε, αυτό τους ενδιαφέρει.
Και αν δεν υπάρχει κάτι που θα τους τρίζει λίγο τα δοντάκια, εστω και η Ν2, (λίγο, για να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους η φοβία), πάλι θα ξαναγυρίσουμε στα παλιά...
Ολα τα σκουλήκια, πολέμιοι του ΣΟΑΑ και οσων στήριξαν τους αγώνες του, είτε με αποχές είτε με μπινελίκια, είτε οργανωμένες κινητοποιήσεις, κάθονται τώρα και φιλοσοφούν.Ξεχνούν οτι ακόμα θα ήταν εγκλωβισμένοι στον Αγιο Κωνσταντίνο.Ξεχνούν οτι θα ετρεχαν απο δικαστήριο σε δικαστήριο και θα καταστρεφόντουσαν, οπως πολλοί οδηγοί στο παρελθόν.
Μην μου λές λοιπόν κύριε Χρήστο, οτι 'πας μη δικος μας= φασίστας'...Ναι είναι φασίστας.Αλλιώς τι νόημα εχουν οι επιστολές και οι υπογραφές? Νομίζεις οτι στην Μεσογείον δεν το γνωρίζουν.Ετσι εντελώς τυχαία εκαναν μια προκύρηξη και αθελά τους εγινε αυτό το λάθος? Ολα είναι μελετημένα.Για ρώτα την Τεχν,Επιτροπή, με την οποία είχα συζήτηση το σάββατο και ο ίδιος ο Μαραντζίδης μου είπε οτι εδώ και 4 χρόνια εισηγούνται, να ξεχωρίσουν οι κλάσεις στα Σπρίντ.!Γιατί δεν εγινε έστω και μια χρονιά δοκιμαστικά? Αφού οι άνθρωποι που εμπιστεύονται και εκτιμούν την δουλεία τους, κάνουν αυτές τις προτάσεις και γενικότερα!
Στα ιστορικά συμπτήξαν τις κλάσεις, με παγκόσμια πρωτιά...οχι απο τον μικρότερο στον μεγαλύτερο, αλλα απο τον μεγάλο να καπελώνει τους μικρούς που συμπληρώνουν κιόλας...Γιατί? Ενοχλεί το kadett και το 1300αρι και το 'Ferrar' να μην στέφεται Πρωταθλητής...Αυτά, πάω να ετοιμαστώ για τον αγώνα μου...
-
Είναι αδιόρθωτοι...ολοι τους.Μoλις τελείωσε η συνάντηση και θα πεθάνετε στο γέλιο απο την μ@λ@κία που άκουσαν...Τώρα με πήραν τηλέφωνο και εχω ξεκαρδιστεί στα γέλια(κανονικά θα έπρεπε να κλαίω)!
Οι τύχες του σπορ είναι εγκαταλελημένες σε Μ... !
Ρεσιτάλ!
ανυπομονώ να διαβάσω τα σχόλια του Lef205!ΥΓ: Ελπίζω τώρα, ο Κυριαζής, να κατάλαβε απο κοντά τι μαλακία υπάρχει και να του λύθηκαν οι οποιοες απορείες για τις συναντήσεις των 15, στις προτάσεις για τους Αγώνες του 2012.Σωτήρη μου, κατάλαβες σε ποιους απευθυνόμασταν?
Αρα κατάλαβες γιατι αυτές οι 7 σελίδες κατέληξαν εκεί που κατέληξαν... -
δειτε τις χαιλαντεριες του σε σλοου μοσιον....!
δεν εχω καμια ορεξη να γραψω για αγωνες περα απο κανα βιντεακι οπως το παραπανω...και να προσπαθησω να φερω στη μνημη μου τις ωραιες εικονες απο τους αγωνες που καναμε...
