-
Ρε παιδιά, πριν από κάμποσες σελίδες αν δεν κάνω λάθος είχατε αναφέρει ένα πρόγραμματακι που μετράει τις θερμοκρασίες μητρικής, επεξεργαστή κλπ.
Κ
Ας κάνει τον κόπο κάποιος που το ξέρει να μου θυμίσει.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ρε παιδιά, πριν από κάμποσες σελίδες αν δεν κάνω λάθος είχατε αναφέρει ένα πρόγραμματακι που μετράει τις θερμοκρασίες μητρικής, επεξεργαστή κλπ.
Κ
Ας κάνει τον κόπο κάποιος που το ξέρει να μου θυμίσει.Sent from my iPhone using Tapatalk
Everest από την Lavalys
oops...καταργήθηκε...AIDA64
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.htmlΑυτό. Ευχαριστώ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Υπάρχει μεσω νετ να κατεβάσω καποιο (μικρό) προγραμμα τύπου Photo Editor με απλές δυνατότητες περιστροφής, περικοπής, αλλαγής μεγέθους κλπ φωτογραφίας? Κάτι απλό! Άβολη η 'Ζωγραφική'.
-
To Word δε σου κάνει; πιο απλό κ γρήγορο δε θα βρεις (πιστεύω )
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει μεσω νετ να κατεβάσω καποιο (μικρό) προγραμμα τύπου Photo Editor με απλές δυνατότητες περιστροφής, περικοπής, αλλαγής μεγέθους κλπ φωτογραφίας? Κάτι απλό! Άβολη η 'Ζωγραφική'. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει μεσω νετ να κατεβάσω καποιο (μικρό) προγραμμα τύπου Photo Editor με απλές δυνατότητες περιστροφής, περικοπής, αλλαγής μεγέθους κλπ φωτογραφίας? Κάτι απλό! Άβολη η 'Ζωγραφική'.Αν έχεις office (2003 ή 7 και μετά)...δεξί κλικ->ανοιγμα με->Micosoft Office, τα κάνει όλα αυτά που θες πολύ εύκολα και χωρίς να γεμίζεις τον ΗΥ με προγραμματάκια.
-
δε φαίνεται κακό το προγραμματάκι
βεβαια προτιμούμε παντα τα πορταμπλ http://www.portablefreeware.com/?id=49
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Υπάρχει μεσω νετ να κατεβάσω καποιο (μικρό) προγραμμα τύπου Photo Editor με απλές δυνατότητες περιστροφής, περικοπής, αλλαγής μεγέθους κλπ φωτογραφίας? Κάτι απλό! Άβολη η 'Ζωγραφική'.
Αν έχεις office (2003 ή 7 και μετά)...δεξί κλικ->ανοιγμα με->Micosoft Office, τα κάνει όλα αυτά που θες πολύ εύκολα και χωρίς να γεμίζεις τον ΗΥ με προγραμματάκια.
+1 Microsoft Office Image Editor FTW!
-
All time classic
Jasc Paintshop Pro 7
-
-
προταση για καποιο προγραμμα που να παιρνει αυτοματα backup, συγκεκριμενα folder του δισκου ενος PC, σε εξωτερικο δισκο;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει μεσω νετ να κατεβάσω καποιο (μικρό) προγραμμα τύπου Photo Editor με απλές δυνατότητες περιστροφής, περικοπής, αλλαγής μεγέθους κλπ φωτογραφίας? Κάτι απλό! Άβολη η 'Ζωγραφική'.- στα προτεινόμενα το 'FastStone Image Viewer' ...
Έχει και τα 'περιστροφής, περικοπής, αλλαγής μεγέθους'
- στα προτεινόμενα το 'FastStone Image Viewer' ...
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.getpaint.net/το καλύτερο, το έχω χρόνια.
-
έχει κανείς netbook acer aspire one να μου πει τι φορτιστή έχει κ να μου τον βγάλει μια φωτογραφία μαζί με το βυσματάκι παρακαλώ; thanks
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει κανείς netbook acer aspire one να μου πει τι φορτιστή έχει κ να μου τον βγάλει μια φωτογραφία μαζί με το βυσματάκι παρακαλώ; thanksΜπορει να σε βοηθησει το Acer Online Store?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει κανείς netbook acer aspire one να μου πει τι φορτιστή έχει κ να μου τον βγάλει μια φωτογραφία μαζί με το βυσματάκι παρακαλώ; thanksτο βύσμα δε μπορώ να το βγάλω τώρα γιατί είμαι στο netbook και δεν έχει μπαταρία
-
tnx Σταύρο, δε πειράζει το κατάλαβα ότι αυτός που έχει δεν είναι ο μαμίσιος. Παίζει το βύσμα.
Γιώργο, δεν έχει το μοντέλο στη λίστα (ZG5)
δε πειράζει όμως ούτως ή άλλως, δεν είναι δικό μου, μου το δώσανε να το φτιάξω γιατί είχε ξεκολλήσει το αρσενικό βύσμα απ'τη μητρική και το κόλλησα. Μια χαρά παίζει τώρα αλλά το βύσμα παίζει (και πριν έπαιζε αλλά δε μου το χανε πει )
αν και έγινε πράσινο το λαμπάκι (άρα πλήρης φόρτιση) στο ubuntu έδειχνε κολλημένο στο 2%
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]