-
Φίλος μου σκέφτεται την αγορά ενός εκ των 2 παραπάνω αυτοκινήτων.
Θα το αγοράσει σε 5πορτο με 1600cc κινητήρα και δίνει περίπου 18.000 ευρώ cash και ζεστά-ζεστά.Τον ενδιαφέρει η άνεση, η πληρότητα του εξοπλισμού, ο αξιοπρεπής και πολιτισμένος κινητήρας, η ποιότητα, το φτηνό κόστος συντήρησης και λιγάκι το design (εξωτερικά).
Τι του προτείνετε?
ΝOTE: Ολες οι απαντήσεις σας θα εκτυπωθούν από μένα όταν δω ότι αρχίζει και «πέφτει» το θέμα και θα του τις δώσω να τις διαβάσει.
Δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά.
-
Θα το αγοράσει σε 5πορτο με 1600cc κινητήρα και δίνει περίπου 18.000 ευρώ cash και ζεστά-ζεστά.Τον ενδιαφέρει η άνεση, η πληρότητα του εξοπλισμού, ο αξιοπρεπής και πολιτισμένος κινητήρας, η ποιότητα, το φτηνό κόστος συντήρησης και λιγάκι το design (εξωτερικά).
Τι του προτείνετε?
ΝOTE: Ολες οι απαντήσεις σας θα εκτυπωθούν από μένα όταν δω ότι αρχίζει και «πέφτει» το θέμα και θα του τις δώσω να τις διαβάσει.
-
Τι του προτείνετε?
-
Γκολφ, γιατί το 5θυρο C4 δεν μου αρέσει καθόλου. Αν όμως μιλούσαμε για 3θυρα, πιθανότατα θα προτιμούσα το C4.
-
Αν τρελένεται με το design του 3θυρου (που είναι και ιδιαίτερο), τότε C4.
Eιδάλλως, συνολικά, Golf.
-
A, και κάτι άλλο...
Παίρνεις Golf 1.6 FSI 5d, με 18Κ ?
Από 18.600 και βάλε....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
A, και κάτι άλλο...Παίρνεις Golf 1.6 FSI 5d, με 18Κ ?
Από 18.600 και βάλε....
Για λίγα παραπάνω ευρώ θα κολλήσει, εδώ έχει ρευστό 18k...
-
Το Golf είναι πολύ ακριβό. Τα 18.000 δεν του φτάνουν ούτε για τη βασική φτωχή έκδοση του 5θυρου, χωρίς να υπολογίζουμε μεταλλικό χρώμα κτλ.
http://www.vw.gr/site/pricelist/pricelistvw.pdf
C4 λοιπόν που είναι και φρέσκο (κι ο Θεός βοηθός ). -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
................ το φτηνό κόστος συντήρησης
[....................δυο πραγματα που νομιζω οτι ειναι ασυμβατα ειναι το φτηνο κοστος συντηρησης και τα αυτοκινητα του group VW.
-
[quote='elteo']Φίλος μου σκέφτεται την αγορά ενός εκ των 2 παραπάνω αυτοκινήτων.
Τι του προτείνετε?
Ανετα ειναι και τα δυο, εξοπλισμο παλι εχουν και τα δυο, καλους κινητηρες εχεουν, ποιοτητα... παλι και τα δυο. Στο κοστος συντηρησης υπαρχει η διαφορα υπερ του Citroen. Ομως το Γαλλικο ειναι πολυ καινουργιο μοντελο και δε ξερουμε τι θα βγαλει απο προβληματα 'νεοτητας'.
Δυσκολη επιλογη... -
Μegane 1.6,corolla 1.6 κτλπ.Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές με αυτά τα χρήματαο
-
C4 3d
-
Γιατί δεν περιμένει το focus ??
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Γιατί δεν περιμένει το focus ??γιατί δεν του αρέσει, συμφωνώ μαζί του είναι όντως άσχημο!
Το προηγούμενο ήταν και είναι πιο όμορφο.Αλλά είναι ξεπερασμένο σε πολλά...για να το προτιμήσει!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
C4 3dΑυστηρά 5θυρα γιατί έχει και 2 πιτσιρίκια σωστοί διάβολοι... ...χε χε θα τα διαβάζει μετά και θα γελάει!
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Μegane 1.6,corolla 1.6 κτλπ.Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές με αυτά τα χρήματαοΔεν θέλει Renault γιατί είχε το προηγούμενο Megane 5d '01 και δεν έμεινε ικανοποιημένος και η Corolla δεν του αρέσει καθόλου μα καθόλου!
Ευρωπαικό στυλ ....(κάτι ξέρει)
-
C4 προτείνω κι εγώ - Το Golf απλώς δεν πείθει πλέον.
-
Χμμμ, είναι πολύ κοντά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας... Πώς μπορώ να ξαναψηφίσω τη C4?
-
C4 ψηφίζω και εγώ...
Είναι άνετη πιο όμορφη σαφώς πιο φθηνή σε αγορά και συντήρηση και ξεχωριστή.
Μείον,το γεγονός ότι είναι καινούργια με πολύ τεχνολογία επάνω και πιθανόν να εμφανίσει προβλήματα νεότητας. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χμμμ, είναι πολύ κοντά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας... Πώς μπορώ να ξαναψηφίσω τη C4?Αμ...δέ που μπορείς !
Γαλλικό Στυλ ή Γερμανικό Κύρος...?