-
Η απαντηση της ΕΠΑ
Προς τους
Αγωνιζομένους που υπέβαλλαν το αίτημα εφαρμογής
των ομάδων/κλάσεων των ραλλύ και στα ράλλυ Σπριντ.Κύριοι,
Σχετικά με το έγγραφο αίτημα που μας υποβάλλατε και σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήσαμε, κατά την οποία μας αναπτύξατε τα επιχειρήματά σας για τις κλάσεις στα ράλλυ Σπριντ, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
-
Με δεδομένο ότι η προκήρυξη του 2012 έχει δημοσιευθεί και οι αγώνες ήδη διοργανώνονται σύμφωνα με αυτή, το γεγονός αυτό μας αφαιρεί την δυνατότητα αλλαγής των ομάδων/κλάσεων για τα ράλλυ Σπριντ στο 2012.
-
Ήδη παρακολουθούμε και καταγράφουμε τις συμμετοχές και τις κλάσεις που συμπλη¬ρώνονται, προκειμένου στο τέλος της χρονιάς ν’ αξιολογήσουμε το ενδεχόμενο να εφαρμοσθούν για το 2013 οι ομάδες/κλάσεις που ισχύουν στα ραλλύ.
-
Επειδή συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό σας, κοινοποιούμε την παρούσα στους οργανωτές αγώνων ράλλυ Σπριντ και παρέχουμε την δυνατότητα εφ’ όσον το επιθυμούν να αθλοθετήσουν κύπελλα, πέραν των όσων προβλέπονται από τον Γ.Κ.Σπριντ, για τους πρώτους των συμπληρωμένων ομάδων/κλάσεων.
-
Τα αυτοκίνητα που δηλώνουν συμμετοχή στα ράλλυ Σπριντ, εκτός από τις τέσσερεις κλάσεις που κατατάσσονται ανάλογα με τον κυβισμό τους, οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να δηλώνουν την ομάδα/κλάση που υπάγονται και θα ελέγχονται σύμφωνα με το αντί¬στοιχο Δελτίο Αναγνώρισης (Homologation).
-
Κατόπιν αυτού, τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα τροποποιηθεί η Εγκύκλιος 11/2012, και θα απαλειφθεί η πρόταση, που αναφέρει ότι στα ράλλυ Σπριντ τα αυτοκίνητα της ομάδας Ν θα ελέγχονται με το Δελτίο Αναγνώρισης της ομάδος Α.
Τέλος θεωρούμε ιδιαίτερα γόνιμο τον προβληματισμό σας και τα επιχειρήματα που μας αναπτύξατε, πιστεύουμε όμως ότι τέτοιες προτάσεις πρέπει να υποβάλλονται κατ’ αρχήν στους συνδέσμους σας και στην συνέχεια να κατατίθενται στην ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, μετά από επεξεργασία, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το σύνολο των αγωνιζομένων.
Από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ
Κοινοποίηση:
Λέσχες μέλη της ΟΜΑΕ -
-
Kαλα μιλαμε ....πσσσσσσ που εισαι ρε Πλατη να ακουσεις τα παλληκαρια , εσκισαν ...ειδικα εκεινο το ......
-
Περαστικα μας,καλα κανουν και μας κοροιδευουν,αφου γνωριζουν οτι ο συνδεσμος ειναι αδυναμος και δεν μπορει..ουτε καν..παν-αθηναικα να εκπροσωπησει αγωνιζομενους!!
**Αυτα επρεπε να τα σκεφτει ο ΣΟΑΑ **πριν τα σκεφτει ο πουντος,
να ειχαν βρει τροπο επικοινωνιας και συσπειρωσης ολων των αγωνιζομενων και να ειχαν την δυναμη να χτυπησουν το χερι στο γραφειο της εθεα και να αλλαζουν καταστασεις!
Απο την αλλη...αν το καλοσκεφτω...μαλλον πρεπει να πουμε ευχαριστω που μας ξυπνανε
με την απαντηση τους..απλα μας δειχνουν την αρχη της λυσης των προβληματων μας...
...ποιος καταστηματαρχης θα προετρεπε τους εργαζομενους (η τους πελατες καλυτερα) να συσπειρωθουν εναντιον του!!!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΠΡΟΣ ΟΜΑΕ-ΕΠΑ